Opeens een bonk tegen mijn kop

Het was een hele gezellige afond geweest en toen mijn vrouw naar bed ging dacht ik nou ga ik mee foor nog meer gezelligheid.
Dus ik de trap op, zij ging eerstes, naar de slaapkamer.

Kopje

Dat is ook al gezellig dat ik weet we beginnen saame aan de nacht met het slaape. Ik sprong hop op mijn kussen dat ligt aan de ene kant van het bed. Mijn vrouw zat nog op de rand van het bed wat op het kladblok te doen en ik foelde opeens wat ik kan foelen omdat ik een knuffelkater ben en dat is het zachte warme gefoel van ik ga nou een kopje geefe.
Dus ik liep van mijn kussen af, ofer het bed naar haar toe.
En toen meteen ook draaide ze zich om en bonk ze raakte mijn kop.
Ik was meteen uit mijn gefoel van kopje geefe.
Dus ik het bed af, en op het tapijt staan en kijken wat nou.

Goed

“Het spijt me Bertje,” zei ze. “Ik zag je niet. Ben je in orde?”
Ik bleef gewoon staan.
“Als je weer op bed komt, krijg je een knuffel,” zei ze met die knuffels-stem en toen ze ook nog op bed klopte (“kom maar”) toen was mijn gefoel sterker dan ik dus ik weer op bed. Knuffels, knorren, slapen.
Het leek helemaal goed.

Gefoel

Alleen ferderop in de nacht werd ik wakker en ik was helemaal keiwakker. Dat ik dingen wilde doen. Ik weer van het bed af. Ik sprong in de kast en weer eruit op de planken: KABOEM. Nog een keer. Toen in de dozen die daar onder de tafel staan en weer eruit en nog een keer. In de kast. KABOEM.
“Bert?” klonk een stem uit het bed, “Wat doe je?”
Dat wist ik eigenlijk ook niet goed. Toen ben ik naar beneden gegaan om daar ferder te slapen, en toen werd het vanzelf ochtend zonder rare gefoelens.
Misschien was het de lente die ik in mijn kop foelde. Of misschien was het erna-gefoel door de bonk, ik weet dat soort dingen niet presies.
Oferdag deed ik een dutje ekstra, en ik kreeg vaak knuffels, gelukkig zonder bonk.

11 thoughts on “Opeens een bonk tegen mijn kop

 1. Hoi Bert,

  Dat zijn geen leuke soorten bonkkies Bert, maar je vrouw kon er niks aan doen want die had je niet gezien.
  Maar het gevoel is dan ineens wel even anders hé, gelukkig heb je wel lekkere knuffels gehad dat hoort gewoon zo vind ik.
  Dat je in de nacht even oer was dat geeft niks, misschien moest het bonkie gevoel er even uit dat zou maar zo kunnen.

  Fijn dat alles weer gewoon is en dat je extra dutjes hebt kunnen doen.

  Pootje van Tommy!

 2. Dat was wel schrikken van die bonk opeens tegen je kop. Ik denk dat je vrouw er ook van geschrokken is. De laatste tijd doe ik de hele nacht KABOEM en daarom ben ik nu voor de nacht naar de garage verbannen. Dit vind ik niet zo erg want ik ben daar overdag ook wel graag. Ik kan ’s nachts niet meer in huis zijn als ik niet in de slaapkamer mag want ik krab dan aan alle deuren en dan slaapt het vrouwtje nog niet. Ik heb wel een lekker warm plekje in de garage hoor waar ik overdag ook wel eens een dutje doe🐈‍⬛

  Groet van Figo en zijn vrouwtje

  1. hoi Figo ik vind dat eigenlijk je vrouw naar de garage moet dan kan ze goed slaape omdat er een warm plekje is!!
   pootje
   Bert

 3. Hoi lieve Bert,
  Hier Dopey, Ik heb dat ook vaak hoor!!
  Ik wacht altijd tot mijn vrouw ligt en dan ga ik kopjes geven en knuffelen.
  Maar dan pakt ze haar ereader onder het kussen vandaan net als ik een kopje wil geven. En dan pats…..de ereader tegen mijn kop!!! Ja het knuffelen hoeft dan voor even niet meer.
  Nu wacht ik geduldig totdat ze helemaal klaar is en dan pas ga ik kopjes geven.

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

 4. Heeee lieve Bert, wat een toestand was dat, je had er wel een plat hoofd aan over kunnen hauden, en je vrouw misschien ook wel!, gelukkig maar dat je vrouw wist hoe ze het weer goed kon maken, en dat de folgende dag alles normaal was, dan weet je tenminste waar je aan toe bent, hier gebeurt zo een bonk ook wel eens hoor, en mijn vrouw had me een keer per ongeloos geschopt, toen ze aan kwam lopen en mij niet zag, ik schrik dan wel maar weet dat het niet ekspres is, maar Bolle was na zoiets helemaal bang en dat duurde best lang, dat was heel ferdrietig, daarom letten mijn mensen altijd ekstra goed op, en toch gebeurt het soms, mensen kunnen zooo onhandig zijn!, heeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes zonder bonk voor jau Bert, ze zijn van Kever!!

  1. dat is waar Lever ik find mensen ook onhandig nou ja ik bedoel mijn vrouw, ze struikelt ook soms datdoe ik nooit en i heb nog we artrosie,
   pootjes
   Bert

 5. Ha die Bert,

  Wat was dat nu, jij kreeg een kopstoot in plaats van dat jij die gaf. Maar dat ging per ongeluk zo te lezen. Onze vrouw gaat wel eens per ongeluk op een staart van een van ons staan. Dat is ook niet echt leuk, hoor. Maar ze geeft daarna dan wel een extra stevige knuffel en dan is het weer goed.
  Gelukkig maar dat jij ook opeens de lente in je kop kreeg, want dan zijn wij niet de enige katten die dat zo af en toe krijgen. Onze vrouw roept dan wel iets van pas op want jullie zijn senioren, maar daar trekken wij ons lekker niets van aan. Maar dat jij zomaar in dozen sprong, knap hoor! En wij hadden begrepen dat jij eigenlijk geen dozen-jongen was. Maar jij durfde het toch.
  Lieve Bert, doe maar lekker waar jij zin in hebt, want dat doen wij ook.
  Heel veel kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en liefs van onze vrouw.

 6. Oh lieve Bert, dat was eefe een vervelend insident zeg, dat je per ongeluk een kopstoot van je liefe frau kreeg. Ze deed het niet ekspres, wat zullen jullie beide geschrokken zijn. Gelukkig hebben jullie het opgehelderd en ekstraa lang geknuffeld, en jij hebt in de nagt nog fein gespeeld, dat is goed. Fijne afond saampjes lief vriendje. Knuffels van ons.

 7. dat is schrikken, Oom Bert.

  Nog even en u heeft allebei een helm nodig om elkaar veilig kopjes te geven.

  Een heeeel zacht koppie van Japie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *