Sims 4 honden en katten

Sims 4 honden en kattenSims 4: honden en katten is een computerspel. Een game.  Het is leuk bedacht, goed gemaakt en sinds het vorige maand verscheen, trok het enorm veel kijkers en kopers.

Dit spel is voor een Mac en voor de pc; die moet wel snel zijn en een goede videokaart hebben.  Sims 4: honden en katten is een uitbreidingspakket, dus je moet eerst het gewone pakket kopen, anders werkt het niet.

Wat voor game

Waarom het zo populair is, snap je meteen als je een foto of filmpje op YouTube ziet.  Je kunt hiermee zelf katten en honden ontwerpen en ze eten geven en met ze spelen. Zo heb je op meer manieren een band met je digitale huisdier. Ook al gaat het via de computer, het zorgt toch voor fijne gevoelens.
Maar hou het bij verzonnen huisdieren. Heb je een kat gehad die nu over de Regenboogbrug is, ga hem of haar dan niet namaken in Sims 4 honden en katten. Dan us het verschil met een levende kat te groot. Spelen moet leuk zijn.

Dierenkliniek

Leuk in dit computerspel is dat je ook een dierenkliniek kunt openen, waar je zelf je digitale dier kunt behandelen. Leuk en belangrijk: want zo zit er toch een waarschuwend element in. Iedereen kan ziek worden, dier of mens, en dan heb je verzorging nodig. Dus dan moet je naar de dokter.
Hoe commercieel het spelletje ook is,  het is goed dat dit aandacht krijgt. Nog mooier was geweest als 1 procent van de winst  gingnaar goede doelen voor dieren.

Games

Games met katten zijn enorm populair, maar ze treffen ook een bij uitstek kritisch publiek.  Want alles aan de kat moet kloppen.

Wil je liever gratis spelletjes met katten, dan vind je in Google heel veel aanbod. Wees hier heel voorzichtig mee, want je hebt zo een virus of kwalijke software op je computer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *