Terug van de dokter en weer thuis

   Hoi lieve allemaal, ik ben weer thuis!! Nou eigenlijk alweer een hele poos deze foto is van gisteren.

Ik vond het allemaal erg moeilijk. Dat ik uit mijn huis moest. En naar ergens anders. En toen al die dingen. En toen moest ik weer thuis wennen en bijkomen.

 

Plan

Het plan van mijn vrouw is dat ik eerst helemaal ga bijkomen met knuffels en sneks en goed slapen en extra aaien dat zei ik geloof ik al. Ik heb pillen die kan ik in iets lekkers eten dus dat gaat. De antibiedinges weet ik nog niet.

Daarna krijg ik eten waarvan ik eerder slanksnoep heb gehad en dat lustte ik heel graag. Maar ik ga eerst net zo lang bijkomen tot alles weer gewoon is.

Uitslag

Wat is er nou gebeurd. Aan twee kanten heb ik een behandeling aan mijn tanden gehad en ze hebben ook veel foto’s gemaakt tijdens de narkoosie. En die heeft de dokter op haar Feesboek gezet. Mijn vrouw vond dat goed maar ik weet zeker dat Loesje het niet goed vindt zij is van de praivusssie.

Ik heb niks aan mijn nieren of aan mijn schildklier of wat dan ook. De dokter zei dat ik nou gezond ben. En ze zei ook dat ik pree-diejebeet bent dus dan ik anders moet eten.  En dat een maatje meer voor een kater mooi is maar eerlijk is eerlijk nou ben ik een maatje te veel want ik woog 5 kilo en acht ons dus bijna zes kilo.

Sport

Ik hou best van sport vooral Pilatus dat kun je liggend doen. Maar straks ga ik weer oude hobbies van de sport doen. Propjes papier vond ik leuk. En lintjes. En ik speelde graag muis onder het laken.

Dat is voor straks daar ben ik nou helemaal nog niet aan toe.

Dank

Aan al mijn vrienden en vriendinnen wil ik ook mede namens mijn vrouw samen hartelijk dankjulliewel zeggen voor de steun en het meedenken en het meewiewen en pootjes draaien. Door jullie ben ik er goed doorheen gekomen!!

13 thoughts on “Terug van de dokter en weer thuis

 1. Ha Bertje, wat fijn dat alles goed is afgelopen én dat je gezond bent! Nu moet je snel van die pillen af en als je dan weer veel gaat spelen ben je zo een slanke kater! Ik ben op het moment helemaal alleen thuis want mijn mensen zijn een week op vakantie… Ik word goed verzorgd, hoor, maar ik mis ze natuurlijk wel heel erg. Daarom zit ik veel op feesboek en lees ik graag hoe het met jou gaat. Sterkte Bert, ook voor jouw vrouw.
  Kopje van Fietje

  1. goed dat je computertijd hebt Fietje dat scheelt heel veel dat merk je nou. Ik ben nog steeds in de ziektewet maar ik kan al langzaam weer gewone dingen. pootje van mij

 2. Ooooh bertje. Wat fijn dat je er weer bent. En gefeliciteerd dat je gezond bent😀
  Ikjes had je zo gemist. Eet je ook alweer gewoon?
  Wij katten moeten een keer met jouw diertjesdokter gaan praten over preifussie.
  Ik vind dat zo erg. Nog erger dan die foto van arme kianjo op haar weecee. En zij had het al verschrikkelijk.
  Want zomaar foto’s maken terwijl jij van niksnoppie weet is preifussieschending.
  Zo….ik heb gemiauwd!!
  Kopjes voor jou en je vrouw😽

  1. Mijn vrouw had gezegd dat het mocht van die foto’s en ik vond het ook wel goed want misschien hebben andere katten of mensen er weer wat aan dat ze minder bang zijn. Dat hoop ik Katrien. kopje!!

 3. Lief Bert,

  Blij te lezen dat alles goed is gegaan en dat je verder niets mankeert.
  Neem lekker je rust en als het zover is, lekker sporten!

  Veel lieve knuffels 🙂

 4. Hallo Bert, wat fijn dat je al zo snel weer een berichtje schrijft. Je vrouwtje was zo lief om ons op de hoogte te houden. Het was voor jou natuurlijk heel heftig allemaal maar het is gelukkig allemaal goed gegaan. Doe het rustig aan dan ben je zo weer de oude.

 5. Hallo Bert,

  Wat fijn dat je weer zover bent dat je weer zelf wat gaat schrijven, wat een avontuur heb jij gehad zeg. Wij zijn zo blij dat alles goed is gegaan en je in je lijf gezond bent, want een groter kadoo is er niet. Nu maar eens heel goed gaan bijkomen van alles en dat je veel moet rusten en je raar voelt is van de narekoos hoor. Tja dat jij ook tot de snuiters hoort van een maatje meer dat wist jezelf ook wel, en het is natuurlijk ook nog extra gekomen omdat je veel au in je bekkie had en je je ziekjes voelde. Dan ga je meer slapen en niks doen. Top van je dat je weer al trappen rent en veel aan de sport gaat doen. Dan zal het wel weer veel beter gaan. Ik vind het wel jammer dat ik geen trappen heb, want dat is de beste sport. Goed dat je op praivussie let, want je hoeft ons echt niet alles aan onze neuzen en staarten te hangen hoor.
  Nu eerst maar eens uitrusten van de narekoos en dan moet je natuurlijk aan het boek gaan werken.Vrouwtje vraagt of jij mijn verhaal en foto al hebt gekregen. Ik heb het naar je meel adres gestuurd.
  Fijne en rustige dag hoor jou en vrouwtje en knuffels van mijn vrouwtje. Kopje en poot van je grote vriend die o zo blij is dat het weer beter met je gaat. Jip

  1. hoi Jip, ja volgens mij is het zo gegaan met het maatje meer. Ik mag best rond en groot zijn maar ik wil wel graag gewoon blijven dus dat ik van alles kan en gezond ben. Straks ga ik wel sporten maar nou eerst helemaal beter worden ook psiegies dat is er ook. poot van je vriend Bert

 6. Dag Bert,

  Hier Bolle.

  Wat goed dat je zo dapper bent geweest.
  En je vrouw ook natuurlijk, want jullie hebben het samen gedaan.
  Met hulp van al je vrienden en vriendinnen, maar toch vooral jullie samen!
  En het mooiste van alles is dat je weer gewoon thuis bent, dat je extra verwend gaat worden endat je geen pijn meer hebt.

  We kunnen elkaar trouwens de poot schudden: ik heb hetzelfde gewicht als jij hebt.
  Mijn man zei meteeen dat ik ook op mijn gewicht moet letten omdat hij wil dat ik gezond blijf.
  En eerlijk is eerlijk, ik was in de zomer een beetje té rond geworden.
  Dus nu krijg ik wat minder eten (mijn mensen denken dat ik dat niet merk, maar dat hebben ze mis!) en ik speel meer met de veer.
  En ik ren af en toe doorhet gras, of door het huis.
  Maar niet teveel, want ik ben tenslottegeen kitten meer, en ik heb mijn rust hard nodig.
  Mijn eten ook trouwens.
  Maar gelukkig is het nog niet zover da ik echt uitgehongerd ben,want ik laat mijn tandenbrokken nog steeds staan, haha!

  Bert, ik wens je veel succes met je pillen en je dieet en kijk uit dat je niet te mager wordt!

  Lieve kopjes van

  Bolle.

  1. hoi Bolle, dus jij hebt dat ook. Een maatje ronde vormen. Ik snap best dat je niet mager wilt zijn dan kun je niet meer lekker liggen, wie wil er nou op zijn eigen botten liggen? Ik niet. Dus ik ga wel opletten. Maar ik wil geen diejebeet hebben. Ik krijg nou al andere brokjes die lust ik wel. Volgens mij is het ook minder je moet mensen zo in de gaten houden tegenwoordig!! kopje van mij

 7. Lieve Bertje,

  ooooh ik ben blij dat je weer schrijft hoe het nu gaat met je eigen. En de dokter heeft gezegd dat je van binnen gezond bent. En een Maatje extra meer, ooooh Bert nu ben je nog meer Huiskater. Ik vind het van me eigen fijn dat je eerst weer helemaal gewoon bent. Dat je niet meer vervelende gevoelens hebt, of moeilijk. En dat je dan pas andere dingen gaat doen. En Bert ik help je overal doorheen want we hebben verkering. Ook met je diejebeet, ik moet nog leren wat dat is van ze eigen.
  Bert ik heb je gezien bij de dierendokter want ik keek in me hart. Ik voelde dat het anders was en ik voelde kwetsbaar. Dan heb je preivussie nodig van ze eigen en toen zag ik me eigen Bert op Feesboek liggen. Ik schrok Bert en ik vond je ook zacht en lief. Maar ik wist het niet, dat iedereen je nu kon zien. Ik wilde senzuur, maar dat kon niet meer. En ze zeiden dat het was voor de eedukaasie maar ik ben er voor jou Bert. Katrientje vindt het ook niet goed, maar jouw vrouw wel en zij kent jou het beste. En ik durf geen ruzie met me schoonvrouw en nou moet ik op me plank meediteere. Ik moet loslaten maar ik vind het moeilijk. Maar Bertje, ik wil wel het beste voor jou eigen.
  Ik wil ook eerst weer gewoon en dan verder kijken of ik nog stappe moet ondernemen van me eigen.
  Nu moet jij eerst beter worden, dat is me grootste zorg.

  Ik vind je lief,
  Je Loesje

  1. hoi Loesje dat snap ik wel van de preivussie voor jou als poes is het anders. Ik wilde als katerman ook laten zien dat je kwetsbaar kunt zijn en toch katerman. Dat niemand onzeker hoeft te zijn van o ik heb wat mag ik er nou nog wel zijn. Vandaag voel ik me beter maar ik slaap extra en ik heb ook extra aaien van thuis nodig. Ik heb de hele tijd gevoeld dat jij er was Loesje!! Je Bertje

Reacties zijn welkom