Kever heeft een mening over een nieuw jaar. (video)

mening

Als jullie dit lezen is het bijna een nieuw jaar, dat hebben mijn mensen me verteld, ik doe zelf niet aan jaren, dat is meer voor mensen, maar ja ik moet wel, want mijn mensen doen wel aan jaren, helemaal snappen doe ik het niet want wat is een jaar? hoe lang is een jaar? en waarom is een jaar?, kijk ik word er helemaal fieloosoofies van, dat gaat vanzelf als je weer iets hoort dat mensen doen en waarvan je als kat dankt wat nau weer?!, soms snap ik er echt niks van, mijn vrouw heeft me uitgelegd dat het met tijd te maken heeft, tijd ken ik wel, dat is gewoon hoe je leeft en denkt en foelt en doet en dat het dan weer TIJD is om te eten, zie je wel dat ik dat snap?,
maar mijn vrouw legde uit dat tijd nog verder gaat, dat het zo groot is dat mensen daarom een manier hebben gevonden om het in te delen, nau daar snap ik niks meer van, waarom zau je iets indelen en wat is indelen trauwens?, maar folgens mijn vrouw kan dat soms wel handig zijn, en ze zegt dat het nu dus een nieuw jaar is geworden, het zal wel ik weet daar niks van en mij is ook niks gevraagd, maar betekent dat dat ik een punt moet zetten? nau voor de zekerheid doe ik dat maar, kijk maar PUNT

De tuin van Bolle

Mijn mensen legden me uit dat veel mensen een nieuw jaar zien als een nieuw begin, dus dat je iets anders gaat doen, of iets nieuws gaat proberen, of iets gaat doen wat moeilijk is, nau heb ik dat toefallig al allemaal gedaan, weet je hoe?, ik ben in de tuin geweest, niet helemaal hoor! maar een klein stukje, en dan zit er gaaaas, daar kan ik niet door dus het is feilig, ik vind het spannend en ik ga soms eventjes kijken als het mag, ik mag dat alleen als mijn mensen er zijn en als ze kunnen zien wat ik doe, maar ik doe helemaal niks, ik zit gewoon op mijn bips, rond te kijken en soms loop ik een klein stukje, ik kijk naar de tuin van Bolle, want ik weet dat het zijn tuin is, dat ruik ik, hij kende elke grasspriet en elk steentje maar ik nog niet, Bolle durfde alles in zijn tuin maar voor mij is alles nieuw, ineens heb ik mijn eigen mensen, mijn eigen huis, vrienden en vriendinnen op de blog en ook nog een tuin!, niet te geloven toch?, dat is echt een nieuw begin, en dat begon gelukkig al eerder dan dat nieuwe jaar, ik heb al lang een streep door mijn tijd op straat gezet, ik kras die tijd door kijk maar /////

Geluk hebben

Maar wat ik eigelijk vind is dat je altijd een nieuw begin kan maken, gewoon als je dat wilt, of nau…(allemaal punten op een rij!) misschien niet zomaar altijd, je moet natuurlijk geluk hebben, dat is waar, en fertrauwen dat het goed komt, en kragt om vol te hauden als het moeilijk is, en dromen over een betere tijd en kouwstiks als reserfe, maar je hoeft dus echt niet te wachten op zo een nieuw jaar, stel je voor dat ik zo lang had moeten wachten op mijn mensen en mijn mensen op mij!, misschien wil je wel op dit moment iets nieuws beginnen, gewoon doen, je kan het altijd proberen vind ik, mijn vrouw roept dat ik een gelukkig nieuwjaar moet wensen, dat hoort zo, nau dan doe ik dat maar!, eigenlijk zau ik wel willen dat iedereen elke dag gelukkig zau zijn, en ook elke dag kouwstiks zau hebben, niet alleen vandaag maar altijd, dus ik wens iedereen voor altijd geluk, want waarom zau je achter geluk een punt zetten? dus dat doe ik ook niet kijk maar

20 thoughts on “Kever heeft een mening over een nieuw jaar. (video)

 1. Hajooooo p-p-p-p-poomsie.
  Ikke weet ook een beetje wat tijt is poomsie. Eetenstijt en oppestaantijt. Hihihi.
  Ik sta alleteit as eerse op. En dan fin ik datte het etensTIJT is. Oooooh wat ikke iedewe dag moet doen om me frauw wakker te kwijge omme fijf uur isse egwaar heeeeel errug. Sjoms kwijg ik selfs fliegles. En dan seg frauw doorieeee ikke wil sjape.
  Ooooh uwes ben gek op kaustikkies. Hihihi. Hopeluk finne uwes kaastoktok ook wekker hihihi. Ikke hep die nu weer. Me oompie bert noepies sjijn op!! Oooooh sjo errug. Die ware sjuperwekker. Nau hep ik weer me kaastoktok. Ikke mag ook naar buite. Inne begin hat ikke ook rabbinaal toesigt. En nu mag ik hewemaal aween naar buite. Eg!!! Ikke hep ook dat stomme gaas. Ikke kan nie ferder dan hut hek.
  Poomsie… uwes lijk so op mij. Sjo raar he?
  Pootjes poomsie 🐾🐾

  1. Hoi grote getrauwde pantersiejemees, nog gefeeliesietaatsiet met je huuwelijk!, nau weet iedereen dat Jiekie en jij voor altijd bij elkaar horen, dat is zoooo mooi! en ik ben helemaal blij dat ik er op de Aaipet bij was, als poomsie, Door moet jij ook zoveel werk doen om je eten te krijgen?, ik moet altijd tetteren, dan ga ik eerst zachtjes en dan steeds harder, soms proberen mijn mensen me te aaien dat ik weer ga slapen maar dan ga ik onder het bed verder tetteren, daar kunnen ze niet bij, en dan moeten ze wel opstaan om mij eten te geven, ik vind het heeeeeel erg dat jij ook zo moet vragen om eten, dat hoort toch niet! en we zijn allebei al zo klein en dun, maar rond de 7 kielootjes, dan moet je juist goed eten toch?, ik vind de kaastoktoknoepies heerlijk!, maar mijn vrouw doet ze in een puusel, dan moet ik ze er uit halen, zielig toch?, heb jij ook dat gaaaas, we lijken heel erg op elkaar, dat is duidelijk!, misschien ben ik echt je oom, zo heet dat zegt mijn vrouw, stel je voor!, heel veel pootjes terug van je poomsie Kever!!!

 2. Lieve Kever,

  wat hebbie mooie letters gemaak en jou punte heb niks van jou komma. Jij leer zo snel, folgens mij eigen bennie suuper in-tel-lie-gent in jou kop. Dat is assie feel kan leere Kever en jij snap wat jij leer. Ik zeg jou eerluk, selluf ben ik al dertien jaar van mij tijd maar ik snap er niks van. Mij vrouw heb het ook ze heele tijd ofer ze niewe jaar maar wat moetie ermee. Assie denk dattie jou tijd heb en jij doe jou oog dicht is jou tijd alweer weg. Dan kan jij inees jou tijd niemeer vinne. Selluf ben ik oppehouwe met soeke Kever, jij heb zofeel gelijk van jou meening. Assie weet wanneer jij jou eete krijg en jou kauwstik dan weet jij genoeg van jou tijd. Mij buikmaatje Bolle wis alles ofer tijd Kever. Hij was speesiejalis in leeftijd en hij heb mij altijd mij tijd van mij leefe gegeefe. Bolle wis dattie op jou tijd moet eete om jou leeftijd te houwe, dan bennie wel suuper-in-tel-lie-gent.
  Wat hebbie jou mooie fillumpje Kever, dattie in jou eigen stukje tuin zit. En jij kijk naar jou niewe weereld en jij kan zien, jij ben tefreede. Mij hart is blij Kever. Misschien kannie in jou niewe jaar stapje foor jou stapje Bolle ze tuin ondekke. Dan hebbie al jou tijd en mij hart foel alles kom goed. Mij erfaring is wel, assie het doe op jou eigen tijd kan jij jou geluk fasthouwe. Dan hoefie nooit jou punt te zette want jij heb zofeel gelijk. Geluk ken geen punt. Geluk is rond en zacht en jij foel het in jou hart. Probeer jij het maar Kever, assie saame ben met jou mense. Dattie geluk saame deel, dan wil jij jou tijd nooit meer kwijt….
  Jij krijg mij kopjes met slagroom want soms is jou tijd foor ferwenne en jou mense mag er ook van snoepe en foor Ooma lig mij slagroom op mij bordje,

  van mij eigen, Loesje

  1. Hoi lieve Loes, eerst doe ik je nog een keer bedanken voor je mooie verhalen voor kersmus!, ik vond ze zooooo prachtig, en ik begrijp nau ook wat kersmus is, nau moet ik nog een keertje snappen wat het nieuwe jaar is, en ik hoor ook wel eens aud en nieuw, is dat weer iets anders?, ik ben wel blij dat jij ook niet weet wat dat nieuwe jaar is want dan weet ik dat het niet belangrijk is en ga ik er maar niet meer over denken, en als Bolle ook zegt dat tijd is dat je leeft, nau dat snap ik ook, ik denk dat dat nieuwe jaar weer iets van mensen is, ik kon ook geen nieuw jaar vinden in de tuin, misschien zit het achter het gaaaas?, weet je wat leuk is Loes?, ik ga in de tuin echt keihard zitten tetteren en soms ook loeien, en dan gaat de woef naast mij woefwoefwoef, en dan ga ik nog harder tetteren, ik vind het gezellig, maar mijn mensen zeggen weleens Je bent toch geen koei?, ik vind het vooral gezellig als het donker is, dan hoor ik mezelf beter, en de mensen overal ook, want die slapen al en dan moet ik heeeel snel naar binnen van mijn mensen, raar hè?, Loes ik snap wat geluk is, ik foel het! het is samen zijn, met mijn mensen en mijn vrienden van de blog!, en dan krijg ik ook nog slagroom, dan is het leven helemaal perfekt, ik hoop dat iedereen zo gelukkig is! je krijgt heeeel veel zachte kopjes met een beetje smeerkaas aan mijn neus, het is voor jou en je famielie, van Kever!!!

 3. Hoi lieve Kever wat leuk om je nu eens op een filmpje te zien, en te horen praten. Wij vinden je super dapper hoor dat je al zoveel durft. Wij hebben ook gaas Kever, op het balkon, dat is dat we er dan niet af kunnen vallen. Tijd is raar Kever, soms lijkt het heel langzaam te gaan, bijvoorbeeld als we moeten wachten op ons eten, en soms lijkt tijd heel snel te gaan, bijvoorbeeld als onze vrouw eerst fijn een paar dagen bij ons thuis is en dan opeens weer moet gaan werken. Soms snappen wij er ook niks meer van. Wij genieten gewoon van elke dag, als we samen zijn, want dat is toch het allerfijnste.
  Lieve Kever, ga maar fijn alles ontdekken, zal je zien dat je straks nog verder de tuin in durft, er kan je niks gebeuren, want je mensen zorgen dat je veilig bent en er waken een heleboel vriendjes over jou, echt waar.
  Heel veel dikke knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel, en Juultje.

  1. Hoi lieve bende, hebben jullie ook gaaaas, dat je erdoor heen kan kijken maar niet kan vallen, dat is belangrijk dat weet ik, want als je van je balkon valt is dat helemaal niet fijn, soms doe ik heel veel tetteren in de tuin, maar als ik zie dat ik op de fillum kom hau ik snel mijn mond, ik vind het leuk in de tuin, ik ben niet meer bang, en morgen mag ik een stukje verder zeggen mijn mensen, dan doen ze het gaaaas verder zetten, dan kan ik in de planten kijken, dus jullie snappen dat ook niet van dat nieuwe jaar en hoe dat zit met tijd?, elke dag genieten van samen zijn is een goed idee, dan heb je verder niks met tijd te maken, samen zijn is het allerfijnste dat is zeker waar, dankjulliewel dat jullie zeggen dat er een heleboel vriendjes over mij waken, dat foelt heel veilig, ik ben best een beetje benieuwd naar hoe de planten foelen, vandaag was ik maar heel eventjes buiten want alles is nat en er is keiharde wind!, hebben jullie dat ook?, WOESJ hoorde ik en ik ging meteen weer naar binnen!, lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Juultje, Kruimel en Oliver, dankjulliewel voor de dikke knuffies, heerlijk vind ik ze!, ik stuur jullie heel veel zachte neusjes terug met een klein stukje kouwstik erop (om van te snoepen voor jullie!), ook voor jullir vrouw natuurlijk, van Kever!!!

 4. Lieve Kever. Frau heeft me geholpen met het filmpje kijken. Wat mauw jij mooi! Nieuwe jaar is meestal heel veel boemies en dat vind ik eng. Maar ik geloof dat er deze keer geen boemies mogen zijn wegens mefrau Coroona. Is ze toch nog ergens goed voor joh! Ikke hoop dat jij nog maar vaak in je tuin mag zijn. Lief kopje en pootje van mij, Minnie.

  1. Hoi lieve Minnie, dankjewel dat je zegt dat ik mooi miauw!, ik probeer altijd snel stil te zijn als ik weet dat ik op de fillum kom, dan doe ik net of ik niks zeg, maar vaak als ik in de tuin zit ga ik heel hard tetteren, gewoon zomaar, waarom zau ik dat niet doen?, alleen gaat de woefhond naast mij dan woefwoefwoef, maar dat geeft niet hoor, dan ga ik gewoon harder tetteren, en dan zeggen mijn mensen altijd Kom maar eventjes binnen Keef, want dan gaat iedereen in de buurt woefwoef en miauw!, ik vind dat zooooo gezellig!, er was hier al een paar keer keihard BOEM!, gelukkig was ik toen binnen, ik snap niet waarom iemand zo een hard geluid maakt, het is helemaal niet leuk om te horen, ik hoop dat het niet meer gebeurt, en mijn mensen zeggen dat ze hopen dat het nooit meer mag!, dankjewel voor je lieve kopje en pootje Minnie, je krijgt van mij hele zachte kopjes en ze zijn ook voor je frau, ze zijn van Kever!!

 5. Lieve Kever.
  Ik hoor het.Jij bent in je tuin geweest.Wat knap van je.Was het niet koud,zo buiten op je achterwerk zitten?Gelukkig was het veel eerder dan nieuwjaar, dat het jou tijd was om naar je nieuwe thuis te gaan.
  Misschien vind je het buiten alleen fijn als het mooi warm weer is.
  Mijn broer vond buiten niks aan,toen hij bij ons kwam wonen.Terwijl het veilig gemaakte balkon toch deels overdekt is.Maar een regen spatje was al niet fijn voor hem.Dat kwam van zijn straat verleden.Alleen met mooi weer ging hij buiten liggen.
  Je krijgt vast nog heel veel tijd om de tuin te ontdekken, als het weer lekker warm weer gaat worden.Dan zal Bolle je wel influisteren wat de fijnste plekjes zijn,en waar de heerlijkste catnip staat.
  Oud en Nieuw….tja ik heb er ook niks mee.En die knallen interesseren mij niet.
  Mijn tijd is NU en ik leef ook in NU.Met punt zoals je ziet.Mijn scullary girl kan best emo zijn over verleden.Vorig kerst was alles nog anders.
  Maar daar heb je nu dus niks aan,zeg ik.En dan zegt ze dat ik gelijk heb , dan klim ik op haar en gaan we lekker kroelen.Dan gaan we de tijd die NU is,zo mooi mogelijk maken.Samen
  Lieve Kever heel veel mooie gelukkige NU’s samen met je mensen.Nu en morgen en elke dag van het jaar dat er nog is, en het nieuwe jaar dat eraan komt.
  Zachte kopjes van Muzette.Ik heb er een kauwstick bij gedaan.

  1. Lieve Muzette, dankjewel voor je prachtige letters!, je zegt het heel goed dat ik het ook snap van die tijd, en gelukkig dat jij samen bent met je scullary girl, want ik snap dat ze je broer en zus mist, ook al zijn ze nu de allermooiste sterren en zingen ze in een koor, het is toch helemaal anders dan vorige kersmus, dat is wel zo met tijd, dat soms iemand een ster wordt, dat weet ik, ik snap alleen niet prusies waarom dat zo is, maar ik ben blij dat jij samen met je scullary girl kan kroelen dat ze NU foelt, dat doe ik met mijn mensen, want ik zie echt wel dat ze tranen hebben om Bolle, en dan ga ik tetteren, of ik ga rennen, of ik geef zachte neusjes en dat helpt een beetje, ik vind de tuin leuk nau, morgen gaan mijn mensen het gaaaas verder zetten, dan kan ik in de planten lopen, dan ruik ik Bolle nog beter, en dan ga ik zwaaien naar alle sterren, misschien hoor ik ze wel zingen of is dat alleen met kersmus of als er iemand trauwt?, ik kon Sparkle er bovenuit horen, echt waar!, misschien zing ik zachtjes mee, dat kan ook, dankjewel dat je me gelukkige NU’s wenst, dat snap ik!, ik wens ze jau ook lieve Muzette, en ik geef je heel veel zachte kopjes met eerst een tettertje, en er zit een klein snekje bij dat jij mag eten met je diejeet, de kouwstik was heerlijk!, ook nog een klein neusje van Kever voor jau en je scullary girl, met nog een tettertje want ik wil niet dat je schrikt!!

 6. Lieve Kever,
  Het is wat met dat nieuwe jaar he??
  Wij hier snappen het ook niet helemaal!!!
  En het klopt wat je zegt hoor……achter sommige woorden zoals geluk, liefde, samen en nog veel meer moet je geen punt zetten!!!!!
  Dat is iets dat moet voor iedereen elke dag zijn!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, gelukkig maar dat jullie het ook niet snappen, van dat jaar!, eerst dacht ik wel dat ik misschien de enige was die het niet snapt, maar ik merk nau wel dat geen enkele kat het snapt, dus dan is het een mensending, soms kan je dat als kat echt niet begrijpen en dat hoeft ook niet want wij katten zijn toch veel slimmer, Izzy nog gefeeliesietaatsiet!, ik zag gisteren je footoo bij de feesboek van Bert, wat ben je een mooie dame, en jullie hebben helemaal gelijk dat eigenlijk iedereen elke dag geluk zau moeten foelen!, zooo dat zau echt prachtig zijn toch, als dat zo was?, lieve Izzy, Belle, Dopey, Panda, Moby en Tica, dankjulliewel voor jullie dikke knuffels, heerlijk!, jullie krijgen hele zachte lieve kopjes terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, ze zijn van Kever!!

 7. Dag liever Kever, wat een leuk filmpje van jou in de tuin, die je nog helemaal moet leren kennen. Best spannend hoor, iedere keer een stukje verder. Ik vind jou een fieloosoofiese kater, zoals jij een mooi stuk schreef over tijd enzo. En over geluk, liefde, samen en veilig zijn, dat moet altijd blijven. Ook samen met de vriendjes en dinnetjes van dit blog. Samen zijn we sterk. Nog een fijne dag lieve Kever. Kopje en knuffel van ina en Floortje.

  1. Dag lieve mevrouw Ina en Floortje, dankjulliewel voor de kompliementen, ik was er een klein beetje verlegen van geworden, dan krijg ik een beetje rode wangen maar dat kan je niet zien omdat ik een vagt heb, ja gelukkig wel want anders was ik helemaal naakt!, dan zau ik echt niet in de tuin durven denk ik, maar nu wel, ik vind het leuk en ik vind het fijn om dan heel hard te tetteren, dat iedereen me kan horen, soms zeggen mijn mensen dan Kom maar even binnen, ze zeggen dan dat het een beetje teveel lawaai wordt, maar ik vind het zelf gewoon gezellig, ook met de andere katten van de blog, dat is echt supergezellig dat we allemaal vriendjes en dinnetjes zijn, dat vind ik een mooi woord: dinnetjes, dat zijn vriendjes maar dan damesvriendjes, zoals Floortje!, Floortje en u en jullie meneermens krijgen heel veel zachte kleine neusjes van mij, Kever!!!

 8. Wat heb jij een mooi buiten! Wij hebben sinds mei van dit jaar ook een buiten, dat is ook echt tof. Ik denk dat jij ook wel fotomodel kan worden, net als ik. Jij bent ook fotosjenniek. Ik ben echt heel blij dat jij je thuis hebt gevonden met leuke mensen en een leuk buiten ❤️ Fijn oud en nieuw en veel geluk ook volgend jaar.

  1. Hoi lieve Tjaiia, buiten zijn is leuk hè?, eerst durfde ik het niet zo goed, maar nu vind ik het helemaal top, morgen gaan mijn mensen het gaaaas verder zetten dan mag ik ook in de planten lopen!, vonden jullie het meteen fijn in jullie buiten of moesten jullie ook een beetje wennen?, zau ik echt fotomodel kunnen worden?, soms ben ik alleen een vlek met oogjes zegt mijn vrouw, dat is als de foto niet goed is, maar daar kan ik toch niks aan doen?, heb je gewonnen van de wedstrijd, ja toch zeker?!, dat moet wel!, misschien kunnen we een keer naar elkaar roepen als ik buiten ben en jullie ook, ik kan echt heeeeeel hard roepen, jullie kunnen zeker horen dat ik roep dat ik jullie drietjes, of eigenlijk viertjes natuurlijk, veel geluk wens, voor altijd!!, veel lieve neusjes van Kever!!

   1. Ik sta al heel lang op 1 maar de winnaar wordt door een echte jury gekozen tussen nummer 1 en 10. Nee, ik hoefde niet te wennen. Wij hebben geen tuin maar een hek aan ons huis. Ja, hoor, zwart is erg mooi en je kan heel goed kijken. Neusjes ook van mij.

    1. Ik weet zeker dat jij gaat winnen Tjaiia, dat kan helemaal niet anders!, je hebt zo een mooie vagt, en zo mooie ogen en een mooie zwarte neus net als ik!, zwart neusje terug van Kever!!

 9. Hallo Kever,
  Hier vriendje Jip, ja een dag later maar in de tijd maakt dat niks uit vind ik. Vrouwtje en ikke waren gisteren heel moe, Vrouwtje had met de Kersemus eerst een dag gewerkt en de andere dag een hele lange auto reis gemaakt naar een vriendin, ik doe altijd op het huis passen als vrouwtje weg is. Ja zeg stel je voor dat ons huis de pootjes neemt, nou dan moeten wij op de straat gaan wonen en jij hebt al vertel// miauw gedaan dat dat heel erg is.
  Oud en Nieuw doet vrouwtje niks, en ik vind het een hoop lawaai van al het vuurwerk, al dat knallen en rare licht en sissen in de lucht. Wij doen iedere dag oud en nieuw. Kijk Kever als het donker is en de klok laat zien dat de 2 wijzers rechtop staan laten wij de oude dag gaan en verwelkomen wij een nieuwe dag. Deze brengt ons altijd nieuwe dingen en een verrassing ook, komt omdat we het niet weten wat er komt.
  Maar oke de meeste mensen maken er een reuze feest van en dat vinden wij heel goed hoor. Iedereen mag het vieren zoals die zelf graag wil doen.
  Mensen doen ook een wens voor een nieuw jaar, Vrouwtje en ikke gaan dat nu ook doen. Wij wensen dat wat er aan nare dingen zijn van het oude jaar achter ons laten en niet mee nemen naar het nieuwe jaar, dat iedere een mens en dier weer heel blij en gelukkig mag worden en niemand ziek wordt. Bolle heeft de opdracht om samen met Vlo de poort van de regenboogbrug stevig dicht te timmeren, Ikke heb speciaal voor hen hele lange en sterke spijkers gestuurd. Dir van vorig jaar waren vast niet goed genoeg.
  Kever ik vind je film heel leuk en mooi en wat heb jij een zacht klein piep miauwtje, Nou is maar goed dat ik niet bij jou in de tuin zit, want ik kan echt Jippe leeuwen brullen hoor. Gaan alle poezen en katten zich een bult schrikken en dat doen we maar niet, wie weet gaan dat allemaal vriendjes en dinnetjes van jou worden.
  Zo Kever nu moet ik stop doen van vrouwtje, want we moeten de reis van Loesje en Dorus naar Volendam nog lezen en schrijf doen.
  Voor jou en vrouw en manmens een rustige overgang naar een hopelijk mooi en liefdevol jaar voor iedereen, knuffels van mijn vrouwtje en kopje en pootje van je grote vriendje Jip.

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, was jauw vrouw zo druk met kersmus?, mijn mensen ook, en toen moest ik in de nacht veel tetteren, omdat ik overdag de hele tijd geslapen had, ja logies toch?, op de fillum doe ik zachtjes tetteren maar ik kan ook echt keihard hoor!, zo hard dat mijn stem helemaal gaat overslaan, dat vind ik vervelend, dan ga ik weer ietsje zachter, jij kan brullen als een leeuw als je door je huis scheurt toch?, dat weet ik van Bolle, dat vind ik stoer, voor mij hoeft al dat BOEM! niet dat je steeds hoort, dat is omdat het een nieuw jaar wordt, maar waarom mensen dan zoveel lawaai maken dat snap ik niet, mijn mensen zeggen dat ze hopen dat het nieuwe jaar fijner wordt dan dit jaar, wat fijn dat je grote spijkers hebt opgestuurd! er waren dit jaar veels te veel sterren bij gekomen, ik vind dat het nau wel genoeg is!, Bolle en Vlo kunnen vast wel de poort goed dichtmaken, ik weet zeker dat ze hun best doen!, veel plezier met het verhaal van Loes, er zit een hele mooie verrassing in!, lieve Jip je krijgt van mij hele lieve zachte kopjes en ze zijn ook voor je vrouw natuurlijk, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes en we hopen dat jullie elke nieuwe dag veel geluk hebben!, nog een klein neusje van Kever!!

Reacties zijn welkom