Doe mee met de schrijfwedstrijd

schrijfwedstrijd  Iedereen hartelijk dankuwel voor de reacties op het nieuwe boek dat ik samen met Loesje schreef. Er waren ook dieren en mensen die dachten dat wil ik ook! Nou dat kan.

Kent u de dierenkrant ‘TLopend Vuurtje?   De krant zit op Facebook dus je moet Facebook hebben om de pagina te zien. U kunt ook mij mailen dan zorg ik dat u het in de mailbus krijgt.

Verhaal

De dierenkrant heeft een schrijfwedstrijd. Het onderwerp is:  het mooiste dierenverhaal. Ik zit met Djoeke Poes in de jury. De hoofdprijs is een prachtige pen met inscriptie. Hierna komt de informatie van de krant, dat heb ik van Facebook.

Dierenkrant

De bekende digitale dierenkrant ’tLopend Vuurtje bestaat in maart één jaar. In de dierenkrant schrijven katten, vogels en andere dieren over hun leven en wat ze meemaken. Want: we zijn er voor iedereen, wat voor dier je ook bent. Dus de dierenkrant is er ook voor mensen, al schrijven die minder. Mensen komen wel vaak in de verhalen van onze reporters voor. Wij weten dat mensen zoogdieren zijn dus ze horen er ook bij.

Positief

Speciaal om mensen te helpen, houden we dit jaar een schrijfwedstrijd. Het onderwerp is: schrijf je mooiste dierenverhaal. Het moet dus positief zijn en het liefste echt gebeurd. Dus heb je bijvoorbeeld een dier waar je heel veel van houdt, hebben jullie samen iets fijns of iets bijzonders meegemaakt, zijn jullie al honderd jaar samen of langer, maak er een mooi verhaal van en stuur het aan ons. Dan lezen wij het. Het mooiste verhaal wint de prijs.

Voorwaarden

Het verhaal moet minstens 300 woorden zijn en niet langer dan 500 woorden. De jury bestaat uit twee katten maar we zijn eerlijk dus als het over honden gaat, lezen we ook. Inzenden voor 15 maart. De uitslag komt op de pagina en in de krant.

Degene die het mooiste verhaal schreef, krijgt een supermooie Parker-pen met inscriptie. En het verhaal komt in de Dierenkrant met het juryrapport erbij. De andere inzenders krijgen antwoord.

Meer informatie:

https://www.facebook.com/kranttlopendvuurtje/

hoofdreactie: Djoeke Poes <lopendvuurtje@outlook.com>

huiskater Bert: huiskaterbert@xs4all.nl

3 thoughts on “Doe mee met de schrijfwedstrijd

  1. Hoi Bert, hier even een berichtje van Mika. Mijn baas Ed heeft geen feesboek dus als Sylvia er is, mag ik even op feesboek. Ze had het over de wedstrijd en nu heb ik samen met haar mijn verhaal geschreven. En dat schrijven dat was heel leuk. Ik mag van Sylvia als ze op visite komt meer schrijven

    1. hoi Mika stuur je het verhaal dan aan me op? Kan via berichtjes op feesboek als je dat gemakkelijk vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *