Kever heeft een mening over het ferboden woord

Nu het echt lente is met veel zon en weinig reegen ben ik een frolijke jongen, ik ben de hele dag in mijn tuin en ik geniet van alles om me heen, oferal is het groen en zijn er bloemen, ik zie altijd wel een Loes- en Brammievlinder dansen in de lucht, we hebben het Stoelendansfeest voor Oscar gefierd en het was helemaal top, dus ik ben blij en mijn leefen is fantasties, soms fergeet ik gewoon dat ik ooit een hele bange katermans was.

Mikkie en Pokon

Mikkie is elke dag op het dak van het schuurtje of in de tuin van de buren, en Pokon klimt elke dag wel een keer in mijn tuin, dat ben ik al gewend en mijn mensen ook, eigenlijk mag het niet, maar ja: hij is een kattenpuuber dus hij doet wat hij wil, mijn mensen moeten er om lachen, maar ze zeggen ook dat hij geen gefaar ziet en eerst iets doet en dan pas nadenkt, hij stort zich bijfoorbeeld zó van het dak van het schuurtje af, en mijn mensen hebben hem al een paar keer op moeten fangen of moeten helpen omdat hij niet meer voor- of achteruit kon.

Zelf ben ik heel anders, ik ben foorsichtig, ik ben een ferantwoordelijke en nette jongen, ik doe geen kasten open, ik klim niet op taafel als mijn mensen eeten, ik maak niet zelf de zakken van mijn brokjes open, ik probeer niet uit het raam te klimmen, ik kom niet in de buurt van de wasmasjien of het fornuis waar mijn mensen hun eeten maken, ik knaag niet aan kaabels en ik laat me nergens van af fallen, want dat is gefaarlijk, dat weet ik heus wel.

Ferboden woord

Daarom hoefen mijn mensen nooit het ferboden woord tegen mij te zeggen, het grieseligste woord dat er bestaat, het liefst zau ik willen dat dat woord niet bestond, als ik er aan denk word ik al helemaal ferdrietig, het is een klein woordje maar het foelt heeeeel groot, het foelt alsof mijn weereld in elkaar stort, het is een woord dat beteekent dat ik iets faut heb gedaan en straf ga krijgen, en dat mijn mensen me niet meer lief finden, dat ze me misschien wel terug gaan brengen naar het asiel, o ik moet er niet aan denken!

Helemaal in het begin heeft mijn vrouw het één keer tegen me gezegd, daar heb ik over geschreefen, toen heb ik me de hele afond ferstopt onder het bed, ik durfde mijn vrouw niet meer aan te kijken, wat ze ook probeerde, en ik was helemaal van mijn slag, mijn mensen merkten dat en hebben daarom dat woord nooit meer tegen mij gezegd.

Maar een paar dagen geleeden had mijn vrouw haar dubbele oogen niet op, mijn vrouw roept nau dat dat een bril heet, dat kan best, naar enniewee, ze zag ineens Pokon zomaar keihard door de tuin rennen, dus ze riep Nee, Nee!, en toch rende Pokon gewoon naar binnen, en mijn vrouw riep nog een keer Nee Pokon!, alleen zag ze toen ineens dat ik het was, ik kwam binnenrennen om mijn vrouw te halen omdat ik wilde spelen, maar doordat ze Nee riep wist ik het niet meer, want NEE is het ferboden woord, het allerengste woord.

Naar buiten

Ik zat in het gangetje en was helemaal in de war, ik wilde gewoon spelen, wat was daar nau zo erg aan?, mijn vrouw zei O Keef, sorry sorry!!, maar toen ze me wilde aaien ging ik snel naar buiten en ferstopte me in de planten, ze gaf me brokjes, die liet ik gewoon liggen, ik was veels te ferdrietig om te eeten en mijn hart deed pijn, mijn vrouw probeerde met me te spelen, ze gooide stukjes kouwstik, maar ik keek naar de grond want ik had iets helemaal ferkeerd gedaan, en ik wist zeker dat mijn vrouw me niet meer lief fond.

Mijn vrouw foelde zich vreselijk, en dat zei ze ook tegen me, ze zei dat ze niet weet wat er froeger met me is gebeurd, foordat ik in het asiel kwam, maar dat ik NOOIT bang hoef te zijn voor mijn mensen, dat ik nooit straf krijg en dat ze me nooit wegbrengen, dat ze van me hauden en dat ze me niet willen missen, en dat ik niets faut had gedaan, maar zij zelf, en dat ik trauwens helemaal niets faut KAN doen!

Bijkoome

En toch duurde het een hele tijd voordat ik weer tefoorschijn kwam, heel foorsichtig, en ik had heeeeeeeeeel veel knuffels noodig, een paar dagen wilde ik ekstraveel aandagt en kompliementjes, en ik moest ekstra slaapen om weer bij te komen van het ferboden woord.

Mijn best

Ik ben een hele gefoelige en zachte jongen en ik doe altijd mijn best om lief te zijn, echt waar hoor!, en ik hoop echt dat ik dat enge woord nooit meer hoor, fandaar dat ik het ook niet opschrijf, ik wil gewoon fergeeten dat het bestaat, dat woord waardoor ik me zo klein en eensaam foel, gelukkig weet ik al weer dat ik thuis ben bij mijn mensen en zij bij mij, ik heb mijn zelffertrauwen weer terug, en ik foel weer dat ik voor mijn mensen de allerliefste Keveretti Spaagettie ben, voor altijd!

Ik stuur nog feeliesietetters naar Foppe, ik denk aan Oscar en mevrouw Oscar, ik stuur iedereen die iemand mist zachte kopjes, en natuurlijk blijf ik tetteren voor vreede!

36 thoughts on “Kever heeft een mening over het ferboden woord

 1. Hajoooooooo poomsie

  Ooooooh ikke haat dat stomme woort ook!! Mij frauw seg hut ook stees. En keihart soms. En dat terrewijl ik ALTIJT wief ben!!!!!

  Ikke fin noepies een beeter woort!! Dat seg se minner dan dat stomme woort!!
  Poomsie, er lig een meega pigsmek in eksjafette,sauws in uwes tuin. En een wekkere milkiesjeek.

  Ikke hep tjauwes lieffeskoessies naar me mamsie stuurt ommedat hut mamsiedag is 😭😭
  Pootjes 🐾🐾

  1. Dat was superlief van je Dorus en ik weet zeker dat je Mamsie vandaag heel liefdevol zal stralen. Gewoon omdat je zo lief aan haar hebt gedacht 💖🌟

   Heel veel liefs van Frauwmamsie 😘

  2. Heee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is, je hebt helemaal gelijk dat noepies een veel beter woord is!, mijn vrouw zei dat woord froeger weleens tegen Pop, en die trok zich er niets van aan, net als Pokon, maar ik find het zooooo een grieselig woord, brrr ik word al bang als ik er aan denk… ik ga snel de pigmek eeten, en de milkiesjeek drinken, dankjewel!, ik stuur jauen je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!, en ik weet zeker dat je mamsie je koessies gekregen heeft!, spesjaal voor vandaag heb ik voor jau een hart van noepies gemaakt, omdat je mamsie nau in je hart woont…

 2. Goedemorgen Keverbaas, ☀☀☀ dat vreselijke woord gebruiken wij hier ook nooit hoor. Het is helemaal niet nodig want Sam en Pom mogen alles doen wat ze willen. Dat doen ze toch wel, roept Sam nu vanuit de vensterbank. Tegen mij gebruiken ze het woord ook nooit.
  Fijn dat het eindelijk voorjaar is hè Kever? Iedere dag werken Pom en ik even in de tuin. Pom en het egeltje regelen de bemesting en ik snoei de klimop. Daarna drinken we wat. De zwart-witte vogels komen niet meer. Wel veel slakken maar die zijn voor egel.
  Nog even over het woord; ik denk dat je vrouw net zo geschrokken is als jij Kever. Ik ben blij dat het allemaal weer goed bij jou thuis. 🌺
  Ik wens jou, je mensen en je vrienden een fijne z🔆ndag. Er staat biefstuk voor jou en Pokon en Mikkie op je grasveld. In de schaduw. 😎

  Groet van ons; Kim en Sam en Pom.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, gelukkig dat Sam en Pom alles mogen doen wat ze willen, en zo niet dan toch, zo hoort dat als je kat bent find ik, froeger riepen mijn mensen het woord nog wel eens tegen Pop, als hij zich ergens van af liet fallen of iets heel gefaarlijks deed, maar Pop trok zich er niets van aan hoor, hij deed het gewoon toch!, mijn vrouw was ook helemaal van haar slag, maar we zijn al lang weer beste vrienden gelukkig!, o en wat helpen Pom en de egeltjes goed in de tuin, en Sam doet al het werk in huis, u boft maar!, ik wens jullie drietjes een heeeeeele fijne dag met veel zon, en ik ga lekker van de biefstuk smullen met Mikkie en Pokon, ik stuur jullie heeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, ik heb voor Sam en Pom heerlijke zalmmoes gemaakt, en voor staat er een kleine rijsttafel klaar, ik had ineens zin om in de keuken te staan!

   1. Lieve mevrouw Kim en Sam en Pom, fijn dat alles lekker was!, het kwam allemaal uit mijn buitenkeukentje, ik find het zo leuk om daar nau te koken!!

 3. Lieve Kever,

  wat een mooie, kwetsbare letters heb je gemaakt. En wat goed dat je eerlijk verteld over hoe je je voelt als je dat vreselijke woord hoort. Hier maakt(e) het alleen maar een beetje indruk als ik het heel hard roep of in het verleden riep. Oopa reageerde er gewoon nooit op, die ging gewoon door met zijn feestje en zo kregen Loes en Zusje niet echt het beste voorbeeld. Loes kon me soms wel aankijken met een blik van “Doe ik iets verkeerds dan?” En Zusje rent hard weg, die vindt harde geluiden heel moeilijk dus dat doe ik niet. Als ik het zachtjes zeg maakt het helaas geen indruk. Dus het vreselijke woord wordt en werd hier in het verleden ook maar moeizaam gehoord.
  Ik denk dat het ook voor mensen vaak een moeilijk woord is Kever maar je moet voor de rest van je hopelijk nog hele lange leventje onthouden. Het vreselijke woord is ook om dingen te leren. En het is nooit omdat jouw lieve mensen niet van jou houden. Het is juist omdat ze zoveel van je houden en niet willen dat jou iets vreselijks overkomt.
  Dank je wel dat je erover durfde te vertellen Kever, we leren er allemaal van…

  Dikke knuffel van mevrouw Loes en Zusje

  1. Lieve mevrouw Loes en Zusje, ik wil in mijn letters eerlijk zijn, dus ik fertel het ook als ik iets niet durf of niet kan, dan weegen andere katten dat dat heel gewoon is, dat niemand alles jan of alles durft of alles weet, en dat hoeft ook helemaal niet, dankuwel dat u mijn eerlijke letters mooi findt, en dankuwel dat u me begrijpt, het is voor elke kat weer anders denk ik, Pokon trekt zich niks van dat woord aan, en Popje trok zich er ook helemaal niets van aan, net als Oopa!, tegen Bolle zeiden mijn mensen het ook nooit want dan dacht hij dat hij klappen kreeg en dat was heel ferdrietig, o en wat erg dat Zusje bang is voor harde geluiden!, dat snap ik heel goed want het klinkt naar ruusie of enge dingen, ik hau er ook niet van, gelukkig is alles al weer goed met mijn vrouw hoor, ze heeft me uitgelegd hoe het zat en dat begreep ik wel, en ze heeft heeeeeeeeel veel met me geknuffeld, maar ik hoop eerlijk waar dat ik het woord NOOIT meer hoor!!, lieve mevrouw Loes ik stuur Zus en u heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik zwaai elke afond naar Loes en Oopa en alle sterren!!

 4. Lieve Kever,

  Wat een rot woord is dat toch ook hé, gatsie darrie.
  Snap héél goed dat je helemaal van slag was, gelukkig is het goed gekomen en weet je dat het niet voor jou bedoelt was.
  Geniet maar mooi van het mooie weer en je tuin samen met je mensen, dat is veel leuker en gezelliger.
  Heb voor jou speciaal in je tuin onder je nieuwe stoel heel veel lekkere sneckkies gelegd.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee klaargezet in de tuin met een appelgebak en héél veel slagroom erbij.

  Zacht kopje van Tommy!

  1. Lieve vriend Tommy, find jij het ook zo een grieselig woord?, ik find het een heeeeeeel moeilijk woord en ik word er zo ferdrietig van, want ik doe altijd mijn best om lief te zijn, mijn vrouw was ook helemaal geschrokken, maar gelukkig is alles al lang weer goed hoor!, ik heb heeeeeeeel veel knuffels en kusjes en kompliementen gekregen, en toen had ik weer fertrauwen in mezelf!, zooo heee dankjewel voor alle snekkies!!, en mijn mensen zeggen dat het gebak heeeerlijk is, en de koffie en tee ook!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau een grote staapel snekkies bij je mandje gelegd, en voor je mensen staat er een grote kan liemoonaade en twee ijskoos met slagroom!!

   1. Lieve Kever,

    Vind het net als jij een heel grieselig woord, en ik wordt er verdrietig van dat jij zo verdrietig was.
    Gelukkig is alles goed gekomen en heb je weer veel zelfvertrouwen, daar ben ik blij om.

    Dank je wel voor de heerlijke sneckkies, zal er heel zuinig op zijn hoor.
    maar heb er wel al ’n paar opgepeuzeld.
    Mijn baasjes zeggen “dank je wel lieve kever voor de liemoonade en de ijskoos met slagroom, ze zijn jammie jammie!”

    Pootje van Tommy!

    1. Heee lieve Tommy, o ik wil niet dat je ferdrietig bent hoor, want ik ben al weer gewoon een frolijke Kever, dankjewel voor je goede zorgen lieve vriend, en fijn dat alles lekker was!, zachte kopjes van mij!!

 5. Lieve Kever,
  Wat was dat erg voor je dat je vrouw dat nare woord voor je tegen je riep🙀 Dat woord doet mij niets. Ik ben moeilijk te corrigeren zegt mijn vrouwtje. Ze denkt dat dat komt omdat ik de bijna de eerste vijf jaar bij een ander vrouwtje woonde. Wel luister ik goed naar mijn naam. Ik kan mijn voorstellen dat je vrouwtje het ook erg vond dat ze dat woord riep wat niet voor jou bedoeld was.
  En natuurlijk ben jij voor je mensen de allerliefste. Ik heb voor jou in je tuin liquide snacks neergelegd.
  Kopje van Figo🐈‍⬛ en een aai van zijn vrouwtje

  1. Heee lieve vriend Figo, gelukkig maar dat jij niet bang bent voor dat moeilijke woord, want bang zijn is helemaal niet fijn, en ik find dat je als kat gewoon allds mag, alleen niet als het gafaarlijk is, maar dat doe ik ook nooit, want ik ben best een hele bange jongen, en jij ook toch?, en gelukkig maar dat we voor onze mensen altijd de allerliefste zijn!, dankjewel voor de sneks, daar had ik nau presies zin in!, ik hoop dat jij en je vrouwtje lekker in de tuin zitten, ik ben nau wel een meeter lange sliert zegt mijn vrouw, het komt van de warmte, heeeeerlijk!, lieve Figo ik stuur jau en je vrouwtje heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor jau kouwstiks ferstopt in je tuin, maar niet te moeilijk hoor!!

   1. Ik heb de kouwstiks gevonden hoor. Lekker, ik ben daar gek op lieve Kever😻😽🐈‍⬛

    1. Fijn lieve Figo, ik hau ook zo van kouwstiks!!, eet smakelijk!!

 6. Lieve Kever hier Jafita. Ons personeel gaat zo uit eten dus wij doen laat sjijfjes. Voor jou een dikke kus op je wangen en er staat in de tunnel een zak van smekkiedonalts voor iedereen en van mij sonneplommetjes.

  1. Lieve, lieve Jafita, dankjewel voor al het lekkers en de fantasties mooie plommetjes en de dikke koesen!, zal ik je zo ophalen?, dan gaan we met zijn drietjes lekker in mijn tuin zitten, het is nog steeds warm genoeg, en ik heb voor jau een deekentje met vlinders erop!, er staat een ool joe ken iet – buufet in de tunnel, eet smakelijk!!, heeeeeeel veel lieve zachte kopjes van Kever en een dikke koes!!

 7. Hoi lieve Kever,
  Och dat was schrikken natuurlijk!!!!
  Wat zullen jij en je vrouw zich ellendig hebben gevoeld nadat het gebeurd was!!!
  Wij zijn blij voor jullie dat het weer goed is.
  En wat een heerlijk gevoel dat je voor je mensen de allerliefste Keveretti spaaghetti bent!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘
  En we blijven mee tetteren en tokkelen voor vreede!!!!

  1. Lieve allemaal, mijn vrouw was bijna net zo geschrokken als ik!, maar gelukkig is alles weer goed en ben ik niet ferdrietig meer, ik heb wel een miljoen knuffels en kusjes gekregen, dus ik weer weer dat mijn vrouw me lief findt!, en mijn vrouw zei fanmiddag dat ik wel echt spaagettie leek, want ik was door de warmte een heeeeele lange sliert geworden op de teegels!, lieve Moby, Dopey, Izzy, Tica, Belle, Pippie, Dotje, mevrouw Ceciel en natuurlijk ⭐️Panda, ik stuur jullie wel een miljoen knuffels terug, en ik find het fantasties dat jullie altijd weer meetetteren en tokkelen voor vreede, dankjulliewel!!

 8. Hoi liefste TuinKever,
  Wij houden ook niet van dat woord. Maar heel soms horen we het wel. Vandaag nog toen Zooka in de hordeur zat te happen. Vrouwtje vond dat blijkbaar niet leuk. Raar hoor, Zooka vond het namelijk wel grappig.
  Nu het mooi weer is, mogen we op het balkon. Heerlijk in het zonnetje of als het te warm is onder de stoel. Binti vindt trouwens de fuchsiaatjes lekker om te happen, hoort ze ook een nee van vrouwtje, hihihihi. Maar wat we ook doen, vrouwtje vindt ons altijd megalief en wil ons nooit kwijt!

  We hebben voor jou, Mikkie en Pokon kaasnoepies neergelegd. En voor je mensen een zomerse alcoholvrije cocktail met veel fruit.

  Heel veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka
  🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽

  1. Heeee lieve vriendinnen Binti en Zooka!!, dus jullie horen dat grieselige woord ook wel eens?, mijn mensen zeiden het froeger wel eens tegen Popje, als hij van iets af wilde springen dat veels te hoog was, of als hij iets anders gefaarlijks deed, maar ik doe nooit gefaarlijke dingen want dat durf ik niet!!, is dat lekker om in een hor te happen?, en die plantjes waar Binti in wil happen heb ik ook in mijn tuin, zal ik ze eens proefen?, gelukkig maar dat jullie weeten dat jullie vrouwtje jullie altijd megalief findt en nooit kwijt wil, dat weet ik ook weer, en daarom ben ik weer frolijk!, dankjulliewel voor de heerlijke noepies, ook van Mikkie en Pokon, en ze sturen jullie veel groetjes!, en mijn mensen zitten te genieten van de kokteels!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffeltjes terug, ze ziin van Kever!!, en ik heb voor jullie vrouwtje een ferse frugtensalaade neergezet, met stukjes kookos erdoorheen, en voor jullie liggen er snekkies waar je geen steentjes van krijgt!!

 9. Lieve Kever. Wat was dat erg voor jou, dat vrouwtje het verboden woord tegen je zei. Terwijl je helemaal niet staut was en toen helemaal verdrietig, bang en ontdaan was. Jouw liefe vrouw kon er helemaal niets aan doen want zij had haar bril niet op. Gelukkig is alles in orde gekomen, jouw vrouwtje zal ook heel erg verdrietig zijn geweest denk ik. Jullie moeten dat akelige woord maar heel goed wegstoppen, het is niet nodig voor jou omdat jij een hele lieve, zachte, meelevende stoere katermans ben. Pasa en ik sturen jou en jouw mensen een knuffel en warme kopjes. En Pasa blijft meetetteren voor vrede.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa, ja dat find ik een goed idee om dat grieselige woord fer weg te stoppen!, mijn mensen weeten het al van Bolle, want hij was dan bang dat hij geschopt of geslaagen zau worden, dus ze zeggen het nooit meer, maar dit was een fergipsing, dat kan natuurlijk gebeuren, dat heb ik ook weleens, en gelukkig weet ik weer dat mijn vrouw heeeeeeeeel veel van me haudt, en is alles weer goed!, dankjulliewel voor alle liefe woorden, ik word er gewoon een beetje ferleegen van, maar ook heel blij!, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes en knuffels, en mijn mensen sturen heeeeel veel lieve groetjes!, en ik find heel fijn dat Pasa weer meetettert voor vreede!, en fanafond zwaai ik naar Floortje ⭐️!

 10. Hallo.mijn allerliefste Pepeoom het woord gebruiksse hier soms maar ik finsse het moesse furboofjes worsse. Mijn mensen seggen dat ze het gebruiksse als ik iets doe wat niet mag of gevaarlijk kan sijn. In de bijkeuken staat een machine die de was kan djoogsse en die kan warm sijn maar als die klaar is en se furgeetse de deur dan ga ik er lekker in slapen op het warme wasgoed. En dan komt het woord en ik doe net of ik het woord niet hoor. En dan hoor ik Faalentino hebsse kroketjes in sijn oorsse. Dat hebsse ik niet want kroketjes sijn lekker. Het is soms moeilijk maar het belangrijkste is ze bedoelsse het goed nou ja soms. Hier wasse ik aan het bijkoomsse van alle parssies maar wat waren ze allemaal super fijn. Foor u hebsse ik een harz buffet met van alles en nog wat. Sttt de gjoentjes hebsse ik een salade van gemaaksse en die sijn foor uwes mensen met een toetje van sjaramel en sjokolaase. De sjagjoom en rum ik weet niet hoe het kan die staan bij uwes in de tunnel. Van ons allemaal een dikke koes van mij de allergrootste. Wij tetteren foor freede swaaien naar de sterren. En ik finsse JA moesse het nieuwe mooie woord sijn.

  1. Heeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino waar ik altijd zo heeeeeeel erg trots op ben!!!, hebben je mensen lekker gegeeten?, en hadden ze het gezellig gehad?, ik find dat moeilijke woord zooo grieselig!, ik word er helemaal ferdrietig van, en daarom gaat mijn vrouw nau NOG beeter opletten dat ze het NOOIT meer zegt, en anders kom ik jauw krooketjes leenen, voor in mijn ooren, mag dat?, maar dan is het wel moeilijk om ze niet op te eeten…, wat een hoop feesten hebben we gehad hè?, ik was ook helemaal moe maar tefreeden, zooo heee en wat een fantasties buufet heb je in de tunnel gezet!, en gelukkig zonder groentjes want ik ben geen konijntje maar mijn mensen wel, ook al zie ik wel dat mijn vrouw eerst de sjaaraamel opeet 🙀, o en ik find JA ook een veeeeeel beeter woord dan dat andere!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je hele famielie, ze zijn van je Pepeoom!!, ik heb voor je mensen koffie met liekeur neergezet met allemaal bonbonnetjes, en voor jullie heb ik een grote berg soesjie neergezet in de tunnel, met voor je tante Jafita rode roosjes, en voor Givencio snoepjes voor soepel lopen, en ik stuur hele grote knuffels en ik geef jau een giegaa grote koes!!, fijn dat jullie meetetteren voor vreede en ik zwaai ook naar alle sterren!

 11. Ach arme Kever, maar ook arme vrouwtje, die is zich ook rot geschrokken en ‘alleen maar’ omdat ze haar ogen niet op had.
  Maar wat is het toch geweldig dat je zo’n goeie stek hebt gevonden, je forever home.
  Geen haar op jullie velletjes die er aan zal denken dat je weg zou moeten, ech nie!!!!
  We hebben zo heerlijk genoten van de zon de afgelopen dagen, een lange warme aangename knuffel was het!!

  Heel veel soentjes van onzzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en Roos en Binky, mijn vrouw had wel honderd keer sorrie gezegd, en dat ze het helemaal niet zo had bedoeld, maar ik find dat woord zoooo grieselig dat het een tijdje duurt foordat ik weer frolijk ben, maar nau ben ik al weer beste vrienden met mijn vrouw hoor!, ik heb heeeeeel veel knuffels en kusjes gekregen, en ze heeft me wel honderd keer gekamd, en mijn ook, dus ik ben nau ook nog slank geworden doordat er zoveel haaren van me af zijn!, fijn dat jullie zo genoten hebben van de zon, ik ook en mijn mensen ook, het was heeeeerlijk!!!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel knuffels en soentjes (o daar hau ik zo van!!!), en ik heb met mijn ijsmasjientje voor Roos en Binky zalm en tonijnijs gemaakt, en voor u heb ik mangosorbetijs gemaakt, en sietroensorbetijs en passiefrugtsorbetijs, met fers fruit erbij en kookosroom, het is van Kever!!

   1. He lieve leukerd, wat goed dat je zo slank bent geworden. Helaas werkt dat bij mensen niet 😉
    Het ijs was echt lekker, bij het eerste hapje citroenijs trok het helemaal m’n kaken in, maar daarna was ie echt heerlijk. Echt van die zomerse smaken!!
    Tot de volgende week weer 😘

    1. Lieve mevrouw Sandra, ik ben niet echt slank geworden hoor, het was een grapje fanwege al mijn haaren die nau van me af zijn, maar ik doe nog steeds mijn best om slank te worden!, en sietroenijs is best een beetje zuur find ik, maar het is dan ook geen kattenijs!, ik had net keiharde reegen, maar gelukkig is het alweer foorbij en nau lig ik lekker in mijn gras en stuur jullie heeeeeeeeel veel knuffels!!

     1. Bij ons is het nog steeds klef en nog geen regen. Volgens de buienradar komt dat ook niet. Misschien weer een plaknacht

     2. En toen zag ik ineens dat u het grapje al lang had begreepen!!, knuffels van mij!!

 12. Keeeeeef!
  Sorrie foor mijn laate reeakzie!
  De tweefoeters hadden het druk met de kompjoeter en toen mocht ik eefe niet.
  Maar hier moest ik wel op ree-aageren weeges het ferboode woord!
  OooooOOOooOOOoo!
  Ik snap dat je heelemaal bang wert derfan!
  Gelukkeg weet je nu dat je heelemaal niks faut KAN doen en de tweefoeters dus wel!
  Foor de sgrik sture Tiga en ik twee makkereele en een groote doos met garrenaale naar de stat fan Amsterdam so naar jou toe en se sijn allemaal foor jou en je mag sellef kijke of je Mikkie en Pokon wat geef.
  Of je tweefoeters…
  Heeel feel liefs fan Leootje Laasanjáá!

  1. Heeeeeeeeeeee Leeeeoootje laasaanjaa!!!!, ik kijk net efentjes of iemand misschien nog letters had gestuurd en toen zag ik jauw letters en nau ben ik helemaal frolijk!, ik find het helemaal top dat je er nog bent lieve vriend!, dankjewel dat je ook find dat ik niets faut kan doen, nau weet ik dat helemaal zeker, en ik las al bij Oscar van het garnaale happe in mijn tuin en dat find ik een keigoed idee!, alleen is het fandaag heeeeeeeeel veel aan het reegenen, maar als het weer droog is gaan we dat doen okee?, zooo heee en de makkareele de doos met garnaale zijn aangekomen, en Pokon kwam meteen binnen lopen door het luikje, dus ik ga ze deelen met hem en natuurlijk met Mikkie, want deelen is gezellig!, zie ik jau en Tiga en Chester en Simon gouw in mijn tuin?, heeeeeeeeel veel lieve kopjes van mij voor jau en je hele famielie, ze zijn van mij natuurlijk, en ik heb op de markt harinkies gekocht en ook stroopwafels en ook tajse loempieaatjes, het is voor jullie allemaal, voor de fierfoeters en de tweefoeters!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *