Een goed slaapkussen

In een kattenleven is een goed slaapkussen heel belangrijk. Het is je basis. Want je kunt wel overal slapen, en persoonlijk kan ik dat ook, maar je hebt een kussen nodig waar je altijd van op aan kunt. Gelukkig heb ik dat.

Mijn kussen komt van Xenos, het was de grootste maat die ze hadden: 60 en 60 centimeter.  Dus ik pas er goed op, want ik ben natuurlijk geen kleine jongen. Dat is belangrijk om op te letten als u een kussen koopt: het moet groot zijn. Dat je lekker ruim ligt.

Wat is belangrijk is: stevigheid. Dit is stevig en toch zacht genoeg om mee te geven. Kijk, ik wil natuurlijk wel wat onder me voelen, iets warms en gezellig maar ik wil er niet helemaal in wegzakken dat is ook niks. Dus u moet geen harde kussens kopen. Dikke zachte kussens die u niet helemaal kunt indeuken die zijn het.

Nou, dan heeft u dat kussen gekocht en ik of uw kat ligt er lekker op. Ga dat dan niet elke week wassen. Dan ruikt het nieuw of vies of alletwee en dan is het vertrouwde veilige helemaal weg. Dat is naar voor elke kat! Wij zijn niet vies en dus is ons kussen dat ook niet.  Een beetje schoonvegen met de hand is genoeg. Na overgeven ofzo mag het wel in de handwas.  Even.

Dit was mijn ervaring met een goed slaapkussen. Ik denk dat dit kussen van Xenos het allerbeste is!!  Of weet u iets wat ook heel goed is? Laat dan een berichtje achter bij de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *