Loesje vertelt over besuinigestips en onse Hoedjessjoow 

Hoedjessjoow Lieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen en ik wil dank wel zegge van zofeel lieve ree-akzie foorige week. Dat u allemaal oope en eerluk ben ofer onse leefe nu. Leefe is misschien oferspanne van ze eigen kriesis, maar wij laat onse eigen kop nie gek maake.

Spinne

Mij hart wer heel feel warm en ik moes spinne van mij geluk. Dat u zofeel meeleefe heb en dat wij Saame zijn. Saame kan jij meer en van mij erfaring weet ik, Saame weet jij meer dan alleen. Daarom doe ik gelijk met mij deur in u huis falle. Hoop dattie er nie van schrik. Mij vrouw zeg, Loes jij ga wel heel feel foorfaarend van jou start. Maar assie ies wil moet jij erfoor gaan.

Inflaazie

Foorige week kreeg ik mij fraag van mevrouw Kim op onse blog. Mevrouw Kim woon bij Sam en zij is mij poesedinnetje. Zij zeg Loes leefe is nu kriesis maar misschien kan wij Saame naadenk ofer hoe wij leefe makkeluk kan maake. Misschien kan wij elkaar besuinigestips geefe. Assie zo een fraag krijg dan ben jij wel heel feel inner-aktief.
Mij Doorie zeg: Mahammmmm Uwes ben moodern! Selluf vin ik jij ben nooit nie te ouwt foor leere. Maar ik zeg u ook eerluk, selluf heb ik deze woord van besuinigestips nog nooit nie gebruik. Mij vrouw zeg, Loes het is foor onse pottemonnee. Leefe is nu zofeel duur, wij moet iets fersinne. Het is ze inflaazie. Jij kan niemeer zofeel garnaale foor jou sentjes koope assie foorige week kon. Jij fraag jou eigen af waar ga het heen met al jou sentjes? Foor mij eigen hoef het nie van onse inflaazie. Jij koop er niks foor!

Akzie

Maar wij moet wel in onse akzie koome. Wij moet elkaar help geefe en besuinigestips zijn ferstannig. Bijfoorbeeld ze tip van mevrouw Kim selluf. Dattie een emmer onner u doesj zet en assie dan water opfang kan u daar u floer mee dweile. Dan bennie wel goed beesig en mij vriendjes van BBB heb al ze oproep gedaan foor goeie mienissers foor warmte. Bibi en Filos heb ze eigen aangemeld want zij kom van ze Griekse zon.
Selluf denk ik dat wij misschien ook mienissers foor besuinige noodig heb want mienissers van ferspille heb wij genoeg. Maar jij fraag jou eigen wel af, waar ga onse toekoms naar toe? Misschien vin wij onse antwoord als wij Saame naadenk en als wij elkaar help met besuinigestips. En u mag ook buite u bak denke want soms lig er dinge binne u bak waar jij nie zofeel frolijk van wor. U mag alles deele want alles wat jij op tafel leg is niemeer alleen. Misschien is er iemand die heel feel blij wor van wattie ons fertel. Van mij erfaring weet ik dan heb wij onse doel al bereik. Dank u wel dattie mee wil denke. Leefe is Saame door onse kriesis gaan. Dan smaak jou makkareele daarna naa kaafiejaar!

Hoedjesdag

Maar er is nog iets waar mij hart nu heel feel mee beesig is. Mij vrouw heb mij eigen fertel, Loes folgende week dinsdag is Hoedjesdag. Toen moes ik wel opfeere uit mij denkpaal want assie Moeder ben van alle Sterre dan weet jij. Onse groote dag kom eraan. Offie nou Hoedjesdagkriesis heb of jij heb geen kriesis. Liefde ga alteit door. Onse Sterrevriendjes wacht op ons, dat mag wij nooit nie fergeete.
Het is onse traadiezie ook als leefe moeiluk is. Jij kan jou eigen beeter fasthouwe aan liefde dan aan kriesis. Daarom wil ik u fraage. Zet u folgende week dinsdag u mooise Hoedje op foor alle Sterrevriendje in onse hart. Wij ga zwaaie en wij stuur aandacht foor alteit. Want niemand wor fergeete, iedereen hoor erbij. Het is onse feest van liefde en zoies maak onse hart sterk. Dat is belangrijk nu.

Wat: Hoedjessjoow
Wanneer: Dinsdag 20 september twaalf uur
Waar: Op mij eigen Feesboek: Loesje Huispoes ( en u kan gewoon thuis blijfe want onse Hoedjessjoow doe wij diegietaal. Assie moodern ben kan jij zoies)!

En denk u aan onse besuinigestips!

Dank u wel,

Loesje

26 thoughts on “Loesje vertelt over besuinigestips en onse Hoedjessjoow 

 1. Lieve Loesje,

  Het is allemaal wat met het leven hé, al die rusie en kriessis het is niks niet leuk meer.
  En alles wordt inderdaad allenig maar duurder, we moeten er maar niet aan denken dat we geen garnaale of makareele of lekkere snekkies niet meer zouden kunnen kopen. Dat zou héél erg zij vind ik.
  Misschien kunnen we een extra dekentje om ons zelf heen doen en lekkere warme slofjes aan, dan kan de verwarming wat lager en heb je het toch lekker warm.

  Heb zo enorm zin in de hoedjesshow, zal wel wat later aanschuiven maar ben er zeker weten bij hoor lieve Loesje.

  Doe maar lekker rustig aan, en SAMEN komen we er wel.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy en mevrouw Annelieke,

   dank wel van jullie ree-akzie en mij hart spring op assie zeg dattie kom kijke naar onse Hoedjessjoow. En u mag op u eigen tijd koome want soms is leefe zo. Dan moet jij eigen tijd pakke assie kan. U hoef nie bang te zijn, als Moeder van alle Sterre weet ik u lieferds wacht op u eigen. En Tommy doe mee van ze eigen en mij erfaring is, Tommy swaai heel feel goed.
   Dank wel en van mij hart hoop ik dattie erfan ga geniete. Mij vrouw zeg Loes het is foor ze traan maar ook foor ze lach. En mij vrouw heb mij kleine foorproefje gesien want zij woon ook in onse huis.

   Dank wel van jullie besuinigestips en deze kan wij ook goed gebruike. Mij erfaring is, Saame kom wij er wel.

   Zachte kopjes van mij hart lieve mevrouw Annelieke en Tommy,

   Loesje

 2. Hajooooooooo mamsie fan me wamsie.
  Uwes gaat tog nie besuinigge op me saksentjes tog? Anners kwijg uwes foortaan auwe piet feerman garrenaale. Offff bee-zet-en garrenaale. Hihihihihi.

  Ooooh isse dinsedag onse hoetjessjow? Ikke set dat me mooise petje op hoor hihihihi.
  Koeskoes mamsie 😽😽😽❤

  1. Lieve Doorie,

   jij moet jou Mamsie beloofe dattie nie jou ouwe pet op ga zette op onse Hoedjessjoow. Nou heb jou Mamsie jou eigen zofeel hoedjes gegeef en jij ben zo een knappe jonge. Mamsie vin dattie jou eigen fassoenluk foor jou dag moet laate koome. Jou heele famielie is erbij, jij kannie offie schoffie van jou nest ben jou beebie opfoedde. Daar heb Mamsie jou eigen nie al deze jaare foor oppefoet!
   Mamsie zoek niewe sentjes na onse Hoedjessjoow want zij zie nu tusse ze hoedjes ze pottemonnee niemeer ligge…

   Koes koes van jou MammaLoesje

 3. Lieve Loes, wat een belangrijke letters heb je gemaakt!, en ik vind het een top iedee om met zijn allen na te denken over hoe je suiniger kan zijn, omdat alles zo duur is geworden, ik wist niet dat door inflaazie kwam, maar deze zomer niet de krant heb gelezen, dat ga ik weer doen als het kauder wordt, dan lees ik elke ochtend met mijn vrouw mee, maar nu ben ik steeds in de tuin!, ik vond het mooi dat mevrouw Kim en Tommy al tips hebben gegeven, ik ga eens goed denken of ik nog tips weet en dan stuur ik je die op!, en natuuuuuuuuuurlijk ga ik naar de Hoedjessjoow kijken!!!!, ik ben nau al een beetje nerfeus ervan, ik vond het forig jaar zooo machtig mooi!, toen was het de eerste keer dat ik meedeed, en nau weet ik zeker dat ik altijd mee wil doen, ik vond het echt helemaal top!, zo fantasties dat iedereen een spesjale hoed op had, en dat we naar de sterren konden zwaaien en dat de sterren ons zagen, ik foelde het in mijn hart, we waren allemaal SAAME en dat is het allerallerallermooiste dat er is!en jij bent de allerallerallerbeste Moeder van alle Sterren die we zauden kunnen hebben, echt waar Loes!!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zijn gaudbruin gebakken, en nu gaan de krooketjes erin, voor de zuinigheid heb ik auwe diejeetbrokken in gedaan, maar ik heb ze klein gemaakt en er zit ook fette kaas en slagroom in, dus ze smaken prima!!!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van wattie mij eigen nu zeg van mij letters en ofer besuinugge. Het is nu belangrijk en jij mag alteit jou tip meele of assie die heb kan jij die fertelle. Alle tips is nu belangrijk want mij vrouw zeg ook, niemand mag het nu moeiluk heb. Mevrouw Kim heb onse aanset gegeefe Kever, dan ben jij wel goed beesig. Mij broer Oopa Floris krijs nu foor ze krooketjes en hij heb er geen errug in dattie besuinuggeskrooketjes eet. Hij lus alles want hij zeg dattie froeger feel heb meegemaak. Selluf vin ik jou frietjes ook heel feel suuperlekker en mij leefeswerk bekomen er goed op. Dank jou wel Kever. En ook wattie zeg ofer onse Hoedjessjoow. Mij zeenuuw lig nu schuin in mij zeenuuwbuik. Dan moet jij goed eete om die regt te legge. Het is mij spanning want jij wil dat alles goed ga foor al onse vriendjes en onse Sterrevriendjes. Het wor jou tweede keer Kever en jij heb nu erfaring. Daarom krijg jij deze jaar weer jou niewe hoedje weeges faariejaazie en proomoozie.
   Ook al heb wij onse besuinugge enzo, jij moet tog eete. Daarom heb ik mij besuinuggestiptaart gebakke en het is met dinge uit mij frieser. Want jij moet eers opeete wattie nog in jou huis heb anners gooi jij het misschien weg of jij eet jou bedorfe taart ofer jou daatum. Dat moetie nooit nie wille.
   Mij taart is met tonijn, spienaasie, sperrieboon, saateesaus en massepein want foor Ooma lig alteit ies in mij frieser.
   Alstoeblief Kever, foor jou en jou mense en mij Ooma dinnetje,

   Van mij eigen, Loesje

 4. Goedemorgen Loes, dank je wel weer voor je fijne letter. Vanmorgen heb ik mijn haar bijgepunt; vroeger deed de kapper dat. Verder bij de voordeeldrogist een paar fluffy oranje sokken Niet gekocht. Vanmiddag maak ik soep van restjes.
  En voor ik het vergeet, wij zijn ook bij de Hoedjesshow! Sam moest nog denken of ze wilde zwaaien zei ze. Maar toen ze hoorde dat er van haar ook een foto is ingestuurd beloofde ze dat ze in ieder geval gaat kijken. En wat Sam beloofd dat doet ze!
  Nee wij laten ons de kop niet gek maken. Zuinigheid met vlijt, zo komen we er wel, al weet ik heel goed dat het niet gemakkelijk gaat worden zo met de winter voor de deur.
  Alle goeds voor Zusje, Oopa Floris, je vrouw en voor jou. 🌞 🌞 🌞.
  Kim & Sam

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetje Sam,

   Misschien geef u ons allemaal nu wel onse allerbesse besuinigestips die er is!
   Assie ies NIE koop! Oooh ik vinnut zofeel ferstannig en dattie keuse maak. Hebbie oraanje sokke noodig of kannie tog beeter jou sentjes bewaare foor bijfoorbeeld tonijn of makkareele. Mij vrouw zeg nu, nou Loes daar kan jij wat mee!!!
   Wij blijf onse tips in onse gaatje houwe mevrouw Kim want iedere tip is wel één tip!
   Dank u wel dattie kom kijke saame met Sam naar onse Hoedjessjoow en Sam doe seeker mee en ook u sterrevriendje Elvis en u buurpoes Jip. Zij sta al in ze startblok maar toen heb ik als Moeder van alle Sterre gezeg. Jullie moet nog eefe wachte want het is nu bijna dinsdag. Selluf vin ik het spannend mevrouw Kim, zofeel vriendjes en Sterre en zij zijn allemaal entoesjas.
   Maar het is ook onse traadiezie en het foel als onse feesje.
   Saame sta wij sterk lieve mevrouw Kim en mij dinnetje Sam.
   Liefs van mij eigen en mij famielie

   Loesje

  1. Oooh lieve mevrouw Johanna Ans,

   dank u wel van zo een lieve ree-akzie en dattie hier nu ben op onse blog…
   Nu foel ik mij eigen ook ferleege worre.
   Hoop dattie kom kijke dinsdag,

   Zachte kopjes foor allemaal van mij eigen,

   Loesje

 5. Hoi Loesje
  Het is allemaal wat…….maar onze vrouw zegt ook dat we moeten besuinigen.
  Tja maar de vraag is hoe moeten we dat doen????
  Wij hebben besloten om niet zo vaak naar buiten te gaan….dan hoeft de deur niet zo vaak open en blijft het lekker warm binnen.
  En als de zon schijnt doet vrouw de gordijnen aan de kant voor het raam en komen de zonnestralen naar binnen……zo blijft het wat langer warm in de kamer.
  Vrouw zegt “alle kleine beetjes helpen”!!!!
  En wij hebben nu mooie dekens op de banken waar we lekker in en onder kunnen kruipen als we het koud hebben.

  Zeker kijken wij naar de hoedjesshow en zwaaien wij dinsdag mee naar onze sterrenvriendjes.
  Alvast heel veel succes Loesje ❤️

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve Panda, Tica, Moby, Belle, Dopey, Izzy, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   Dank jullie wel van jullie ree-akzie en dattie ons allemaal jullie tip geef. Assie nie zofeel naar buite ga blijf binne warm en assie jou zon in jou kaamer laat scheine wor jou hart van ze eigen warm. Ik vinnut heel feel goede tip en mij vrouw zeg, het snei hout! Maar mij vrouw heb nog nooit nie hout zitte sneije dus daar moetie jullie koers nie van faare.
   Gelukkig doe ik selluf jullie tip wel begrijpe.
   Dank jullie allemaal dattie meedoe met onse Hoedjessjoow. Swaaie is liefde…

   Kopjes van mij eigen,
   Loesje

 6. Lieve Loesje op Loesjes-dag, wat een verstandige, belangrijke letters heb je vandaag gemaakt. Over hoe we samen met elkaar tips kunnen delen om saame door een moeilijke periode heen te komen.

  Wij laten ook de zon zoveel mogelijk naar binnen als die schijnt. Dan wordt onze kamer vanzelf warm en onze harten gaan ervan stralen. En we kijken goed of iets wat niet meer helemaal goed werkt, echt wel vervangen moet worden of dat we het toch nog kunnen gebruiken. Repareren met een lastig woord of een ander doel eraan geven.

  Voor Bibi en Filos hebben we extra slaapmandjes en speelgoed nodig, want ze zijn jong en ondernemend. Maar dat kan ook anders dan ze te kopen. Een opbergdoos is nu een slaapplek geworden voor Filos of Bibi. Met een dekentje erop. En van andere dozen hebben we een speeltunnel gemaakt.

  Wij gaan zeker kijken naar de Hoedjesshow. Bibi en Filos weten nog niet precies wat het is, maar ze weten wel van Muppet, Minoes en Snoet. Hun foto-kaarten hebben ze al kopjes gegeven en daarmee op de grond laten val-springen. Maar dat geeft niet, hun kopjes zijn lief maar nog een beetje onbesuisd. Dat hoort erbij.

  We zeggen dus tot zwaai’s en veel succes op dinsdag en met zacht neusje en pootje van Bibi en Filos en aaiknuffel van mij erbij ❤

  1. Lieve mevrouw Maria, Bibi en Filos,

   wat schreif u mij eigen ferstannige letters. Dank u wel van zofeel goede tip van mandjes foor Bibi en Filos. Misschien slaap zij graag in doose met ze kleedje en dattie dan jong kan zijn en raafotte. Mij vrouw zeg Loes het is anners offie seeniejorpoes in jou huis heb of jij heb poesejeugd van teegeswoordig. Maar ik zeg u eerluk. Selluf lig ik ook welees in mij doos. Als mij vrouw ze doos heb dan zet zij deze in onse bank. Dan hoor wij er tog bij zeg mij vrouw. Alleen wij heb er nooit nie zolang plesier van weeges Oopa Floris. Hij heb ze deemenzie en dan denk hij dattie bij ze bak sta. Maar assie jong ben weet jij waar jij moet zijn foor slaape en foor annere dinge. Alleen hebbie wel meer van jou enersjie. Daar moet jij alteit reekening mee houwe assie jonge poese in huis heb.
   Foor Bibi en Filos is onse Hoedjessjoow spannend want zij ken het nie. En zij doe tog mee, dan mag u heel feel trots zijn lieve mevrouw Maria. Selluf vin ik het ook spannend weeges mij zeenuuwbuik.
   Ik doe zachte kopjes geefe foor Bibi en Filos en u krijg mij speesiejaale fertrouwde kopjes. Maar mij snor is schoon,

   Loesje

 7. Repareer dingen of laat dat doen indien mogelijk, repairshops. Hergebruik ze, naai kleine naadjes dicht voor ze verder open gaan, ook van mandjes en kleedjes. Sinds Famke wat vaker spuugt liggen er handdoeken in haar mandjes. Kan ik die wassen na afspoelen ipv een mandje wassen. Spaar was op voor in de droogtrommel.

  En ja ik weet dat ik hiermee veel winkeliers op hun tenen trap, maar ik bestel kattenvoer en benodigdheden bij Bitiba.nl en spaar voor korting, ook dieetvoer. Daarom woont hier een trio ipv een duo. Koop grootverpakkingen, ook al eten ze alle3 iets anders, koopprijs is lager.

  Maar bezuinig nooit op dierendokter, want dat moet net als mijn zorgverzekering. Betaal uw vaste lasten altijd anders komen er aanmaningen met rente. En lukt het u niet om te betalen, vraag hulp. U hoeft zich niet te schamen, energieprijzen rijzen de pan uit. Daar kunt u niets aan doen. Zeker als u eerst uw reserves hebt verbruikt.

  Maar ik denk dat het een schrale winter wordt voor veel mensen.

  Wij gaan zwaaien. Van mijn zonnetjes Dusty, Romke en Wieb heb ik geen foto’s voor hoedenshow. Maar zij zijn bij mijn ouders, zij aan zij.

  Liefs,

  Charlotte,
  Famke, Lotje en Romy

  1. Lieve mevrouw Charlotte, Famke, Lotje en Romy,

   dank u wel dattie ons allemaal zofeel goede tip geef foor besuinugge. Iedereen die u ree-akzie lees weet nu meer want u fertel het ons.
   Mij vrouw zeg ook, mevrouw Charlotte heb zofeel gelijk. Op jou dokter moet jij nooit nie bespaare. Nie foor mens en nie foor dier. Maar selluf ga ik liefer nooit niemeer.
   En zij zeg dattie ook bij Bitiba koop weeges mij nierdiejeet.
   Deze winter zeg mij vrouw moet wij wel naa denke ofer hoe wij moet leefe. Maar zij zeg ook, Loes jij ga er niks nie van merke en jij hoef nie nog meer in onse huis te doen. Assie Mantelpoes ben dan doe jij al genoeg.
   Dank u wel mevrouw Charlotte dattie leefe makkelukker maak door zofeel goede tip. En ook dattie naar onse Hoedjessjoow kom kijke, u ben heel feel welkom van mij hart.

   Zachte kopjes van mij eigen foor Famke, Lotje en Romy en ook foor u eigen mevrouw Charlotte

 8. Lieve Loesje dinnetje, wat heb je mooie verstandige letters geschreven over bezuinigen en natuurlijk de hoetjessjoo. Pasa is zo benieuwd naar de sjoo, het is voor hem de eerste keer en hij kan haast niet wachten tot het dinsdag is. Natuurlijk gaan we zwaaien naar al onze sterrevriendjes . Het wordt eemoozioneel liefe Loes maar er zal ook vreugde zijn, vreugde over het SAAME zijn, want SAAME met z’n allen zijn we sterk en kunnen we de kriesis en alle andere ellende aan. Pasa en ik gaan samen nadenken hoe we kunnen bezuinigen, Pasa gaat nadenken in zijn denk mand. Maak je maar niet zenuwagtig voor dinsdag hoor lieve Loes. Het is altijd goed gegaan dus nu ook. Ga maar vast naar de voordeur want jou visboer komt er al aan met taart van zaagvis met garnalenslagroom en paaling en zalmpatee. Knuffels van Ina en Pasa.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa,

   mij vrouw heb net mij foordeur oope gedaan en ik dee stiekum kijke want mij visboer breng ze heele groote doos. Hij zeg Loes kijk jij maar eens eefe en ik zeg u eerluk, jij weet nie wat jij zie. Zo een groote taart van zaagvis en mij faafooriet garnaaaleslagroom. En ook stukke zalmpaatee en paaling! Mij vrouw zeg, nou Loes jij kan fooruit en toen heb ik mij eigen niemeer kunne beheerse. Oooh mij vrouw zeg Loes nie alles in één keer en eers jou ree-akzie afmaake. Zo leer jij wel hoe opfoede ga mevrouw Ina, ook al bennie seeniejorpoes.
   Maar ik zeg eers dank wel van mij hart, zofeel lekkere vis foor mij zeenuuw en mij geluk. Want ook al wor deze sjoow onse fierde Hoedjessjoow, jij wil tog dattie alles goed doe. Want jou niewe vriendjes moet ze eigen ook fijn foele, net als Pasa. Het is ze eerse keer. Hoop dattie het mooi ga vinne van ze eerse keer. En lieve mevrouw Ina assie dinsdag goed foel dat foel u mij pootje van troos op u schouwer. Alles kom goed,

   Zachte kopjes van Loesje (met mij paalingsnor).

 9. Lieve Loesje,

  Ach, inflaazie is niet leuk. Maar mijn vrouw zegt dat het al eerder gebeurd is, en dat het op den duur beter gaat worden, als is het nu even heel moeilijk. . Ik doe zelf mijn best om mijn vrouw ’s nachts lekker warm te houden door op haar te gaan liggen. en wij laten, net als Bibi en Filos en hun vrouw, ook de zon lekker binnen komen.
  Maar wat mij nog het meeste warm maakt, is de hoedjessjoow. Als we al onze Regenboogvriendjes en vriendinnetjes zien, en ieder die ons lief was, worden mijn vrouw en ik helemaal warm van binnen!! Door aan ze te blijven denken, blijven ze dicht bij ons!!
  Mijn vrouw en ik verheugen ons er op lieve Loes!

  Heel veel zachte kopjes voor jou, Floris en Zusje en je Vrouw, en liefs en groetjes van mijn vrouwmens.
  Fietje.

  1. Lieve Fietje,

   dank jou wel van jou ree-akzie en van jou letters van fertrouwe en troos. En soms moet jij fertrouwe dat leefe weer goedkom en dat kriesis ze eigen ga oferwinne. En assie het moeiluk heb kan jij jou eigen hieraan fasthouwe. Dattie weet alles kom goed want leefe is op en neer van alles wat bestaa. Assie seeniejorpoes ben hebbie al zofeel meegemaak dan weet jij zoies. Jou vrouw heb ook feel erfaring van leefe, lieve Fietje neem jij van mij eigen aan. Jij kan alles wat jou vrouw zeg fertrouwe.
   Dank wel dattie dinsdag kom kijke en dattie kom swaaie. Al onse Sterrevriendjes wacht op ons allemaal. Dat wij elkaar weer zien Fietje, het is onse mooment van emoozioneele weersien.
   Maar selluf heb ik nog wel mij zeenuuw maar mij Bert zeg, Loes alles kom goed,

   Zachte kopjes van mij eigen foor jou Fietje en mevrouw Fietje. Het is ook van mij famielie maar Oopa Floris slaap nu. Dan heb ik wel meer rust,

   Loesje

 10. Miauw lieve mevrouw Loes,

  Eerlijk gemiauwd vind ik het best een spannend die Hoedjesshow. Het wordt mijn eerste keer, moet u weten. Het liefst wil ik alleen maar leuke dingen en het leven vieren. Maar mijn tante Cato miauwt dat onze sterren ook bij het leven horen. En dat we met alle BBBeestjes naar alle sterren gaan zwaaien. Onze Oom Sjaak is een van die stralende sterren.

  Ik zal m’n grote broer vragen of hij een oproep wil doen voor nog meer Ministers van Warmte en ook Minister van Besparen. Zolang er maar niet bezuinigd wordt op mijn kipsnackjes. Dat zou ik echt heel erg vinden. Ik moet er nog van groeien, toch?!

  Tot de Hoedjesshow, ik ga mee zwaaien.

  Koppie van Japie

Reacties zijn welkom