Minnie doet poot oefeningen

oefeningen Het is de dag met de zon erin. Ik heb me naast Frau geinstalleerd om mijn blog te mauwen. Ik zie dat ze niet typt terwijl ik wel mauw. Als ik omhoog kijk zie ik dat haar oogjes nat zijn. Ik geef haar een lief kopje.

oefeningenStaare

Fandaag de 17e zou mensenoma jarig zijn geweest. Zij en ik missen haar best wel heel erg nog. Ikke was altijd oma’s kleine tijgertje. En het was natuurlijk haar mama. En er is nog iets heel furrdrietigs gebeurd deze week. Oopaa Floris is een ster geworden. 21 jaar is foor een kat best oud maar stiekum hoopte ik dat hij fooraltijd blijfe zou. Hij noemde mij altijd Minnie de Poe. Dat fond ik grappig want je hebt ook Winnie de Pooh. En soms mauwde hij Minoes. Ook mensenoopaa daar mauwde oopaa Floris naar in zijn reaksies. Als ouwe wijze mannen onder mekaar.
We zitten allebei een tijdje foor ons uit te staare. Ik denk aan de mensen en de katten die een ster zijn geworden. En hoe ze zolang je oofer ze mauwt of aan ze denkt ze in je hartje blijven wonen. Ikke kruip bij Frau op schoot hoog boven in zodat ik een beetje kan gaan spinnen bij haar hart. Ik mauw van jou mauw ikke naar haar. Ikke ook van jou Minnie zegt ze zachtjes terug.

Poot oefening

oefeningen Na een kleine pauze ga ik mijn blog mauwen en zij typt. Als het af is krijg ik een aai oofer mijn koppie. Dan spring ik van haar schoot af en loop ik fia de trap op naar boven. Hops via de wasmachine het wasrek op. Ikke ben best moe geworden en wil ff in alle rust een flinke dut doen.
Als ik uitgedut ben spring ik via de wasmachine op de grond en dribbel ik de trap af. Eerst maar ff naar de bak. Daarna loop ik de woonkamer in foor een brokje en een slokje. Ik zie een petje op taafel liggen. Mauw bedenk ik me hebben we wel footoos foor de Hoedjessjow ingestuurt. Snel tsjek ik de aaipet. Pfoe ja gelukkig dat hebben we gedaan. Want als dees blog online staat de 19e dan gaan we met zijn alle zwaaien naar de sterren. En dat is deese keer ekstra belangerijk.
Ik besluit om alfast wat poot oefeningen te gaan doen zodat ik mooi en goed kan zwaaien als de dag met de dins erin er is. Beetje rekken, wat strekken, beetje pootballen. Ikke wil een steefig gespierd pootje krijgen. Eentje waar ik goed mee zwaaien kan. Na de oefeningen eet ik nog wat brokjes. Want goed eete is belangerijk. En dutten en ook slaape. Dat isse ook belangrijk. Nou slaap ik als dame fan 10 sowieso wel wat meer hoor dan een kitten van een paar weekjes. Die zijn zo druk pfoe wordt al moe als ik er aan denk.

Kitten

Frau hoor ik nou lachen. Ze zegt dat ik me faak genoeg gedraag als een kitten. Ach ja hihi dat is fast ook wel een beetje waar. Hou gewoon feel van pootballen. Met Muis spelen. Fliegjes vangen en keihard fan de trap op en af rennen. Solang ik dat nog kan blijf ik dat doen.
Nou dit was het weer foor deese keer. Als je uitgeleese bent ga dan om 11 uur naar de Feesboek van Loesje foor de hoedjessjow. En sowieso blijf ik altijd tetteren foor freede.

Poot van Minnie

8 thoughts on “Minnie doet poot oefeningen

 1. Hoi Minnie,

  Allereerst heel veel sterkte voor jou en je frau omdat jullie samen oma mama mens zo enorm moeten missen, maar in jullie hart is ze er nog voor altijd.
  Onze lieve Oopa Floris is helaas een mooie ster geworden, vandaag gaan we met zijn allen naar Oopa Floris en natuurlijk ook naar je oma en mama zwaaien.
  Goed dat je alvast goede pootoefeningen hebt gedaan, dan ben je goed voorbereidt vandaag.

  Denk dat ik dat ook maar ga doen, poot oefeningen zodat ik net als jij heeel goed kan zwaaien.

  Pootje van Tommy!

 2. Dag tante Minnie.
  Wij begrijpen uwes.Soms heeft onse scullery girl somaar natte ooge.
  Se seg dan dat er wat is dat haar so aan onse mensenooma denken doet.Of mensen oopa.
  Soms is ut musiek,soms iets wat se hoors op de kijkkast of raadioo.Of…..nou fan alles kan ut sijn.
  Wij heppe onse mensenooma en oopa niet in ut eggie gekent,maar welles in alle ferhaale.
  En se was gek op onse voorganger katjes De nam alletijd speeltjes of noepies mee.Se was errug lief en oopa ook.
  Wij hellepe door dan te knuffele met scullery girl.Se seg dat dat heel goet hellepe doet.
  Foorige week hard se ook feel natte ooge toen se wist dat Oopa Floris naar de Regenboog brug 🌈 zou gaan.Toen waare wij ook drietig.Want Oopa Floris kenne we goet.
  Als jonge kaatermannen hadde we al feel geleer fan hem en we hadde graag nog sofeel meer geleer fan hem…….
  We waare al aan ut oefene foor de Hoedjessjoow,want wij gaane foor ut eerst mee doen.
  So spannent.Maar scullery girl seg dat het ook emo is en ook lache.
  We gaan keigoed swaaien !!!
  Dag tante Minnie.wij doen ook aan pootballe,maar uwes heeft meer erfaaring.Dus blijjfe we nog maar feel oefene.
  Troos kopjes foor uwes en uwes frau.
  Dat kenne we eggies waar goet.
  Rannoch en Aiydan.

  1. Oh jonges tog. Wat sijn jullie al wijs! Enne trooskopjes geefe dat finden mensen altijd fijn. Ikke sat fanaafond nog met Frau te knuffen. Kopjes van Minnie voor jullie twee.

 3. Lieve Minnie

  Wat goed dat je alvast pootoefeningen aan het doen bent!!
  Vandaag gaan we heel hard naar alle sterren zwaaien ook naar jou mensenoma!! Heel veel sterkte voor jou, je vrouw en je mensenopa
  πŸ€—πŸ€—πŸ€— en een dikke knuffel van ons allemaal
  πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ”πŸ”πŸ˜˜

 4. Heee lieve Minski, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa eerst heeeeele zachte kopjes omdat het de dag was dat je mensenoma een ster werd, dat zijn altjjd moeilijke dagen met veel ferdriet, je denkt terug in de tijd, naar toen alles nog goed was en het ineens ophield met goed te zijn, op die dag, zo een dag blijf je altijd onthauden, en nau is onze Oopa Floris ook nog een ster geworden, het is zo ferdrietig! , fanmorgen hebben we met zijn allen gezwaaid naar alle sterren, ik heb ook naar jauw mensenoma gezwaaid Min!, en ik zag Moos en Max, en jij zag er machtig mooi uit met je Minniehoedje!, de sterren blijfen altijd bij ons, ook al zijn ze ver weg, we weten dat ze er zijn en boven ons in de lucht twinkelen naar ons, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeeeeel veel lieve en zachte kopjes en knuffels, folgende keer maak ik weer wat lekkers, maar fandaag stuur ik allemaal ❀️ en ⭐️, het is van Keefie!!

  1. Ikke moet van Frau liefe Keefie mauwen. Se kreeg natte oogjes omdat je Moos en Max hebt herkend. En dat je naar mensenoma hebt geswaaid. Ikke weet seeker dat haar ster terug twinkelde. Een lief kopje van mij Minski foor jou en je mensen.

Reacties zijn welkom