Bram ofer: hoe het bij mij thuis is

thuisHoi lieve allemaal, voordat ik verder ga met de updeet wil ik graag Leootje welkom heten op de blog. Veel succes Leootje! Even een kleine updeet over mijn vrouw en mij.
Er kwamen fraage over hoe het nu zit met mij en met mijn vrouw. Op mijn feesboek heb ik het al een beetje uitgelegd en er is ook een blog geweest over het verhuizen. Omdat er misschien nieuwe mensen bij de blog zijn gekomen vertel ik het nog een keertje. Dan is niemand in de war met hoe ik het nu doe.

Kloos

thuisLang geleden woonde mijn vrouw bij haar moeder en broer saame. In deze periode werkte mijn vrouw ook bij een dierenasiel. Daar kwam ik terecht. Ik was toen nog een kitten en de dierenambulance heeft mij op straat gevonden en toen naar het dierenasiel gebracht. Daar leerde ik mijn vrouw kennen. Zij heeft mij verzorgd.
De vorige poes van mijn vrouw was een ster geworden en mijn mensen vonden het heel stil in huis. Mijn vrouw is direct naar het dierenasiel gereden en daar heeft ze mij gehaald. Toen kreeg ik dus een huis met mensen. Omdat mijn vrouw niet presies wist hoe het zou gaan met huizen en wonen en al die dingen, heeft mijn vrouws broer mij geadopteerd. Ik ben dus saame met mijn vrouws broer. Of te wel, mijn manspersoon. Door de jaren heen zijn we allemaal heel kloos met elkaar geworden en vond ik ook dat we allemaal saame konden zijn en doen.

Met Mila

Mijn vrouw is saame met mij maar ook met Mila, mijn gevonden zusje. Het is niet zo dat we maar één baas hebben want dat kennen we niet. Er zijn drie personen, Ooma, manspersoon en mijn vrouw die mij verzorgen en knuffelen. Ik ben dus niet alleen en dat vind ik echt heel fijn. Daarom wil ik ook niet verhuizen saame met mijn vrouw. Hoewel ik haar wel mis, vind ik het zo prima.
Ik heb ook een roetiene met dees mensen. Mijn ooma is altijd vroeg wakker en die zorgt ervoor altijd dat ik ‘s morgens moes krijg van goermet. Meestal is het kipsmaak omdat ik dat lekker vind. Maar ooma zorgt er ook voor dat ik alles proef. Dus ik heb ook wel eens vis of garnaale of ineens rund. Mila en ik deele een kuipje moes saame. Daarnaast heb ik ook gewoon brokken en sneks. Die geven ooma, mijn manspersoon of mijn vrouw om de beurten.
Mijn manspersoon zorgt ervoor dat ik naar de dokter ga als ik moet gaan. Als ik een vakzienaazie nodig heb of als ik iets aan mijn tannen heb dan ga ik saame met mijn manspersoon. Mijn manspersoon is ook voor de dutjes. Hij heeft een super zachte buik waar ik lekker op kan dutten. Dat heb ik wel eens verteld in een blog hoe dat gaat. Dat ik dan sta te zeuren en dat hij me dan optilt en vervolgens op zijn buik neerlegt. Dan gaat mijn motortje meteen draaien.

thuisDe tjek

Mijn vrouw zorgt voor de tjek. Doet Brammie nog alles en wat heeft Bram allemaal gedaan. Saame zijn we gefoelig en praate we heel veel. Over van alles en nog wat. Zo praate we als er ferdriet is doordat er een vriendje een ster is geworden of als iemand boos is. Maar ook als er kei blij nieuws is, dan deele we dat ook. Mijn vrouw zorgt er ook voor dat ik genoeg kusjes op mijn kop krijg en dat ik goeie knuffels krijg. Het is een teerapie voor mij en voor mijn vrouw.
Het is wennen voor ons allebei dat we niet meer saame woone maar we blijve altijd saame, hoe dan ook. En natuurlijk ook voor blog want anders kan ik niet bloggen. Mijn vrouw houd het schermtijd in de gaten. Dat ik niet teveel achter de peecee zit want dat is niet goed voor je ooge. Maar dat je saame op afstand kan woone, kan best!

9 thoughts on “Bram ofer: hoe het bij mij thuis is

 1. Haai Brammie kerel

  Hier is Oopaaaaaaaa
  Doe joe noow mie?
  Jess ufkeurs joe noow mie
  Whaaaaaaa haaaaaaa
  Loes vertel
  Wat?
  Woont de vrouw van Bram ergens anders!
  Kan die van ons nie mee
  Whaaaaaaaa haaaaaaaaa
  Gekke vrouwen
  Wat nou mag ik dat niet zeggen?
  Loes heb ik ook een vrouw?
  Echt waar!
  Keivette sjips
  Is het een poezedame
  Wat?
  Een kattenvrouw?
  Hoolie moolie
  En ken ik die?
  Ja wat nou ONZE vrouw
  Dat weet ik toch niet
  Ik ben nu met Karel in gesprek
  Karel lissen toe Oopa
  Poezedames, eten, biertje, mandje
  Meer heb je niet nodig
  Wat zeg je Loes?
  Liefde…
  Tikkie tegen de bilitis zal je bedoelen
  Whaaaaaa haaaaaas
  Kees wij weten het samen wel.

  De ballen

  1. Haaaai oopa Floris, jij hebt ook een vrouw alleen je demenzie vergeet dees. Maar je vrouw is kei lief net als Loes en Zusje. Nou ben ik wel gewend dat mijn vrouw ergens anders is maar toch wil ik haar bij me. En ja saame is veel fijner.

 2. Hoi Bram,

  Vind dat je het super goed geregeld hebt, je hebt het dik voor elkaar hoor.
  Mijn leven is een beetje hetzelfde als die van jou maar toch een beetje anders, maar dat zal ik je vertellen.

  Mijn baasje heeft mij mee naar huis genomen toen ik in de opvang zat bij een mevrouw, mijn mama was zwanger en ik was 1 van haar kindjes.
  Na zoveel weken mocht ik mee naar het huisje van mijn baasje, heel spannend allemaal.
  Mijn baasje woont alleen maar zijn mama komt regelmatig aan, dat is voor mij oppas mama, zij zorgt voor mij als baasje een dagje weg is.
  Dan heb ik ook nog personeel, dat is de papa van mijn baasje, hij neemt altijd lekkere brokjes voor me mee. Jammie! Jammie!
  Maar mijn baasje woont NIET bij oppasmama en personeel, maar ze wonen wel bij elkaar in de buurt.

  En dan heb je deeltijdbaasje, zij doet mij ook altijd kusjes geven en sneckjes, en lieve woordjes zeggen.
  Zij woont ook ergens anders net als jou vrouw.

  Dus ons leventje lijkt wel wat op elkaar hé.

  Pootje van Tommy!

  1. Hooooooooi Tommy, wat koel dat jij ook een huis hebt. Hier noemen wij baas een vrouw of manspersoon. Dan klinkt het niet eng. Jij heb keifeel geluk met jouw mensen Tommy en zeker omdat ze allemaal vlak bij elkaar zijn. Dan is er altijd iemand voor jou. Ik hoop dat je lekkere sneks hebt gehad en dat je een tof wiekent hebt! Kopje van mij, Bram

   1. Hoi bram,

    Ach eigenlijk is baasje gewoon mijn personeel maar hij vind baasje zo leuk klinken dus ik laat het maar zo. Hihihi!
    En ik krijg vaak lekkere snecks, en dat vind ik zo lekker.
    Jaaa ben blij met de mensen om mij heen, ze komen vaak en dus ook vaak sneckkies Hihihi.

 3. Heeee lieve Brammievlinderleeuw, wat gesellig dat jij zoveel mensen hebt, dan kan je ekstraveel knuffelen!, ik weet dat je vrouw nau met Yuki woont, de hampster, maar dat ze altijd ook jauw vrouw blijft, want dat is gewoon zo!, daar hoef je niet voor in hetzelfde huis te wonen, en ze komt altijd kusjes op je hoofd geven en knuffelen, SAMEN zijn zonder SAMEN te wonen kan best, want SAMEN zit in je hart!!, zo ben ik SAMEN met jau en met Jafita, dat foel ik in mijn hart!, heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor je hele famielie, en voor jau doe ik er zachte neusjes en een klein likje over je hoofd bij, ik ga straks Jafita ophalen en dan komen we naar je toe, er is zon dus dan kunnen we lekker in de tuin in het zonnetje dutselen, ik heb ook allemaal kipsnekkies dus die kunnen we lekker opsmullen, tot straks lieve 🦋🦁!!!

  1. Heeeeeeeeeeeeeeej lieve Kevermansje!! Daar ben ik dan eindelijk. Ik wist gewoon, fandaag schijnt de zon en ik moet keihard tetteren want dan kan jij mij helemaal in ammerdam hoore! KKEEEeeeVVVeeer??? En toen was je ineens hier! Ik was je hele kop omdat ik je kei lief vind. Zullen we saame met Jafita lekker in de zon gaan? Nou is het kei fijn weer buiten en mijn afond klok is pas laat. Ik heb best zin in kipsnekkies! Oooo ik neem spikkelsaus mee!! Jammie Kever gaan we lekker smikkelen met z’n allen. Mijn manspersoon is op spaa frankoo sjaa en mijn vrouw is nou bij mij wegens dat mijn manspersoon weg is. Dus dat wordt snekken en kroelen! Kom je? Ik sta al klaar en mijn kop is gepoetst! tot straks liefe Kevermans van je leeuwtje

   1. Lief leeuwtje van me, ik ben onderweg!, ik heb ook nog een paaraasol mee, zooo heee ik hoorde je tetteren in ammerdam, en het klonk geweldig!, ik zie je zo lieve vlinder!!, je Kevermans!

 4. Lieve Bram,
  Wij vinden dat jullie dat heel gezellig en goed hebben geregeld. Wij hebben alleen onze vrouw die voor ons zorgt. Maar onze vrouw heeft behalve ons ook nog twee poezen die ze in vakanties verzorgt en die wonen natuurlijk niet hier. Maar ze houdt ook veel van die andere poezen. Maar wij zijn niet jaloers, hoor.
  Veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *