Dus ik ging aan de kip

Kip is lekker, helemaal als je graag kip eet en dat doe ik. Daarom dacht ik nou ik als infloe-enzer zijnde alles mag uitkiezen nou kies ik kip.

Stukken

Toen het in huis kwam, mocht ik het meteen proberen. Maar eerst moest mijn vrouw de kip-snek uit de verpakking halen. Er zaten vier grote stukken in.
Grote stukken echt waar. Ik wist meteen dat krijg ik nooit op weeges ik heb nou nog vier tanden en daar kan ik goed mee eten echt waar, ook brokjes, maar die zijn kleiner dan een groot stuk kip. Misschien is dit leuk foor als je een jonge kater of poes bent, dat je een stuk kip in je poote hebt om mee te rollen en aan te bijten, dan beleef je het meer, dat kan best.
Maar ik ben nou 17 jaar en rollen doe ik alleen als ik wiew heb dat ik het in mijn kop superfijn heb.

Mijn vrouw sneed een stuk kip in kleinere stukjes en ze bracht het op een bord naar de huiskamer. Toen bleef ze staan en keek van lust Bert het.
Nou Bertje hier kon meteen niks meer eete weeges dat ik de spanning foelde. Dus ik liep weg en ik ging eefe wat anders doen en mijn vrouw dacht hij lust het niet en zij ging ook wat anders doen.

Ruiken

Eefe later was ik toch benieuwd. Het rook interessant. Ik kreeg een brokje op mijn matje en daar heb ik toen aan gesnuffeld.
Het was kip, zeker weete.
Maar kip is elke keer anders, in je snek of in je afondeete, of van de winkel dat je vrouw het eerst moet koken.

Die avond toen mijn vrouw in de keuken stond heb ik van de snek gegeten. Het was best lekker. Door die kleine stukjes kon ik het ook eten, het was wel stevig gelukkig had ik dus mijn tanden. Ik find, een andere smaak kip bij je gewone smaken kip is belangrijk dus ik wil het nog een keer eeten, en dan in alle rust dat er niemand staat te kijken.

Wat het is
Trixie Premio Chicken Tenders
https://www.catsfavorites.com/product/trixie-premio-chicken-tenders-4-st-70-gr/ Prijs: €2,59

9 gedachten over “Dus ik ging aan de kip

 1. Hoi Bert,

  Snap heel goed als je een stukje lekkere kip wilt eten dat het niet fijn is als er iemand bij staat te kijken!
  Maar je hebt het uiteindelijk wel gegeten en ben blij dat het lekker heeft gesmaakt, vind het zo knap dat je het allemaal maar uitprobeert.

  Pootje van Tommy!

  1. ik heb rust nodig als ik eet Tommy en helemaal als het iets nieuws is, dan moet ik kunnen ruiken en denken van wat is het hoe find ik het, super dat jij het snapt!!
   pootjes
   Bertje

 2. Heee lieve Bert, o ik denk dat ik snap wat jij bedoelt: als mijn vrouw op een bepaalde manier kijkt terwijl ik eet stop ik meteen met eeten, want dan zit er iets in mijn eeten dat er niet in hoort!, pillies of poeder of zoiets, en mijn vrouw kijkt zo omdat ze tsjekt of ik alles wel opeet, maar ik ben niet dom dus ik loop meteen weg!, om lekker te eeten heb je rust aan je hoofd noodig, dat je je kan konsentreeren op je eeten en op niets anders, fijn dat je nieuwe smaak kip lekker was, en wie weet issie wel NOG lekkerder als je hem nog een keer proeft!!, heeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  1. Hoi liefe Kever, o ja dat kan ook nog dat er wat in zit!! Dat was ik bijna fergeete en goed dat je zoiets meteen weet als ze raar kijkt. Ik ga nou een keer rustig ferder met de snek, misschien als het nacht is, het is wel kip en ik lust graag kip,
   zachte pootjes
   Bertje

 3. Hoi Bert,
  Jou laatste test van de churry chicken met shrimps hebben we ook uitgeprobeerd.
  Dat was toch wel heel erg lekker!!!!
  We hebben vrouw dus al verteld dat ze dit ook moet gaan kopen want
  Bert weet wat lekker is!!!!
  We laten je weer weten wat we ervan vonden!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

  1. Dat is goed nieuws nou foel ik me helemaal inflie-enzer en dat van forige week was het lekkerste en dit is weer anders, ik ben benieuwd wat jullie fonden,
   pootjes
   Bertje

 4. Lieve Bert,

  wat heb je ons weer goed geïnformeerd over de kip. Ik denk dat vooral Oopa Floris hier heel gek op zou zijn geweest. Hij lustte bijna alles en zeker vlees en/of kip. Maar ik vrees ook dat het halve huis daarna onder de stukjes kip gelegen zou hebben. Oopa keek niet zo nauw.
  Loes was net als jij Bert. Keek ik even iets te lang naar haar eten dan hoefde ze niet meer. Dan wist ze dat er iets met het eten was. Ik denk ook dat ze dat dan al lang geroken had want ondanks haar niesziekte was ze daar heel scherp op.
  Zusje geeft er niks om, die rent weg als het geen brokjes zijn dus ze hoopt dat je ook een keer iets van brokjes gaat uitproberen. Dan zit ze vooraan zegt ze en je weet hoe dat gaat. Dan ren ik daarna naar de winkel!
  Lieve Bert dank je wel voor je smakelijke review.
  Je krijgt zachte knuffels van ons,

  Mevrouw Loes en Zusje

  1. hoi liefe mevrouw Loes, daar ga ik ofer nadenken ofer brokjes alleen het moet door de briefenbus kunnen wegens ik ben bang voor de postbode. Ja Loes was heel gefoelig, op haar eete en ook foor anderen, ze snapte me altijd en ze fond me nooit stom dat foel ik nog als ik aan haar denk,
   zachte pootjes
   Bertje

 5. Lieve Bert,
  Ik hou alleen eigenlijk maar van droge brokken maar misschien dat mijn vrouwtje dit ook eens voor me wil kopen zodat ik dit kan proberen.

  Lieve groet ook voor je vrouw van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *