Loesje vertelt over assie jou litteeke heb in jou hart…

litteeke
Lieve allemaal hier ben ik weer op mij eigen dag. Ik wil eers dank u wel zegge van u ree-akzie op mij letters van foorige week. Met pijn in mij hart moet ik u fertelle dat er weer vriendjes zijn die aan ze reis naar Reegeboogland zijn begonne. Assie Moeder ben van alle Sterre dan leef jij met al jou Sterre en ze mense mee.

Deze week leef ik heel feel van mij hart mee met mevrouw Joke en mevrouw Annelieke. Mevrouw Joke moet nu ze lieve Josie misse, zij was pas fijf jaar van ze leeftijd. Jou hart breek assie zoies hoor. Maar ook onse vriendje Tombo waar mevrouw Annelieke foor zorg op ze boerderei heb ze koffer gepak. Er is feel ferdriet en van mij hart wil ik zegge. Iemand misse is moeiluk en troos is nu belangrijk. Lieve Josie en Tombo wij fergeet jullie eigen nooit nie. Hoop dattie nu vrij kan renne en dattie weet jullie mense houw van jullie foor alteit. Zij heb nu tijd noodig want ferdriet is moeiluk. En ik wil ook sterkzijn fraage foor onse vriendjes Foppe en Zooka, zij heb proobleeme met ze gezond. Dan kan jij al al onse steun gebruike is mij meening.

Gefoelig

Het is moeiluk assie zoies moet fertelle om dan jou letters neer te zette van jou eigen ferhaal. Het foel bijna offie jou hart op ze slot moet zette. Maar mij erfaring is dattie ook letters neer kan zette als jou hart geraak is. Leefe ken zofeel emoozie en daar moet jij jou weg in vinde. Het breng mij ook bij mij ferhaal van deze week. Dattie soms dinge in jou leefe meemaak die heel feel moeiluk zijn. Dan kan jou hart zofeel ferdriet hebbe dattie feel tijd noodig heb foor hestel. Ieder heb ze eigen tijd noodig, daar mag u nooit ze stopwotsj naas legge. Soms blijf er alteit ze gefoelige plekje ofer. Dan kan jij inees weer ferdriet foele als jou plekje geraak wor.
Van mij eigen moes ik eraan denke toen onse vriendje Kever zondag fertel ofer alleen zijn. Hij moes zofeel tettere van ze ferdriet toen ze mense eeve weg was. Dan kan jij ze litteeke in ze hart selluf bijna foele. Van mij eigen heb ik ook mij litteekes en daar durf ik eerluk ofer te zijn. Froeger in mij andere leefe hoorde ik er nie zofeel bij en ik kreeg nie genoeg eete. Daarom heb ik foorgoed mij emoozioneele begeerte foor mij eete. Ook al begrijp mij vrouw mij begeerte. Assie mij een keer fergeet meooow ik of mij huis te klein is.

Dankbaar

litteeke Mij vrouw heb ook ze litteeke en het zit boofe op ze arm. Het is jaare geleede gebeur en mij broer Bart was erbij. Hij heb het gesien, mij vrouw fiel heel hard in onse huis en ferbreisel ze arm. Mij broer Bart heb toen foor mij vrouw gezorg. Als mij vrouw nie kon slaape van ze pijn kroop mij broer Bart teege mij vrouw aan en zij kon ze kop op ze lijf legge. Dan kon zij slaape en dat is belangrijk. Mij vrouw zeg nu dat ze litteeke ze diepse gefoel van liefde is foor mij broer Bart. Hij woon al jaare in Reegeboogland. Zij zeg ook dat ze litteeke foorgoed ferbonde is aan Bart. Dat zij ook geluk foel dattie zoies mee heb mooge maake. Zo kan jou litteeke jou dus ook jou mooie gefoeles geefe.
Gefoeles waar jij dankbaar foor ben en die jij ook nooit nie fergeet. Net als mij broer Bart, mij vrouw zeg dattie die foorgoed mis in ze hart. Liefde laat soms ook ze litteeke na in jou hart. Ferdriet kan jij ferwerke maar jou hart vin misse moeiluk. Jou hart is er nie foor gemaak, misse zou nie moete mooge vin ik van mij eigen.

Vriendjes

litteeke Jij heb er niks ofer te zegge welke litteeke jij krijg in jou leefe. Jij moet ermee leere leefe en soms kan jij masseere zofeel jij wil. Jou litteeke blijf jou eigen steeke. Dan kan jij proobeere offie jou litteeke kan akzepteere. Dattie er bijfoorbeeld ofer praat net als Kever. En mij Bert durf ook te zegge Loes soms heb ik mij angst. Dan ben jij dapper en mij erfaring is, het kan jou helpe. Selluf heb ik ook geschreeew foor mij eete en mij vrouw weet, Loes heb ook ze kwesbaar zijn. Maar zij troos mij en zij heb mij fertrouwe gegeefe dat ik mij eigen mag zijn. Dat mij begeerte mij litteeke is maar dat ik gewoon Loes ben. Dat is belangrijk want dan kan jij misschien vriendjes worre met jou litteeke. Selluf koesser ik mij litteeke want mij litteeke is vriendjes met mij makkareele en mij garnaaale. Soms moet jij van jou nood jou deug maake,  mij vrouw heb het geakzepteer en ik ook van mij eigen…

Dank u wel,

Loesje

30 thoughts on “Loesje vertelt over assie jou litteeke heb in jou hart…

 1. Goedemorgen Loes, wat een zeldzaam wijze lieve letter vanmorgen. Ik denk dat vriendjes worden met je littekens wel eens een heel leven kan duren.
  Maar jij bent zo eerlijk; daar kunnen wij nog wat van leren.
  Fijne dag voor Oopa Floris, Zusje, jullie vrouw en jouzelf van Sam & Kim

  1. Lieve mevrouw Kim,

   dank u wel van zo een lieve ree-akzie en u zeg mij eigen wel ferstannige dinge. Misschien hebbie jou heele leefe noodig foor jou litteeke en dattie vriendjes wil worre. Maar assie iedere dag van jou eigen zo een klein stukje dicherbij kom, hebbie tog minder ferdriet. Dat jou leefe mooier wor pootje foor jou pootje. Dat is belangrijk lieve mevrouw Kim. En dattie dan geniet van jou makkareele en dattie dan minder kibbeldinge hoef te eete…
   U krijg mij zachte kopjes en geef u ze ook aan mij dinnetje Sam,

   van mij eigen, Loesje

 2. Hoi lieve Loesje, wat heb jij een liefdevol poot Schrijf gedaan, vrouwke en ikjes Ollie moeten traantjes laten.
  Mijn vrouwke moest denken aan haar diertjes die ook in de dieren hemel nu zijn😪.
  Heel lief dat je mee leeft met alle poezels en Katerman en en blafsnuitjes dat doet ons deugd❣️

  Sterkte voor alle diertjes namens Ollie en het vrouwke ❤️

  1. Lieve Ollie en mevrouw Sabine,

   dank jullie wel van zo een lieve ree-akzie. Van mij hart denk ik aan al onse Sterrevriendjes maar ook assie jou eigen nie zofeel lekker foel van jou gezond. Dat is belangrijk want zij heb ons zofeel gegeefe en zij geef ons alteit tinteling in onse hart. Maar soms moet jij ook jou ferdriet ferwerke assie ofer onse Reegeboogbrug ga. Dan krijg jij jou litteeke maar het is wel van jou liefde.

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 3. Lieve Loesje,

  Met tranen in mijn ogen heb ik je letters gelezen, zo lief wat je verteld over Tombo.
  En alles wat je vertelde is helemaal waar, littekens gaan nooit meer weg ze zijn er altijd.
  We zullen er mee moeten leven, net zoals wanneer onze vriendjes over de regenboogbrug gaan, hoe verdrietig dat ook is.

  In onze hart leven ze voort, en de litteken van verdriet blijft op onze hart zitten.
  Die zal er altijd zijn en dan kan je er maar beter vriendjes mee worden zoals jij dat ook doet, dat vind ik super knap van jou.

  Lieve Loesje dank je wel voor je mooie letters die je hebt gemaakt, je bent een wijze poezedame.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy en mevrouw Annelieke,

   van mij hart foel ik heel feel mee met jullie ferdriet van onse vriendje Tombo. Hij woon in u hart lieve mevrouw Annelieke, hij was zo een lieve vriendje en hij heb u heel feel geluk gegeefe. Dan ferdien jij zo een mooie plekje ofer onse Reegeboogbrug en assie wil krijgie straks jou eigen mooie hoedje. Lieve mevrouw Annelieke en Tommy, wij fergeet Tombo nooit nie. En u krijg mij kopjes van troos…

   Ook al moetie leere leefe met ferdriet en hebbie jou litteeke, saame kan wij troos geefe en ferdriet zachter maake
   Wij denk aan jullie lieve mevrouw Annelieke en Tommy,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Wat een lieve letters heb je gemaakt.
    Dank je wel, voel me nu niet zo alleen met mijn verdriet.

    Knuffel van Annelieke

 4. Lieve Loesje dinnetje, wat heb je mooi geschreven over verdriet en littekens in jouw hart. Ik begrijp het zo goed lieve Loesje, het litteken in mijn hart is nog zo vers en pijnlijk , we hebben samen, Floortje en ik, nog zoveel verdriet om ons lieve manmens die nu in regenboogland is.gelukkig kunnen we elkaar troosten, Floortje komt tegen mij aanliggen , haar kopje is soms nat van mijn tranen. Het litteken geneest langzaam, jou woorden geven ons ook troost. En ik voel dat alle vriendjes en dinnetjes en hun mensen om ons heen staan. SAMEN. Fijne dag lieve Loesje, knuffels van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel dattie u hart zofeel oope zet van u ferdriet en dattie het deel met Floortje en met al u vriendjes van onse blog. Iedereen weet u litteeke is zofeel fers en er zijn traane. U weet van mij eigen ben ik seeniejorpoes en dan hebbie erfaring met jou ferdriet. Dan weet jij dat jou traan jou waater is van jou hart, van jou herinnerdinge die jij heb. Het is goed lieve mevrouw Ina als u traane stroom. Dan kom ferdriet naar buite en kan u hart beeter worre. En u moet weete wij leef allemaal met u eigen mee en met Floortje en assie ons eigen noodig heb dan zijn wij er foor u. Saame kan onse troos heel feel groot worre en u litteeke zacht maake.
   Het kom goed lieve mevrouw Ina en wij heb ook heel feel bewonnering foor u. Dat mag u ook weete,
   Zachte kopjes van mij hart foor u lieve mevrouw Ina en Floortje,

   Loesje

   1. Dank jullie wel lieverds voor jullie troostende woorden, wij zijn zo blij met jullie, zoveel vriendjes en dinnetjes met hun mensen die om mij heen staan. Wij sturen jullie zachte knuffels.

  2. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, van mij heeeeeeel veel lieve zachte kopjes, en van mijn mensen heeeeeel veel lieve groetjes, we denken aan jullie, het is van Kever!!, we staan met zijn allen om jullie heen!!

 5. Hajoo mamsie.

  Sniksnik. Ikke was dwietig toen ikke uwes bwog las. Snikkerdesnik. Ikke wil niet datte er meer fjientjes weggaan mamsie. Of datte diertjes siek worre. Siek sijn is stom 😿
  Mij bwoertje wert ook siek en opmijneens was hij weg naar regenboogland. Sniksnik.
  Wij bwijffe altijt bij elkaar he mamsiefanmewamsie?
  Koeskoes 😽😽

  1. Mij lieve Doorie,

   mamsie beloof jou eigen dat zij foor alteit jou Mamsiewamsie blijf. En dattie weet zij bescherm jou met ze leefeswerk en jij weet, jou Mamsie heb zo een groote warme leefeswerk, dan hebbie alteit jou troos.
   Mamsie heb ook ze litteeke mij beebie, beloofie mij eigen dattie daar nooit nie op ga ligge of met jou poote op ga meppe assie saksentjes wil. Dank jou wel dattie mij beebie ben en wij blijf foor alteit Mamsiewamsie met ze beebie,

   Koes koes van jou Mamsiewamsie

 6. Lieve Loes, wat een biesondere letters heb je gemaakt, je zegt zo een mooie dingen, ik ben er helemaal stil van! ze zijn ferdrietig maar ook een beetje frolijk, want het gaat over dat je van iemand haudt, en dat is mooi, van iemand hauden, maar als diegene een ster is geworden is dat ferdrieitig, dus ik wil mevrouw Annelieke en mevrouw Joke heeeeeeel veel lieve kopjes sturen, voor hun sterren Tombo en Josie,, iemand missen is heel moeilijk, en het gaat nooit helemaal weg, zoals dat je vrouw nog steeds je broer Bart mist, en als ze naar haar arm kijkt en haar litteeke ziet denkt ze ekstra aan hem, hij klinkt als een hele lieve biesondere katerman, je broer Bart!, ik denk dat je litteekes altijd gefoelig blijven, maar je zegt het zo mooi: dat je kan proberen er vriendjes mee te worden, je litteekes zijn een deel van je lijf en van je hart denk ik, ze doen je denken aan wat voorbij is maar altijd bij je zal blijven, zo zie ik dat, wat jij hebt met je eete, en Bertje met bang zijn, en ik ook, en de sterren staan voor altijd in je hart als litteeke, zo neem je ze oferal mee naar toe, ze zijn feilig in je hart, dankjewel voor je mooie letters Loes!, ik stuur jau en je famielie heeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik ga nau meteen frietjes maken, en voor erbij slagroomtaart, dat is altijd lekker toch?!

  1. Lieve Kever,

   ooh mij leefeswerk heb zofeel genoote van jou slagroomtaart want ik zeg jou eerluk, mij begeerte kan slagroom nooit nie weerstaan. Het hoor bij mij litteeke Kever en jij moet alteit jou eigen manier vinde om vriendjes te worre met jou litteeke. Dank jou wel dattie ook nog frietjes maak want mij erfaring is nu, begeerte kom alteit trug. Mij vrouw zeg Loes dan hebbie jou boester noodig. Daar heb ik mij ferstand nie van maar ik heb mij geluk dat mij buik feel ferstand heb van frietjes. En als jou frietjes gebakke wor door zo een groote vriendje die heel feel van ze ferstand heb van frietjes. Kever dan doe jij het Saame. Daarom zeg mij hart dank jou wel en mij begeerte smikk smekkk smakkk.
   Ieder litteeke heb ze eigen pijn Kever maar assie het koesser dan kan jij vriendjes worre. Selluf doe ik nu minder schreeeewe om mij eete dan froeger maar ik zeg jou eerluk. Het ga nooit nie heelemaal ofer. Mij vrouw zeg Loes het is ze uutoopie. Die ken ik ook nie van mij eigen. Maar wij doe het wel Saame want mij vrouw heb mij litteeke geaksepteer en van mij eigen heb ik mij vrouw geaksepteer. Selluf denk ik dan kom jou pijn en jou ferdriet tot ze rust.
   Lieve Kever dank jou wel en deze week krijg jij mij zachte soesjestaart. In ieder soesje zit jou stukje ferleede maar het is nu zacht en rond en jij kan ervan geniete want er zit geen steekels in. Maar jij moet mij eigen beloofe dattie Ooma en jou mense ook mij soesjes geef. Dan kan iedereen rust foele in ze hart, dat is belangrijk.

   Loesje

 7. Lieve Loesje,

  Wat heb je toch een groot hart met veel liefde. Zooka vindt het zo lief van jou dat je aan haar denkt. Hopelijk weten we morgen meer, dan gaat de DA als het goed is bellen. En is het op te lossen met misschien alleen ander soort voer.
  Wij zijn ook altijd verdrietig als we weer lezen dat er vriendjes over de Regenboogbrug zijn gegaan. Gelukkig hebben ze daar geen pijn meer en kunnen ze heerlijk spelen. Maar de baasjes en wij missen ze dan wel heel erg.

  Heel veel knuffeltjes van ons voor jullie allemaal!
  Binti & Zooka

  1. Lieve mevrouw van Binti en Zooka,

   van mij hart leef ik heel feel mee met Zooka want mij erfaring is dattie nooit nie zofeel geluk foel in jou hart assie jou eigen nie goed foel van jou gezond. Selluf heb ik ook mij erfaring maar assie foel iedereen denk aan mij eigen en iedereen leef met mij eigen mee dan kan jij meer ferdraage.
   Nu doe wij pootjes draaie en wij doe hoope, alles kom goed. En dattie toch heel feel van jou lekkere sneks krijg Zooka.
   Alles kom goed want iedereen steun jou,

   Loesje

 8. Lieve dinnetje Loesje,

  Dit is wel een hele grote waarheid schrijf van jou vandaag.
  Vrouwtje en ikjes vinden dat het leven wat wij heb gekregen niet een rechte gladde pad is. Er zijn heel veel hobbels en bochten in het pad en er kan zomaar een groot gat in de pad komen en dat kan zijn dat dat gat veel verdriet gaat geven omdat je iemand moet verliezen waar je heel veel van houden doet. Bij ons in huis zijn er heel veel gaten gevallen bij vrouwtje en mij. Maar het aller ergste is dat wanneer en wezens zijn die net doen alsof je veel betekend voor iemand, dat die je zomaar weg sturen en je geen waarde meer voor hen kan en mag zijn. Dat zijn dingen waar je een verdriet litteken van op je hart krijgt, en als er iemand naar regenboogland gaat dan vult het gat in je hart zich met heel veel houden van er herinneringen en dat is de grootste troost die we mogen krijgen.
  Voor iedereen die verdriet heeft wensen wij heel veel liefde.
  Knufje van vrouwtje en poot van jouw grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   daar zeg jij weer zofeel wijse dinge van jou eigen. Assie zoies freeseluk meemaak, dat jou hart oope sta van jou lief zijn maar jou mense vin jou inees niemeer lief dan krijg jij feel ferdriet en jij heb jou moeilukke litteeke. Dan kom jij misschien op jou straat te leefe net als mij Bert en Kever en dan hebbie zofeel tijd noodig foor jou litteeke. Jij kan misschien angs hebbe of jij ben bang assie alleen gelaate wor. Jij foel jou eigen niemeer veilig want op wie kan jij nog fertrouwe. Dan moet jij heel feel maasseere van jou litteeke en jij heb lief zijn noodig en geduld en jij hoop dattie geluk vin en niewe mense. Jip jij heb zofeel gelijk, jou litteeke heb heel feel steekels…
   Mij erfaring is, dat is jou moeilukke litteeke en dan heb jij tijd noodig en hoopeluk kan jij pootje foor jou pootje weer geluk foele in jou hart.
   Dank jou wel Jip van zo een wijse les,

   Loesje

 9. Lieve Loes,
  Wat is het toch fijn te weten dat jij Moeder van alle Sterren bent. Zo weten we dat er goed voor de Sterren gezorgd wordt. En dat ze het goed hebben daar in Regenboogland.
  Mijn vrouw en ik missen Dikke Rooie en Vlo en ook Bolle heel erg, en natuurlijk Baas Jaap. Ik weet zeker dat Baas Jaap je ook helpt voor alle Sterren te zorgen , hij kan heel goed aaien en achter oortjes kriebelen. En bij hem op schoot liggen is ook heel fijn.
  Mijn vrouw en ik wensen iedereen die iemand, mens of dier, moet missen heel veel sterkte toe, Ook aan iedereen die zich zorgen maakt over één van onze vriendjes denken we veel, en we hopen dat er goede berichten komen.
  Loes, heel veel dank dat je zo goed voor ons en onze Sterren zorgt.
  Lieve groetjes van mijn vrouw, en heel veel zachte kopjes, ook voor je vrouw, Oopa Floris en Zusje!
  Liefs van Fietje.

  1. Lieve Fietje,

   dank jou wel van zo een lieve ree-akzie en van mij eigen wil ik jou zegge. Assie Moeder ben van al jou Sterre dan hebbie jou taak. Het is jou taak van jou hart en dan ga het van ze eigen. Jij hoef er nie ofer naa te denke want jou hart help jou.
   Van mij eigen weet ik jou vrouw en jou eigen mis Baas Jaap en jij mis Dikke Rooie en Vlo maar tussen jou eigen en mij selluf gesprooke in mij fertrouwe heb ik gehoor. Baas Jaap heb ze plekje gefonde en hij knuffel iedereen achter ze oor. En Dikke Rooie klim op ze schoot en Vlo en Bolle breng Baas Jaap lekkere dinge en Saame maak zij plesier. Dat is belangrijk en dan kan jullie rust hebbe en wor jullie litteeke zacht.
   Lieve Fietje wil jij teege jou vrouw zegge, zij hoef ze eigen geen zorg te maake. Boofe is alles vrij en er is lief zijn foor iedereen.
   Dank jou wel Fietje en jij krijg mij zachte kopjes en het is ook foor jou vrouw,

   Loesje

 10. Lieve Loesje, wat een gevoelige lieve letters heb je vandaag gemaakt en ze zijn zo heilzaam troostend voor ons allemaal.

  We denken aan de vriendjes Foppen Zooka en sturen als steun een zonnestraaltje uit ons hart. En ook een zonnestraaltje van licht voor mevrouw Annelieke die Tombo zo mist en voor mevrouw Joke en ster Josie.

  Als er diertjes over de regenboogbrug gaan, gaan de poortjes van ons hart altijd even extra open. Dat is mooi om onze liefde voor elkaar extra te laten stromen en troost te geven. Maar door het open poortje komt ook altijd een beetje ‘’eigen’’ verdriet naar boven, wat naar buiten wil. Van het litteeken van missen. Dat wordt weer even aangeraakt. Dat is soms moeilijk maar het is ook goed.

  Van Minoesje heb ik ook een litteken op mijn arm. Toen ze keer naar de dierenarts moest, sprong ze zo wild uit mijn armen dat ik met een diepe wond naar de eerste hulp moest. Die wond is natuurlijk allang genezen, maar nog altijd is het litteken zichtbaar. Ik noem het mijn Minoes-tattoo en ben er stilletjes blij mee. Net zoals jouw vrouw een speciaal gevoel heeft bij haar litteeken op haar arm en de verbondenheid met Bart.

  Onze moeilijke levens-ervaringen en verdrietige dingen zitten allemaal als kleine bolletjes verdriet in ons. Dat heb ik denk ik wel eens eerder gezegd. En soms worden die bolletjes ineens groot. Jouw bolletje van alleen-zijn en niet genoeg te eten werd ook ineens aangeraakt. Dan heb ineens je je moeilijke momenten. Gelukkig ben je nu thuis bij je vrouw die je begrijpt en weet hoe belangrijk eten voor je is.

  Vriendjes worden met je litteekens is denk ik een levensopdracht voor ons allemaal. En op de momenten dat dát een beetje lukt, zit je even op de hoogste bergtop van geluk. Daar kun je niet blijven zitten hoor op zo’n bergtop. Maar er altijd weer naar terugkomen.

  Muppet roept prrr prr ik zit het veiligst achter mijn kastje, maar kom ook tevoorschijn hoor voor een aai en een knuffel en dat is mijn bergtop. Maar daarna ga ik snel weer terug naar mijn eigen plekje, pprrprrr en ik stuur je een knuffel van licht en liefde, maria

  1. Lieve mevrouw Maria en mij dinnetje Muppet,

   mij hart is eeve stil van zo een mooie ree-akzie van u gefoel. Dank u wel en dattie zofeel eerluk ben.
   Hebbie u eigen Minoestaattoe, ooh ik vinnut toch mooi. Want het ga nooit meer weg en Minoes heb het selluf gedaan. Dan bennie wel foor alteit met u allerliefse Minoes ferbonde, van u arm en u hart. Mij vrouw zeg ook Loes soms leer jij dat jou litteeke jou ook iets mooi laat zien. Want assie er naa kijk foel jij liefde en jij wor ook warm van jou binne in. Misschien hebbie dan wel jou Bolletje van jou ferdriet maar ook jou Bolletje van jou geluk. Mij vrouw zeg, Loes ferdriet en jou geluk lig soms naas elkaar in jou boodschappetas. Maar daar heb ik nog nie ingekeeke want jij kannie alles bijhouwe. Leefe heb al genoeg wat jij bij moet houwe en soms is leefe moeiluk. Misschien hebbie dan wel tefeel Bolletjes van jou ferdriet in jou tas.
   Hoop dat u geen pijn heb van u litteeke maar dattie ook foel dat Minoes u iets van ze eigen heb gegeefe. Het is van Minoes ze naagel van liefde lieve mevrouw Maria.

   Muppet heb ze eigen plekje en zij doe ze eigen ding maar zij ferwarm onse hart assie prrrr prrrr zeg. Soms hebbie nie zofeel meer noodig lieve mevrouw Maria.
   Daarom krijg u ook mij eigen prrrrr prrrrrr want hoe meer jij spin hoe meer meer jou hart ze geluk foel,

   Loesje

 11. Hoi Loes,
  Dat zijn heel erg mooie en vooral wijze letters die je hebt neergezet!!!!!
  Iedereen heeft zijn litteken en erover praten of schrijven helpt om het een plekje te geven!!!! En ook om te weten dat je er niet alleen voor staat!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve Dotje, Pippi, Panda, Izzy, Tica, Bella, Dopey, Moby en mevrouw Ceciel

   dank jullie wel van jullie ree-akzie en van mij eigen vin ik ook. Assie ofer moeilukke dinge praat of jij schrijf er letters van dan wor jou litteeke zacht en dan steekie niemeer zofeel. Dat is belangrijk want jij wor nie gelukkig assie jou heele dag loop te steeke van jou litteeke. Dan hoop jij dat jou Tokkies jou eigen ferwen met ze oomelet van ze eigen want dan steek jij er misschien ies van op…

   Mij zachte knuffels foor jullie allemaal,

   Loesje

 12. Lieve Loesje,

  Jij hebt helemaal gelijk. Verdrietige dingen maken een litteken in je hart waar je je hele leven verder mee moet. Dat is soms heel moeilijk en heeft tijd nodig. En er komen helaas steeds meer littekens bij wanneer je ouder wordt. Je hebt gelijk dat je maar het beste vriendjes met al die littekens kunt worden door ook aan de fijne dingen te denken die een mens of dier je gaf.
  Wat verdrietig dat er weer katten over de regenboogbrug zijn gegaan. En vijf jaar is wel heel erg jong. Wij leven echt mee met hun mensen en met alle mensen van dit blog die nu verdriet hebben.

  Lieve Loesje, bedankt voor je mooie verhaal vandaag. Het heeft ons echt geraakt.
  Veel liefs en kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en extra veel liefs van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Ivar, Fenneke, Jillie en mevrouw Marjoke,

   dank wel dattie saame mij letters heb geleese en dattie mij zo een mooie ree-akzie stuur. Assie litteekes heb dan hebbie meessal wel geleef zeg mij vrouw. Selluf ben ik seeniejorpoes en van mij eigen heb ik al heel feel leefe gehad. Mij litteeke neem ik wel alteit mee maar nu ben ik ook vriendjes want jij moet jou leefe poosietief leefe. Dat is mij erfaring want jij weet nooit nie of jou leefe nog lang duur en straks hebbie er niks aan gehad.
   Dank wel dattie jullie eigen meening geef want iedere meening is belangrijk. Hoop dattie jullie fijne wiekent heb en dattie Saame geniet. Assie geniet bennie sterker dan jou litteeke,

   Zachte kopjes van mij eigen

   Loesje

 13. Lieve Loesje vriendin.
  Wat heb je een prachtige letters gemaakt
  Mijn scullary girl en ik zijn er stil van.Ik omdat ik er nog over na denk en mijn scullary girl omdat ze deze week zoveel aanraken van verdrietige littekens heeft.Ze heeft veel zakdoeken nodig
  Daarom dank je wel dat je het zo duidelijk en mooi hebt opgeschreven.
  Het is verdrietig dat er weer vriendjes naar de Regenboog brug zijn gegaan.Veel sterkte voor mevrouw Joke en mevrouw Annelieke.
  Ik hoop dat de gezond van Foppe en Zooka snel beter gaat worden
  Lieve vriendin,ik ga mantelen,dus stop ik met schrijven.
  Ik heb voor je grote hart die ook moeder is van al onze Sterren,lekkere pudding gemaakt.Met haringsaus.De saus is zonder uitjes of zuur.Die zit er apart bij in een zakje.Kan je zelf kiezen wat je wil.
  Heel veel zachte kopjes van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   dank jou wel van jou lieve en jou eerlukke ree-akzie. Wat zeggie mij eigen nou? Heb jou vrouw feel van ze ferdrietige litteeke aangeraak? Dan heb ze heel feel troos noodig lieve Muzette en dan hebbie zofeel gelijk. Dan moet jij jou Mantel uit jou mand trekke en jij moet boofe op jou vrouw ligge met jou vagt teege ze kop. Dat jou vrouw jou foel en dat zij rust foel van Saame. Want van mij hart weet ik, jou vrouw heb zofeel geluk ook dattie saame met jou woon Muzette. Jij ken jou vrouw en jij foel in jou hart, mij vrouw heb mij eigen nu noodig. En jij foel ook, Loesje wor gelukkig van ze leefeswerk assie mij pudding krijg met haaringsaus. Lieve Muzette dank jou wel. Jij ben zo een lieve Manteldinnetje en mij hart rinkel en twinkel foor jou eigen. Dan kan jij mij hart hoore….

   Van jou dinnetje Loesje

Reacties zijn welkom