Lucky vertelt over speciale cadeautjes


Hoi allemaal! Om te beginnen wil ik, samen met Molly, Dropje, de konijntjes en mijn mensen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. We hopen dat het een fijn jaar wordt en dat we nog lang vriendjes zijn met alle poezels (en de andere dieren ook natuurlijk) die we allemaal kennen. We hebben gehoord dat er bij een paar kattenvriendjes een nieuw vriendje komt wonen dit jaar. Daar zijn we natuurlijk wel heel benieuwd naar. We hebben ook verdrietig nieuws: vorige week is ons poezenvriendinnetje Ruby een sterretje geworden. We willen hun mensen veel sterkte wensen en we hopen dat Ruby nu bij haar lieve sterrenvriendje Lennart is.

Onder tafel

Het weekend dat nu net voorbij is, is het een ander jaar geworden. Niet dat we daar nu zoveel van merken maar ze zeggen dat het anders heet. Iets met tweeëntwintig, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat dat is. Dat is voor een katermans ook niet zo belangrijk denk ik. Ik weet dan wel dat ik een katermansjaar erbij krijg want dit jaar word ik al weer zeven.
Ik vond het dit weekend niet zo fijn dat er knalvuurwerk was want daar schrok ik steeds van. Ik lag op tafel om de telefoon van mijn vrouw te bewaken maar aan mijn oogjes kun je wel zien dat ik het niet zo fijn vond. Toen het donker was en het nieuwe jaar begon, waren er gelukkig niet zoveel knallen en herrie dichtbij dus dat viel mee. Ik heb samen met Molly en Dropje onder de tafel gezeten, dat was veilig. En ook best dapper want we hoefden niet onder de bank omdat het niet super eng was.

Mok

Nu krijgen we regelmatig cadeautjes hier en zijn we best wel verwend. Nu ja, dat zeggen onze mensen toch maar zelf vinden we dat we niet genoeg verwend kunnen worden natuurlijk. Dat gevoel hebben jullie vast ook vaak. Vorige week kwam er met de post een speciale verrassing. Daar zaten veel snoepjes is, maar ook heel speciaal speelgoed dat lekker knispert. Dat kennen we nog niet zo goed dus dat moeten we wel eerst inspecteren maar dat komt goed. Er zat ook wat speciaals voor vrouwtje in. Het is een mok waar ze thee en zo in kan doen maar het bijzondere is dat wij er ook op staan! Is dat niet leuk? Ik moest poeseren met de mok maar dat is helaas niet helemaal goed gegaan. Maar je kunt in ieder geval wel zien dat wij er allemaal op staan. Gezellig samen.
We hebben nog meer snoepjes gekregen hoor met de post. Lekkere met kaassmaak en nog andere. Weet niet wat voor smaak (denk vis?) maar snoep in blauwe zakjes is ook erg lekker moet ik zeggen. We hadden ook veren met de post, die hebben we gedeeld met andere poezels. Samen delen vinden we wel belangrijk. Daarom hebben we ook snoep gestuurd naar andere poezels omdat die dat ook lekker vinden. We hebben genoeg hoor en samen doen is belangrijk. Dan worden andere beestjes er ook blij van. Zo heeft iedereen er het meeste plezier van.

Maatje meer

Wij hebben thuis ook weer wat bijzonders nu het nieuwe jaar begonnen is. Zo slaap ik zelf sinds twee dagen in het mandje waar Dropje meestal in ligt. Daar ligt zij nu dus niet in (ik zou wel samen willen maar denk dat het niet gaat passen omdat ik nu eenmaal een kater met een maatje meer ben) maar nu doen we dus samen met die mand. En Molly ging op mijn speciale kussen en in de hangmat slapen waar ik anders vaak lig. Vrouw zegt dat het lief is als we samen doen en dat vind ik ook hoor. We hebben veel mandjes en zo kunnen we wel eens af en toe wisselen.
Nu ga ik ook weer slapen hoor want ik ben nog best een beetje moe van alle knallen buiten. Gisteren waren er ook nog een paar maar gelukkig niet meer zoveel. Nu duurt het nog veel donkers voordat die herrie weer komt maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik houd van rust en ik denk dat de meeste katten dat ook wel fijn vinden.

Knuffel van Lucky

4 thoughts on “Lucky vertelt over speciale cadeautjes

 1. Hoi Lucky,

  Wat zijn jullie goed verwend zeg, lekkere snoepjes, een mok waar jullie opstaan en nog zo veel meer.
  Vind dat jullie best wel bofbipsen zijn, en bofbipsen mag je heel veel verwennen, kan inderdaad nooit genoeg vind ik ook.

  Die boemerdeboemsie dingen vond ik ook niet leuk, hier knalde ze best hard!
  Heb soms onder het bed gelegen maar ook boven op de baas voor het veilig voelen.
  Als baasje maar bij mij is dan is het voor mij goed, voel ik me super veilig.

  Ik wens jullie ook een heel gelukkig nieuwe jaar met heel veel lekkers en knuffels.

  Pootje van Tommy!

 2. Hajoooo oom wukkie.
  Oooooh heppuwes ook feel noepies kweeg? Ikke ook!!! Ikke mag se,aween niet meteen opeete sniksnik.
  Ooooh wat was boemskieaafont eng😭😭😭
  Ikke lag de heewe dag sowat onner de kast 😭😭
  Pas omme 1 uur inne nagt durfte ik naar binne te koome. Toen wiep ik naar me man toe. Hij hep me tot dwie uur saggies aait en toen fiele we beide in sjaap oppe bank. Sniksnik.
  Pootjes 🐾🐾

 3. Lieve Lucky,

  wat hebbie mooie letters gemaak en dattie ook denk aan onse dinnetje Ruby en dat zij nu bij ze Sterrevriendje Lennart is. Mij hart foel zij zijn nu Saame, assie Moeder ben van al jou Sterre foel jij zoies. Oooh en wat fertellie ons eigen nou. Krijg wij niewe vriendjes? Mij hart kannie wachte want mij meening is, hoe meer vriendjes jij heb hoe meer geluk jij kan foele in jou eigen.

  Wat bennie mooi ferwen Lucky, mij vrouw zeg. Assie zofeel ferwen wor dan ferdien jij het ook. Daar heb mij vrouw wel gelijk in vin ik van mij eigen. Wij doe nog steeds zofeel geniete van onse grote ferrassingdoos met zofeel kadootjes en onse prachtige boek. Zoies foel jij jou heele tijd in jou hart. Het is speesiejaal Lucky.

  Van mij eigen ben ik blij dat wij niemeer zofeel boemsie boem heb. Ik vin er niks aan maar ik dee wel aa-lert zijn Lucky. Oopa Floris snap er niks van en assie heel feel hard boemsie boem heb dan hoor hij het wel. Dan moet ik oplette van mij eigen en toen heb wij onder mij groote bed gezeete. Maar hij weet er niks meer van weeges ze deemenzie. Knalle vin ik moeiluk maar jij heb er niks ofer te zegge. Gelukkig kan wij nu weer gewoon ons leefe doen.
  Lucky geefe Dropje en Molly mij zachte kopjes en jij krijg mij speesiejaale foor jou mooie letters,

  Loesje

 4. Heee lieve Lucky, wat een toestand was het hè, met al dat lawaai en die flitsen en dat vuur?, ik vond het helemaal niet fijn, ik ben blij dat het weer foorbij is, en jij en Molly en Dropje vast ook!, ik vind het wel heel dapper dat jullie onder de taafel hebben gezeten en niet onder de bank, en wat gaaf dat je snoepjes hebt gekregen!, snoepjes zijn altijd goed toch, en dan ook nog zo een mooie beeker!, ook al is die dan niet voor jau, maar je staat er wel op!, en ook nog veel kompliementen dat jullie zo de mandjes samen delen, als je dingen deelt heeft iedereen iets, dat is veel fijner dan dat iemand alles heeft en de rest niks!, wat ferdrietig van Ruby, het is altijd moeilijk als iemand een ster wordt, want ze worden hier op aarde gemist, ik hoop dat iedereen in het nieuwe jaar gesond blijft, en dat iedereen gelukkig is!, lieve Lucky ik moest van mijn vrouw nog zeggen dat je zooooo mooi op de bovenste footoo staat!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor iedereen snekkies neergelegd!

Reacties zijn welkom