Soms weet ik het Tim is er weer

TimIk ben de enige katerman in huis, dat weet ik zeker, alleen soms foel ik dat Tim er ook is. Tim is de kater die hier voor mij woonde.

Droom

Wie Tim was dat weet ik. Wegens dat toen ik nog in het asiel woonde, ik sliep en toen kwam hij in mijn droom naar mij toe en hij fertelde wie hij was en dat zijn vrouw nou helemaal alleen was en een leeg mandje had, en dat ze zou koome en mij zou fraage met haar mee te gaan naar huis.
Dat was raar. Ik was al best oud en alle mensen in het asiel wilden een kitten of een jonge kater of poes. En ik had angstklachten en ik had een half oor. Maar Tim had ook iets aan zijn oor.

Het gebeurde helemaal zoals Tim had gezegd.
Er kwam een vrouw en of ik meeging en ik dacht ik ga mee, ik wil ook een huis en liefde en Tim heeft gezegd dat het feilig was.
Zo werd de vrouw van Tim mijn vrouw. Ze fertelde over hem hoe hij was en dat hij bijna twintig jaar is geworden.

TimTim

En soms foel ik dat hij er weer eefe is. Nou ook, en mijn vrouw zegt, dit is de dag dat Tim over de Regenboogbrug ging en dan krijg ik ekstra knuffels.
Die kreeg ik ook toen ik hier pas was. Dan keek ze raar. Dat is wegens de emo.

Ik ben gauw bang, eerlijk is eerlijk, maar nooit als ik foel dat Tim er is. Hij is een oudere katerman, hij kijkt best streng, maar ik weet van binnen dat hij het goed bedoelt en als hij er is, dat hij alleen komt kijken of alles in orde is, en dat is het, want Tim heeft ons foor elkaar uitgekozen, ik pas presies bij mijn vrouw en zij bij mij, dus dat heeft hij heel goed gedaan dat is mijn mening.

18 thoughts on “Soms weet ik het Tim is er weer

 1. Lieve Bert,
  Wat een bijzonder mooi verhaal!!!
  Tim zal altijd over jou en je vrouw waken!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. dat denk ik ook hij is er de hele tijd alleen soms weet ik het opeens dan heb ik er een gefoel van,
   pootjes van mij
   Bertje

 2. Hoi Bert,

  Wat een bijzonder verhaal, en ook helemaal waar.
  Want Tim heeft gelijk gekregen, je hebt een gouden mandje gekregen bij je vrouw.
  Tim zal altijd mee kijken hoe het met jullie gaat, hij houdt een oogje in het zeil.

  lieve kopjes van Tommy!

  1. hoi Tommy en als ik ook een keer ofer de Regenboogbrug ga dan ga ik meehelpen opletten dat weet ik nou al maar ik heb fast nog heel feel tijd beneden hier,
   kopje van
   Bertje

 3. Lieve Bert,

  jij heb biesonnere letters gemaak want Tim was speesiejaal. Hij heb jou gekoose foor jou vrouw en dattie jou vriendjes geluk mag brenge op jou Feesboek. Van mij hart ben ik Tim heel feel dankbaar weeges dat wij elkaar nu ook ken Bert. Folges mij eigen is er heel feel meer tusse onse heemel en onse Feesboek. En Tim weet zoies, hij zorg foor jou vrouw en jou eigen Bert. Dattie Saame ben om dattie pas bij elkaar. Dat is belangrijk.
  Tim weet ook Bert pas bij Loes en toen hebbie mij eigen gefraag en het was mij mooise mooment van mij hart.
  Lieve Tim dank jou wel van mij hart,

  Jou Loesje

  1. liefe Loesje je hebt gelijk zo is het allemaal gegaan en ik denk dat Tim ook wist dat het zo kon gaan ik snap het niet goed maar ik foel het wel, het is wat jij zegt dat er meer is tussen wat wij snappen. En zo zijn wij ook saame gekomen Loes.
   je Bertje

 4. Hajoooooo oompie bert.

  Ikke weet seeker dat uwes wolkenoom tim siet. Soms siet ik naameluk ook mijn bwoertje poppy. En nog een paar annere. Frauw siet se soms ook!! En dan gaat se soms huiwe ommedat se se so mis. Maar se sei ook datte se so blij was datte se se sag.
  Pootjes 🐾🐾

  Mefrauw bertje… sterreke fanuwesdaag❤

  1. hoi Dorus dat snap ik wel van je vrouw, toen ik hier pas was ging mijn vrouw op mijn vagt huilen en ik wist toch het is in orde!!
   Oompie Bert
   PS mijn vrouw zegt dankjewel Dorus

 5. Heee lieve Bert, wat mooi dat Tim er soms is, ik denk dat dat een biesonder en mooie en feilig gefoel is toch?, want je weet dat Tim jau heeft aangewezen aan je vrouw, en dat hij wist dat jullie bij elkaar horen, net als dat Tim en je vrouw bij elkaar horen, dat blijft altijd zo, ook al is Tim nu een ster, hij waakt nau over jullie, vanaf de Brug, zo foel ik dat hier met Bolle, en Bolle foelde dat met Pop en Beer!, geef je vrouw maar wat ekstra knuffels fandaag Bert, dat vindt ze vast fijn!, heeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  1. hoi Kever ik heb het gedaan van die kopjes en ze vond he tfijn en ik ook dus het is in orde. Wat mooi dat Bolle gezorgd heeft dat jij en je mensen bij elkaar konden komen dat heeft hij foor jullie weer goed uitgekoezen maar hij was ook een ferstandige katerman hij snapte dingen, ik heb hem gekend!!
   kopjes van
   Bertje

 6. Hoi Bertje. Sterrekte foor je Frau vandaag. Wij gaan vanavond naar ster Tim zwaaien. Fijn he als je hulp krijgt van een sterrekat. Dat find ik wel. Pootje van Minnie.

 7. Lieve Bert,
  Vandaag is het dus een heel bijzondere dag voor jou en voor je vrouw: de dag dat Tim over de regenboogbrug ging. Maar het is natuurlijk heel bijzonder dat jij nu de plaats van Tim mag innemen en dat Tim dat allemaal geregeld heeft. Onze vrouw heeft het boek over Tim aan ons voorgelezen, dus wij weten nu een beetje hoe speciaal Tim was. Maar jij bent ook heel bijzonder en wijs. En wij zijn blij dat we jou hebben leren kennen. Ivar was ook al 11 toen hij vanuit het asiel hier is komen wonen. En hij past ook heel goed bij ons. Wij denken dat onze regenboogkater Thijs dat voor ons geregeld heeft, want Thijs was ook rood en wit en even lief als Ivar nu is.
  Lieve Bert, bedankt voor je mooie verhaal. Heel veel zachte kopjes voor jou en voor je vrouw van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. hoi Cindel, Jillie en Ivar en jullie vrouw, 11 jaar dan heb je zeker weete een thuis nodig wat zal Ivar tefreden zijn geweest dat hij erbij mocht hoore. Het kan best dat Thijs dat heeft geregeld als je gefoel van binnen zegt het is zo dan weet je het ook!!
   kopjes van
   Bertje

 8. Lieve Bert, wat een biezonder en mooi verhaal. Zo mooi dat Tim jou en jouw vrouw bij elkaar heeft gebracht, en nu over jullie waakt daar in Regenboogland. Tim was speciaal, net als jij lief vriendje. Zachte knuffels voor jullie lieve Bert.

  1. hoi Ina ik weet ofer Tim dat hij graag op schoot lag maar ik doe dat niet en mijn vrouw zegt dat het niet hoeft en dat ik anders mag zijn en dat ik mag zijn zoals ik ben dus dat is wel fijn. Dankuwel foor uw liefe woorden,
   Bertje

 9. Lieve Bert.
  Allereerst veel sterkte voor je vrouw.Dit soort dagen zijn moeilijk.Fijn dat je haar op je eigen manier troost kunt geven.Want Bert is helemaal goed zoals Bertje is!En dat wist Tim natuurlijk ook.Daarom heeft hij jullie samen gebracht!Zeg maar tegen je vrouw dat het boekje van Tim naar Bertje,nog altijd heel mooi is.
  En dat jij niet op schoot gaat liggen geeft toch niet? Jullie hebben je eigen manier van knuffelen,en dat is ook goed.
  Mijn 🌟Fynn lag ook nooit op schoot.Maar wel staan of een enkele keer zitten.En we hebben toch heel veel geknuffeld hoor.Op de manier waarop hij het fijn vond.
  Kijk hoe het precies zit weet ik ook niet,maar er is absoluut meer tussen hemel en aarde dat we niet altijd kunnen benoemen.
  Trouwens de hond van mijn ouders,heeft Muzette en Sparkle bij mij gebracht zal ik maar zeggen.En hond Boris was toen al een poos bij de Regenboog brug.Maar Muzette heeft het mij verteld.Daar was ze goed in.Mij dingen te vertellen……
  Misschien voelde ze meer en ze zei altijd dat ze met haar hart keek,omdat haar ogen te slecht waren om gewone dingen te zien.
  Lieve Bert, dank je wel voor je mooie letters en ik ben toch zo blij dat je gezond beter is!
  Zachte aai van Mia.

  1. hoi Mia dankuwel foor uw liefe woorden ik kan opeens weer heel goed eete en ik foel me ook weer gewoner dat ik dingen wil dus ik ben aan het herstellen dat weet ik nou. Ik denk dat ik als Fynn ben dat ik mijn eigen manier van knuffels heb en dat is ook goed. Wat aapart datu dat ook erfaren heeft dat dieren van achter de Regenboogbrug gewoon er nog zijn alleen dan anders en dat is poosietief,
   kopje van mij
   Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *