Het leven kan serieus waar helemaal goed komen

 Dit is een foto van Loesje en mij samen, uit ons eboek Verkering is gemakkelijk.  Ja, ik heb verkering, en ik kan een eboek maken. Dat had ik vroeger nooit gedacht.

Dus u ziet dat het leven helemaal goed kan komen.

 

Zelfvertrouwen

In mijn vorige eboek vertelde ik over hoe ik zelfvertrouwen had gekregen. Nou ga ik proberen daarvan een echt boek te maken. Dat is best moeilijk, maar ik krijg gelukkig hulp van thuis. Dat scheelt. Dus het eboek is niet weg alleen het is van mijn website af. En als u zelf met zelfvertrouwen zit dan kunt u mij altijd even mailen.

Verkering

Mijn nieuwe eboek is veel dikker.Ja, kunst als je samen schrijft. Loes en ik schrijven over ons eigen leven en een stuk samen over verkering. Er staan ook meningen in van onze vrienden, iedereen denkt weer anders over verkering. Dat is interessant.

Asiel

Nou weet u vast wel dat ik vroeger in het asiel heb gezeten en dat ik daarvoor op straat moest leven. Allemaal moeilijk, moeilijk, moeilijk. En toen kon ik noit bedenken dat ik ooit een leven zou hebben zoals ik het nu heb:

 • een eigen huis met overal dekens en kussens en ik mag alles (behalve aan kabels knagen)
 • een vrouw die voor mij zorgt en van mij houdt en ik van haar
 • altijd brokjes en elke dag een avondsnack en soms een verrassing zoals laatst die kattensoep
 • speelgoed dat ik snap en dat ik leuk vind

En toen ontmoette ik Loesje, dat was op Feesboek. Ja en een poos later had ik verkering.

Geluk

Dus ik wil zeggen als ik zo’n geluk kan hebben, dan kunt u het ook hebben. Juist als u denkt, nou voor mij komt er niks leuks meer en niemand wil mij. Want dat dacht ik vroeger ook en kijk nou eens!!

6 thoughts on “Het leven kan serieus waar helemaal goed komen

 1. Hallo Bert,

  Vrouwtje en ik kijken vol spanning uit naar jullie boek.
  Dit boek wordt vast net zo’n groot succes als je boek over zelfvertrouwen en als dat zo is dan moet vrouwtje en jij en een gebundeld echt boek van maken, zullen dan heel veel mensen willen kopen. Mijn vrouwtje in ieder geval wel.
  Nou Bert ik hoop dat jij en Loesje niet te senuwelappig zullen zijn vandaag, komt allemaal goed hoor. Ga maar wel even extra rust nemen want wie weet krijg je het heel druk nog vanavond. Ja het is niet niks hoor wat jullie dan gaan doen.
  Bert nogmaals succes en natuurlijk ook voor jullie vrouwtjes.
  Knuffels van mijn vrouwtje en poot en kopje voor jou en Loesje.

  Je grote vriend en fan Jip.

  1. hoi Jip dankjewel voor de peptalk en dat je verstandige dingen zegt over rust nemen. Ik wil de hele tijd in en uit de vensterbank springen maar dan ben ik straks veel te moe om een poot op te tillen en dan staat Loesje er alleen voor met de boekpresentatie. Dus dat kan niet.Ik ga dus maar bankhangen. En hopen dat iedereen het een mooi boek vindt als het uit is. Poot van je vriend Bertje

 2. Hoi Bert,

  Wat goed dat juliie boek af is!
  Ik ben er heel benieuwd naar, en ik ga het zeker lezen. En mijn mensen ook.
  Je kunt ook aan jou en Loes zien dat jullie bij elkaar horen, want jouw ogen lijken op die van Loes.
  En ik vind het heel mooi om te lezen dat je zo gelukkig bent nu, met je vrouw en je poezenvrouw. Dat heb je zeker weten verdiend.

  Ik heb nog even gekeken op je feestboek, en ik zag dat je iets heel knaps kon met je tong!
  Hoe heb je dat nou gedaan? En kreeg je je tong ook weer gewoon, dat hij weer in je mond paste?

  Mijn mensen hebben alletwee griep gehad, dus wij hebben nog niet zo veel kunnen schrijven over mijne roering met Molly, maar dat gaat zeker goed komen.

  Heel veel succes gewenst met jullie boekpresentatie!

  Lieve kopjes van

  Bolle.

  1. hoi Bolle, wat zielig dat je mensen griep hebben dan moet je ook op ze letten. Erbij liggen enzo. Zorgen dat ze blijven liggen. Nou, al die dingen. Dat is best vermoeiend. En jij hebt ook je rust nodig. Het verhaal over Molly en de liefde dat komt als het bij je thuis weer gewoon is!!

   1. Hoi Bert,

    Ik ben nog niet helemaal gewend aan de autocorrectie van onze nieuwe iPad.
    Er had natuurlijk moeten staan “mijn verkering met Molly”, en niet iets van roering. Want dat is helemaal geen woord dat daar past!

    Lieve kopjes van

    Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *