Mila over loens voelen en happen

Lieve allemaal, mij innerlijke klok vind het weer raar. Het is zomer maar er is veel regen en de zon is er niet altijd. Zelf vind ik het fijnst als de zon schijnt en het is droog en de warmte is zo ongeveer een graadje of drieëntwintig.

Voor wie het nog niet weet, mijn vrouw haar Yuki is vorige week maandag een sterretje geworden. Ze was al best een tijdje seniejoor en ze had besloten dat het tijd was voor de regenboogbrug. Yuki is niet zomaar gegaan. Ze heeft er ook voor gezorgd dat er een nieuw vriendinnetje is voor mijn vrouw en ze heet Latte Caramel.

Kadootjes

Een paar weekjes terug vierde ik dat ik al twaalluf ben van mijn jaren en ik vertelde ook dat ik me niet seniejoor voel want dat doe ik niet. Nou had mijn liefe furkeer Kever een prachtige doos gestuurd met heel veel kadootjes.
Mijn vrouw kwam op bezoek met een grote doos en ik was meteen nieuwsgierig. Ik rook meteen dat het van Kever was en dat komt omdat mijn vrouw een klein plukje vacht heeft van Kever dus nou weet ik hoe hij ruikt. Maar ik rook van alle handen dingen uit de doos. Mijn vrouw maakte de doos open en ik zat er meteen in. Ik voelde meteen dat Kever bij me was net als mijn broer Bram want er zat een flinder in! Een prachtige vlinder die blauw en roze van kleur is. Prrrr mijn poesehartje is zo warm deze mooie flinder. Ik gaf het meteen heel veel kopjes omdat ik de flinder zo lief vind.

Muisje

Er was ook een muisje en deze was paars van kleur. De muis kreeg meteen volop kopjes en neusjes want die vond ik ook meteen lief. Ik wilde neusjes doen en likken en bijten en ook weer niet en toen kwam er iets anders uit de doos. Een takje met blaadjes. Wat ga ik doen? Flinder bijten of de muis of gewoon kopjes geven of snoffen aan het takje. Prrrr prrr eigenlijk maakt het me niks meer uit ik vind alles gewoon lief. Mijn vrouw haalde de doos leeg. Er waren ook kadootjes voor haar waar ze heel blij mee is. Er was een blikje goermet moes en sjokolaa maar daar mag ik niet aan komen. Wel de moes maar niet de sjokolaa.

Ik hoorde een rammel vanuit de doos komen, het was een grote muis en hier kon ik in bijten. Het is een muis die dezelfde touw heeft als mijn krabpaal. Eerst kreeg het kopjes maar daarna ging ik meteen met mijn nagels erin en ik moest ook even bijten. En dan zou je denken dat wij poesedames dat niet doen omdat we netjes zijn maar ook wij doen muizen vangen en achter vogels aanzitten. Dat is onze natuur. Bram was van het nep. Hij wilde nooit een echte vogel vangen maar ik heb het wel een keer gedaan. Toen was ik nog heel klein en het was mijn eerste vogel. Mijn vrouw was tros op mij omdat de vogel nog leefde en ik hem niet opgegeten had en mijn vrouw had hem weer vrij gelaten. Ik deed de nepmuis echt hard bijten en ik gaf ook veel tikken. Het rammelde van binnen.

Takje

Toen kwam het takje weer en daarna de flinder en toen ook nog een keertje de paarse muis. Ik wist niet meer welke ik waar had gelaten en ik wilde overal kopjes aan geven. En stiekem wilde ik er ook in bijten. Mijn vrouw kwam naar me toe en ze zei dat ik loens keek. Eerst deed van ‘meh meh’ mauwen omdat ik bezig was en daarna keek ik haar lang aan. Wat is nou weer loens mauwde ik haar haar. Ze vertelde me dat het is wanneer je ogen een beetje raar staan en niet helemaal recht. Toen wilde ik haar zachtjes happen maar dat heb ik niet gedaan. Ze zei dat het kwam doordat ik de hele tijd aan de wiew had gezeten. Het muisje, de flinder, de ander muis en het takje waren allemaal wiew maar verschillende soorten wiew zei ze.

Wiew

Mij maakte het niks uit want ik vond het gewoon fijn om overal kopjes aan te geven. Maar dit is speciaal omdat het pakje van mijn liefe furkeer afkwam. Hij en zijn vrouw hadden heel lief een pakje samengesteld en opgestuurd. Er zat echt van alles in. Ook sneks en dat is voor een ander keer want dat doe ik dat proefe. Ik vind wiew heerlijk en ik weet niet of ik er dan anders door uitzie want dat weet ik niet van mezelf.
Volgens mijn vrouw sta ik loens op de foto met het takje wiew. Ik denk dat het een gewone foto is waar ik beetje van de waps ben door de wiew. Misschien doe ik mijn vrouw toch zachtjes happen. De vrouw van Kever krijgt zoo wie zoo een hap voor alle wiew omdat ik dat echt kei lekker vind. Nou kun je niet meer mauwen dat ik je niet gehapt heb.
Zachte kopjes voor iedereen en een poot voor wie het nodig heeft. Ik tetter mee voor freede overal.

Poot getekend, knetter loens en mienister van zachte zaake, Milamuis

19 gedachten over “Mila over loens voelen en happen

 1. Hoi Mila,

  Lieve Yuki is nu een prachtige ster aan de hemel, en ik weet zeker dat ze heel goed op vrouwtje gaat passen.

  Wat lief dat je een mooi katdo hebt gekregen van je lieve verkering Kever, je bent goed verwend hoor.
  Soms is het ook zo moeilijk om te kiezen waar je dan mee wilt spelen hé, maar ik zie dat je heel goed gewiewd hebt.
  Wiewen is zo lekker, dat vind ik ook hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi liefe Tommy, ja wiewen is superlekker want dan wordt alles fijner en mooier. Ik was heel ferrast met het kadoo. Ik wilde met alles tegelijk spelen maar uiteindelijk was ik in een dut geraakt omdat ik zoveel gewiewd had. Hele zachte kopjes voor jou en je deeltijd vrouw

 2. OooOOOo wauwww wat ben je ferwent door je furkeering!
  Kever is ook een heele liefe Keef dat weeten wij!
  Wat een fijne wiew seg!
  Kwam dat uit Kever zijn tuin?
  Weeges die wiew is egt suuuper fijn!
  Wij wense jou heeel feel plesier met je wiew en je andere kadootjes en de moes!
  Heel feel liefs en het is van Leootje en zijn broers!

  1. Hoi liefe Leootje, folgens mij komt het uit Kevers tuintje. Ik weet het niet zeker maar het was zeker goeie wiew!! Dank je wel voor je liefe woordjes Leootje en broers! Zacht kopje, Mila

 3. Loens🤭 maar wel lief🥰 Milatje, dat trekt wel weer bij hoor! Wat een mooi en lief kadoo van jouw Keefje❤️🎁 maar wat verdrietig van Yuki💔😢 Is Latte lief en mooi, ben benieuwd☺️🥰 Knuffels van mij🥰

  1. Hoi liefe Wanda, ik vind het kei lief wat ik allemaal heb gekregen! En de wiew was echt superfijn. Latte Caramel is bruin en ondeugend zegt mijn vrouw. Zacht kopje van mij

 4. Oh Mila wat super dat je een doos met kadootjes hebt gekregen van Kever. Vrouwtje en ik vinden dat je ook loens op de foto staat maar het is wel een hele mooie en lieve foto van je hoor Mila.
  Lieve groet van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje

  1. Hoi liefe Figo en vrouw, dat loense gebeurde vanzelf. Ik wist niet eens dat ik dat kon en ik heb er geen last van. De wiew was heeeeeeeerlijk Figo!! Zacht kopje voor jullie van mij, Mila

 5. Hoi lieve Mila
  Wat lief van Kever dat hij je een super mooi verjaardagskado heeft gestuurd!!
  Wij geloven graag dat je niet wist wat je moest pakken met al die wiewww erin
  😹😹
  Je hebt waarschijnlijk een super te gek wiewwww feest voor jezelf gehad!!!
  Maar het is je gegund want wat is nou fijner dan wiewen!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

  1. Hoi liefe mevrouw Ceciel, het was super lekkere wiew en ik was inderdaad helemaal van mij waps. Loens of geen loens het was superfijn! Zacht kopje voor jullie allemaal.

 6. Muisje mijn muisje, hier ben ik, je kuikentje!, ooo wat ben ik blij dat je de spulletjes uit de doos leuk findt!, ik had spesjaal aan mijn vrouw gefraagd om iets met een flinder te kopen, omdat je broer Brammie mijn flinder was, en ook altijd blijft, en de muisjes omdat jij mijn muisje bent natuurlijk!, o en ik find loens lief!, ik kan het een beetje zien op de footoo en het staat je prima, en ook als damespoes mag je bijten en krabben hoor, dat hoort bij katten, want wij zijn eigenlijk tijgers, Molly die hier froeger woonde kon keigoed jaagen, maar na een tijdje deed ze het niet meer omdat ze merkte dat het niet noodig was, maar ze kon alles fangen wat ze wilde!, en ik weet zeker dat jij dat ook kan maar dat je het niet doet omdat het zielig is voor de beestjes, dan kan je beeter de paarse muis of de muis met het tauw om zijn lijf fangen, want die zijn daarvoor gemaakt, lieve Milamuisje, ik ben keitros op je, en ik ben keitros dat ik je furkering ben, ik zwaai fanafond naar sterretje Yuki, en naar mijn flinder natuurlijk, en naar alle sterren, ik stuur jauw vrouw heel veel zachte kopjes en ik stuur jau heeeeeeeeel veel zachte neuskusjes, en likjes over je hoofd, daarna doe ik met een klein borsteltje je haaren weer netjes, o en mijn vrouw is heel blij met je hap roept ze!, ❤️❤️❤️❤️ van je Keverkuikentje voor altijd!

  1. Mij liefe kuikentje, wat een liefe woordjes heb je gemaakt. Nau bloos ik helemaal. En ook omdat mij loens mooi vind. Ik had er zelf geen idee van tot mijn vrouw het zei en toen voelde ik iets. Maar dat was waarschijnlijk alleen maar wiew waarom ik zo loens deed. Ik vind jagen heel erg leuk en fange ook maar dan wel met nep beestjes want ik wil de echte ook geen pijn doen. Soms eet ik wel eens een motje, die kraake zo lekker. Dat is een mini snek maar ik heb al heel lang geen motje meer gegeten. Liefe kuiken ik vind het zo fijn als jij op de blog komt en je doet je woordjes. Heel veel zachte liefe neusjes voor jau en een likje op je mooie kop omdat je zo heel knap bent en een kopje voor je vrouw, ze zijn van mij, je Milamuis!

   1. Ik ben altijd blij als jij op de blog bent lief muisje, met je mooie zachte letters!!, en je mag best mini-snekjes eeten van mij hoor!!, neusje van je kuikentje🐣

    1. Mij liefe kuiken, wat bennie toch lief!! En wat een mooie sjieke meel heb je gemaakt. Je staat er heel zo erg super netjes op!! Deze ga ik printen en bewaren bij mij dutplek want dan kan ik altijd aan jau denken. Zachte liefe neusjes voor jauw mij allerliefste Keverkuiken!

 7. Lieve Milaameisje,

  wat heb jij een mooie en lieve kadootjes gekregen van je furkeer Kever. Hij weet precies wat jij leuk vindt en waar je zachte hartje sneller van gaat kloppen. Dat is echte furkeer Mila en wat stoer dat je er loens van gaat kijken. Oopa keek ook heel vaak loens maar die feestte gewoon door. Daar zat hij niet mee.
  En Zusje en ik vinden, loens kijken moet kunnen. Je ziet er hartverwarmend uit lieve Mila en we geven je zachte knuffels onder je lieve kannetje,

  Mevrouw Loes en Zusje

  1. Liefe mevrouw Loes en Zusje, wat een mooie liefe woordjes. Liefe Zus zo van heel hartelijke gefeliezieteer van jou verjaardag! Ik wens je nog zo heel veel mooie jaren van je eigen. En ik hoop dat je lekkere sneks heb gehad en heel veel kriebels. Ik geef je zachte neusjes op jouw manier diegietaal zodat ze feilig zijn.

   Ja ik heb heel veel geluk met mij mooie Kevermansje. Hij is zo een hele liefe kuiken voor me. En hij stuur zomaar liefe dingen van zijn hartje naar mij op! En ik was de hele dag gewoon loens van de wiew. Misschien wil Oopa ook wel wat wiew, er is genoeg over! Zachte kopjes voor jullie allebei ze zijn van mij, Milamuis

 8. Ha die Mila,

  Wat ben jij een bofferd omdat je zo’n mooie doos van Kever hebt ontvangen. En wat zit er een boel in. Wij begrijpen dat je moeite met kiezen had met welke cadeautjes je wilde gaan spelen. En wiew is ook altijd heel fijn, wij zijn er ook dol op. Onze vrouw vindt er niets aan als ze eraan ruikt, maar wij gaan dan helemaal uit onze bol. Misschien gaan wij dan ook een beetje scheel kijken, maar wij hebben dat nog nooit van onze vrouw gehoord.
  Wel verdrietig dat Yuki over de regenboogbrug is gegaan. Bram dacht toch altijd dat het een snack was? Hopelijk is Latte Caramel even lief.
  Lieve Mila, geniet maar van al je cadeautjes. Jij boft maar met zo’n lieve verkering. Heel veel kopjes van Cindel en Jillie en liefs van onze vrouw.

  1. Hoi lieve Mevrouw Joke, Cindel en Jillie, jaaaa Bram vond alles een snek, ook Yuki. Maar hij mocht alleen op afstand snoffen en meer niet. Mijn vrouw vind het heel erg dat Yuki een ster is maar nu heeft ze zorgen voor kleine Caramel.

   En dat jullie graag wiewen snap ik helemaal! Ik heb nog zoveel over van mij liefe Kever dat ik best even kan delen. Zal ik het diegietaal doen? Hier komt het: ‘wwwiieeewwww’. Misschien werkt het wel. Zullen we samen loens doen en wiewen, dat is ook gezellig! Ik wens jullie een hele fijne week met heel veel zachte neusjes en kopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *