Loesje vertelt over de  Hoedjessjoow en zwaaie…

Hoedjessjoow

Lieve iedereen vandaag is Loesjesdag en ofer een paar daage is onse Hoedjessjoow. Mij vrouw zeg nog fijf nachjes slaape, maar daar heb ik mij ferstand nie van. Assie Moeder van jou Sterre ben dan foel jij zoies in jou hart. Dan weet jij, vandaag is het zover. Ik zeg u eerluk, mij buik foel ook zeenuuw.

Emoozie

Misschien denk u dat het mij gesneeje koek is maar assie mij eigen een beetje ken dan weet u. Loes snij nooit koek met ze hart. Assie erges zofeel van jou emoozie in leg kan jij jou koek nie eens meer snije. Het is zo een groote eefenement en mij hart is trots assie u fertel Hoedjessjoowhet is onse derde Hoedjessjoow. Mij vrouw zeg dat ik twaalf was van mij leeftijd en ik had drie jaar verkering met mij Bert. Mij Doorie was fier maande, hij heb toen alle kittehoedjes van mij fersaameling moete passe. Want jij ben maar eefe kitten, dan moet jij daar wel gebruik van maake. Misschien denk u wel bij u eigen, waar heb Loes ze Hoedjessjoow tog vandaan? Froeger had wij nooit ze Hoedjessjoow, toen had wij alleen Prinsjes op deze dag. Vandaag wil ik u daar iets meer ofer fertelle want het is belangrijk. Assie drie jaar besta hebbie al jou beetje ge-schie-de-nis en ik heb heel feel geoefen op deze woord.

Erfaring

Assie ge-schie-de-nis heb dan hebbie jou ferleede. Dattie het al meer heb meegemaak en dattie erfaring heb. Onse Hoedjessjoow heb ze eigen ferleede en assie een hoedje heb met ze eigen ferleede dan kan jij meer. Jij krijg jou erfaring en jij weet of jou hoedje pas. Onse begin was met ze hoedjes-moodesjoow. Mij hartjesdinnetje prinses Katrientje, mij Milaameisje, mij krulle-nigtje Kyana en mij eigen heb een keer foor onse plesier Hoedjes Hoedjessjoowgesjoow. U kan het op onse footoo zien. Ge-schie-de-nis heb ze eigen footoos. Ik zeg u eerluk, wij heb toen feel plesier gehad want het was onse poesemeidedag. Mij niggie Kyana was toen ze kittemeisje, nu heb ze kittes van ze eigen. Mij lieve Kyana is deze week weer mamma geworre. Jij kan jou tijd niemeer bijhouwe maar jij krijg zofeel feeliesietaasie mij lieve krulleniggie. Zo is leefe ook, soms gebeur er zo een mooie dinge. Dat moet jij nooit fergeete.
Maar in mij ge-schie-de-nis wer mij hartjesdinnetje ziek en zij ging ofer ze Reegeboogbrug. Mij hart was gebrooke en mij hoed was ferscheurd van mij ferdriet. Toen kwam mij Doorie in mij leefe met ze broertje Poppy, mij jonges, zo klein en zij zet mij hart op ze kop. Maar Poppy ging ofer ze Reegeboogbrug en jij blijf achter met jou ferdriet. Dan kan jij in jou denkpaal ligge en denke, van mij eigen ga ik nooit meer opstaan en mij vrouw moet mij saardiene maar grille en serfeere. Of jij sta op en jij kijk jou ferdriet in jou oog en jij zeg, wij ga iets orgaanieseere. En jij eet jou saardiene fers van jou visboer. Van mij eigen heb ik toen mij keus gemaak foor mij ferse saardiene. Mij Doorie zeg Mam mag ik Uwes helpe en mij Bert zeg, Loes ik steun jou. Dan weet jij, ieder hoedje ga jou passe of jij maak dat het jou eigen pas. Jij wor entoesjas en jij krijg jou enersjie.

Kontak

Zo is onse Hoedjessjoow geboore, jij weet waar jij het foor doe. Het is foor onse vriendjes ofer ze Reegeboogbrug, zij woon in Reegeboogland maar zij leef foort in al onse harte. Mij meening is, jij kannie zofeel liefde hebbe gegeefe en dattie dan fergeete wor. Jij wor nooit nie fergeete! Jij heb alles beteeken en jij heb jou mense geluk laate foele. Op onse dag laat wij jou foele dattie belangrijk was en nog stees ben. Daarom doen al onse vriendjes mee en Hoedjessjoownu kom het, iedereen draag ze eigen Hoedje. En ik zeg u fol van mij hart, het is nie somaar ze Hoedje van mij Hoedjesboer. Het is ze Hoedje Speesiejaal, het is gemaak van liefde. Assie ermee zwaai kan jij tot ofer jou Reegeboogbrug koome. Jij raak het hart van jou Sterrevriendje, jij maak kontak. Het is emoozioneel want jij ben weer eefe saame, jij kan elkaar foele. Offie nou boofe op jou Reegeboogbrug sta of jij sta beneeje, jou hart maak kontak. Iedereen is blij want het is zo een mooie gefoel. Jij kan het nerges nie mee fergelijke. Nie met jou zaagvis of jou garnaaale in sjelei. Het is een gefoel van weersien en jij wil wel rolle in jou sjelei maar het hoef nie. Zo een gefoel kan jij nie koope bij jou Hoedjesboer en ik zeg u eerluk van mij buik. Ook nie bij mij visboer. Dit is onse gefoel speesiejaal en jij foel het alleen assie meedoe met onse Hoedjessjoow.

Zeenuuw

Nu weet u een beetje meer ofer onse eefenement en van ze ge-schie-de-nis. Dat is belangrijk want dan begrijp u het beeter. Selluf foel ik nu mij zeenuuwbuik want jij wil tog dat alles goed ga. Dat niemand ze Hoedje ferlies of dattie afwaai. Dat U allemaal kom zwaaie. Dat mij Doorie nie fergeet dattie ze krulletang van Jiekie mee moet brenge, jij wil er toch op jou poesbest uitzien. Er kom zofeel bij kijke, u wil het nie weete van u eigen. Onse pee-er is begonne want jij moet jou ijser smeede assie heet is zeg mij vrouw. Maar daar brand ik mij poot nie aan. Jij kannie met jou ferbrande poot jou Hoedjessjoow preeseteere.
Mij Doorie ren al daage van ze bak naar ze balkon, hij heb drukte in ze kop van ze zeenuuw.
Mij Bert is rustig, hij zeg Loes het kom goed.
Mij visboer zeg Loes ik heb speesiejaale vis foor assie klaar ben met jou sjoow. Hij heb het gefange op vakanzieland. Dan wor jij ook niewsgierig want kan jij jou vis dan wel ferstaan?
Mij vrouw zeg Loes jij kan ook oferdrijfe… Zo moet ik proobeere nie ofer mij stuur te raake en naar onse groote eefenement toe te leefe. Hoop dattie allemaal kom kijke en zwaaie. U hoef het nie foor mij eigen te doen maar foor u lieferd ofer ze Reegeboogbrug. Zij wacht op U en zij trappel van ongeduld, met schoone naagel en frisse haartjes onder ze Hoedje. Zij heb ze plekje al gereeserfeer. Kom u ook…

Dank u wel, Loesje

Wanneer en waar

Hoedjessjoow 21 september 12.00 uur
Op mij eigen Feesboek: Loesje Huispoes

19 thoughts on “Loesje vertelt over de  Hoedjessjoow en zwaaie…

 1. Hallo lieve loes.
  Ik mocht van doorie eventjes reageren omdat hij nu te druk is moet de hoedjes uit te zoeken. Ik weet nog heel goed hoe jullie allereerste hoedjesshow ging. Eerst zouden jij en katrien het alleen doen. En later kwamen mila en babypeuterkleuterbikerchickpoes kyana er bij. Wat een feest was het. Jullie konden toen niet eens vermoeden dat het een jaar later zo enorm groots werd, en dat mijn lieve katrien er toen niet meer bij kon zijn. En later ook baby poppy. Dat mooie lieve kleine zwarte kittenkatertje.
  Doorie moppert wel ieder jaar dat hij zoveel hoedjes moet passen, maar hij vind het een eer om te mogen doen. Op naar nog veel meer jaren.
  Kuskus lieverd!! En ik weet nu al dat het een prachtshow gaat worden❤

  1. Lieve soolvrouw van mij hart,

   oooh wat weet u nog feel van u eigen van onse Hoedjessjoow. Het heb zofeel mooie herinnerdinge lieve soolvrouw. Maar mij hart foel ze ferdriet want u zeg het zofeel goed. Wij doe ies foor onse plesier en dan gebeur er zofeel moeilukke dinge. Jij wil het nie weete. Maar mij Doorie hellep ze mamsie wel zofeel goed. Jij moet het alleen nie zofeel hard roepe bij ze jeug van teegeswoordig. Maar wij daames onner elkaar weet wel van onse hoed en onse rand. Daar kan wij eerluk ofer zijn. Mij hart foel wel ook geluk lieve soolvrouw want mij Doorie breng alteit garnaaale mee foor ze mamsie. Dan kan jij ies, anners lig mamsie uitgemergel onner ze Hoedjes.
   Mij buik heb zeenuuw, mamsie heb ze Doorie nog feel noodig. Nu moet wij langzaam beginne aan onse finniesjing tutsj en mamsie denk ook aan ze afterpartie. En lieve soolvrouw alles kom goed want het is onse eerbetoon foor onse hartjesdinnetje prinses Katrientje en onse beebie Poppy en alle annere Sterre.
   Dank u wel foor u ree-akzie en wil u aan mij Doorie fraage offie mij garnaaale van mij visboer in Fooledam wil meebrenge. Hij heb zofeel lekkere met sjelei.
   Dank wel van mij hart in mij buik, mamsie heb het nu noodig…

   Koes koes van MammaLoesje

 2. O liev tante loes mag ikke ook mee doen met de hoetjesjow! Ikje ga in iederval heleboel veel zwaai doen.
  Mamma zegt dat ze foto van mij stuurde had maar dat ze nie weet of hij bruikt is eb dat ik maar duld moet heb . Maar waar vind ik duld???
  Ik ga heleboel kroelkopjes naar uw stuur doen zo dat uw geen zenuw meer hebt…
  Kroelkopjes x 100000000
  Liev aai van mamma én een extra kroelkopje voor u
  U liev klein princessje die al bijna grote meis inoa

  1. Lieve Noameisje van mij hart,

   oooh jij moet nog jou dult hebbe want tante Loesje weet, jij doe ook mee van jou eigen en jij kan al zofeel goed zwaaie. Tante Loesje weet het is jou eerse keer, dat is belangrijk lieve Noameisje. Zeggie maar teege jou mamma, alles kom goed en mij hart is blij dattie mee doe. Tante Loesje foel, ze jeug van teegeswoordig krijg ook zofeel goede opfoeding mee.
   Jij krijg mij zachte knuffels lieve Noameisje en jij moet nog fijf nachjes slaapje doen. Dan mag jij zwaaie zofeel jij kan….

   Tante Loesje

 3. Lieve Mama Loesje,

  Samen met deeltijdbaasje zal ik er zijn, ze gaat speciaal eerder weg van de boerderij zodat ze er met mij erbij kan zijn.

  Heb er enorm veel zin in, het is elk jaar een weer fijn om naar iedereen te kunnen en mogen zwaaien.

  Lieve mama Loesje ik ben super trots op je dat je dit samen met Dorus allemaal doet, en het zal prachtig zijn en worden.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   wat bennie toch een lieve entoesjasse vriendje. Dank jou wel dattie zofeel meeleef en dattie ook van jou eigen mee ga doen. Wat zeggie mij eigen nou, ga jou deeltijdbaasje eerder weg van ze boerdrij. Ooooh willie teege jou deeltijdbaasje zegge, dank wel van mij eigen mij Doorie en mij Bert. Mij hart foel ze eigen nu ook ferleege en wij beloof jou lieve Tommy, alles kom goed.
   Onse Sterrevriendjes wacht op ons allemaal met ze hart,

   Loesje

 4. Lieve Loes, wat heb je mooi verteld van het ferleede van de Hoedjesjsoow!, ik wist helemaal niet dat het zo begonnen was, ik had natuurlijk al heel veel over de sjoow gehoord, alle katten op de hele wereld kennen het, in het asiel had iedereen het er over, en op straat ook, en nau mag ik dit jaar zelf meedoen!, ik heb ook een zeenuwbuik Loes, maar ik snap dat jij het veel meer hebt, want er komt zoooooveel bij kijken, jij en je Door en je Bert hebben het heel erg druk gehad, en nog steeds, maar het is dan ook het belangrijkste eefenement van het jaar!, dat we kontakt kunnen maken met de sterren, dat we ze kunnen laten zien dat we ze natuurlijk noooooit vergeten, dat kan ook helemaal niet!, hoe kan je nau iemand waar je zoveel van hebt gehauden vergeten?!, het wordt eeemootion-eel, dat foel ik nau al, mijn mensen zeggen tegen me dat ik moet zorgen dat ik er netjes uitzie, zonder slakjes of takjes in mijn haren en ik doe echt mijn best hoor!, want het wordt een prachtige sjoow zegt mijn vrouw, ze zegt dat ze altijd haar ogen uitkijkt, en ik vind de footoos van iedereen hier bij jauw letters ook machtig mooi, jullie zien er PUNTgaaf uit met een hoed op!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik natuurlijk frietjes gebakken, er zitten ook mosseltjes bij, in een aapart bakje, en er is ferse maajonesse bij!!

  1. Lieve Kever,

   ooooh hebbie ook jou zeenuuwbuik? Lieve Kever, van mij eigen snap ik jou buik. Ik zeg jou eerluk, van mij eigen snap ik iedere groote buik. Assie zofeel erfaring heb met jou eigen leefeswerk van jou buik, dan begrijp jij hoe het werrek. Selluf doe ik ook op mij buik lette Kever want in mij buik zit nu mij zeenuuw tusse mij makkareele. Dan moet jij oppasse.
   Van mij eigen ben ik blij dat jij nu ook onse ge-schie-de-nis weet. Misschien dattie zoies nie hoor in jou aasiel of in jou tuin. En jou mense weet het misschien ook nie maar deze jaar heb onse Hoedjessjoow ze eigen ge-schie-de-nis. Dat is belangrijk assie eefenement ben.
   Maar Kever kannie het wel zien van jou eigen? Mij vrouw zeg, Kever heb nie ze eigen Feesboek. Anners moet jij het teege mij eigen fertelle want dan ga mij vrouw ies ferzinne heb ze mij eigen gezeg. Want jou eerse Hoedjessjoow moet jou poosietiefe erfaring hebbe. Dat is belangrijk Kever en mij vrouw denk mee van ze ferstand zeg ze. Ik zeg jou wel dan weet jij nie waar jij uitkom maar zij doe ze bes.
   Kever het kom goed, jij mag bes een beetje takkies hebbe maar jou kop moet fris zijn. Anners kan jou hoedje krom trekke en dan plakkies misschien vast aan jou kop. Dat moetie nie wille. Mij vrouw zeg het is net als met ze sokke maar daar heb ik nog geen sjoow van. Soms zeg zij dinge die niemand begrijp in mij huis…
   Lieve Kever vandaag heb ik Sterretjes gebakke. Sterretjes van liefde en geluk en ze zijn foor iedereen van jou famielie. De boofeste ses Sterretjes zijn foor Ooma en er zit massepein in van mij hart.
   Nu ga ik frietjes eete foor mij begeerte in mij buik. Dank jou wel lieve Kever,

   Loesje

 5. Lieve Mamsie Tante Loesje de hoedjesshow. Ik weetse nog goed mijn 1e show wat was het spannend en mooi. Met mijn peetadoptie Tante Mila Uwes en Tante Katrientje wat waren we allemaal mooi en trots. De hoedjesshow is de allermooiste show want het gaat en is over ons allemaal en heel speciaal onsse sterren die wij nooit vergeten. Hier segge we uit ons oog maar foor alsijt in ons hartsse. Hier isse mijn vjouwtje emo op die dag want ze finsse het mooi en se segge dit is liefde en zoals Tante Katrientje sou seggen Lamour. Ik wil effe seggen en fjagen een gjoot applaus en feel fissies liever geen garnaale of u moesse gepelde koopsse foor Loesje want se maaksse er ieder jaar zoiets moois van. Ze is mijn powertante flinder en ik bensse megstjots op haar.

  1. Ooooh mij allerliefseniggiemetzemooisekrulliesvantanteLoesjezehart,

   Oooooh FEELIESIETEER mij kleine meisje. Jij ben nu jou eigen mamsie en jij heb aan onse wieg gestaan van onse Hoedjessjoow. Wij heb toen zofeel plezier gehad en jij was toen Tante Loesje ze liefse niggie en jij ga het alteit zijn. Tante Loesje ga zofeel ze bes doen dat iedereen liefde foel in ze hart. En dank jou wel dattie meedoe. Jij doe alteit mee want jij hoor in Tante Loesje ze hart.
   Tante Loesje heb nu nie zofeel tijd maar zij folg jou eigen en jou beebies en zij foel ook geluk in ze hart van niewe mooie leefe…
   Dank jou wel mij allerliefseniggie

   Jou Tante Loesje

 6. Lieve dinnetje Loesje,

  Ja het wordt heel spannend en de zenuws gieren hier door mijn tuin. Maar ik weet heel zeker dat het een fantastische dag gaat worden en hopelijk zijn alle regenboogvriendjes op tijd van de wolken en zitten ze klaar met hun hoedjes op. Ik ga in de avond heel veel kijk doen naar de show, want vrouwtje moet werken, maar reken er wel op stat vrouwtje en ikke in de avond heel veel zwaai-zwaai doen en bergen knufjes sturen.
  Lieve dinnetje je moet wel ook je rust nemen hoor en goed van de visjes knabbelen en ikke weet dat alles voor me kaartjes komt.
  Heel veel knufjes van mijn vrouwtje en ook voor Oopa Floris en Zusje en lieve groetjes voor Mevrouw Loesje. grote poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank wel van jullie ree-akzie en dattie op onse Hoedjesdag kom zwaaie. En het geef nie dattie laater kom zwaaie Jip want assie jou Hoedje op jou kop houw dan kan jij alteit kontak maake. Onse Sterrevriendjes zit ze heele dag klaar foor zwaaie en knuffels Jip, jij kan jou eigen tijd neeme.
   Mij Bert houw mij eigen mee in ze gaate en mij vrouw ook. Zij zeg Loes jij kannie alleen leefe van jou Hoedjessjoow. Jij moet ook rielekse en jij moet goed eete van jou visboer. Dan blijf jij op jou poote staan. Mij Doorie breng ook garnaaale mee foor ze mamsie. Hij ken ze mamsie zofeel goed Jip.
   Hoop dattie saame met jou vrouw mevrouw Jip jou fijne wiekent heb. Dat jij zon foel op jou vagt Jip. Jij krijg mij zachte kopjes en pootjes en het is ook van Oopa Floris, mij Zusje en mij vrouw. Geefie ze ook aan jou vrouw mevrouw Jip,

   Loesje

 7. Lieve Loesje, wat heb je mooi over de ge-schie-de-nis van de Hoedjes show vertelt. Ik heb het vorig jaar samen met Minoes voor het eerst gezien en meegezwaaid. Maar hoe het was ontstaan wist ik nog niet. Nu wel. En daarmee krijgt het nog meer be-te-ke-nis. En nu zwaait Minoes van daar en wij van hier. Dát maakt het verdrietig en mooi tegelijk. En zo is dat voor al onze Sterre vriendjes en hun mensen. Een mix van emoozie met een basis van Liefde. En ieder krijgt zijn eigen hoedje. Lieve Loesje wat hebbie er een boel werk aan gehad (en nog). Het wordt prachtig, dat weet ik nu al. Je lieve verkering Bert is een rots in de branding van alle drukte voor jou met zijn vertrouwen en rust. Daar ben ik blij om. Houd je zenuw buik maar stevig vast, volg je hart en de rest komt allemaal goed. Muppet geeft je een zacht kopje met prr prrr en een lieve aai knuffel van mij.

  1. Lieve mevrouw Maria en Muppet,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie en dattie nu onse ge-schie-de-nis ken van onse Hoedjessjoow. Assie het doe foor jou plesier kan jij nie weete dattie het daarna doe foor zofeel seeriejeus. En dattie inees jou ge-schie-de-nis maak van jou eefenement. Maar zo issie wel lieve mevrouw Maria. En u zeg zoies mooi, Minoes zwaai van ofer ze brug en wij zwaai van hier. Dan foel jij emoozie want onse Hoedjessjoow is mooi maar het is ook emooziejooneel van jou hart. Niemand wil ze lieferd misse, daarom ga wij heel feel zwaaie. Niemand hoef ze eigen alleen te foele lieve mevrouw Maria. Op Hoedjesdag is iedereen saame.
   Zo moet het zijn van ze eigen.
   Dank wel dattie ook denk aan mij gezond en dattie weet mij Bert is mij rost op ze fensterbank.

   Prrr prrrr van mij hart en het is ook foor mij dinnetje Muppet,

   Loesje

 8. Hallo lieve Loesje,
  Wat een werk allemaal!!!!!!
  We kunnen ons voorstellen dat je zenuwachtig bent, het is ook niet niks!!!!
  En natuurlijk zijn wij erbij om jou te steunen!!!!!
  We zouden het echt niet willen missen!!!

  Heel veel succes Loesje
  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh lieve Belle, Tica, Izzy, Moby, Dopey, Panda, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   dank wel dattie kom met onse Hoedjessjoow en dattie ook aan mij eigen denk. Selluf ben ik nog druk en er kom nog stees vriendjes bij. Dan krijgie wel zo een groote eefenement en iedereen is saame. Dat is belangrijk want niemand wil elkaar misse van ze hart. En ik doe ook mij garnaaale eete, foor mij enersjie.
   Maar ik foel toch mij zeenuuwbuik,

   Liefs van mij eigen en knuffels ook foor mevrouw Ceciel,

   Loesje

 9. Lieve Loesje,

  Het komt vast allemaal goed. Wij herinneren ons ook nog de allereerste hoedjesshow. Niemand kon toen weten dat het elk jaar opnieuw zou gebeuren. Wij verheugen ons er ook weer op. Je zult er vast weer heel veel werk aan hebben gehad. Natuurlijk gaan wij ook weer zwaaien naar al onze broertjes en zusjes en nichtjes en neefjes en vriendjes en vriendinnetjes die over de regenboogbrug zijn gegaan. Wij mogen ze niet vergeten. En wat wij zo leuk vinden : wij hebben gehoord dat ons nichtje poes Fietje ook al aan de hoedjesshow mee gaat doen.
  Lieve Loesje, veel sterkte met de voorbereidingen en nogmaals : het komt vast allemaal goed.

  Veel liefs van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een sterkteknuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke,

   Oooh ken jullie onse ge-schie-de-nis en dattie toen al mee kwam zwaaie. Mij hart is geraak en dattie onse Hoedjessjoow nooit nie fergeete ben.
   Wat zeggie mij eigen nou, kennie mij dinnetje Fietje? Oooh ik vinnut mooi. En jullie heb zofeel gelijk, Fietje doe ook mee van ze eigen. Maar ik doe wel goed op haar passe want zij moet nog wenne. Zij heb ze moeilukke tijd gehad maar nu krijg zij weer zofeel liefde. Dan kan jij ferder met jou leefe en jij foel weer geluk in jou hartje. Toen zeg ze inees dattie ook mee wil doen. Dan bennie wel trots en blij in jou hart.
   Lieve allemaal dank jullie wel dattie zofeel meeleef en dattie mij eigen steun geef.
   Fijn dattie ook mee ga zwaaie, dank wel van mij hart,

   Loesje

 10. Lieve Loesje vriendin.
  Ik weet zeker dat het een prachtige Hoedjessjoow gaat worden.
  Ik doe al een paar keer mee en je hebt het altijd tot de ienie miennie puntjes goed georganiseerd.
  Maar het is belangrijk dat iedereen weet wat de Hoedjessjoow is en waar het over gaat,want we krijgen er steeds meer vrienden en vriendinnen bij,dat is heel fijn!!!!
  Ik vind het prachtig om mee te mogen doen.Mijn hoed van vorig jaar heb ik nog regelmatig op en dan gaat hij ’s nachts op het nachtkastje.Ik ben er zuinig op.
  Ja het is emo, en toch ook geweldig.Het gevoel is moeilijk te omschrijven.
  Lieve Loes,ik snap dat je zenuwachtig bent,maar Bert en Doorie helpen je.
  Mijn scullary girl en ik kijken er naar uit.
  Ik stuur je walvis met een gelei van garnalen.Je buik moet wel gevuld blijven want het kost veel energie.
  Lieve vriendin,ik weet gewoon, het gaat goed.Want jij bent de moeder van alle sterren.
  Heel veel zachte kopjes van Muzette

Reacties zijn welkom