Loesje vertelt over ouwer worre en Liefde foor alteit…

liefdeLieve iedereen hier ben ik weer van mij eigen. Ook al is leefe troopies, mij letters gaa alteit door. Deze week wis ik meteen wat mij onnerwerp moes zijn en het heb niks nie met troopies te maake.

Liefde

Mij onnerwerp deze week is van Liefde. Soms denk mij vrouw met mij eigen mee want jij ben maar één poes. Saame weet jij alteit meer, daar moet ik eerluk ofer zijn. Assie ouwer ben dan weet jij, Saame kan jij meer en Saame foel jij meer. Zo is mij eigen erfaring en jij leer stees beeter ofer jou gefoeles. Selluf ben ik heel feel gefoelig, dat mag u best van mij eigen weete. Assie heel feel gefoelig ben van jou hart kan jij heel feel liefde foele. Liefde is onse mooise gefoel en het kan somaar op een dag onstaan. Jij hoef er selluf nie alteit iets foor te doen want jou hart doe al jou werk. Maar soms is liefde wel heel feel speesiejaal. Assie ouwer ben weet jij zoies.

Mij hart

Toen ik mij vrouw foor mij eerste keer ontmoette foelde ik liefde van mij hart. Ik dee rolle en heel feel mij best maar mij vrouw foelde het ook. Dan pas liefde in elkaar en kan jij Saame ferder. Mij vrouw zeg Loes, Liefde is ze werkwoord maar selluf denk ik. Jij foel liefde of jij foel het nie. Jou hart houw jou eigen nooit nie foor ze gek. Jij zie iemand en jij foel, nu ben ik thuis van mij hart.
Zo was het ook met mij Bert. Jij zie jou katerman en jij kijk regt in ze hart. Mij Bert heb zo een groote, mooie hart. Dan kijk jij jou oog uit en jij leer. Liefde kom inees en blijf foor alteit. Daarfoor hoef jij nie in jou sellufde huis te woone. Jij hoef alleen maar jou hart te ferbinde. Zoies gebeur gewoon assie ja zeg teege liefde. Van mij eigen heb heel feel ja gezeg teege mij Bert.

liefdeMoeder van alle Sterre

Maar soms heb liefde heel feel ferdriet en nu kom mij kern van mij ferhaal. Assie heel feel gelukkig Saame ben en dan wor jou liefde ferstoor. Bijfoorbeeld als jou liefde inees ze ster wor. Zoies is heel feel moeiluk foor iedereen, niemand wil zoies. Assie ster ben wil jij in jou leefe blijfe maar jij moet gaan. Wij staa er nie alteit zofeel bij stil maar als jij Moeder ben van alle Sterre weet jij zoies. Assie ster wor wil jij eg waar nooit nie weg. Loslaate is heel feel moeiluk maar jij heb er niks nie ofer te zegge. Leefe loop zo assie loop, maar liefde trek ze spoor in jou hart. Soms als ze Reegeboog in alle kleuren waar jij door wor geraak. Selluf denk ik, leefe kan ophouwe maar liefde gaa alteit door. En daarom is onse Hoedjessjoow belangrijk. Dattie kontak maak en jou liefde weer handjes en pootjes geef. Als Moeder van alle Sterre zet ik mij eigen in foor ferbinning en hereeniging. Maar wel met jou hoedje op.

Hoedjessjoow

liefdeOfer twaalf daage is onse Hoedjessjoow. Mij Doorie en ik van ons eigen werk heel feel hard dat iedereen straal en ze eigen glans heb. Glans ferdien iedereen want in onse Hoedjessjoow is iedereen gelijk. Liefde is gemberneutraal en het is als onse Reegeboog. Jij kan zegge Liefde is kleureblind. Het heb wel alle kleure maar het maak niks nie uit want het gaa om onse hart. Iedereen kan het foele want weerzien ken heel feel emoozie. Het is onse kragt van liefde foor alteit. Ferbinning en hereeniging geef niewe Saamehoorigheid. Op deze zin heb ik heel feel geoefen weeges allemaal groote, moeilukke woorde. Selluf vin ik dattie nooit nie teveel ouwt ben foor leere. Maar assie Saamehoorig ben staa jij hand aan poot, pet naast hoed.
Kom u meeswaaie tijdes onse Hoedjessjoow? Onse Sterre straal foor iedereen en ferwarm liefde in u hart. Liefde foor alteit!

Hoedjessjoow dinsdag 19 september om elf uur
Het is op Feesboek: hier staat mijn pagina

Dank u wel

Loesje

23 gedachten over “Loesje vertelt over ouwer worre en Liefde foor alteit…

 1. Liefe OverGrootOoma Loesje.
  Wat hep uwes mooi geschrijf ofer liefde.
  Onse scullery girl seg alletijt dat liefde ut be-lan-rijk-ste is.
  En bij uwes en oom Bert kenne we ut eggies waar sien!!!
  Wij werreke aan onse levenswerk,want wij wille net so’n groote hart heppe as u en oom Bert.
  En we snappe ook uwes vrouw en uwes.Toen ikke -Aiydan- scullery girl foor ut eerst sag,toene we nog woonde bij onse papa Faalentino,en de andere krullies,ben ikke gelijk op haar sgoot aan ligge en een slaapie gaan doen!!Ikke dag gelijk,die wil ik wel as onse .scullery girl.En sij wis ut ook toen de onse footoo dag.Die 2 hoore bij mij!
  Wij doene ook mee met uwes Hoedjessjoow!!!
  Scullery girl hep fertelt wat ut is,en dat het ook emo is.Want alle sterre weer gezien met sofeel mooie hoedjes op is so spesjaal!
  En wij krijge ook hoeden op! Daarmee kenne we swaaie naar alle sterre en spesjaal naar de 3 katjes die eerder bij onse scullery girl woonde.We kenne die wel want er hang een mooie groote footoo an de muur .
  OverGrootOoma Loesje,ikke Aiydan hat een ding (poliep) in me neusie en toen moest ik slaape en hep de dokter ut eruit gehaal.
  En toen ikke weer in onse huis was,hep Rannoch sofeel lief geweest foor mijn!
  Hij ging mij wasse en bij mijn ligge.Dat is tog ook liefde!!!
  En wij finde iedereen hier lief en onse friende!!
  Heel feel koes koes fan
  Rannoch en Aiydan (Ronnie en Arie)

  1. Lieve jonges van mij hart,

   wat bennie tog al wijs van jullie mooie koppie en wat is jullie grootoferOoma blij van ze hart assie lees. Aiydan heb ze pooliep gefonne en nu issie beeter van ze gezond. En mij lieve kleine Rannoch zorg heel feel goed foor ze broertje en OfergrootOoma zeg, zoies is liefde. Heel feel liefde en nu kom het, jullie heb liefde foor alteit. Jullie kwam op onse weereld met heel feel liefde foor elkaar in jullie hartje en deze liefde gaa nooit nie ofer. En eers was tante Sylvia en jullie pappa Faaletienooo en toen kwam jullie lieve skullarie gurl en het is mevrouw tante Mia. Zij is heel feel lief mij jonges en jullie heb ze gouwe toekoms foor jullie pootjes. En deze jaar doe jullie mee met onse groote Hoedjessjoow en swaaie jullie met leefe en liefde in jullie hart.
   OfergrootOopa is wakker, hij krijs speesiejaal foor jullie.
   HIER WIE GOO
   POOLIEPIE NAAR LINKS
   POOLIEPIE NAAR RECHTS
   KEIVETTE HAK HAK
   EN HUP BETER!!
   ARIE EN RONNIE JOE GOO BOYS….
   Toen moes ik wel ingreipe jonges want hij gaa bijna op ze kop staan weeges blij zijn. Maar jullie OfergrootOopa heb deement aan ze kop, daar kan jij niemeer op staan.
   Lieve jonges bennie lief foor elkaar en jullie liefe skullarie gurl, dan kom alles goed

   Koesie van jullie Ofergrootooma

 2. Hoi Loesje,

  Wat heb je het goed uitgelegd over liefde, en het klopt als 10 miljoen voetbalvelden vol.
  Het is het mooiste wat er is, ik voel heel veel liefde voor de baas, maar ook voor deeltijdbaantje, en Zwawi en Vlekje.
  Ook al zijn Zwawi en Vlekje over de regenboog gegaan ze blijven voor altijd de liefdes van mijn leven, en met de hoedjesshow ga ik extra hard naar ze zwaaien.
  Lieve Loesje weet zeker dat de hoedjesshow prachtig gaat worden, en ben nu al enorm trots op hoe jij dit samen met Dorus hebt gedaan.
  Een dikke pluim voor jullie, je vrouw en de vrouw van Dorus.

  Pootje van Tommy!!

  1. Lieve Tommy,

   ooooh tien miljoen foetbalfelde is heel feel groot en dan is liefde niemeer tusse jou pootjes te pakke. En zo is het ook denk ik van mij hart. Liefde is zofeel mooi maar ook zofeel ongreipbaar Tommy. Jou liefde foor jou meisjes Vlek en Zwawi gaa nooit niemeer meer ofer, het is foor alteit. En jij heb heel feel speesiejaale liefde foor jou baasje en jou lieve deeltijdbaasje en zoies is foor jou heele leefe en ook daarna. Liefde is gemberneutraal en iedereen kan het foele. Assie jou hart oope zet en jou mooie hart staa heel feel oope Tommy en daarom kannie zofeel mooie liefde foele. En ofer twaalf daage gaa wij heel feel swaaie en iedereen zal het foele. Jou meisjes ook Tommy, diep in ze Sterrehartje

   Zacht kopje van mij eigen,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    liefde is zekers te weten gemberneutraal, en het mooiste wat er is.
    Nog 12 dagen wachten, en dan gaan we zwaaien naar iedereen.

    Pootje van Tommy!

 3. Goedemorgen Loes, 🌻🌻🌻 wat schrijf je toch altijd prachtletters. Ik vind liefde ook geen werkwoord; het is er of het is er niet. Zo’n relatie waar altijd een loodgieter aan te pas moet komen, daar koop je niets voor.
  Ik houd het kort vandaag. Het is te tropisch voor lange overpeinzingen. Pom krijgt zo haar ontbijtje. Gisteren deed ze ineens of ze me niet meer kende. Als ik brokjes voor haar neerzette stoof ze er als een pijl uit een boog vandoor. En smiddags is ze bij de overburen op bezoek geweest, vertelden ze. Sam heeft ook wat nieuws, overdag slaapt ze en snachts doet ze vensterbankcontrole en wordt er gegeten.
  Voor jou en je familie een fijne tropische dag, véél water drinken en lekker in de schaduw liggen! 🌴🌴🌴

  Groeten van ons; Sam, Pom en Kim. (😎)

  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetjes Sam en Pom,

   ank wel van zo een mooie kompliement en mij vrouw moes heel feel hard lache van u loodgieter. En toen heb ik gezeg, mevrouw Kim schiet midde in ze roos en u heb heel feel gelijk. Assie aan liefde moet werke is jou hart in ze slaap gefalle. Zoies weet jij assie ouwer ben en onse jeug van teegeswoordig kan daarfan leere. Jij foel liefde of jij foel het nie. Van mij eigen woon ik bij mij vrouw want onse liefde pas in elkaar.
   En nu is heel feel troopies en Sam en Pom doe inees annere dinge. Oooh Pom gaa somaar bij ze oferbuure op ze besoek, zij is misschien niewsgierig? En Sam is slim weeges dat fensterbank kontroole oferdag nu heel feel troopies is. Selluf doe ik ook feel aan balkon ligge en doeseldroome en Oopa ren gewoon door onse huis. Hij snap niks van troopies.
   Lieve mevrouw Kim dank wel van u ree-akzie en hoop dat u feel zachte schaaduuw heb en ook foor Sam en Pom,

   zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 4. Hajoooooooooo mamsie fan me wamsie

  Uwes was tog ook gewukkig toen ikke opuweseens in uwes,leefe kwam? Tog? Tog? Tog? Ook al weigerde uwes me lui-jers te furrsgoone. So erg stonke se niet hoor.

  Mamsie? Mag ikke ook naar me bwoertje swaaie? En naar ooma katwien? En hoef ik geen hoedjes meer foor te passe? Me oortjes doen soon pijn😭😭
  Kwijg ik ook saksentjes mamsie? Ikke sag garrenaale inne aanbieding. En me sentjes,sijn op!! Sniksnik.
  Ikke hau uwes mamsie
  Koeskoes😽😽😽

  1. Mij lieve beebie,

   hier is jou Mamsie van ze Wamsie.
   Mamsie was nie foorbereid op Mamsie worre maar toen zij ze beebies zag dee Mamsie ze hart tintele. Mamsie bennie nie somaar mij jonge. Daar kom heel feel bij kijke en ook heel feel sentjes. Mamsie moes ze sentjesmasjien maake om mij Beebie geluk te geefe. Maar Mamsie ze hart is zofeel gaan houwe van ze beebie, zij houw jou foor alteit.
   En jij hellep Mamsie met ze hoedjes want als jou Mamsie strakkies niemeer kan dan moetie selluf Mamsie worre. Mamsie leer jou alle kneipies van ze fak. En jij heb taalent. Het is Mamsie ze geen en jij ben gemberneutraal oppefoed
   Mij beebie Mamsie heb saksentjes stuur foor garnaale weeges dat Mamsie heel feel hard werk en ze leefeswerk moet foeding krijgen.
   Kommie deze wiekent alstoeblief dank jou wel,

   Koes koes van jou Mamsie

 5. Lieve Loesje, wat heb je toch weer mooie en wijze letters geschreven. Over de liefde, en hoe erg het is om je grote liefde los te moeten laten omdat de tijd om is. Dan breekt jouw hart in duizend stukken lieve Loes, ik weet er alles van, eerst mijn manmeneer en toen Floortje. Gelukkig kwam Pasa in mijn leven en toen werd mijn leven weer een beetje de moeite waard. Daarom gaan we over een paar weekjes weer zwaaien naar onze lieverds achter de regenboog. Alle
  Vriendjes met mooie hoedjes op. Dikke kus lieve Loes van Ina en Pasa.

  1. Lieve mevrouw Ina, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel zachte kopjes, u heeft zoveeeeel ferdriet meegemaakt en toch bent u altijd lief voor iedereen, dar is heeeeeel biesonder!!, het is van Kever!!

  2. Lieve mevrouw Ina en mij vriendje Pasa,

   Dank wel van u ree-akzie en van wattie mij eigen zeg. Dattie mee kom swaaie naa onse Sterrevriendjes met ze mooie hoedjes op. En Pasa doe ook mee, hij krijg stees meer erfaring lieve mevrouw Ina.
   Maar u zeg kwesbaare dinge van u hart. U heb van u eigen heel feel meegemaak en u weet dat u hart in duisende stukjes breek assie iemand ferlies waar jij foor alteit van houw. Zoies is heel feel moeiluk en gelukkig kwam Pasa in u leefe en hij geef nu warmte en liefde en Pasa is ook foor alteit lieve mevrouw Ina. Assie ouwer ben weet jij zoies,

   Hier is mij zachte pootjes van mij hart,

   Loesje

 6. Lieve Loes, wat een mooie letters heb je gemaakt, het zijn echt letters met een ❤️, dat kan iedereen foelen, en alleen jij zau die letters zo kunnen maken, het zijn echte Loesletters!, ik ben blij dat jij en Bertje verkering hebben, want jullie horen bij elkaar, allebei met zo een mooi groot gefoelig en wijs en zacht hart, dat is heel biesonder, en ik ben blij dat jullie elkaar hebben gefonden, liefde is zoooo mooi, ineens zie je oferal kleuren die je nog niet kende!, dat heb ik gemerkt toen ik mijn Brammie, Jafita en mijn Milamuisje leerde kennen, ineens zie je allemaal kleuren die je nog niet kende en lijkt het alsof je alles begrijpt, liefde is een fantasties gefoel!, maar het kan ook een moeilijk gefoel zijn, als iemand een ster wordt, dan zijn alle kleuren ineens weg en is alles donker, gelukkig orgaanieseren jij en Door en je Bertje de Hoedjessjoow, met de sjoow is er efentjes een ferbinding tussen de sterren en ons, we zijn weer SAMEN, en we elkaar fertellen dat we elkaar NOOIT fergeten omdat we voor ALTIJD in elkaars ❤️ zitten, lieve Loes ik ben blij dat jij Moeder van alle Sterren bent, ik snap heel goed dat dat heel moeilijk en zwaar en ferdrietig kan zijn, dus iedereen is je heeeeeeeeeel erg dankbaar!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en de frietjes bruisen in het fet, en voor erbij heb ik bolletjes(!) smeerkaas gefrietuurd in een deegje!!!

  1. Lieve Kever,

   oooh wat hebbie nou gebakke van jou frietuur. Bolletjes smeerkaas en het kraak in jou bek en het is ook smeujig en ik vindt heel feel smaakeluk van mij eigen. Mij vrouw ze niemand bak zofeel lekkere frietjes als Kever en deze keer heb zij heel feel gelijk.
   Dank jou wel Kever dattie snap dat assie Moeder ben van alle Sterre dattie dan selluf ook ferdriet heb weeges dattie alles hoor en zie en van mij hart ben ik heel feel gefoelig. Zoies blijf alteit moeiluk Kever maar één ding weet jij seeker foor jou hart, liefde is foor alteit. Selluf denk ik: Makkareeele kan ferleppe, Swaardvis kan fergaan, maar liefde van onse Sterrevriendjes blijf foor alteit bestaan.
   En jij ben nu ook heel feel gelukkig van jou liefde Kever. Jij heb flinders van jou Brammie en van Jafita en ook van jou Milaamuis en van jou mense en Mikkie. Dan hebbie heel feel flinders van liefde Kever. Selluf ben ik heel feel blij van mij hart met mij Bert. Jij lig rustig bij jou vrouw op ze schoot en jij foel dwars door tegnies heen. Hier is mij katerman van mij leefe en mij vrouw zag het ook en zij zeg Loes, Liefde foor alteit is sterker dan tegnies.
   Dank jou wel dattie kom swaaie Kever en het wor onse groote Hoedjesheppening. Iedereen staa te trappele maar wij moet nog twaalf daage wachte. Daarom ben ik blij van mij leefeswerk met zofeel gebakke Bolletjes met smeerkaas.
   Dank wel foor zofeel ferwennerij,

   van mij hart, Loesje

 7. Lieve Loesje, wat een prachtige liefdevolle en wijze letters heb je ons vandaag gegeven. De dagen buiten zijn warm van troopies en met jouw letters wordt het hard ook warm en zonnig van binnen.

  Jij en je vrouw voelen elkaar perfect aan, jullie zijn gewoon een gouden duo. En met Opaa op de achtergrond voor de nodige humor en vertier, zusje die stilletjes ook op haar manier aanwezig is, en je Bert op zijn vensterbank bij zijn vrouw, vormen jullie een super gebalanceerd team. Iedereen heeft daarin soort zijn of haar eigen plek en taak. Het ene kan er niet zijn zonder het andere.

  De sterren verwachten onze aanwezigheid bij de hoedjesshow en wij zullen present zijn. De verbinding van liefde blijft altijd voelbaar en aanwezig en we zijn dankbaar dat jij als moeder van de Sterren daar oog voor hebt. Zo blijven we verbonden en kunnen we mooie herinnerdingen beleven terwijl we zwaaien in liefde naar elkaar en met elkaar.

  met neusje van Bibi, pootje van Filos en liefs van mij erbij, maria

 8. ohhh lieve Loesje nou heb ik wel gereageerd (onder naam van Bibi, Filos en Maria) maar zie ik die reactie niet terug.
  Hoop dat die nog boven water komt.
  liefs,
  maria

  1. Lieve mevrouw Maria en mij vriendjes Bibi en Filos,

   Het was eers nie zo maar toen inees wel. Alle letters zijn terregt en van mij eigen heb ik het gesien. Lieve mevrouw Maria selluf heb ik zoies al heel feel faak meegemaak. Jij maak letters en zij ferdwijn. Maar assie geluk heb kom zij van ze eigen weer trug. Tegnies houw ons eigen foor ze gek en mij broer Oopa Floris krijs nu inees: LETTERS NAAR LINKS, LETTERS NAAR RECHTS. KEIVETTE VERDWIJNTRUUK WHAAAAAAAAA HAAAAAAAA!!
   U moet mij broer deze gekrijs maar nie zofeel kwaaluk neeme. Hij heb deement aan ze kop en dan ferdwijn alle letters en zij kom op ze eigen maanier naa buite.
   Het is wel zowals u zeg lieve mevrouw Maria. Wij pas als mij faamielie in onse liefde bij elkaar en iedereen is anners en iedereen hoor erbij. Zo moet het zijn vin ik van mij eigen. Ook assie Moeder ben van alle Sterre. Dan foel jij in jou hart, iedereen hoor erbij foor alteit en daarom gaa wij allemaal swaaie met onse Hoedjes van liefde op. En Bibi en Filos heb al ze beetje erfaring en zo wor zij stees meer folwasse.
   Dank wel dattie erbij gaa zijn, u Sterrelieferds zal heel feel straale van ze hart,

   Zachte pootjes van mij eigen foor u lieve mevrouw Maria en mij vriendjes Bibi en Filos

   Loesje

 9. Lieve Loes,
  Wat een mooie woorden allemaal!!
  Wij zijn er helemaal stil van!!!
  We hebben geen woorden meer!!!
  Zeker kijken wij naar de hoedjesshow en gaan we zwaaien naar alle mooie sterren!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve Panda, Belle, Moby, Dopey, Tica, Izzy, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie mee kom swaaie en tokkele en misschien kan Pippi en Dotje eie bakke weeges dat mij leefeswerk alteit heel feel begeerte krijg van zofeel emoozie. Oopa krijs nu: KEIVETTE TOKKELPOLONAISE, TOK TOK TOK…..
   Hij vin zoies fijn, dattie keiveel hard kan tokke maar jullie moet hem zoies nie kwaaluk neeme. Mij broer heb deement aan ze kop en hij doe aan tokke. Daarfoor mij eskuusie.
   Van mij eigen stuur ik zachte pootjes,

   Loesje

   1. Loesje
    Zeker kunnen Pippie en Dotje eitjes voor jou bakken!!!!
    En ze gaan ook met oopa Floris de toktokpolonaise lopen…….beloofd!!!

 10. Lieve Omasjakcentjes sjollie dat wij so laat sjijfjes doen maar wij hasse een probleem met feesjesboek. Er was iemand waarvan mijn fjouwtje dacht dar is een bekende maar iemand anders had zijn profiel geheksse. En mijn fjouwtje wasse lang besig want se hebsse uit feiligheisse alles veranssere. Ik finsse lamoer mooi. Kyana segge lamour was van Tante Katrientje en uwes. Ik hebsse hier geleerse lamour is foor se alsijt want se sitsse in je hart en in je hoofd en dat is foor alsijt. Ook alle sterren foelsse en weetsse sij worsse nooit furgeetjes en ik ben tjots dat ik ook mee mag doen met de hoedjesshow want dat isse een spesiejaale dag . Ik hoopse op een hoedje met liedjes en hier segge we we gaan allemaal swaaise en we doen ook sterren en hartjes in onse toeter. Enne magsse ik met Oopa Floris mijn speciale lied singsse dan neemse ik eksja sjarnaale foor uwes mee.

  1. Mij lieve Faaletienooo,

   Oomasaksentje schrik heel feel erg van wattie fertel van hekse op tante Sylvia ze Feesboek. Assie proofiel gaa hekse dan is jou kop nie goed en van mij eigen weet ik seeker. Het was nie jou Oopa maar hij krijs nu wel inees heel feel hard:
   HEKSJE NAAR LINKS
   HEKSJE NAAR RECHT
   KEIVETTE BEZEMSTELENBOEGIE!!
   Hij fang er tog ies van op en hij kijk heel boos. Hij doe bokse en hij krijs OOPAAA HAAAARIE!
   Dan moet ik wel ingreipe maar ik doe eers zegge. Jou Oomasaksentje is heel feel trots dattie Saame met jou Noa meisje en jou faamielie mee doe met onse Hoedjessjoow. En jij mag met Oopa singe maar jij moet jou Oomasaksentje wel beloofe. Jij trek jou nette bwoekie aan anners is jou Oomasaksentje bang dattie van jou fuilnisbelt geraap ben. En onse Sterrevriendjes zit er allemaal netjes bij, daarom hoop Oomasaksentje dattie trots kan zijn op ze kleine beebie. Zij weet ook, jou pappas doe er niks nie aan. Zij vin zoies moodern maar jou Oomasaksentje heb ze eigen norm van waard zijn.
   Lamoer is ze mooise woord mij kleine jonge, jou Ooma Katrientje heb ze mooise woord gemaak foor onse hart. Dank jou wel dattie zoirs nooit nie fergeet.
   Kommie saaterdag met jou pappas jou Oomasaksentje help geefe met ze laaste lood.
   Dank wel mij jonge,

   Koes koes foor alle krullies en mij kleine beebie Faaletienooo van jou

   Oomasaksentje

 11. Lieve Loesje,

  Mag ik je snuffelen? We zijn ten slotte allebei op een kennelijke leeftijd die senior wordt genoemd.

  Wat miauw je dat mooi. De kracht van liefde is voor altijd. Dat voel ik ook. Een paar weken terug werd mijn vriendje voor het leven plots een ster. Daar ben ik heel verdrietig om. En nu komt er zomaar een andere knapperd met lange oren op mijn pad die ik stiekem best leuk vind. Ik voel dat ik daar ook al liefde voor heb. Liefde voor mijn ster voor altijd: Gerard. En liefde voor nu, voor het leven voor altijd: Magnum.

  De kracht van Liefde is magisch.

  Ik kijk uit naar de Hoedjesshow. Ik heb er al zoveel mooie dingen over gehoord van mijn nieuwe familie.

  Heel veel snuffels van Pita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *