Kever heeft een mening over karton

kartonEen paar dagen geleden was het Faalentijn, dat is een spesjale dag om de liefde te fieren, en liefde is een heeeeeel goede reeden voor een feestje want het is zo iets moois, ik denk dat ik liefde wel het allermooiste find dat er bestaat!, misschien denk je Maar ik heb helemaal geen ferkering, nau dat hoeft ook niet, want liefde is niet alleen voor je ferkering, het is ook wat je foelt voor je mensen, voor je broertje of zusje, voor je mama of papa en voor je vrienden.

Heppie

Zelf ben ik helemaal heppie met mijn ferkering Milamuis, mijn spesjale vriendferkeer Brammievlinderleeuw en met Jafita, het is misschien biesonder maar in de liefde mag alles, als je maar niemand pijn doet of ferdrietig maakt, zo zie ik dat, maar ik heb nog meer geluk: met mijn mensen natuurlijk, met mijn Pepekind Faalentino, met mijn Mikkie en mijn Pokon en zeker weten met mijn vrienden, het mooie van liefde is dat het groeit als je het deelt, en je hart zit zooo vol liefde dat er altijd liefde overblijft, het is nooit op!

Ik hau ook van mijn vrienden die een ⭐️ zijn geworden, als je iemand echt heel lief findt blijft die liefde altijd bestaan, ook na het leefen, daarom ben je dan ferdrietig en foelt je hart zwaar aan als iemand een ⭐️ wordt, want waar moet je naar toe met al die liefde die er nog in zit?, sterren zijn fantasties mooi maar je kan ze niet knuffelen of kusjes gefen, dus die liefde blijft in je hart, hij komt in een aapart stukje waar een gat zit in de form van degene die je zo mist, en daar past die liefde presies in.

kartonFaalentijnsdag

Op Faalentijnsdag had ik voor mijn mensen een kadoo meegenomen, ik moest best lang zoeken dus het was pas in de afond, maar dat geeft niets, een kadoo is een kadoo, ik was er zelf keitrots op en ik wist zeker dat mijn mensen blij zauden zijn, dus ik liet het kadoo zien toen ze efentjes niet opletten, en jawel hoor: ik had suukses!

Mijn kadoo ferstopte zich meteen onder de bank, en mijn mensen gingen heel druk doen, maar het lukte ze niet om mijn kadoo te fangen, ik heb zelf de hele nacht op de bank geslapen en nog gerommeld met mijn kadoo, de folgende ochtend dacht mijn vrouw dat ik heel veel brokjes had gegeten, maar toen ze later met dat stofzuigding door de kamer heen ging zag ze dat mijn kadoo allemaal brokjes onder de bank had ferstopt, als een foorraad, wat een slimmerdje!

Naar buiten

Zo hebben we twee dagen plesier gehad van mijn kadoo, op de tweede dag heeft mijn vrouw hem in een kartonnen doos gelokt door er allemaal brokjes in te leggen, en zo kon ze hem weer naar buiten brengen, en weten jullie wat ze tegen me zei?, dat ik maar geen siegaaren uit eigen doos meer moest gefen, nau ja!, het was een jonge rat en geen siegaar, kartonhoe zau ik daar aan moeten komen, ik rook niet eens!, maar mijn mensen zeiden ook dat ik een auwe tijger ben, en ik kreeg heeeeeeel veel knuffels en kusjes, zooo heee en een kouwstik!, en toen wist ik het weer zeker: liefde is het allermooiste dat er bestaat, zonder liefde smaakt zelfs de lekkerste kouwstik naar karton.

Ik heb van Door zo een biesondere kaart gekregen voor Faalentijn, daar ben ik heel blij mee, en ik ben als poomsie trots dat hij zo een lieve grote jongen is!
En natuurlijk tetter ik door voor vreede!!

25 thoughts on “Kever heeft een mening over karton

 1. Miauw KeverT,

  Mensen snappen echt soms helemaal niks van katdootjes. Ik had ook van zulke 🐀🐀 meegenomen. Twee heel grote dikke vette exemplaren met een machtig lange staart Eentje voor Pummy en eentje voor mij mens. Pummy is furgeten hem mee te nemen. Mo heeft ze buiten tussen de struiken gelegd zodat de kauwen ook een een katdo hadden. Dat is toch raar?! Of snap ik de mensen niet.

  Jouw katdo was wel superslim. Fijn dat die rakker weer buiten loopt. Dan kun je vaker met hem spelen.

  Maak er een mooie dans-in-de-regen dag van.

  Koppie van Japie

  1. Heeee lieve Japie, mensen kunnen heel freemd zijn met kadoos, dat heb ik al gemerkt, mijn ratje was helemaal leefend en gezond en jong, en toch willen mijn mensen hem niet opeten!, ik ook niet hoor, want ik weet niet hoe dat moet, folgende keer bel ik jau op, dat je het uit kan leggen, is dat goed?, ik weet zeker dat Pummy helemaal onder de indruk was van haar kadoo, want wij katten weten zoiets wel te waarderen, en als het weer droog is ga ik zoeken naar mijn katdoo, wie weet fang ik hem NOG een keer!, lieve Japie ik stuur jau en Foppe en Cato en CW en Vriendje en de Rossige en mevrouw Mo heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kevert!!!, er liggen wel duisend kipsnekkies, en er staat een wit sjookoolaadetaartje voor mevrouw Mo!!

 2. It’s the tought that counts moet je maar denken. Maar eh, ik zou gillend gek zijn geworden van zo’n kadootje. Wij hebben niks bijzonders met Valentijn gedaan, het is hier bij wijze van spreken elke dag Valentijnsdag. De eerste foto van jou is prachtig, die mooie kleuren bij je vacht 🤩
  Hele fijne zondag lieve leuke Kever.
  Het regent dus hier doen we weer een keer pyjama dag.
  Knuffelzzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, soms snap ik niet waarom ik eigenlijk nog kadoos meeneem, want mijn mensen lijken er nooit echt heel erg blij mee te zijn, dat is toch eigenlijk niet netjes?, en dankuwel voor het kompliement voor mijn footoo, die kleuren zijn van mijn deekentje, dat deekentje is van alle katten hier geweest, het is een moonuumentje folgens mijn vrouw, en iedereen fond het een fijn deekentje, ik ook!, ik heb voor Roos en Binky warme soep gemaakt, met veel fis erin, en voor u heb ik krwasantjes gebakken in de ofen, er is ferse booter bij en zelfgemaakte aarbeitjessjem, voor de piejaamadag!, heeeeel veel knuffels van mij!!

   1. Nee het is helemaal niet netjes om niet blij met een kadootje te zijn, maar zoals je hebt gemerkt vinden wij mensen andere kadootjes plezieriger.
    Ik hoorde net een hoop geslurp en gesmak, de soep was erg lekker concludeer ik 😃😋
    De krassantjes en de 🍓jam is ook verrukkelijk (ze zeggen hier dat ik ook aan het smakken was 😳😁).
    Dank je wel weer voor alles!!
    Tot volgende week (dan moet ik bijkomen van m’n verjaardag op zaterdag).
    Knuffiezzz

    1. O, ben u jarig op zaaterdag?, dan wens ik u vast een fijne dag met heeeeeeel veel kadootjes, maar fooral veel knuffels!!, en ik stuur u nau alfast een anfelop met knuffels maar die mag u dan pas openmaken als u jarig bent!, en smakken is altijd goed, dan is het eeten lekker, ik smak altijd een beetje en soms tetter ik met volle mond, daar moeten mijn mensen altijd heeeeeeel erg om lachen, nau ja!!, heeeeeeeeeeel veel knuffels voor jullie van mij, baai baai!!

 3. Goedemorgen Keverbaas, 📝 wat kijk je serieus op je foto’s! Maar misschien is liefde ook wel een serieus onderwerp.
  Ik denk dat je voor je mensen precies het juiste kadootje hebt uitgezocht. Wat is er nu leuker dan een klein slim ratje om mee te spelen. 🐀 Vos, Pom’s zusje gaf me ook weleens een kadootje. Een aangevreten muisje of een dood vogeltje. Waar ik haar voor bedankte en haar aaide maar die ik als ze even niet keek in de kliko gooide.
  Pom doet dat niet, iedereen mag in de tuin komen zegt ze. 🌳 🌳 🌳. Al blijft het natuurlijk wel háár tuin.
  Verlangen jullie ook zo naar de zon? Met dit weer wil ik alleen nog maar verhuizen naar de Sahara. 🔆🔆🔆
  Omdat het toch rotweer is doen we het vandaag rustig aan.
  Voor jou en Mikkie en Pokon kabeljouwfilet in de tuin onder je stoel. En natuurlijk groeten van ons voor jou, je vrienden en je mensen van Sam en Pom en Kim.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim en Sam en Pom, dus u find het wel een mooi kadoo?, ik was er zelf ook best trots op dat ik spesjaal voor Faalentijn zo een jong ratje had kunnen fangen!, mijn vrouw moest wel erg lachen toen ze zag dat hij een heleboel brokjes van mij onder de bank had ferstopt, dus zo heeft ze er dan toch plesier van gehad, en wat lief dat u van Vos weleens kadootjes kreeg, dat is een groot kompliement!, ik find het mooi dat Pom findt dat haar tuin voor iedereen is, zo is dat bij mijn tuin ook wel hoor, ik maak niemand dood want dat find ik niet noodig, en ik lust ook geen beestjes uit de tuin, ik eet het liefste gewoon mijn brokjes, o en mijn mensen en ik gaan heel graag mee naar de Saahaaraa, ik ben mijn koffertje al aan het pakken!, dankuwel voor de kabeljouwfilee, ook van Mikkie en Pokon, we hebben gesmuld!, ik heb voor Sam en Pom garnaaltjes in sous neergelegd, en voor u een echte auderwetse mokkataart gemaakt, zoals een mokkataart hoort te zijn, het is van Kever!!

    1. We gaan het heerlijk warm krijgen mevrouw Kim, met heeeeeel veel zon, heerlijk!

 4. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou mooie letters van liefde en karton. En wat zeggie ons allemaal nou? Bennie een ouwe teiger met jou siegaar van jou eigen doos? Mense zeg soms gekke dinge Kever maar van mij erfaring weet ik, zij bedoel het wel heel feel goed. Zij zeg woorde van ze hart en assie zofeel Saame ben als wij bij onse mense dan foel jij. Het is liefde. Dan is een kaadoo wel op ze plaas Kever en jij geef zo een mooie kaadoo, jou mense heb er twee dag plesier van. Mij vrouw zeg Kever is de rattefanger van Amserdam! En zij bedoel het goed, eg waar! Selluf heb ik nog nooit nie zo een kaadoo gefange en mij vrouw zeg, Loes daar ben ik heel feel blij om. Maar van mij eigen heb ik feel bewonnering foor jou Kever. Jij gaa op jou jagt en jij fang jou kaadoo van liefde en dan weet jij, jou hart is groot en rond. Jij ben heel feel goed beesig Kever, jij laat liefde heel feel hard groeie. En jij speel ook op jou spieraal, jou mense heb heel feel geluk met jou in ze huis en in ze hart. Selluf denk ik, zo is liefde wel bedoel…
  Van mij vrouw mag ik nog nie zofeel lang in mij keuke rommele weeges mij hesstel. Maar ik heb wel hartjes van liefde gemaak in mij frieserpan en het is van kouwstik met aarbei en maajonesse. Het is foor jullie allemaal en jij mag mij Doorie ook trakketeere weeges hij heb zo een liefe hart. Hij stuur ze Mamsie ook al zo een mooie kaart. Maar één hartje heb glaasuur van massepein en deze is foor Ooma weeges zij hoor ook heel feel bij liefde.
  Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dus jij snapt dat ook niet van die siegaar en zo?, een rat is toch geen siegaar!, en ik weet echt wel dat mijn mensen niet roken, dus waarom zau ik een siegaar meenemen?, maar mijn mensen zeggen wel vaker dingen waarvan ik denk Huh?, net als jauw vrouw dus?, en wat doe jij dan?, ik doe altijd maar net alsof ik het niet hoor, want wat moet ik er mee?, ik denk dat mensen toch heel anders zijn dan katten, wij zijn veel slimmer!, zal ik een keer zo een kadoo komen brengen Loes?, dan kan je net doen alsof jij het hebt gefangen, ik weet zeker dat je vrouw daar blij mee is, en Zusje findt het vast ook leuk!, ik was zelf echt wel een beetje trots dat ik het kadoo kon fangen, want dat is moeilijk hoor!, maar ik find het ook fijn dat hij nau weer bij zijn famielie is, dat is toch het beste voor iedereen!, zooo heee en wat heb je machtig mooie hartjes van liefde gemaakt, en ze zijn niet alleen mooi maar ze smaken ook heeeeeerlijk!, ik geef er ook een paar aan Door, het is een liefe jongen, dat hij altijd aan zijn mamsie denkt!, we gaan hier nau smullen, dankjewel Loes!, ik stuur jau en je vrouw en Zusje en Oopa ⭐️ heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en ik heb spesjaal voor je hesstel fis gemaakt, het zijn stukjes tonijn en garnaale en haaring en wallievis en makkareel, lekker knapperig gefrietuurd, en natuurlijk is er maajoonesse bij!!

 5. Hoi Kever,

  Wat lees ik nu dan toch, heb je je mensen een rat katdo gedaan?
  Zo hey wat onwijs lief van jou, dat is nog eens echte liefde vind ik.
  En liefde is het mooiste wat er is daar heb je helemaal gelijk in, samen zijn en knuffelen en kusjes krijgen dat is zo fijn en heerlijk.
  Ben trots op je dat je je mensen een rat hebt gegeven om je liefde voor hun aan te geven, goed gedaan lieve Kever.

  Heb daarom speciaal voor jou onder het bed héél véél lekkere sneckkies neergelegd, het zijn al je favoriete Kever.
  Voor je mensen heb ik Koffie en Thee in de keuken klaargezet met een slagroom gebakje, met veel slagroom.
  Geniet er maar mooi van.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, wat is liefde fijn hè?, zonder liefde foelt alles grijs en donker aan, en met liefde is er oferal kleur!, en ik wilde ook liefde gefen aan mijn mensen, daarom had ik dat kadoo meegenomen, maar mijn vrouw zei tegen me dat ikzelf al het grootste kadoo ben, daar was ik helemaal blij van geworden!, stiekem ben ik ook wel blij dat mijn kadoo gewoon weer feilig bij zijn famielie is, want hij zat steeds mijn brokjes te ferstoppen en dat find ik niet netjes!, dankjewel voor de snekkies, zooo heee die lust ik!, en mijn mensen roepen dat het slagroomgebakje en de koffie en de tee heerlijk zijn!, lieve Tommy ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau een berg snekkies neergelegd naast je mandje, en voor je mensen staat er een giegantiese slagroomtaart in de keuken, met twee glaasen appelsap ernaast!

   1. Lieve kever,

    Het is inderdaad niet netjes dat hij je brokjes verstopte, beetje heel flauw van hem.
    En ik wist wel dat jij het mooiste cado voor je mensen bent, ze zijn super gek met jou.
    Dank je wel voor de lekkere snecks, wat onwijs veel zeg. WAUW!
    Mijn baasjes zeggen super dank je wel voor de slagroom taart met appelsap, ze smikkelen als de beste zo lekker vinden ze het.

    Pootje van Tommy!

    1. Heee lieve Tommy, ik denk dat mijn kadoo honger had, en dat find ik wel ferdrietig, daarom heeft mijn vrouw hem nog wat brokjes meegegefen voor buiten, dat fond ik prima, want honger hebben is niet fijn!, ik ben blij dat alles lekker was, want zondag is smuldag!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!

 6. Hoi lieve Kever,
  Wat heb je mooie letters geschreven!!!
  De liefde straalt ervan af!!
  Maar het allermooiste vinden wij toch wel het kado dat je mee bracht voor je man en vrouw!!! Wat een verrassing!!
  Toen onze vrouw het las zei ze meteen
  “Oh, nee hé?” 😸
  En daarna zei ze “luister goed naar me…..jullie hoeven echt geen groot kado voor mij te zoeken, geef maar een knuffel dat vind ik ook leuk!!”
  Maar echt waar Kever, wij zijn trots op je dat je zo’n groot kado hebt gevonden!!

  Dikke knuffel van ons allemaal en we blijven mee tetteren en tokkelen voor vreede!!!
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, liefde is zoooo mooi, daar horen mooie letters bij, find ik!, en dankjulliewel voor de kompliementen voor mijn kadoo, ik was er zelf ook stiekem heel erg trots op, ik kon er gewoon niet van slapen!, ik ben maar op de bank gaan liggen, dan kon ik mijn kadoo in de gaaten hauden, het was echt keispannend!, maar dan merk je toch wel dat mensen en katten heel anders zijn, maar ja: daar kunnen mensen natuurlijk ook niets aan doen, wij zijn nau eenmaal veel slimmer en sneller en weten veel meer, ik weet wel zeker dat mijn mensen zo een kadoo NOOIT zelf zauden kunnen fangen in de tuin!, als ik er nog een keertje eentje heb zal ik hem dan naar jullie brengen?, want een knuffel is natuurlijk altijd fijn, maar een kadoo ook!, mijn vrouw roept nau iets van Kee-eef…, maar ik doe gewoon of ik niets hoor, dus laat maar weten of jullie een keer zo een beestje willen!, helemaal top dat jullie weer meetetteren en tokkelen, het is ZOO noodig, dankjulliewel!, lieve Moby, Dopey Panda, Izzy, Tica, Belle, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel grote zachte knuffels!!

 7. Hajooooooooooo poomsie

  Oooooooooh wat hep uwes ondankbaare mense. Uwes doet so uwes bes!! Se sauwe uwes dankbaar moete sijn dat het sooooon mooi katdo was!!! Mij manmeneer was ooit op mij muis gaan sitte en toen wastie kapot!!! Errug he? En toen gooite ie um ook nog in de tuin beneede ons!! NAUFANMEJA!!!
  Maar poomsie? Missjien wille se een gwootere ratje? Dan kunne se er mee peele hihihihi. Lijk me eg datte se dat leuk finne.
  Poomsie… ikke ben uwes huis ingesloope en hep op uwes sgaapje een ooferheerlukke pigmek neergelegt. Ekstra fet!!! Met heel feel sauws en sonner gwoentjes. Die sijn bleh. Hihihihihi
  Het lig in een sak met rattefanger fan ammersedam opgesgreefe. Hihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grote jongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, wat zijn mensen toch raar soms!, dat je manmeneer zomaar op JAUW muis ging zitten, dat hoort niet!, en het kan best dat je gelijk hebt over een grotere rat… maar het regent nau keihard, dan ga ik niet op zoek, maar van de week zal ik eens gaan kijken wat ik kan finden, dankjewel voor de tip!, zooo heee en die pigmek met ekstra sous… die gleed zó mijn buik in!, heerlijk, dankjewel!, en die zak bewaar ik!, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!, en binnen bij de balkondeur staat een doos met een driedubbele porsie frietjes met maajoonesse, en een grote stapel friekandellen en krooketten met kurriesous en mopstert, op de doos staat KNAAGDIERE!!

 8. Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever +. Ik bensse een beetje laat want ik moesse helpjes mijn fjouwtje uit de hanglamp te pakken. Want we hadden met zijn allen u letters gelezen en se hingsse in de lamp Se is namelijk heel bang voor ratten en wepsen. Ik heb haar wat gloeiwijn gegeefse en nu is het goed. Maar se segge wel dat u de allerstoerste tijger bensse. En toen gingsse ik denksse. U bensse een teiger mijn papa is een sjarte panter en mijn mooiste film is the lioenking dus missjien kunsse u lieon muziek maakse? En mijn segge Pepeoom kan so in Doeseland koomsse woonsse en dan hij de nieuwe jattenfanger van Hamelsse worsse. Maar doen moesse u fluit peele en u hebsse u spiraal. Dus ik ga fjaagjes om een fluit maar mijn mensen segge dat als ze naar bed gaan de fluit in de kast gaat .Se sijn bang dat ik anders de hele naggies gaat oefensse. Nou ik finsse dat moet kunsse! Hier hebsse we geen faalentijnsdag gefiersse ja ikjes wel met Noa . Mijn mensen segge Faalentijn is liefde en die zit in je hart en is foor iedereen. Mijn loef Noa mijn papa,s Omaas en Opaas fjienden en de sterren. Ik heb foor u mensen een sjokolaase sjarameltaart met rum en jozijnen. Foor u heb ik een megahart vol met lekkers en vodka. Tante Jafita hebsse een lioenking pleet gemaakt. Wij tetteren foor freede en fanafond tetteren wij allemaal hartjes. Van ons allemaal en van mij de allergrootste koes

  1. Heeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zo heeeeeeeel erg trots op ben!!, o wat lief dat je je fjouwtje weer uit de lamp hebt geholpen, want mijn kadoo is al lang weer buiten, mijn vrouw zegt dat ze wepsen ook eng findt, maar fooral nachtvlinders, die findt ze zoooo grieselig, dan heeft ze ook gloeiwijn noodig!, maar voor muisjes en ratjes uit de tuin zijn mijn mensen een beetje ie-muun geworden door de jaren heen, ook al hebben ze liefer niet binnen, maar ja ik kon zo snel geen ander kadoo ferzinnen!, ooo en ik wil heel graag lieon muziek maken!, ik find dat jij er ook wel een beetje uitziet als een lieon, misschien kan je dan wel zo heel hard RAWWWR doen als ik muziek maak?, maar een fluit find ik ook mooi!, en dan gaan we met zijn tweetjes naar Hamelen, kijken hoeveel kadoos we kunnen fangen!, en mag jij in de nacht geen muziek maken?, waarom niet?, ik find van wel, want als je artiest bent kan je op elk mooment inspieraazie hebben, dat heb ik ook!, had je een mooie Faalentijnsdag met Noa?, eigenlijk kan elke dag Faalentijn zijn find ik, dat zau het mooiste zijn!, zooo heee en wat een heerlijke dingen heb je gemaakt!, mijn vrouw zit natuurlijk al de sjaaramel op te frooten, en ik heb net een glaasje vodka gedronken… hips… nau ga ik lekker onder mijn lioen pleet liggen, dankjewel lieve Jafita!!, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom, ik heb voor je mensen een echte bienenstichtorte gemaakt, met kaffee erbij, en voor jullie heb ik een heerlijk fisbuufet gemaakt, er is tonijn, zalm, makkareel, garnaale, kaabeljouw, haaring, en inktfis, met zelfgemaakte maajoonesse!, en voor je tante Jafita staan er roode roosjes, dikke koesen voor jullie allemaal, en er is maar één lieon king en dat ben jij Faalentino!!

 9. Lieve Kever vriend, wat ontzettend lief en knap dat jij een cadeautje voor Valentijnsdag voor je mensen zelf gevangen hebt en mee naar binnen genomen hebt. En al helemaal dat ze er dan twee dagen plezier van gehad hebben. Ik weet alleen niet zeker of ze er heel erg blij mee waren maar ze zijn natuurlijk wel heel trots op jou dat je het zo knap gedaan hebt, dat weet ik wel zeker. Ik vind het gewoon lief dat je het gegeven hebt maar je vrouw was wel weer slim om het cadeautje buiten te zetten. Ach, je moet maar denken dat je er dan nu nog weer een keer mee kunt spelen en het misschien nog een keertje te pakken kunt krijgen?

  Hier zijn denk ik geen ratjes, tenminste dan heb ik ze nog nooit gezien. Ik heb het ook aan Molly en Dropje gevraagd maar zij hebben er ook nog niet eerder eentje gevangen, dus zie je wel hoe bijzonder en knap het van jou is dat het je gelukt is! We vangen wel soms een klein muisje maar daarmee spelen we ook wel eens buiten. mijn vrouw vindt muisjes griezelig maar zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan bewegend speelgoed? Ik loer vaak naar vogeltjes maar die kan ik niet altijd vangen omdat ze snel wegvliegen. En ik praat teveel tegen ze zegt mijn vrouw dan altijd. Dat is niet zo handig zegt ze omdat de vogels me dan kunnen horen. maar zeg nu zelf: heb jij al eens ooit oren aan een vogel gezien??? Hoe kunnen ze me dan horen miauwen? Ik snap het niet helemaal denk ik.

  Voor jou, Mikkie en Pokon liggen er nu extra kauwsticks, met liefde gegeven zodat ze niet naar karton smaken. Karton is goed als het een doos is waar je in kunt liggen maar het opeten, nee dat raad ik erg af. Ik heb het zelf wel eens geprobeerd toen ik geen brokjes mocht omdat ik naar de witte jas moest (iets over nuchter blijven geloof ik) maar het smaakt naar niks. Dus niet doen. Voor je mensen zijn er aardbeien met slagroom (niet vergeten te snoepen he) en ik zal ze extra vertellen dat ze je lekkere Griekse yoghurt moeten geven. Knuffels van ons allemaal namens Lucky

  1. Heee lieve vriend Lucky, dankjewel dat je het knap findt dat ik dat kadootje kon fangen!, ik was er zelf ook best heel trots op en kon er gewoon niet van slapen!, ik ben de hele nacht bij mijn kadoo geblefen en het was echt keispannend, het was een slim beestje maar hij had veel honger, daarom heeft mijn vrouw hem nog een paar brokjes meegegefen toen ze hem weer de tuin in zette, ik heb hem nog wel gezocht maar ik kon hem niet meer finden, en toen ging het gisteren de heeeeele dag reegenen en had ik geen zin om te zoeken, dat snap je vast wel!,folgens mijn vrouw hebben we die ratjes hier omdat we in amsterdam wonen, flakbij een grote rifier, zo heet dat, in de tuin zitten ook wel heeeeele kleine minimuisjes, die heb ik ook een keer gefangen, maar ze waren zo geschrokken dat ze een beetje kapoo waren en dat fond ik zielig, o en zeg jij zo ek-ek-ek tegen vogels?, ik ga altijd toeteren, en dan fliegen ze weg, snap jij dat nau?, en wij kunnen natuurlijk niet fliegen dus dan haudt het op!, en nau je het zegt… ik heb nooit ooren bij vogels gezien… freemd is dat… ik ga er eens op letten!, dankjewel voor de kouwstiks, ze smaken heerlijk!, ik heb ze gedeeld met Mikkie en Pokon, dat is gezellig, o en wat erg dat jij karton moest eten van de honger… dat is heeeeeel moeilijk als je nuchter moet blijfen, ik find er niks aan!, de slagroom was helemaal prima, en mijn mensen hebben niet eens gemerkt dat ik er aan gelikt heb!, en ze zeggen dat de aardbeien heerlijk zoet zijn!, lieve Lucky ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel knuffels, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor je mensen een sjookoolaadetaart gebakken, voor de komijntjes liggen er konijnensnoepjes en voor jau en je broer en Molly en Dropje heb ik likwit sneks op een schooteltje gedaan, jullie kunnen het zó oplikken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *