Mila over knuffels en kriebels

Lieve allemaal, het was eefe denke en fraage en nog eefe denke maar ik denk dat ik eruit ben. Vanaf van vandaag wil ik best Mienister van zachte zaake zijn want ik denk dat dat het meest passend is.

Gefoelige saake was van Bram en dat moet van hem blijven want hij is tenslotte nog stees Mienister van gefoelige saake in regenboogland. En wat ik heel belangrijk vin is dat ik niet hem ben. Ik ben mezelf als Mila en niet als Bram. Anders ga je denke van Oh maar Bram deed dit ook of dat zei hij ook en dat wil ik niet. Ik vinnut ook super lief dat iedereen mee deed denke want zoies is ook spannen en zenuw.

Knuffels

Vandaag wil ik graag een woordje mauwen over knuffels en dan vooral waar je knuffelt. Als mienister van zachte zaake kan ik zeker mauwen dat ik de allerbeste knuffels kan geefe want ik hou van knuffelen.
Toen mijn vrouw hier nog woonde zat ik altijd bij haar in de buurt. Soms was het op de krabpaal, dan weer eens op tafel of als ik echt wilde knuffelen dan zat ik op haar schouder als een aapje. Ze noemde weleens schouderaapje maar dat is dus niet voor niks. Als ik op haar schouder stond kon ik haar makkelijker kopjes geefe tegen haar kop. Dan was het gewoon kopje tegen kopje. Nu is het zo dat ik er ook nog een andere reden achter had dan alleen kopjes geefe. Meestal had mijn vrouw iets lekkers in haar handen en dat wilde ik dan ook proeven. Ik deed heel zachtjes vragen en kopjes geefe tegelijk. Het spinnen kwam vanzelf. Zo kreeg ik een keertje smeerkaas en een stukje vis. Nou, prrrr.. .daar gaat mijn motortje wel van draaien hoor.
Nu kan dat niet meer omdat mijn vrouw allang ergens anders woont maar ik probeer het ook bij mijn manspersoon en ooma. Ooma trapt er niet in. Ze wil wel de knuffels maar ze is niet zo gefoelig als mijn vrouw. Mijn manspersoon twijfelt soms nog dus ik moet betere kopjes geefe en knuffelen. Of misschien wel harder spinnen.

Jarig

Soms ben ik best afgeleid want dan wil ik mauwen over knuffels en dan denk ik aan vis en aan mamaLoes. Eefe terug naar de knuffels. Je kan overal knuffelen. Binnen, buiten, boven, beneden, op het balkon of in de kamer om te slapen of gewoon aan de eettafel. Overal kan het. Ik was pas buiten in de tuin omdat het zonnetje er was en dan wil ik graag de zon eefe zien. Dan wordt mijn vachtje heerlijk warm en dan gaat mijn motortje aan. Mijn vrouw was er ook en zodra ik haar zie moet ik altijd eefe bij mauwen.
Maar toen onderbrak ze mij in mijn mauw. Weet je wat er donderdag is? vroeg ze aan mij. De visboer? Garnaale? Ik weet het niet. Oh misschien is het dan zomer maar dat moet ik eefe op de kaalender kijken. Dan ben je jarig mooie Mila! Dat is morgen! Morgen word ik twaalluf van mij jaare. Nu ben ik nog elluf en morgen twaalluf.

Kriebels

Prrrr, nou ik wil ik heel veel knuffels krijgen en al helemaal omdat ik morgen inees jarig ben van mezelf. Ik mauw naar mijn vrouw en haar hand doet weer kriebelen. Ga nou maar naar mijn nekje want dat vind ik de allerfijnste plek. Waarom dat weet ik niet maar als mijn vrouw mijn nekje kriebelt dan ga ik helemaal om. Mijn motor draait twee keer zo hard en ik val gewoon om omdat ik dat zo fijn vind.
Misschien had ik deze blog beter kriebels kunnen noemen in plaas van knuffels. Het zijn wel knuffels want mijn vrouw kriebelt niet alleen mijn nekje maar ook mijn hele vacht. Ze pakt me op en geeft me heel veel smakkers op mijn wang voordat ze me weer neerzet. Dat doen we vaker. Soms vind ik de op-pak-knuffel heel fijn want dan houdt ze mij heel erg vast en dan gaat mijn motor ook draaien.

Voor morgen wil ik heel veel knuffels. Om te beginnen op bed in de zon omdat het daar altijd lekker warm is. Dan wil ik garnaale op een bordje met heel veel nekkriebels. Als ik klaar ben ik wil naar buiten voor wat zachte op-pak-knuffels en wat smakkers. En misschien nog wat gewone vis. Eens kijken wie ik hier voor kan strikken. Misschien ooma omdat ik dan jarig ben van mezelf. Ik ga gewoon heel erg mij best doen met zachte mauwtjes en kopjes en dan komt het goed. Vandaag is mij fookus een beetje overal. Ik wil van alles mauwen en knuffels tegelijk doen. Eerst nekje kriebelen en dan kijk ik wel verder.

Ik geef iedereen een zacht neusje en ik mauw mee voor freede. Pootgetekend, mienister van zachte zaake

12 gedachten over “Mila over knuffels en kriebels

 1. Hoi Mila,

  Mienister van zachte zaken vind ik ook heel mooi en goed bij je passen, je bent de perfecte poezendame voor.
  Weet zeker dat je dit heel goed gaat doen, heel veel succes met deze belangrijke taak!
  Knuffels krijgen is echt supertjes fijn hé, vind het altijd zo heerlijk als mijn baasje onder mijn kin kriebelt.
  Dan ga ik me toch een partij hard spinnen joh, zo fijn vind ik dat.
  En achter mijn oortje vind ik kriebels ook fijn!

  Lieve Mila maak er een fijne dag van vandaag en hoop dat je lekker in het zonnetje kan liggen.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi liefe Tommy, my kin vind ik ook heel erg fijn dan gaat mijn motortje ook meteen draaien. Dank je wel Tommy voor je liefe woordjes! Let je een beetje op mevrouw Annelieke? Ze kan wel een extra kopje gebruiken.

   1. Lieve Milaameisje

    gefeliciteerd lieverd, jij bent de Minister van Zachte Zaken en je bent precies op tijd. Zachte Zaken moeten veel meer aandacht krijgen en jij kan dat. Weet je dat Mamma Loes alle vertrouwen in jou had en ik weet zeker dat ze dat voor altijd heeft. Zij vergeet jou prrrr prrrr knuffels nooit. Het maakte haar gelukkig en zacht in haar hart.
    Zusje houdt ook van knuffels. Ze komt ze zelf halen of ze vraag erom. Ze geeft ook kopjes en ze ligt graag op schoot of tegen me aan. Dat is fijn want we hebben elkaar nodig. Saame zacht zijn Mila, dat is fijn.
    Morgen ben je helemaal jarig van jezelf. Wij denken aan jou en dat je maar alle knuffels mag krijgen die je wil. Met vis en paté, dan weet ik zeker dat je Mamma Loes hoort spinnen. Speciaal voor jou…

    Lieve zachte knuffels van ons,

    Mevrouw Loes en Zusje

    1. Liefe mevrouw Loes en Zusje, wat een liefe woorden allemaal. Nou ben ik inees warm van binnen en mij motortje doet Prrrr prrrr *trappel trappel*. Mij mamavoelens is altijd in mij hartje en in mij hoofd en nou ga ik aan paté denke want ik wil net zo mooi zijn als mij mamaLoes. Zij is de allermooiste liefste mama !! Zusje, ik geef je extra zachte kopjes en een prrrrr omdat ik je lief vind. Je vrouw krijgt ook zachte kopjes van mij.

     pee ess, folgens mij hoor ik Mama Loes spinne!!!! Ooo mij hartje is zo blij…

 2. Liefste Mila, ik wens jou voor morgen alvast een hele fijne verjaardag met heel veel zachte, warme knuffels en heel veel lekkere sneks❤️🎁🌺🐱🎊🥳🥰🎈🎉🎂😋 Ik stuur jou een hele dikke, warme verjaardagsknuffeel toe, liefs en zacht kopje van mij en mijn🐰🐰❤️❤️

  1. Ooow liefe mevrouw Wanda, dank je wel voor de liefe woordjes. Ik hoop op heel veel knuffels maar dat komt sowieso wel denk ik want dat is het fijnst. Oh heb jij nijntjes net als Lucky de blogger. Hij heb ook nijnen. Ik geef jullie een zacht kopje terug.

 3. Hoi Mila,
  Ik ben ook verzot op knuffels en kriebels. Ik ga altijd dicht bij mijn vrouwtje liggen als ze op de bank gaat zitten en dan lijkt het wel of ik automatisch kriebels van haar krijg. Ik begin dan ook knoerhard te spinnen. Ik lijk dan wel een bromfiets zegt ze zo hard spin ik.
  Voor morgen wens ik je een fijne verjaardag met heel veel lekkers.
  Lieve groet van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje

  1. Hoi liefe Figo, dat klinkt heel gezellig!! Zo gaat het ook bij mij. Inees gaat die motor gewoon keihard aan net als een bromfiets ja. Zachte neusjes voor jullie

 4. Lief, lief, lief klein Milamuisje van me, ooo wat mooi dat je Mienister van Zachte Saake bent geworden!, dat past perfekt bij jau en dan kan Brammie gewoon Mienister van Gefoelige Saake blijfen!, want zacht en gefoelig kan je nooit genoeg hebben en ook nooit teveel!, en wat ben je een lief knuffelmuisje van bijna twaalf jaaren, en je staat zo fantasties op de footoo, ik wil je meteen ook knuffels en neusjes en aaitjes en kopjes en likjes geefen, en dan kom ik je garnaale brengen en ik tetter zachtjes voor je, dat ik keitrots op je ben, en dat je voor altijd mijn muisje bent…want zo is het!!!, een klein likje en voor jau en ook voor je vrouw en een miljoen ❤️❤️❤️❤️ voor jau, ze zijn van je kuikentje!!!, o ja en mijn vrouw zegt dat ze een pakje gaat maken voor je ferjaardag!

  1. My liefe liefe Keverkuikentje, wat hebbie mooie liefe woordjes voor me en lekkere garnaale. Mij lijf wil die altijd wel lekker opsmakken. Oh Kever denk je aan mij fagt met al jouw liefe kriebels en neusjes? Mij mooie katermans wat ben ik tros op jou dat jij zulke liefe woordjes maakt en nou al helemaal dat ik mienister van zachte zaake ben. Het is zo spannend allemaal maar met jou kan ik alles aan en durft ik ook veel meer. Dat is omdat jij zo een dappere katermans bent Kever. Ik ben zo tros op jou als furkeer. Wat ontzetten lief van je vrouw maar ze hoef geen pakje te maken hoor, ik hap haar toch wel als ze weer eens zo een opmerking maak over orkas en zo. Ik doe heel goed op jou letten en passen want jij ben perfect zoals je bent mijn liefe Keverkuiken. Heel veel neusjes en zachte likjes van je Milamuisje

 5. Liefe Mila!
  Fandaag ben je jaaareg!
  Gefeliesiestaart en je krijg fan ons allemaal heel feel liefe sagte kriebels en knuffols!
  Liefs fan Leootje, Tiga, Chester en Simon!

  1. Nou zie ik het pas! Dank je wel Leootje Tiga Chester en Simon voor ze feeliezietaasies en knuffels en kriebels nou is mijn week nog beter geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *