Bram weet iets over ekstreem kroelen

kroelenLieve allemaal, vandaag wordt de blog anders. Niet schrikken hoor want heel erg anders is het niet maar een klein beetje. Afgelopen week kwam mijn vrouw op bezoek en we deden weer knuffelen.

Dat doen we altijd en daar wil ik iets over kwijt. Je hebt namelijk verschillende manieren van knuffelen of kroelen. Hier komt mijn top 3 en samen met mijn vrouw hebben we best intiem gedaan. Dat is wanneer je allebei zacht bent van binnen en liefde foelt. Dat is dus het ‘anders’. Dat dees blog een beetje intiem is. We gaan beginnen met de simpele stappen van het knuffelen of kroelen.

kroelen1. Kopjes geven

Dat is een van de dingen die altijd gebeuren. Dat je man of vrouw langs komt en je wilt ineens gewoon ‘boink’ doen. Dat kan altijd overal en het is juist heel fijn als je het zo ineens doet. Dan weet je man of vrouw van: ah jij wilt kroelen of knuffelen. Hoe doe je gewoon een ‘boink’?
Nou, je let eerst op van: Waar is mijn man of vrouw? Als je ze ziet kijk dan eefe of ze staan of zitten. Als ze zitten dan zorg je dat je heel dicht in de buurt bent. Dat doe je ook wanneer je mens staat. Kan zijn dat je een beetje mee moet lopen met je mens maar dat geeft niks. Als ze zitten en je bent dichtbij, ga dan nog dichterbij. Als voorbeeld gebruik ik de bank. Als mijn vrouw op de bank zit dan ga ik op de bankleuning zitten. Dat is de zijkant van de bank en daar kan je prima kopjes geefe. Kijk je mens eefe aan en dan ga je met je kop gewoon naar je mens toe en doe boink. Het mag tegen de arm of gezicht maar ook gewoon hun kop. Overal dus. Als je mens staat, loop dan mee en als ze stoppen met lopen, geef dan ineens een boink tegen de been of arm of gewoon ergens waar er plek is. Dan weten ze zeker van: je wilt knuffelen.

2. Kusjes krijgen

Dees is wat lastiger want hoe kan je je mens mauwen dat je kusjes wilt krijgen op je kop? Daar heb ik best eefe fieloosoofies over na moeten denken en ik denk dat ik het weet.
Folgens mij gaat het zo: Als eerst ga je je mens zoeken. Dan ga je mauwen alsof je iets moet. Zodra je mens je aankijkt, kijk dan kei intens terug. Dat wil zeggen met staarende ooge en kei diep. Dus niet knipperen met je ooge. Dan ziet je mens dat je zacht bent van binnen. Een kopje geefe mag ook maar pas na vijf sekonde zodat je mens weet wat je wilt. Als het goed is en alles gaat folgens plan, dan pakt je mens je op en plant kusjes op je kop of op je wang, net waar er plek is en wat makkelijk is voor je mens. Als dit nou in de eerste keer niet lukt, niet opgeefe. Blijf probeere!

3. Ekstreem knuffelen

Hier ben ik heel erfaren in en dees wil ik graag met je deele. Want wat is nou ekstreem kroelenknuffelen. Dat gaat verder dan kopjes geven of kusjes krijgen. Bij ektreem knuffelen heb je wel wat tijd nodig saame want dit doe je niet in vijf minuute. Je zorgt dat je ergens ligt waar er plek is. Ik heb gekooze voor Ooma’s bed omdat dees kei groot en zacht is. Daar ga je lekker dutten en als je mens er is, blijf dan gewoon liggen. Je mens komt vanzelf naar je toe! Zodra jij je mens ziet beweeg dan met je poote en gaap een beetje. Nou weet je mens dat je wakker bent. Blijf fluffig kijken en doen alsof je net wakker bent. Je mens komt en je wilt knuffelen. Zet je spinmotor aan. Dat je prrr gaat doen. Nou is het knuffeltijd!
Je mens, in mijn geval mijn vrouw, komt dichterbij en gaat overal kriebelen en kroelen met de handen. Je krijgt kusjes op je kop en overal kriebels. Belangrijk dat jij zo blijf liggen. Je mag een beetje op je rug liggen zodat je buik gemasseerd kan worden. Dat is met de handen de buik aaien. Als mijn vrouw dit doet dan wil ik me meteen uitrekken. Het is hier belangrijk dat je nog harder gaat spinnen. Laat je maar keigoed horen. Als het goed is krijg je nu knuffels en je wordt gekroeld én je krijgt kusjes op je kop.
Dit alles samen heet ekstreem knuffelen. Dat je saame geniet van kriebelen kusjes geefe. Als mienister van gefoelige saake vind ik dit best intiem doen. Maar van me eigen ben ik altijd zacht geweest. Ik hoop dat jullie van kroelen houden en ekstreem knuffelen doen. Dat is gezellig. Ik blijf mee tetteren voor vreede en liefe en fanavond swaai ik naar onze sterren!

4 thoughts on “Bram weet iets over ekstreem kroelen

 1. Krrrrr krrrrrr
  Krrrrrrr….

  HOORT IEMAND MIJ?
  BEN IK IN BEELD?

  HIER IS OOPAAAAA
  KEIVERS VAN DE PINKELWEIDE
  WHAAAAAA HAAAAAAAA
  MET WIE HEB IK VAN DOEN?
  KENT U MIJ?
  POPPEDIJNTJE WAT IS ER AAN DE KNIKKER?
  KNUFFELEN?
  KUSJES GEVEN?
  OOPA ZEGT KOM MAAR DOOR MET DIE KUSJES
  KUSJE NAAR LINKS
  KUSJE NAAR RECHTS
  BOEMSIE BOEM BOEM KOPSTOOOOOT!
  HOE VET IS DIE?
  WAT ZEG JE LIEVERD
  IS DAT BRAM?
  DIE KEN IK NIE!
  KAREL LISSEN TOE OOPA
  JOE GOO WIZ ZE FLOOOOW
  JOE GOO WIZ JOUR POEZEGURL
  EN JOE GOO EN HEF FUN!
  HEE ITS MEN TALLEK!
  WHAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAA
  JA JA OOPA WEET VAN WANTJES
  HÈ POPPEDIJNTJE
  IK ZEG HIER WIE GOO
  WE HEBBEN NOG MEER TE DOEN!
  WAT NOU EEN BEETJE AARDIG ZIJN.
  OOPA IS ALTIJD AARDIG
  POP ITS KNUFFELTIME
  AI AM GONNA TIK THE BILITIS!
  WHAAAAA HAAAAAA

  KEES DE BALLEN
  VROEMMMM VROEMMMM

  TOEDELEDOKIE

 2. Hoi Bram,

  Wat een goeie uitleg over ekstreem knuffelen en kopjes en kusjes geven/krijgen.
  Kusjes krijgen vind ik zelf niet leuk, maar knuffelen vind ik helemaal niet erg om te doen, juist fijn.
  En ga je tips opvolgen ben benieuwd of het bij mijn baasje ook gaat werken, dank je wel voor de tips hoor.
  Knuffelen is zo fijn, dan ben je samen en dat is super fijn vind ik.

  Pootje van Tommy!

 3. Heeeeeee mijn lieve Brammievlinderleeuw!!!, o wat een zachte liefe pluisige gefoelige letters heb je gemaakt, met hele mooie zachte footoos… je kan zien dat je helemaal zacht en warm bent van het knuffelen… dat is zoiets fijns, ik find knuffelen heeeeeerlijk en ik krijg er nooit genoeg van, van mij mag het wel altijd doorgaan!, goed dat je het zo duidelijk hebt uitgelegd lieve vlinder, nau kan iedereen aan zijn mensen laten zien dat ze knuffels willen!!, ik heb een tas ingepakt met zachte deekentjes, kussentjes, snekkies, en warme sokken, ik haal zometeen Jafita op en roep jij mijn Milamuis vast?, dan kunnen we lekker dutten en snekken!!, ik stuur je heeeeeeeeeel veel zachte neusjes en tettertjes, ze zijn van je Kevermans!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *