Een warme dag (blog)

Vandaag was het zo’n warme dag, dat ik dacht had ik maar kort haar. Dan had ik het minder warm.   Maar mijn vacht is dik en ook best lang. Wat doe ik als het zo warm is?

Dat zal ik zeggen dat kunt u het ook doen.

 

  • slapen. Ik heb de hele middag in mijn doos liggen slapen. Daar voelde ik de ventilator een beetje koude wind over mijn vacht blazen. Ik lag daar maar te liggen en te slapen. In spelen had ik helemaal geen zin.  Getsie, bewegen.
  • liggen en voelen dat mijn vrouw me aait. Ze maakte dan haar hand nat en zo werd mijn vacht vochtig. Ik vond het gek. Echt raar. En toch liet ik het toe omdat ik ergens van binnen wist dat het zo hoorde wegens de warmte
  • ’s morgens lustte ik nog brokjes en ’s middags heb ik twee keer een beetje poezenlimonade gedronken maar het avondeten hoefde ik niet zo. Toen kreeg ik een andere smaak. Daar heb ik wat van gegeten. Anders hou ik veel van eten en nou lukte het gewoon niet.

Het belangrijkste is denk ik dat ik gewoon lag te liggen en alles maar liet gebeuren. Ja,  het is  gewoon zo. Maar ik miste het spelen en lekker kunnen eten wel.

Reacties zijn welkom