Dorus en zijn innefjoew met Tante Mila

Hajoooooooooo iedeween. Hier is hij weer… uwes raasentsnelle rieporrer Doorie die met sijn roose flauwepauwerrrauwtoo rontreist foor adembeneemende innefjoews.
Deese keer ging ik naar tante Mila. Wie? Nau… tante Mila.

Me innefjoew

De sus fan oompje Bwam. De welbekende bwogger op katerdag. Hihihihi. Mamsie fjoeg me een tijt geweede offe we haar een keer konne onderfjaage. Dus ik me spulle gepak kweeg ik een teelefoontje. Mamsie. Offe se meekon. Mahammmmmm dat doet ik tog meesal aween? Nau… om een kort furrhaal lang te maake… mamsie ging mee. Wat mamsie wil gebeurt. Hihihihi.
Feel plesier met leese fan me innefjoew.

Hoe auwt ben uwes?
-Dat vraag je niet aan een net poesemeisje! (huh? Naufanmeja!!)

Waar ben uwes geboore?
-In het bos want daar zag ik mijn vrouw lopen. Meer weet ik niet.

tante milaHeppuwes een muis gefange? Offff opge-eet?
-Jaaaa zeker! Van de kleine dikke sappige kwijl kwijl kwijl… wat was de vraag? Oja muisjes. Ooo jaaa… Normaal lust ik er wel eentje maar nu sta ik op een muisdieet. Mijn billen raken uit vorm. In deze tijd moet je goed op je figuur letten hoor.

Hoe hep uwes oompie Bert leere kenne?
-Via mijn kater broer Bram want die blogt daar. Daar schrijft hij over wat hij allemaal meemaakt.

Waarom blog uwes nooit?
-Oh ik weet niet of ik dat kan want waar praat je dan over? Ik als poesemeisje heb veel te mauwen maar dan wordt ik een beetje verlegen hoor. En dan moet je ook nog eens foto’s hebben. En je billen moeten goed zijn en je vacht oooo en je nagels… pfff… wat een stress!!

Wat foor kleur hep uwes kattebak?
-Ik ging voor roze met glitter! Dat is zo mooi bling en een sjiek geurtje zoals Lowies Vieton of Sjanel maar het werd een grijze met korrels van de Lidl die naar de zee ruiken. Nou weet ik niet hoe een zee ruikt. Ben er nog nooit geweest. Ik ga liever voor Lowies of Sjanel.

Sgaam uwes uwes foor uwes mense? Heppe se ooit ies daan waardoor uwes root fan sjaamte wert?
-De hele tijd. Ze kijken als ik me aan het wassen ben!! Ik bedoel hoe dan… Waarom? Nou ja misschien is het zo dat ik ook graag bij hun op hun bak ben. Ik wil gewoon altijd op de hoogte zijn van bak roddels. Natuurlijk moeten ze ook fotos maken als ik in mijn blote jieha sta… pf…

Hepuwes ooit kintjes kweeg?
-Nee. Ik hou niet van kleine kruip dingen. Die eet ik op net als spinnen en motjes.

Waar slaap uwes het liefst?
-Overal! Mijn huis is tenslotte van MIJ dus wil ik overal slapen. Over het stukje prievee… nou dat krijgen mijn mensen niet meer hoor…
En dan nu me mamsie met haar weereltbewoempte kollum…

Mamsie wil hut (w)(fr)eete:

Mij lieve Milaameisje, van mij hart wil ik zegge. Dank jou wel dattie mee wil doen met mij Doorie ze innefjoew en van mij eigen ben ik er ook bij want jij ben mij Milaameisje. Mij hart en mij leefeswerk heb heel feel Mammavoeles en het is alteit zo gewees. Als Mammavoeles heb ik ook mij zorg foor jou mij meisje en dattie heel feel gaa spinne van jou hart.
Maar onse innefjoew is pas onse innefjoew assie jou Mammavoeles ze fraage beanwoord en Oopa Floris brei er ze eindje aan…

1: Wat vinnie jou lekkerse eete?  Van mij eigen weet ik, jij eet graag met jou vrouw en jij lus soep van jou vrouw. Lussie ook sneks? Misschien kan wij Saame snekkies eete, selluf heb ik heel feel van mij erfaring met snekkies.
-Mamavoelens!! Ik lust alles. welk dieet? Muizen? Ooo ik hou van vis en snekkies en dan je bek volproppen en heerlijk smekken. Ooo garnalen en taaieinkvis zonder ink, kwijl kwijl. Kom mamavoelens we gaan naar de draif in van de MacDuck!

2: Jij ben nog mij kleine Milaameisje maar doe jou buikje heel feel groeie? Dattie zie jij krijg jou eigen leefeswerk weeges dattie heel feel goed eet. Dan kan wij Saame garnaaale en mij makkareele eete in sjelei van geluk.
-Ik ben op dieeeeet mama! Nou niet meer dus. Oooo makkareele… lekker. Mij buik groei zo wel zolang mij billen maar netjes blijven. Van me eigen ben ik een slanke maatje meer. Slanke billen.. dikke buik. Perfect figuur!

3: Krijgie net zofeel zakjes van jou lekkere eete als jou broer Kater Bram. Eet jou woef Toby in jou huis ook jou eigen eete op assie heel feel honger heb? Breng jou vrouw ook lekkere dinge foor jou eigen mee? Haal zij ook mij garnaaale uit Fooledam?
-Bram heb geen manieren die wil altijd mijn eten hebben en Toby ook. Ze hebben allemaal hun eigen eten en ik ook. We krijgen echt allemaal genoeg hoor. En mijn vrouw verwen mij altijd met vis en garnaale. Ik hou van vis! Alle soorte vis. Ik wil zelfs in een krab bijte maar dat mag niet van mij vrouw.

Oopa Floris

Hier kom mij broer Oopa Floris mij lieve Milaameisje…

1: Haai kleine poezemeisje, hier is OOPAAAAA.
Ken jij mij?
-Haaai Oopa Floris, natuurlijk ken ik jou! Je bent de gekste Oopa die de mooiste bloggen maakt en iedereen vind jou kei lief!

2: Hoezo nog een vraag???
Daar weet ik niks van!
-Vraag? waar dan?

Lieve Milaameisje dank jou wel foor jou anwoorde en jou ree-akzie. En ook foor jou gasfreiheid. Jij raak mij hart van mij Mammavoeles en van mij eigen ben ik heel feel trots op jou mij kleine meisje.
Oopa Floris slaap al en mij Doorie en ik van mij eigen hoop dattie heel feel genoote heb van onse innefjoew.

Naames mij Doorie,  mij broer Oopa Floris en mij eigen Loesje Huispoes, jou Mammavoeles foor alteit.

Dorus fertelt

tante MilaNau nau nau. Wat een innefjoew seg. Heppuwes ook so genoote? Hihihihi
Me wiefe tante Sus was siekies affeloope week. Sniksnik. Se moes wel twee keer naar de dokker. Maar!!! Se gaa nu de goeiste kant op hoor. Se is al bijna beeter. Maar se moet nog wel die fiesbahbah meesiesijntjes innemen.
Foorige week was ikke ook dwietig. Me tante Does was al een tijtje siek, en saaterdag was se naar de regenboogweide gegaan. Sniksnik. Frauw sei dat se nu weer saame is met oom Hannes en tante Wiske. Sulle we awwemaal evve hart gaan swaaje naar se? En laate we blaaskusjes naar boofe stuure. Sulle se fas fein finne.

Me mense sijn de laase tijd een beetje boos op me. Ikke ben nu bijna fier en opmijeens begin ik me as een puuper te gedwaage hihihihi. Ikke spjing op alles en gooi awwes oppe floer. Moet kunne finnik.
Ik einig met een kwiptiese ommesgrijffing foor de follegenne keer.
NEEEEEEE!! 1 kwasje en uwes betaal me de auwtoo tewug!!!
Dit was het foor deese keer.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor mij MammaLoes.
Toedeledokie
Dorus

16 thoughts on “Dorus en zijn innefjoew met Tante Mila

 1. Hoi Dorus,

  Heb weer enorm genoten van je intervjieuw met Mila, echt super.
  Vind het altijd zo knap hoe je toch aan al die goeie vragen komt, en waar je de inspiratie vandaan haalt.
  Enne……….ik blijf erbij ze mogen van de krant jou wel een super baan aan bieden, want je bent kei vet super goed.

  Pootje van Tommy!

  1. Hajoooooooo tante annewieke en oom tommy.

   Oooooooh ikke weet… ikke weet. Ikke hep altijt de juise fjaage. Ikke furrdiep me sooooo erg in me slagoffers. En asse se naasorg noodig heppe mooge se dat bes soeke hoor. Hihihihi. Maar ikke bwijf bij me oompie hoor. Hij hep me ondekt.
   Pootjes🐾🐾

   1. Hoi Dorus,

    Nou groot gelijk heb je dat je bij Ome Bert blijft, hij is tenslotte jou mennesjer van de intervjiews toch!.

    Pootje van Tommy!

 2. Mij lieve beebie,
  wat hebbie jou mooie innefjoew gedaan met Mamsie ze lieve meisje. Én zij wor al zofeel groot en ferstannig. Mamsie is blij dattie mee is gewees en mij Milaameisje weer heb gesien. En zij houw ook van lekkere eete, dan weet jij dattie jou eigen nie zofeel zorg hoef te maake.
  Lieve Milaameisje jij ben mij meisje van mij hart, hoop dattie zoies nooit nie fergeet…

  Dank jou wel mij beebie dattie zofeel met jou tante Zus meeleef. Zij heb zo een moeilukke week gehad en jou Mamsie heb feel zorg gehad. Jou Oopa heb er ze errug nie in, dan moet jij oferal jou oog hebbe en jou oor…
  Nu gaa het beeter maar Mamsie blijf aa-lert.
  Beloofie jou Mamsie dattie nie op jou balkon gaa poinke weeges fries en straks bennie ook ziek van jou eigewijs. Mamsie heb al zorg genoeg. En jij moet ook jou spulle van jou mense op ze fensterbank laate staan. Mamsie moet weer opfoede!

  Koes Koes mij beebie, van jou MammaLoesje

  1. Hajooooooooooo mamsiewamsie.

   Is er fjies buite? Niet bij mij hoor hihihihi. Ikke mog net buite poinke en peele inne son. Eg!!!
   Mahammmmmmmmm ikke mag heus wel op ies spjinge hoor. Heppuwes sakgelt mamsie?
   Koeskoes 😽😽😽

 3. Oh liefe Dorus sterrieporter, wat een mooi innerfjoe heb je weer gemaakt, samen met Oopa en Loes. Pasa en ik hebben er van genoten. We zijn benieuwd wie de volgende keer aan de beurt is.

  1. Hajooooooo mefrauw ina en oom pasa.

   Me oopa wor stees beeter he met innefjoewe. Hij leer hut fan mij. Nog evve en hij ken selluf ook gaan innefjoewe hihihihi.
   Pootjes 🐾🐾

 4. Heee grote jongens zwartepantersiejemese kater die ook sterrieporter is!!!, wat een keigaaf intervjoew heb je gemaakt met Mila!, en wat staan jullie mooi met zijn drietjes op de footoo!, Mila is echt een meisjespoes om te zien vind ik, met zo een lief gesichtje, en ze is de zus van mijn Brammie!, goed dat Mila ook een mooie ronde buik krijgt, dan weet je dat het eeten lekker smaakt en dat is belangrijk, maar eet Mila echt muisjes?, kan dat?, fangt ze die dan zelf?, zooo heee dat vind ik echt heel knap want muisjes zijn klein en heeeeeeel snel, dankjulliewel voor het intervjoew Door, en je mamsie en je Oopa!, en natuurlijk ga ik zwaaien naar mevrouw Does, ze zal Hannes en Wiske vast al gefonden hebben, en goed dat je alles oferal van af gooit Door, dat hoort erbij als je puuber bent, maar ook als je al wat auder bent hoor!, toen ik net hier woonde gooide ik steeds alles van het buro gewoon eraf en toen was ik al 8!, daarom staat er nau niks meer dat kapoo kan en nau doe ik het niet meer, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en ik heb je bestelling bij de balkondeuren neergezet, met een ekstragrote porsie frietjes!, het zit in een doos waarop staat NIET AANKOMEN!!!

  1. Hajoooooooooooo poomsie.

   Ikke eet ook geen muisies hoor. Lijk me soooooo fies met hun haartjes. Dan moete met tandestookertjes de haartjes tusse je tantjes weghaale. Ikke sla wel oofer hihihihi.
   Frauw sat een beetje te huiwe toen we laase dat tante does oofer de reegeboogbrug ging. Maar se sei ook dat tante does nu weer beeter is. En dat se innedaad bij oom hannes en tante wiske is.
   Ikke hep in uwes tuin ooferal liedelstikkies sonner meesiesijntjes neerleg!! Sssst. En er staat een doos fol met pigmeks. Met smekdonnalssauws.
   Pootjes🐾🐾

 5. O en wat lees ik nau?, heeft iemand krassen op je outoo gemaakt?, mogen andere katten dan in je outoo?, of was het een ooliefant?

  1. Nau… hit isse niet te hoope dat er kwasse op me auwtoo sit. Hihihihi. Er sat een oowiefant in gewoof ik hihihihihihi

 6. Hoi lieve Dorus
  Al zijn je mensen vaker boos op je…….wij vinden jou lief, lief, lief, lief!!!!!
  Maar wat een gaaf innerfjiew heb je gedaan maar je heet ook niet voor niets “de raasensnelle sterreeporrer”!!
  En hoe leuk dat we nu ook iets meer weten van het mooi poesenmeisje Mila!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Hajoooooooooo awwe ses en lekkere kipdinnies

   Ooooooooh juwwie hep gewijk. Ikke ben te wief!!! Hihihihi. Mamsie wau gwaag datte ik tante mila ging innefjoewe. Daawom ging se mee hihihihi.
   Follegenne keer gaat se ook mee. We gaan dan naar…..
   Ooooh me inkt is op. Hihihihi
   Pootjes 🐾🐾

 7. Daar hou ik van. Een interview met een echte dame. Wij meisjes weten wat belangrijk is in het leven.

  Purrrr’s van Cato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *