Water drinken uit de badkamer

 Thuis heb ik altijd water staan. Vers water. Heel erg soms drink ik weleens uit dat schaaltje. Maar ik heb liever iets anders.

Ik krijg ook water met iets lekkers erin dan drink ik tenminste zegt mijn vrouw. Wat ik uit mezelf spannend vind om te drinken dat is water uit de badkamer.

 

Opletten

Water uit de badkamer wil ik alleen ’s morgens als we thuis net aan de dag zijn begonnen. Mijn vrouw loopt dan heen en weer en ik ook, dat vind ik gezellig. Zij naar de keuken, ik ook naar de keuken ook al heb ik er niks te doen. Zij naar de badkamer dan ik ook naar de badkamer en dan ga ik achter haar staan wachten.

Vroeger

Ik wil dan water drinken. Net als vroeger op straat maar dan anders. Binnen. Dus ze moet water sproeien op de tegels zodat er plassen wild water liggen. En ik wil niet alleen in de badkamerzijn  dus ze moet erbij blijven maar niet heel erg dichtbij me anders kan ik niet drinken.
Dus zij sproeien en plassen maken.
Ik langs haar benen lopen en drinken.

Op

Als het op is, ren ik de badkamer uit. In de huiskamer ga ik me dan wassen en als ik daarmee klaar ben, ga ik even terug naar de badkamer.
Nou komt het. De deur heeft ze dicht gedaan. Meeewwww!!! Achter de deur roept ze mijn naam. Ik weer: Meeeeww!! Ze weet dan dat ik haar gehoord heb. Daarna gaat de deur open. De badkamer is nat en het ruikt er anders. Dus dan hoef ik niet meer. Alleen nog een knuffel graag en die krijg ik ook.

Ochtend

En de ochtend erna doe ik hetzelfde weer. Het is belangrijk om een gewoonte te hebben dan weet je wat normaal is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms ook de badkamer vergeet dan ben ik na de ochtendknuffel in slaap gevallen.

 

7 thoughts on “Water drinken uit de badkamer

  1. Vroeger,toen ik nog een katrientje was,zat ik altijd in het water. Vonden ze hier zo leuk.(not)
    Ik ging dan altijd op schoot zitten met mijn natte bips.

  2. Roos springt op de wastafel en wil dan uit de kraan drinken, kop er soms ook onder. Dat ze dan kleddernat is, maakt haar niets uit.

  3. Bert hier vinden sommige van ons water leuk. Gianlucca vind wassen bv helemaal niet erg maar afdrogen vind hij niet leuk. Lekker zijn vacht schudden zoals een hond is veel leuker. Ons vrouwtje doet regelmatig de vloer met iets waar stoom uitkomt en dan wordt de vloer iets vochtig en daar kan je leuk doorheen lopen.Water uit de kraan is ook leuk, maar wat niet leuk is als het lekker weer is en we op het balkon mogen, en er ineens een regendruppel op ons valt. Zonder dat je het weet nou dan gaan we gelijk naar binnen hoor. Net als jij vinden wij het fijn dat wij de dag hetzelfde beginnen, wij noemen dat ons ritme

    1. Ritme is heel belangrijk, dan weet je wat gewoon is en dat je eveilig bent. Zo zie ik het. Er kunnen best dingen af en toe maar dan moet ik het begrijpen, zoals jullie dat van de vloer en de stoom begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *