Wat er gebeurde toen ik CBD-olie op had

cbd-olieIk heb het op.
De eerste keer, het was 1 druppel.
Tenminste dat zegt mijn vrouw, ik weet alleen dat ik ’s avonds een likwitsnek kreeg het was kip, en ik at dat meteen op, het is lekker spul en op is op.

Tefreden

“Dat ging heel goed, Bertje,” zei mijn vrouw, en we gingen aan de knuffel. Ik lag tefreden op mijn zijkant en zij aaide me en ik moest spinnen en ik wist gewoon dat zij ook tefreden was.
Dan begin je goed aan de nacht, hoor. Als je thuis rust en freede hebt.

Ze ging naar het grote bed en ik bleef beneden nog eefe na-liggen.
Ik at een brokje of wat.
En toen foelde ik van wat zal ik doen.
Dus ik naar boven, gezellig erbij.
Later werd ik wakker en ik had zin in dingen. Of nee ik wist gewoon dat ik dingen moest doen. De straat daar had ik al heel lang niet echt naar gekeken. Dus ik naar beneden en hop, de vensterbank in.

Superdupergoed

De nacht is anders als je dan controle moet doen. Ik heb licht in de straat van de lampen dus ik zie genoeg. Er komen soms mensen langs en die lopen anders dan oferdag dus dan moet ik intens kijken wat je weet het nooit. En als ik niks zie, dan moet ik helemaal opletten want dan kan er opeens iets komen.
Toen kwam er iets alleen het was in huis. Mijn vrouw kwam naar beneden ze liep door de huiskamer en ze ging naar de badkamer, dat doet ze elke nacht.
“Zo Bertje,” zei ze.
Ik moest alweer bijna spinnen.
Erna toen ze weer in de slaapkamer was, toen deed mijn gevoel WHOESH en ik sprong uit de vensterbank, rende over de trap echt keihard en ging op bed liggen snurken en alles was goed, alles was eigenlijk superdupergoed, zo foelde dat.

Na het dutje

Dus die ochtend erna was ik best moe.
Maar na een dutje wilde ik met de soundmous spelen en de kleine muis. Ik had er zin in. Ook in mijn brokjes.

Mijn vrouw zegt het komt van die olie. Maakt mij niet uit. Als het in een snek komt en die is lekker, dat neem ik die snek.

Mevrouw Bert

De dokter schreef voor een flesje van het merk HempOne. (ongeveer 20 euro) Het kan via iets lekkers gegeten worden maar ook – als dit moeilijk is – via de huid. Dan een druppel in de vacht doen.

12 thoughts on “Wat er gebeurde toen ik CBD-olie op had

 1. Hoi Bert,

  Het geeft ook niks waar het van komt, als je zin hebt om te spelen dan heb je er gewoon even zin in.
  Maar ben wel benieuwd wat het voor olie is, en wat het dan precies doet?

  Goed dat je straatcontrole deed, ik doe s’nachts altijd slapen bij mijn baasje.

  Pootje van Tommy!

  1. hoi Tommy dat is een goed idee ik heb mijn vrouw gevraagd om het erbij te zetten. Ik ben ook voor slapen snachts maar een hele nacht dat is foor mij te lang,
   pootjes
   Bertje

 2. Lieve Bert,

  oooh mij hart spin nu van mij geluk want assie verkering heb foel jij als jou katerman ze eigen superduper foel. Van mij eigen weet ik, mij Bert ken ze eigen zofeel goed. Assie door ze huis ren en hij eet brokjes en hij spin heel feel van ze tefreede zijn, dan is leefe goed. Van mij eigen ben ik heel feel gefoelig en dan gaa mij hart spinne van mij geluk. Verkering is alteit mooi maar assie weet jou katerman is superduper van ze gefoel dan straal jou zon ook al fal jou reege met ze bak uit de lugt.
  Lieve Bert dank jou wel dattie ons eigen allemaal zo een fijn gefoel geef foor onse hart. En als jou poezevrouw doe ik spinne en mij kop rust tefreede op jou stoere katerborst. Van trots zijn en geluk. Soms zit geluk in jou kleine ding maar selluf vin ik deze geluk heel feel groot…
  En het maak nie uit dat geluk in ze olie zit!

  Jou Loesje

  1. Liefe Loesje nou kreeg ik gisterafond de tweede keer een druppel maar die deed me niks. Dat is toch raar!! Ik snap het niet. Mijn vrouw heeft de dokter gebeld en nou hoef ik het eefe niet meer. Maar ik had wel een superfijne dag toen het werkte en er zijn vast nog meer dingen die wel werken de tweede keer en ook erna,
   je Bertje

 3. Heee lieve Bert, wat gaaf dat je je zo goed foelde met zo een druppel, dat je ging rennen en springen en je helemaal superdupergoed foelde!, krijg je nau nog vaaker zo een druppel?, mijn vrouw roept meteen dat ze mij misschien ook wel die druppels wil geven, maar nau fraag ik me af: zijn het fiese druppels Bert?, of valt dat wel mee?, folgens mijn vrouw kreeg Bolle ze ook en die at ze gewoon in zijn natvoer, misschien helpt het mij ook wel met mijn benen, dat kan best, fiese dingen eeten vind ik moeilijk maar nau ik lees dat jij gewoon je likwitsnek opat durf ik het ook wel, denk ik, goed dat je erover fertelt Bert, het is belangrijk voor alle katten en alle mensen, dat ze weten dat als je seeniejor bent je nog heel veel plesier kan hebben!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  1. hoi Kever, ik fond het niet fies maar ik lust heel graag likwitsnek en ik krijg het haast nooit. Maar nou de tweede keer had ik geen effekt ervan dus misschien werkt het maar eefe. Of misschien moet ik iets anders. Of misschien werkt het alleen als het fies is dat hoop ik niet!!
   kopjes van
   Bertje

 4. Hoi Bert,
  Als 1 druppeltje zo goed werkt en jij je daardoor zo goed voelt is dat SUPER!!!!
  Wij zijn helemaal blij voor je!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

 5. Ha die Bert,
  Wat goed, zeg, dat dat spul jou zo goed hielp en dat jij je zo goed en vitaal ging voelen. En dat door maar 1 druppeltje. En je hebt niet eens gemerkt dat jij het kreeg. En dat laatste is natuurlijk ook heel belangrijk, dat je snack geen andere of vieze smaak kreeg. Onze vrouw zegt, dat ze de naam van die druppeltjes goed zal onthouden. Want wie weet is het voor ons later ook te gebruiken als dat nodig zou zijn.
  Veel zachte kopjes van Cindel, sterrenzusje Fenneke, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. hoi allemaal ja het zijn goede druppels en ze komen van de dokter dus dan zit er niks stoms in dat is ook belangrijk. De dokter zegt bij de een werkt het wel en misschien bij de ander niet. En de tweede keer werkte het niet meer dus nou doen we eefe pauze en mijn vrouw gaat nadenken wat er nou moet voor steun,
   maar voor jullie kan het best de hele tijd werken!!
   zachte kopjes van
   Bertje

 6. Wauw miauw, Oom Bert,

  Dit is echt kattastisch meows. Dat dit ene druppeltje al zoveel kracht en energie geeft. Dat belooft veel goeds voor de volgende druppel.
  Ik ben supertrots op u.

  Ferme kop van Japie

  1. dankjewel Japie, het is best goed spul, ik wist geeneens dat zoiets bestond en het is geeneens fies!
   kop terug van Oom Bert

Reacties zijn welkom