Attentie mensen uit Zwolle

zwolle  Vandaag doe ik een kort berichtje want het gaat over Mozart. Hij woont in Zwolle en hij is de weg naar huis kwijt.

Dus als u in Zwolle woont en u weet waar katten zich nogal eens verstoppen, laat u het dan weten?

Of ergens anders kan ook. Soms zit een kat in een auto en dan kom je in een andere stad.

Het kan via mij of via Amivedi.nl  

Als we allemaal helpen en meedenken dan kan het zomaar in orde komen!!

10 thoughts on “Attentie mensen uit Zwolle

 1. Hallo Bert,

  Wat geweldig dat jij alweer aandacht geeft aan Mozart en hoe meer mensen het weten dat Mozart de weg kwijt is naar zijn huis, hoe meer mensen goed kunnen kijken. Ik heb het ook al vaak gedeeld, maar ja ik ken geen mensen die in Zwolle of omgeving wonen. Maar mocht het zijn dat hij een reisje is gaan maken dan is het toch nog dat al onze vrienden mee uit kunnen kijken. Mozart heeft in ieder geval een aparte snuit en bontjas, dus lijkt het voor ons gemakkelijker om hen te herkennen, want Bert jij weet ook wel dat er heel veel rood/witte poezen en katers buiten rond wandelen. Jij zelf weet zo goed wat een straat leven voor een kat is en betekend, en Mozart is eigenlijk tot voor kort altijd een huiskater geweest, dus die hoort heel snel weer thuis te zijn.
  Dus mensen AUB die dit mochten lezen, Vaak per dag in je tuin onder de planten en struiken , schuurtje en noem maar op kijken, loop of rij je over de straat of waar dan ook, ogen open en goed kijken. Zo moet het toch mogelijk zijn om Mozart weer veilig bij zijn butler en kamermeisje te krijgen.
  Maar als we een poster zien van een verdwenen dier kijk er eens op en zoek op de mogelijkheid die je hebt mee, de baasje zijn altijd zo intens verdrietig.

  Bert bedankt namens vrouwtje en mij en een fijne dag hoor, knuf van vrouwtje en kopje en poot van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, lief dat je het weer deelt want het is een droevig en het maakt ook veel mensen en dieren bang dat ze voelen hoe erg het is. Maar we moeten een beetje helpen en dat heb jij nu ook gedaan!! poot van Bert

 2. Bert wij gaan het bericht ook delen, en duimen op een goede afloop. Hier waren wij Elani 6 weken kwijt in het oude huis en man wat waren wij blij en gelukkig dat ze gevonden werd. Ze had gelukkig een chip en het juiste adres maar het waren 6 zware weken

   1. Bert het was heel raar. Door de storm was het raam opengegaan, en Elani was weg. Ons vrouwtje woonde toen in Rotterdam Zuid. Elani was gevonden bij het Erasmus ziekenhuis en meegenomen door een werknemer daar die haar gelijk naar de dierenarts had gebracht. Maar waar Elani gewoond had en gevonden is is bijna onmogronmo want dan moet ze de Maastunnel door en dat is levensgevaarlijk. Of ze moet boven hebben gelopen maar dat was ook niet zonder risico. Elani houdt van mensen en is niet bang voor mensen. Hoe dan ook het telefoontje dat ze gevonden was levend en in redelijke gezondheid vermagerd . Ik word er nog emo van.

    1. nou is het helemaal fijn dat Elani terug is. Ik weet niet wat ikzelf zou doen als ik per ongeluk op straat ging.

Reacties zijn welkom