Gelukkig was mijn wiekentsnek meteen lekker (hele film)

Als huiskater is het afwachten wat je wiekentsnek is. En zelfs óf je een wiekensnek krijgt. Nou gistermiddag viel het me heel erg mee.

Kraak

Ik hou heel erg van kraakbrokjes. Dat ik flink geluid kan maken. Dat iedereen weet dat ik een stoere kater ben die heel goed is in eten. Maar hoe vaak krijg ik die kans? Alleen met mijn gewone brokken en die zijn voor het gewoon, dus daar kan ik niks spesjaals mee, het lukt gewoon niet.

Gezond

Voor mijn operazie kreeg ik vaker sneks. En per keer ook meer. Dus ik kraakte en kraakte en dat was superfijn. Alleen toen kwam dat gedoe van diejeet voor het gezond en toen kreeg ik nog maar één keer per dag sneks en veel minder ook dat is vlak voordat we gaan slapen. Dus die wiekentsnek is voor mij belangrijker.

Ik eet best lekker hoor daar wil ik niks over zeggen. Goed spul van Almo, dat is tonijn zonder spullen erbij dus echt tonijn. En ook kip. En garnaal. Zalm. Nou, van alles. Alleen daar kan ik dus niet mee kraken.

Party

Toen mijn vrouw gistermiddag het bord neerzette, wist ik het meteen. Helemaal goed. Niks meer aan doen. Even ruiken voor de zekerheid en toen begon ik. Het zijn Party Snacks van Felix. Classic dus de gewone zeg maar. Dit is van ik ervan vond:

 • ze hebben de goede maat dus niet te klein en niet te groot, dat je in je bek voelt dat je wat aan het eten bent en dat het gaat
 • ze ruiken lekker niet dat je in je kop gek wordt en alleen wil schrokken, gewoon lekker en daar hou ik van
 • ik vind ze ook lekker smaken

Het zijn dus vooral sneks voor als je even goed wilt kraken en je wilt je kop erbij houden. Ik vond het een goede wiekentsnek.

17 thoughts on “Gelukkig was mijn wiekentsnek meteen lekker (hele film)

 1. Ikke lus geen snekkies oompie bert. Er ligge wel alteit knabbeltjes hier. En die sein supertjeslekker. Ikke hep kittenbrokjes

 2. Hoi Bert,
  Dat ziet er goed uit, en je kraakt superstoer! Wat het maar vaker wiekent !!
  Kop en poot van Vlo.

 3. Hoi Bert, dat ziet er erg smakelijk uit en het klinkt ook wel lekker krokant. Wij krijgen iedere dag als onze vrouw uit haar werk komt iets lekkers, maar dan niet zo veel hoor, een of twee per dag. Alleen Bas krijgt iets meer omdat hij moet aankomen. Het wordt warm deze dagen Bert, dus wij doen rustig aan. Pas jij ook goed op jezelf?
  Knuffels van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel

  1. ik ga mijn best doen met oppassen Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel vooral omdat ik al een oudere jongen ben. Ik hoop dat Bas kan blijven eten als het keiheet is dan is het toch moeilijker. Op een gewone dag krijg ik ook altijd minder dan in een wiekentsnek. poot van mij

 4. Ja party snacks van Felix! Die had ik laatst van opa en oma gekregen 😀 Fijn dat je zo gekraakt en gesmikkeld hebt. Mauw mauw mauw.

  Poot van Minnie

  1. hoi Minnie dus jij kent ze ook!! Volgens mij heb je best veel mensen die je sneks geven wat super is dat!!

 5. Lieve Bert,

  jij kraak recht mij hart in. Assie naar jou kijk wil jou kop meteen van ze eigen ook kraakte. Mij vrouw geef ons van ze eigen soms ook Feliks. Dan heb wij wel feest. Ooh Bert soms kan jij zo geniete.
  Van me eigen kreeg ik mij Poesiesnek en het was mij schol.

  1. volgens mij is Poesiesnek alleen voor als je poes bent Loesje want ik heb het nooit gehad. Anders kon ik daarvan genieten want genieten dat is mijn talent. Dat kan ik van mezelf goed…

 6. Ooh Bert mij schrijve vloog zomaar weg. Mij vrouw deed mij knuffele en ik wilde mij kopjes geeve. Toen vloog mij verhaaltje zo door mij lucht. Jij weet van me eigen ben ik niet tegnies. Dan kan jij soiets wel meemaake .
  Maar jij weet Bert van me eigen heb ik mij maniere en mij hart zeg, jij ben lief.
  Jij ben mij kater van mij hart,

  Jou Loesje

  1. … en niu ben ik bij je tweede berichtje. Geef niks hoor Loes dat het vorige wegfloepte je hoeft niet tegnies te zijn ik vind je toch heel erg lief {{{{kopjes}}}

 7. Hoi Bert, die snek heb ik gisteren ook gekregen! Mijn vrouw heeft een grote zak ervan gekocht, dat was een aanbieding. Dus nou kan ik heel lang feesten, zegt ze.
  Ze kraken inderdaad goed, en ze zijn lekker. Dat ben ik helemaal met je eens.
  Gelukkig dat je wiekent snek in één keer goed was, dat is toch best belangrijk!
  Doe je oppassen met de warmte?
  Een heel lief kopje van Bolle.

  1. hoi Bolle ik wist geeneens dat er ook grote zakken van zijn ik heb een heel klein zakje en daar moet ik lang mee doen. Volgens mij krijg jij meer te eten dan ik. Ik ga ook mijn kop scheef houden denk ik want het werkt weet ik van jou. pootje van mij

 8. Hallo Bert,
  Ik heb vandaag heel veel lekkers gekregen. Vrouwtje vond dat ik dat had verdiend. Weet je nog dat ik vanmorgen vrouwtje mee had geholpen met werkjes doen. Nou er moesten weer mensen door ons huis en ik had het goed gedaan Nou vrouwtje kwam daarna even thuis om mijn speeltjes terug te leggen en hup weg moest vrouwtje weer. Ja dan verdien je naast veel knuffels ook wat lekkers vond vrouwtje. Nu maar weer uitrusten van alle gedoe. Die partysnekjes van Felix de kat kreeg ik ook voor ik moest dieeten. Nu heb in snekbrokjes voor de tanden en gezonde. Tja die vind ik super en ik laat wel eens kwijl uit mijn bekkie lopen omdat het zo lekker is.
  Bert nu maar weer een dutje doen en jij net als allemaal rustig aan doen Grote knuffel van vrouwtje en pootjes en kopjes van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip ik ben het eens met je vrouw en ik vind dat ze goed voor je zorgt ze is heel druk en er gebeurt van alles dus extra knuffels zijn dan heel beangrijk om te voelen dat je samen bent dat is je basis!! poot van je vriend Bert

Reacties zijn welkom