Mila en de massage

Lieve allemaal, hier ben ik weer op de Milamuis woensdag. Het is zomer en eindelijk komt het zonnetje ook eens kijken.

Ik foel de stralen overal. Vandaag ben ik in een hele zachte bui en dat is niet alleen omdat ik mienister van zachte zaake ben maar ook omdat alles nu mooier is. Als je naar buiten kijkt zie je overal bloemen en mooie kleuren. De lucht is blauw en iedereen is frolijk. Bijna iedereen dan want soms kan het ook anders zijn.

Zacht

Wanneer ik in een meega zachte bui ben wil ik maar één ding, en dat is massage. Massage klinkt alsof er een boze blaas uit je bek komt maar dat is niet zo het is eigenlijk iets heel fijns. Massage wil zeggen dat je gekriebeld wordt en dat je lijf helemaal lam gaat zijn. Nou dat wil ik elke dag wel, prrrr. Massage is ervoor om te ontspannen dat je even aan helemaal niks denkt, ook niet aan lekkere vis. En dat je spieren even rust krijgen van al het harde werk van het mauwen of het spelen wat je elke dag doet en dat verschilt ook per poesedame of katermansje.
De jonkies onder ons kunnen veel meer hebben dan wij die wat ouder zijn. Nou vind ik mezelf niet zo heel erg oud dat ik zeg dat ik seniejoor ben want dat ben ik nog niet. Ik ben pas twaalluf maar ik ben ook geen jonkie kitten meer. Maar massage of gewoon kriebelen vind ik altijd fijn.
Laatst had ik een tafelmassage en toen dacht ik inees van er zijn meer van ons die van kriebelen houden, dit moet ik dele!!. Het is misschien handig als je man of vrouw ook meeleest want ik ga wat tips geven over hoe je de beste massage kunt geven en wat fijn is of niet.

Ontspannen

Zoek een tafel, een bank of een paal waar je helemaal op past als jij je uitrekt. Ik koos voor de tafel want die is groot genoeg. Zorg ook dat je mens in de buurt is want die gaat de massage geven. In een andere blog ga ik uitleggen hoe het andersom kan. Want wij kunnen trappelmassage geven.
Eerst ga je op tafel zitten. Ik gebruik even tafel als voorbeeld maar jij mag zelf kiezen waar je gaat liggen. Als je zit deel je eerst even wat zachte lieve kopjes uit aan je mens zo van: * boink *. Dan laat je jezelf langzaam op tafel vallen. Vergeet je mens niet aan te kijken als je eenmaal ligt, dat is wel belangrijk. En zet je motor aan! Ik bedoel de echte PRRRrrr Prrrr geluidjes. Hoe harder hoe beter. De geluidjes zorgen er ook voor dat je mens ontspant.
Dan ga je langzaam bedenken waar je gemasseerd wilt worden. Bij mij is dat super makkelijk want dat is mijn nekje. Mijn vrouw weet dat van mij en ik denk dat jou mens dat ook wel van jouw weet.

Tijd

Als je wilt mag je erbij gapen of je poten uitrekken om helemaal ontspannen te zijn. Je mens mag nu gaan kriebelen alleen moet hij of zij er wel opletten dat ze geen spullen gebruiken. Mijn vrouw vertelde dat ze bij echte massages oolie gebruiken op de mensenvacht maar dat hoeft bij ons katten echt niet. Ik zou het ook niet fijn vinden op mijn vacht want dan moet ik heel veel poetsen. Wat je mens wél kan doen is een borsteltje of een kammetje gebruiken. Dan ga je gewoon simpelweg met de handen van voor naar achter zachtjes over de vacht heen. Heel zachtjes duwen mag want dat kan soms fijn zijn. Ik ben van de zachte lijntjes trekken. Dan gaat mijn vrouw met haar nagels heeeeel voorzichtig over mijn kinnetje en dat is purrrrfect! Van voor naar achteren lijkt op gewoon aaien maar als je mens de borstel of de nagels gebruikt is het een massage. Oja en je kan niet binnen twee keer klaar zijn met kriebelen. Massages duren een paar minuten dus je moet wel tijd hebben. Kusjes op je kop krijgen moeten ook even wachten tot je mens klaar is.
Het beste is als je alles stap voor stap doet. Dus eerst je kop en dan je lijf. Daarna je buik of poten en eventueel staart. Tussendoor kun je een Prrr mauw laten horen dat het fijn is. En als je daarna in een dut valt is het ook goed. Als de handen van voor naar achteren gaan kan je mens misschien ook rondjes draaien met de vingers. Let op want je motor kan op volle toeren draaien!
Misschien kan je mens ook van achter naar voren gaan als jij dat fijn vindt. Houden jullie elkaar in de gaten tijdens het kriebelen. Want wanneer je allebei met zachte ogen naar elkaar kijken en ze fijn knijpen dan weet je dat het helemaal purrfect is zoals het is. Zacht en warme kriebels en nu mogen de kusjes op de kop wel. Ik wil ze eigenlijk meteen na het masseren omdat ik weet dat het nu voorbij is en ik nog in een dut kan gaan.

Zacht

Het is een beetje een lange uitleg geworden maar ik hoop dat je er wat aan hebt want er is niks zo fijn als een partij kriebels die een massage worden en jullie worden er allebei zacht van. Want ik hou van zachte zaake.
Als je zelf massage iedeejen hebt dan lees ik ze heel graag want dan wil ik ze ook proberen met mijn vrouw. Voor nu wens ik jullie een fijne zachte week met veel zonnestralen en warmte.

Poot getekend,
mienister van zachte zaake,
Milamuis

11 gedachten over “Mila en de massage

 1. Hoi Mila,

  Wat een goeie uitleg over massage, het ziet er heel rielekst uit allemaal.
  Mijn baasje kriebelt me vaak achter mijn oor of net aan de zijkant van mijn koppie en dat vind ik zoooooo heerlijk, daar kan ik echt van genieten.
  Mijn spinmodus staat dan ook gelijk aan en het gekriebel mag van mij dan wel even doorgaan hoor.

  Een fijne dag vandaag met veel gekriebel en gekroel en kusjes.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi liefe Tommy, als jou deeltijd mens dat langer dan één mienuut doet dan is het een massage en dat is heel erg fijn! Heel veel zachte neusjes en kriebels terug!

 2. Muisje, mijn muisje!, ooo wat sta je zacht op de footoos, ik kan zien dat je helemaal ontspannen bent en geniet van de massaasje van je vrouw, je bent helemaal zen, zo heet dat, en wat heb je het goed uitgelegd van de massaasje, ik hau daar ook zo van, en ik find het zelf het fijnste om aan mijn wangen te worden gekriebeld, en onder mijn kin en dan na een tijdje ook op mijn buik, mag dat bij jau ook of find je dat niet fijn?, en ik maak ook altijd kleine geluidjes om aan mijn mensen te laten weeten dat ze het presies goed doen, o ja en ik wil graag de hele tijd zachte kusjes, ooooo dat is zo heerlijk…, lieve kleine slim knap zacht Milamuisje, dankjewel voor de zachte letters die je fandaag hebt gemaakt, ik ben keitrots op je dat je zo een perfekte Mienister van zachte saake bent!, en ik wens jau en je vrouw fijne daagen met heeeeeeeel veel zonnestraalen, ik stuur jullie zachte kopjes en jau geef ik zachte neusjes en kleine likjes over je mooie hoofdje, en daarna kam ik zachtjes je haaren weer netjes, het is van je kuikentje voor altijd❤️❤️❤️!!!

  1. Mij liefe Keverkuikentje wat ben je toch een liefe furkeer katermansje. Wat heb je toch mooie en liefe woordjes gemaakt. Dank je wel dat je zo tros ben op mij als mienister van zachte zaake, ik doe kei erg mij best. Vind jij de wangen ook zo fijn Kever, ik ook!! En net als jij hou ik ook van heel veel kusjes. Ik geef je zachte likjes mijn liefe liefe Keverkuiken en ze zijn van je muis. Ooo en ik heb iets verstopt bij je stoel, het is een likwit snek. Ik hoop dat je het lekker vindt! Lief kuikentje van me. tot snel

   1. ❤️❤️❤️❤️ voor jau mijn muisje!, het is van je kuikentje!!, kom je hier naar toe, dat we SAAME de likwit snek eeten?

 3. Lieve Milamuis, ik ga morgen ook voor een massage naar een hele lieve mevrouw, maar wel met olie en warme stenen, zachte muziek, maar ik spin er niet bij en ze geeft me ook geen kusjes erna🤭☺️ ik geef jou wel een lief, zacht kopje op afstand❤️

  1. Liefe mevrouw Wanda, wat goed dat je ook naar een massage gaat. Misschien wil die mevrouw wel een kopje van jouw of mag dat ook niet? Zal ik gewoon zachte neusjes diegietaal sturen? * boink * Dan heb je iets zachts. Heel veel ontspannen kriebels morgen en goed spinnen (snurken). Zacht kopje van mij

 4. Mila,
  Ik vind het het fijnst als ik onder mijn kinnetje word gemasseerd. Ook vind ik het heerlijk als mijn vrouwtje me met de kam masseert. Ik spring al van verre op tafel als het vrouwtje al met de kam op tafel tikt, hi hi. Ik zet bij het masseren mijn spinmachine keihard aan.
  Lieve groeten van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje

  1. Hoi liefe Figo, jij ben een vaste klant met massages! Het is zo fijn en zo gezond voor onze gezond zijn. Mij lijf gaat altijd op slappe modus en net als jou gaat mijn machine ook keihard aan. Zacht kopje meneer Figo en vrouw

 5. Lieve Milaameisje,

  Wat leg je het ons toch weer goed uit. Je bent echt een afgestudeerde minister van Zachte Zaken. Dank je wel.
  Zusje zegt dat ze gek is op kam massage, dat vond je Mamavoeles ook altijd zo fijn. En je snapt, zij had haar eigen specialiteit en dat was een kam massage in haar denkpaal. Dan draaide ze rondjes en ze spinde dat het een lust was. Loes hield ook van zachte zaken Mila. Maar wel op haar eigen tijd en dat gaf ze zelf heel goed aan.
  Zusje ook want die heeft het goed afgekeken van Loes. Maar Zusje vindt uitgebreid masseren onder haar kinnetje ook zoals ze zelf zegt, helemaal Mjaaaauwie!
  Hoop dat jij nog heel veel zachte massages krijgt lieve Mila en je krijgt zachte knuffels van ons,

  Mevrouw Loes en Zusje

  1. Hoi liefe mevrouw Loes en Zusje, dat klinkt heel erg fijn prr! Zo vind ik kriebelen ook mjaaaauwie! Ow liefe Zus, ik geef je heel veel zachte neusjes en kriebels onder je kin zodat je weet dat ik lief ben voor je en dat je altijd feilig bent. Net zoals ik dat bij mamaloes foelde. Mevrouw Loes, heel veel zachte kopjes met heel veel prrrrr voor alle liefe woordjes die je gegeven hebt, ze zijn van mij, Milameisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *