Kever heeft een mening over vrienden

vrienden

Eigenlijk was ik al iets anders aan het schrijven voor deze week, iets over mijn grote wangen, maar dat komt een andere keer, want er is zoiets moois gebeurd dat veel belangrijker is dan mijn wangen, ik heb ontdekt wie de liefste en bekendste katerman van internet is, hij weet niet dat ik deze letters maak hoor!, daar is hij te bescheiden voor, zo heet dat, en dat hij altijd zo lief is daar wil ik nu dus echt een PUNT van maken.

Bolle’s boek

vriendenMijn mensen hebben me verteld van het eboek dat Bolle heeft geschreven en ik heb het ook gelezen, Bolle is nu een ster dus hij kan zelf niet meer aan zijn papieren boek werken, daarom doet mijn vrouw dat voor hem, en ik kijk mee hoor!, nau had mijn vrouw te lang gewacht, ze moest meeladressen hebben en dat durfde ze niet goed te vragen, er waren al mensen aan het helpen, dat is helemaal super, maar er waren nog niet genoeg adressen, mijn vrouw was zenuwachtig, ik merkte het ook en ik moest er van tetteren maar dat hielp niet, toen heeft mijn vrouw het aan Bert gevraagd, en die stond meteen klaar om te helpen met een brief aan iedereen, en Loes heeft die ook op haar feesboek gezet, en toen kwamen er zoooooveel meels met allemaal lieve berichtjes, mijn mensen en ik waren superblij, ik kan niet eens alle namen zeggen zoveel zijn het er!!, ik ben nau heel veel in mijn tuin geweest, waarom dat vertel ik zometeen wel, mijn vrouw zegt zet eerst maar even een PUNT, okee dat doe ik.

Praten

Ik wist al dat het fijn is om mensen te hebben en een huis en een tuin, en o ja kouwstiks, dat ook, maar dat is niet alles, het is ook heel erg belangrijk dat je vrienden en vriendinnen hebt, kijk in het asiel zat ik soms wel samen met andere katermannen en poesendames, maar dat was omdat we zomaar door mensen bij elkaar werden gezet, ik en de anderen waren vriendelijk en bang, dus daarom konden we wel bij elkaar, maar of we echt vrienden waren dat weet ik eigenlijk niet, maar op de blog heb ik gemerkt hoe fijn het is als je damespoesen en katerjongens kent waarmee je goed kan praten, dat ze snappen waar je mee bezig bent, en dat je ook kan zeggen ik ben bang, of ik weet het niet zo goed, of ik kan mijn PUNT niet vinden

Vrienden

vriendenIedereen heeft me zo geholpen toen ik net bij mijn mensen kwam wonen en voor het eerst ging bloggen, dat vind ik machtig mooi, en nau heeft weer iedereen mij en mijn vrouw geholpen en dat vind ik helemaal top, ik vind dat Bert de allerbeste katteninfloe-enser is van internet, samen met Loesje, ik denk dat Bert er misschien een beetje verlegen van wordt maar dat hoeft niet want het is gewoon waar dus dan kan ik dat toch gewoon vertellen?, en nau ga ik zeggen waarom ik zo hard stond te tetteren in de tuin, het is omdat ik al mijn vrienden roep en zeg dat ik ze lief vindt en dat ik blij met ze ben en dankjewel dat ze er zijn, en dan met een heleboel streeppunten erachter!!!

30 thoughts on “Kever heeft een mening over vrienden

 1. Hoi lieve Kever. Ik heb je tetter gehoord hoor en keihard teruggemiauwd. Frau zegt dat de afstand te groot is en dat niet kan. Nou het kan eggies wel want ik hoorde je echt hoor. Mensenoma kreeg de brief van Bert ook en heeft meteen haar meeladres gegeven. Mooie Bolle verdient een eeboek op papier. Oh en Kever ik heb hier een doos met punten voor je, dan hoef je nooit meer te zoeken. Pootje van mij en ook voor jou ligt er onder mijn staart een snoepje!

  1. Hoi lieve Minnie, ik heb je gehoord, echt waar! ik hoorde ineens een hele stoere damesmiauw, en ik wist meteen dat jij het was, katten kunnen veel beter horen dan mensen, dus natuurlijk kunnen we elkaar horen!, ik heb het berichtje van je mensenoma gezien, ik vond het zoooo lief! en mag ik echt waar die doos met punten hebben?! zeker weten?, dankjewel Minnie, ik ga er zuinig op zijn, dan heb ik altijd punten!, en weet je waar ik het snoepje heb verstopt?, in mijn buik!, lieve Minnie ik ben blij dat jij zo een goede vriendin bent van mij!, heeeel veel lieve kopjes voor jau en je frau en je mensenopa en oma van Kever!!! en ik heb een kipkattengrassnoepie achter mijn oor verstopt, spesjaal voor jau!!

 2. Kever, wat schrijf je dat mooi over Bertje. Dat hij een infloe-enser is. Best wel een moeilijk woord, maar daarmee weet jij weer purrrfect de juiste snorhaar te raken. Bert is verlegen en bescheiden en toch denken we dat hij van binnen ligt te glimmen van trots.
  Wij zijn blij dat Bert en Loesje het papieren boek van Bolle onder de aandacht hebben gebracht. Een prachtige ode aan een bijzondere kater die deze SAMENwerking alleen maar zal toejuichen. Dank je wel voor je fijne letters van deze week, Kever. Jouw blog zorgt altijd voor een heerlijke start van de zondag.
  Tot gauw schrijfs.
  Koppen van Foppe en Cato en ons mens

  1. Hoi lieve vrienden Foppe en Cato, wat leuk dat jullie er zijn!, en dan ook nog met zoveel lieve woorden, dankjulliewel, ik word er echt helemaal blij van en dan ga ik zachtjes tetteren, Bertje heeft een keer geschreven dat hij wel infloe-enser zau willen zijn, dat heb ik onthauden, en ik vind hij is het al lang!, mijn vrouw zegt dat Bolletje vast helemaal verlegen en blij is over de Brug, lieve Foppe en Cato ik hoop dat jullie een fijne dag hebben met veel zon en vrienden en snekkies, en ik stuur jullie en jullie mens heeeeel veel zachte kopjes, ze zijn dus van Kever, en psst… jullie weten toch dat ik achter allebei mijn oren een kouwstik heb, voor jullie allebei?, het is zonder puusel, gewoon voor het lekkere!!

 3. Hajoooooo poomsie keefer.
  Ikke kan nie feel neersette, ikke moet so evve weg foor ies bewangerijks hihihi
  Oooooh ikke hoorte uwes tettere. Hihihi. Oompie bert hep mij ook faak gehollepe. Ook mette de bwog. En datte ik ies anners mog gaan doen dan oofer me leefe te furtelle. Ikke ben nog soooo jong en hep nog nie feel meemaakt. En innefjoewe fin ik egwaar sjuperweuk 😸😸
  Ikke hep hier heeeeeeel feel fjientjes kweeg. Se waare awemaal ooma katrien haar fjientjes maar se seide doorie… jij hoort nu bij ons.
  Wei sjijn nu SAAME!!!
  En asse we saame sijn dan hellepe we elkaar!! En dat dede we ook bij uwes.
  Pssssst ikke hep toktok onner me taart furrtopt.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Mijn letters komen zo Door, er is even iets met de tegniek! mijn letters moeten even wachten staat er, maar ze staan klaar!

  2. Hee lieve grote siejemeze zwarte panter (net als ik!), ik ben blij dat je me hebt horen tetteren Door!, en je oompie Bert is een superoom!, en jij kan heel goed intervjoewen, ik ben nau al benieuwd naar de volgende keer!, Bolle heeft mij verteld van toen jij nog een heel kleine beebie was, met je broertje, een klein zwart beestje zei hij, en nau ben je zo een grote jongen!, en SAMENzijn is het allermooiste dat er is, ik ben zo blij met jau en alle vriendjes en vriendinnetjes!, ik had nooit gedacht dat ik nog een zwarte amsedamse halve siejemees zau leren kennen! ben je lekker op je balkon geweest?, ik heb vandaag in het zonnetje gelegen, voor het eerst, maar dat ga ik vaker doen!, heeeeel veel lieve kopjes en pootjes terug van je poomsie Kever die zijn noepies al heeft gevonden, en voor jau een hele berg kaastoktoknoepies die achter mijn oren zijn verstopt, niet aan je mensen vertellen hoor!!!

   1. Ooooooh poomsie… ikke mog naar buite!!! Oooooh sjo fijn.
    Maar weet uwes poomsie… ikke furrrhaar op mij eens!! 🙀🙀
    En niet so suinig ook!!!
    Oompie bert hat een paar jaar geleede ook mamsie geholp om centjes in te saamele. Mamsie en ooma katrien wilde toen sentjes ophaale en oompie bert hielp se!!! Ooooh wat waare se toen emo poomsie.

    Ikke mag nie segge wie me follegenne slagoffer is. Alleen datte se een kwiemieneeltje is hihihihi

    1. Hoi lievr Door, als je furhaart is dat een teken dat je nau echt een hele grote siejemees bent!, ik furhaar ook een beetje, ik vind er niks aan!, je oompie Bert heeft zoooveel katten geholpen, dat is echt heel biesonder, en ik ga vast nadenken over wie je volgende keer intervjoewt, ik ben nau heeeel nieuwsgierig geworden…!!🐾

 4. Hoi grote vriend Kever, natuurlijk helpen wij elkaar , daar zijn vrienden voor. Dankzij Bert hebben wij jullie allemaal leren kennen, en daar zijn wij Bert, erg dankbaar voor. Wij zijn vriendjes van elkaar in voor-en tegenspoed zegt onze vrouw. En als iemand hulp nodig heeft en wij kunnen helpen, dan doen we dat. Zo als Bolle altijd zei ” samen” . Dat is belangrijk Kever. En nu kunnen we je vrouw helpen , dus doen we dat.
  Wij hoorden heel in de verte iemand tetteren, nu weten we dat jij dat was. Het was fijn om je te horen Kever. We hebben terug getetterd, misschien heb je dat gehoord.
  Lieve Kever heel veel dikke knuffies voor jou , en we hebben weer snekkies in je schaapje verstopt.
  Pppssst Kever, hier Bjarne, ik ben even stiekum op de tablet gegaan, ik kom dinsdagavond al naar je toe, Oliver gaat onze vrouw afleiden , zodat ik weg kan sluipen. Het word mooi weer, dus we kunnen in je tuin, ik heb alvast wat snekkies opzij gelegd, die neem ik mee.
  Ssstt. Tot dinsdag, poot van Bjarne.

  1. Hoi lieve bende, zie je wel ik WIST dat jullie naar me tetterden, ik hoorde zes verschillende tetters, en wist het meteen dat jullie dat waren!! gezellig was het hè?, jullie vrouw zegt het helemaal goed, in voor-en tegenspoed, zo hoort dat, dankjulliewel dat jullie geholpen hebben en ik ben zo blij dat we vrienden zijn!,als je samen bent kan je veeeeeel meer dan als je alleen bent, ik hau niet van alleen, dan ga ik hard roepen, net als Bas denk ik, alleen ik weet wel waar ik ben maar ik roep dat ik niet alleen wil zijn, zooo heee en wat me nau toch gebeurde?!, liggen er zomaar snekkies in mijn schaapje!, dat is luukse, zo kan ik slapen en af en toe een snekkie nemen, heerlijk hoor, lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Juultje, Kruimel en Oliver, heeeeel veel knuffies terug voor jullie en ook voor jullie vrouw, en natuurlijk heb ik vijf kouwstiks en een likwitsnek voor Bas achter mijn oor verstopt!, ze zijn van Kever!!!
   Bjarne, ik heb je boodschap gekregen, ik ben dinsdagavond in de tuin en wijs je waar je je kan verstoppen!, lekker van de snekkies, ik heb al wat brokjes en natvoer verstopt, ik hau alles geheim, niemand weet dat je je komt verstoppen!kopje terug van Kever!!

 5. Hallo Kever + . Dank je wel voor je tetters. Wij hebben allemaal in koor terug getetter. Ome Bert is heel bijsonder. Hij hebse een gave dat hij samen met Mamsie Tante Loesje iedereen helpse. Met zijn letters bereikt hij ons allemaal en sjijn we saame. Ook alle sterren bereikt hij . Dat is heel bijsonder en mooi. En wij sjijn sjuinig erop. Hier segge we egsse vjientsjap is bijsonder en daar moet je sjuinig op sjijn. Kever + wij hebse net gekeekjes naar jou wangen, en jij hebse katerwangen. Sommige katten hebben dat en dat is mooi. Stttttt in jou wangen kun je heel veel snekkies stoppen zonder dat jou mensen dat kunnen sien. Wel deze letters gaan verstoppen hoor voor je mensen ! Kever + hier is het vandaag mooi groen buiten en je ruikt de lente. De sneeuw was leuk maar wel koud en nu hebse we zonnetje. Dus we gaan zo jekker van se son genietjes. Lieve Kever + een hele mooie fijne dag , een knuffel voor je personeel. Voor jou heel likjessneks en toktoksneks die je in je wangen kunt verstoppen. En Amber en Dulce seggen Kever + je doet het super met de oefeningen. De tango is de meest moeilijkste dans maar dat gaat je lukken.

  1. Sollie Kever + we waren nog iets vergeetjes een heleboel megadikkekjuffels voor jou en van Kyana!, een kus op je neus.

   1. Voor jullie allemaal megadikke knuffels terug natuurlijk, en Kyana! krijgt een zacht kusje op haar neus terug!, en mijn letters staan te wachten in de moo-de-raa-tsie, maar ze komen er aan!!

  2. Hoi allemaal, ik heb jullie gehoord!, ik hoorde tetters met krullen, zo foelde het, dus ik wist dat jullie het waren, er zaten ook een beetje roessies klinkende tetters tussen dus toen wist ik het zeker!, dankjulliewel, gezellig was het hè?, Bert en Loes zijn zeker heel geweldig, we boffen allemaal dat we ze kennen!, en jullie zeggen het zo mooi, echte vriendschap is heel biesonder en iets om zuinig op te zijn, ik ben zo blij met alle vrienden en vriendinnen!, mijn mensen zeggen ook dat ik katerwangen heb, want ik was pas laat geoopereerd, zooo heee en wat een goede tip dat ik allemaal snekkies kan verstoppen, dat ga ik meteen doen, ik zorg er zeker voor dat mijn mensen dat niet lezen, anders gaan ze NOG meer aan mijn wangen foelen, en dan moet ik weer spinnen, dus ik doe de tango goed?, ik vind het best heel moeilijk, maar Amber en Dulce kunnen zooo goed dansen en uitleggen, mijn vrouw zegt dat ik dan ook zo een strak pak aanmoet, maar ik heb al een smooking aan!, lieve allemaal, dankjulliewel voor de likjessneks (die zijn zo lekker!) en de toktoksneks, ze zitten al verstopt in mijn wangen, voor jullie allemaal en jullie vrouw heeeeeel veel lieve kopjes en ik heb een hele zak partiemiks achter mijn oor vestopt, er is genoeg voor iedereen, het is van Kever!!

 6. Lieve Kever,

  oooh wat hebbie mooie, tetters gemaak deze zondag. En jou tetters heb alteit mooie letters maar nu is mij hart zacht. Jou tetters in jou tuin heb iedereen gehoord want het was vanuit jou hart. Assie tetters roep uit jou hart kan jij iedereen bereike. Vriendjes ben jij nie zomaar Kever, vriendjes ben jij omdat jij elkaar lief vin. Jij zie elkaar en jij hoor elkaar en jij kijk nie langs iemand ze hart heen. En jij zeg het goed, mij Bert is ze grootse vriend van iedereen. Hij sta alteit klaar foor ze vriendjes en ook assie iemand nog nie zo goed ken. Mij Bert hoef geen kompliemente want hij is bescheide. Maar hij is ook media-kater en hij is ooooh…. Mij Bert is katteninfloewenser. Dan bennie wel iets zo mooi. En hij doe het nie foor ze eigen Kever, mij Bert infloewens foor iedereen. Dat iedereen mooie gefoeles krijg in ze hart. Dat is belangrijk en dan kan jij al jou wense foor elkaar krijge. Selluf ben ik ook trots op mij Bert. Hij geef alteit zo een goed foorbeeld, van mij eigen leer ik daar ook zofeel van. Daarom vin ik wel, mij Bert hoor in ze zon te staan. En hij mag ook in ze zon ligge op ze fensterbank, assie straal dan straal jij.
  Maar mij hart foel ook, jou tetters heb nog feel meer bereik. Bolle heb het gehoor ofer ze Reegeboogbrug, hij weet nu. Hij blijf foor alteit bestaan. Ze hart straal straks door in ze boek en het is foor al ze vriende. Saame kan jij vrienschap foor alteit koesere Kever. Vrienschap is ze mooise infloewenser van jou hart. Jij kan er iedereen mee bereike…
  Jij krijg mij zachte kopjes en mij banaaanefla met slagroom en het is ook foor jou mense en foor Ooma. Jij heb het ferdien…

  Van mij eigen, Loesje

  1. Lieve Loes, wat zeg je prachtige letters over je Bertje en ze zijn helemaal waar, Bert staat altijd klaar als een kat hem nodig heeft, dat is machtig mooi, en hij is ook nog bescheiden, dat is heel biesonder, maar… jij helpt ook, net zoals je Bertje!, jij bent een katteninfloe-enser-poesendame, daarom passen jij en Bert ook zo goed bij elkaar, dus heb ik Bert in het zonnetje gezet maar jau ook!, jullie horen voor altijd bij elkaar, zo lief en bescheiden zijn jullie, het meest beroemde kattenstel van internet, zo zie ik dat!, en ik ben trots dat ik jullie ken en ook helemaal blij dat we allemaal vrienden zijn samen, en dat we samen plezier hebben en samen verdriet hebben, want dat hoort erbij, zooo heee Loes en wat zeg je het mooi over Bolle, in zijn boek kan iedereen zien wat voor een mooi groot hart hij had, mijn vrouw zegt het is een moonuument voor hem, dankjewel voor je lieve zachte letters Loes, en voor de banaaanefla (mijn vrouw kwam aanrennen, we zijn nau met zijn tweetjes fla aan het snoepen, heerlijk is het!) en dankjewel voor dat je Loes bent!, heel veel zachte kopjes voor jau en je famielie, en spesjaal voor jau heb ik een grote bak fanieljeroomeis achter mijn oor verstopt, je kan het samen met je Bertje smullen, het is van Kever!!!

 7. Lieve kever,

  Vrienden hebben is zo heel erg belangrijk, en wij helpen elkaar waar nodig is.
  Zo zie ik dat gewoon.
  Bert en Loesje zijn allebei hele lieve en knappe in flu ensers, daar heb je wel een PUNT vind ik.

  Maar jij bent net als iedereen ook een lieverd en een goeie in flu enser hoor, dat wilde ik toch ook even zeggen. PUNT.

  Een pootje van je vriendje Tommy!

  1. Hoi lief vriendje Tommy, ik ben zo blij dat je mijn vriend bent, alleen zijn is niks aan maar met vrienden kan je bijna alles, zeker met Bert en Loesje, zooo heee en vind je mij echt een influ enser?, nau moet ik rennen, zo blij ben ik!, weet je wie een lieverd is?, dat ben jij Tommy echt waar!!!, dankjewel voor je lieve woorden en je PUNTEN, en heeeeeeel veel zachte kopjes terug voor jau en je mensen van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik een stapel snekkies achter mijn oor verstopt!!

 8. Hoi Kever. Bert en tante Loesje zijn de beste vrienden die je maar kunt hebben. Ik ben blij dat wij ook vrienden zijn. Ik hoop ook dat we lang vrienden blijven. Ik vind het ook leuk dat wij zoveel vrienden hebben, zonder vrienden is het toch minder leuk. P.s. Ik krijg toch wel een kouwstikkie van je? Pootjes van mij en ons!

  1. Hoi lieve Tjilla, je hebt helemaal gelijk dat Bert en tante Loesje de beste vrienden zijn die je kan hebben, fijn is het hè, om vrienden te zijn?!! ik wil ook heel lang vrienden blijven, voor altijd!!, zijn jullie vandaag lekker buiten geweest in het zonnetje met zijn drietjes?, ik vond het helemaal top, en mijn vrouw zegt dat het morgen weer zo is, joepie!, heel veel lieve kopjes voor jau en Tjessi en Tjaiia en jullie mensen meisje, en natuurlijk krijg je een kouwstik, kijk maar achter mijn oor, daar heb ik er twee verstopt, spesjaal voor jau en je hoeft vandaag niet te delen, ze zijn van Kever!!!

 9. Lieve Kever, Floortje heeft jouw tetter gehoord, zij heeft keihard teruggemiauwd, zij is zo blij , en ik ook natuurlijk, met alle poezenvriendjes en dinnetjes, het leven is mooier met vrienden die je begrijpen. En we zijn het met jou eens dat Bert en Loesje een superstel zijn, zo lief alle twee. We hopen dat we allemaal nog lang vrienden mogen zijn. Kopjes en knuffels van Ina en Floortje. En wij vinden jouw foto’s zo mooi!

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, Loes en Bert zijn zeker een superstel, en wat fijn hè, zo met alle vriendjes en dinnetjes, dinnetjes vind ik zo een mooi woord!, en ik ben blij dat jullie ook mijn dinnetjes zijn!, o en Floortje ik heb je gehoord!, dankjewel dat je hebt terug gemiauwd, ooo en nau moet ik rennen omdat ik blij ben, dat jullie mijn footoos mooi vinden!! mijn vrouw heeft ze gemaakt, en ze zegt dat het soms best moeilijk is, als er te weinig licht is word ik een zwarte vlek met ogen folgens haar, terwijl ik natuurlijk gewoon Kever ben!!, lieve mevrouw Ina, Floortje en jullie mensenmeneer, ik stuur jullie heeeeeeel veel zachte kopjes terug, en Floortje voor jau heb ik achter mijn oor snoepies verstopt die je mag hebben als je nierdiejeet moet eten!, ze zijn van Kever!!!

 10. Lieve Kever,

  Wat fijn dat het allemaal gelukt is met de mailadressen en dat jij en je vrouw daar zo blij om zijn. Wat aardig dat Bert en Loesje hebben geholpen om meer mailadressen te krijgen. Bert is inderdaad een schat van een kat en Loesje een snoes van een poes.
  We hebben trouwens jouw vrolijke tetter wel gehoord, hoor. Die tetter kwam uit het noorden, dus die moest wel van jou zijn. Wij zijn eigenlijk ook reuze benieuwd naar dat papieren boek van Bolle. Want een boek dat je kunt vasthouden is natuurlijk helemaal toppie. Ach ja, die lieve en bijzondere Bolle, die vergeten wij nooit. Maar jij hebt onze harten ook gestolen, hoor.
  Wat een prachtige stoere brede katerkop heb je op de laatste foto. Ivar is daar gewoon een beetje jaloers op. En Jillie, Cindel, Lisette en Lisette denken altijd dat ze een brede kop hebben omdat ze Perzen zijn, maar dat is niets vergeleken met jouw lieve kop . Dus wees maar flink trots op jouw mooie katerhoofd.

  Heel veel zachte kopjes van ons alle vijf en een knuffel van onze vrouw.

  1. Dag lieve mevrouw Marjoke, u heeft ook geholpen, dat weet ik!, en ook mevrouw Nelleke!, er waren zoveel lieve mensen en nau hebben we wel een miljoen namen voor het papieren boek van Bolle denk ik, mijn vrouw zegt dat het er een paar minder zijn, maar niet veel hoor!, Bert en Loes zijn zeker lief, daarom horen ze ook bij elkaar, al vijf jaren, mijn mensen zijn blij dat Bolle nooit vergeten wordt, hij was zo een lieve dappere katerman zeggen ze, en dat kon ik ook ruiken hier in huis, zooo heee en heb ik echt een katerkop?, mijn mensen moeten altijd lachen om mijn wangen, ze kriebelen ze en dan moet ik vanzelf spinnen, het is net alsof ik twee knikkers in mijn wangen heb zeggen ze, maar voor mij zijn het gewoon mijn wangen, ik weet zeker dat Ivar en Jillie, Cindel, Lisette en Fenneke net zo een mooi hoofd hebben!, maar ik ben wel helemaal blij geworden van het kompliement, dankuwel!, heeeeeeel veel lieve zachte kopjes voor uzelf en voor Ivar, Fenneke, Lisette, Jillie en Cindel, en ik heb 5 snekkies achter mijn oor verstopt, en een bon-bon voor u, het is van Kever!!

 11. Hoi lieve Kever.
  Wij hebben je getetter gehoord hoor!Je hebt eggies waar een hele mooie tetter.
  Natuurlijk heeft scullary girl gelijk terug geschreven aan Bert,toen het berichtje op de meel kwam.
  Hier op de blog helpen we elkaar want we zijn allemaal vrienden van elkaar.En samen kunnen we heel veel!!
  En vrienden doen dat toch gewoon voor elkaar.
  Bert is inderdaad een hele goede infloewenser en dat mag best eens gezegd worden!!!!!!
  Lieve Kever,ik moet stoppen want scullary girl moet nog van alles doen.
  Hele zachte kopjes van Muzette met een paar mooie zonnige sticks erbij.Het is met kip smaak.

  1. Hoi lieve vriendin Muzette, ik heb je gehoord!, ik hoorde een hele zonnige damesmiauw, dat moet jij zijn geweest!, ik wist het meteen, dankjewel! en ook dat je scullary girl Bertje heeft gemeeld, gelukkig dat je ook vindt dat het best eens gezegd mag worden dat Bert een goede infloe-enser is want het is toch gewoon zo! ik ben zo blij dat we allemaal vrienden zijn, met zijn allen zijn we heel sterk en weten we heel veel, zo vind ik het, lieve Muzette heb je vandaag je nagels weer aan de muur kunnen krabbelen?, het wordt nau al echt lente, ik vind het heerlijk, vandaag zag ik een vlinder, zooo heee ik vond hem mooi!, ik ben er achteraan gehopst maar ik heb hem niks gedaan hoor, dankjewel voor de zonnige stiks met kipsmaak, ik heb er eentje meteen opgesnoept en de andere bewaar ik voor als ik vannacht een snek wil, ik stuur je heeeeeel veel lieve zachte kopjes met een klein belletje, dan hoef je niet te schrikken, en achter mijn oor heb ik een lente-snek verstopt, voor jau van Bolle!!!

 12. Hallo Kever,
  Onze vrouw is een beetje laat met reageren!!!!
  Maar wij vinden het ook super gedaan van Bert en Loesje!!!!
  En waarom zouden we elkaar niet helpen als vrienden en vriendinnen.
  Het woord van Bolle…….”samen” klopt toch echt helemaal!!!!
  Lieve Kever help je vrouw maar goed met het boek!!!! Wij zijn nieuwsgierig wanneer het komt want onze vrouw wil het kopen!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, wat gezellig dat jullie er zijn!! het maakt niks uit hoe laat of wanneer jullie antwoorden, ik vind het altijd superleuk!, goed zijn Loes en Bert hè, ze zijn de allerallerallerbeste, dat vind ik!, hebben jullie ook zo een mooi weer?, ik was vandaag en gisteren heel veel in de tuin, ik vind het heerlijk, en natuurlijk help ik miin vrouw met het boek, het komt eind maart zegt ze, ik weet niet wat maart is hoor, maar dat geeft toch niks?, dankjewel lieve vrienden en vriendinnen, ik ben blij dat we SAMEN zijn!!! heel veel dikke knuffels terug, ook voor jullie vrouw, en stttt… ik heb heel veel partiemiks achter mijn oren verstopt, het is voor jullie van Kever!!!

Reacties zijn welkom