Superlange knuffels zijn mijn ideaal

Superlang aaien vind ik het fijnste. Dat het de hele tijd doorgaat en dat je dan helemaal slap bent van binnen en je voelt dat je heel erg fijn samen bent. Lange knuffels zijn mijn ideaal.

Soorten knuffels

Ik heb geleerd dat er heel veel soorten knuffels zijn. De ochtendknuffel is altijd nadat ik brokjes uit de brokjesbal heb gegeten. Dan ga ik op mijn kussen liggen en dan komt mijn vrouw erbij. Ze zegt dan haast niks. Dat hoort ook bij de ochtendknuffel dat je samen heel voorzichtig aan de dag begint.

De avondknuffel heb ik voordat de dag afgelopen is dus dan gaan we naar boven om te slapen. Die is ook op de bank maar dan met praten. Dan zegt ze van alles met een speciale knuffelstem. Vind ik superfijn. Dat is knuffelen voor mijn binnenkant. Ik heb dat ook nodig, maar daar gaat het nou niet over.

Tussendoor

Dus dat zijn mijn vaste knuffels. Ochtendknuffel en avondknuffel. Maar er zijn ook tussendoorknuffels die horen er ook bij.

Na het avondeten wil ik dat ze me aait en dat ze zegt hoe goed ik kan eten en waarom dat zo belangrijk is. Dan ga ik erbij spinnen.

En in het weekend of als de zon schijnt of als we alletwee moe zijn dan gaan we op mijn tapijtje liggen voor een lange knuffel. Ik bedoel dat ik op mijn tapijtje lig en zij ligt bij me en dan gaat ze me kroelen en knuffelen. Het filmpje is van dit weekend dat we zo lagen. Dan vind ik van alles fijn, op mijn buik en ook borstkroelen en dat ze een beetje me heen en weer schudt met haar hand en dan heel zachtjes.

Ja  en dan zijn er ook kleine tussendoorknuffels en ik word af en toe ook even geaaid en dan geef ik ook kopjes. Volgens mij ben ik een knuffelkater.

2 thoughts on “Superlange knuffels zijn mijn ideaal

  1. Hallo knuffelkater Bert,

    Nu ik jouw verhaal zit te lezen wil ik ook graag nog extra knuffels hoor en zeker nu het vrouwtje dadelijk weg moet voor een hele dag. Kijk dat ze weg moest wist ik gisterenavond al, ja gaat ze alles al klaar zetten en weet ik wat er weer boven mij Jippebol hangt. Oke dus wat doe je dan, je maakt vrouwtje gewoon om 5 uur wakker en maakt haar duidelijk dat het tijd is om op te staan en mij dus ook veel tijd te geven en veel te knuffelen. Ook belangrijk dat ik controleer of alle eten voor mij klaar staat, want aan buikvulling moet ik ook werken op de dag. Maar Bert ik vind knuffelen, samen praten en spelen heel belangrijk, zo groei je helemaal naar elkaar toe. Wat hebben vrouwtje en ik genoten van jouw filmpje van het buik kroelen zeg, je was helemaal in andere sferen, ik wordt ook altijd zo fijn in mijn bolletje en lijf, zo helemaal ontspannen net als jij, alsof ik met mijn wiewie muis heb geknuffeld.
    Zo Bert vandaag maar even een kort berichtje anders blijft er voor mij geen tijd meer over, ja ik ben ook een knuffel kater en wij zijn heel blij dat jij dat ook geworden bent.

    Tot morgen en fijne dag en succes met je huis taakjes, Knuffels van vrouwtje en kopje en poot van je grote vriend Jip

    1. hoi Jip dat heb ik ook, dat je weet dat er iets anders is als ze dingen klaar gaat zetten. Ik blijf dan meestal heel stil liggen om af te wachten. Wat leuk dat jij jezelf ook knuffelkater noemt dat is ook iets goeds zo zie ik het. Precies wat je zegt: dan groei je naar elkaar toe!! poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *