Kever heeft een mening over een biesondere dag

een biesondere dagMensen geven de dagen een naam maar daar doe ik niet aan, ik doe alleen aan dag en nacht, en zomer, herfst, winter en lente natuurlijk, omdat die heel erg verschillend zijn: de zomer is warm en met veel zon, de herfst is met regen en paddestoelen en gekleurde blaadjes, de winter is met witte flokken en dat het kaud is, en de lente is met kleine blaadjes en alles ruikt naar nieuw, het ruikt zo heerlijk fris!, maar die dagen met een naam vind ik flouwekul, ik weet dat woenderdag bestaat of donsdag, maar ik zie het PUNT niet van die namen.

Verjaardag

Ik weet ook dat er een daatum is, dat is een sijfer dat je aan een dag kan geven, en dan kan je bijfoorbeeld zeggen 34 oktoober, zo onthauden mensen spesjale dagen, ik niet hoor, voor mij zijn alle dagen even biesonder, en mijn verjaardag weet ik toch niet, want toen ik geboren was was ik nog een heeeeele kleine beebie, te klein om te onthauden wat voor dag het was, maar dat geeft niks want ik vind elke dag een feest, En je wordt elke dag verwend! roept mijn vrouw, nau dat valt wel mee hoor, ik zau heel graag meer kouwstiks willen, op dat PUNT zijn we het niet eens.

een biesondere dagFroeger

Enniewee ik weet ook dat er een froeger bestaat, toen woonde Bolle hier, ik kon hem nog ruiken toen ik hier binnenkwam, ik rook dat Bolle een lieve en wijze katerman was, soms foelde ik dat Bolle in huis was, dan ging ik altijd snel kijken bij zijn footoo, ik zag hem nooit echt maar ik wist het toch zeker, hij komt nog steeds af en toe!, hij woont nu voor altijd in het hart van mijn mensen, net als Pop, Beer, Mol en Billy, mijn mensen nemen hen mee de toekomst in, ik weet heus wel dat dat zo heet hoor: toekomst!, dat betekent alles wat nog gaat komen, en dat wil ik meemaken, ik ferheug me er al op!, als je toekomst op is dan is je leefen foorbij, dat gebeurt iedereen een keer, maar ik hoop dat ik nog heel lang hier blijf, met mijn mensen en mijn famielie en vrienden, ik wil er foorlopig nog geen PUNT achter zetten.

Fandaag

een biesondere dagEn als ferleeden en toekomst bij elkaar komen heet dat NU, en dat is waar ik ben, en nu is fandaag, en dat is de dag dat Bolle twee jaaren geleden een ster werd, mijn mensen hadden veel liefer zijn verjaardag geweten, dat was een fantastiese dag, het was het begin van alles, en nau weten ze alleen het einde, maar ze weten ook dat er tussen het begin en het einde een heel leefen zat, met angst en ferdriet, maar ook met liefde en geluk, en die liefde blijft altijd, die gaat nooit weg, en daarom is fandaag een ekstra biesondere dag, mijn mensen en ik vieren het leefen van Bolle, met traanen maar ook met een lach, want Bolle was fantasties, dat fergeten we nooit, en we zwaaien naar het twinkelende lichtPUNTje dat hij nau is geworden.

Ik blijf tetteren voor vreede, dat zau Bolle vast heel goed vinden!
En ik wens Bertje beterschap, en ik stuur mevrouw Annelieke ekstrazachte lieve kopjes!!

31 thoughts on “Kever heeft een mening over een biesondere dag

 1. Hoi liefe Keefski. Boofe aan de blog staat een mooie footoo van Bolle. Frau en ik fonde dat heel fijn om te zien. Isse hij alweer 2 jaar een ⭐. Mijn mensenoma 7 maanden. En folgende week zaterdag zou haar furrjaardag zijn. Ikke ga er dus goed zijn foor Frau dees week. Keefspin doe je je mensen goed knuffelen fandaag? Dan ben je fanjoudaag mantelkeef. Ikke ga nog ff bij de footoo van Bolle dromen. Fijne sondag enne pee es in je tuin liggen allemaal kauwstikkies.

  1. Heee lieve mooie Minnespin, dankjewel voor je liefe woorden over Bolle, wat was hij een knapperd hè?, de tijd gaat heel raar als iemand een ster is geworden, en een furjaardag blijft altijd een furjaardag, dus ik ga folgende week zaterdag aan jullie denken, voor je mensenoma, ik heb fandaag al ekstra veel getetterd en geknuffeld, ik kan best even mantelKeef zijn!, jij en Loes hebben me laten zien hoe je dat doet, dankjewel!, lieve Minski ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef!!!, en ik heb voor jau een berg snekkies neergelegd, en voor je Frau en je mensenopa staat er een zelfgebakken appeltjestaart, met fanielje ijs en slagroom!!!

 2. Hoi Kever,

  Lieve Bolle is een mooi ster geworden, zie hem s’avonds aan de grote hemel twinkelen en dan zwaai ik naar hem en naar Pop, Beer, Mol en Billy.
  In jullie en onze hart leven ze voor altijd voort.
  Vandaag vieren jullie het leven van Bolle daarom krijgen jij speciaal van mij héél véél extra snecks, ze liggen in de tuin en onder het bed.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee in de keuken gezet, met een slagroom gebakje erbij.

  Mijn deeltijdbaasje (Annelieke) zegt: “dank je wel voor de kopjes lieve Kever”

  Pootje van Tommy!

  1. Dag lieve vriend Tommy, dankjewel dat je altijd zwaait naar onze sterren, en ik weet zeker dat Bolle op Milo past, want hij heeft 11 kinderkatjes opgevoed en dat kon hij heel goed, hij was een hele lieve papakater, dankjewel voor alle sneks, zooo heee wat zijn het er veel!, nau is het echt een groot feest!, mijn mensen zitten te smullen van hun gebakjes en ze vragen of ik jau dankjewel wil zeggen, dus dat doe ik natuurlijk!, en voor mevrouw Annelieke zeg ik dat de kopjes spesjaal voor haar zijn!, lieve Tommy ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor jau een berg snekkies neergelegd naast je mandje, en voor je mensen is er een hele grote sjookoolaadetaart, met ekstraveel slagroom, het is van je vriend Kever!!!

   1. Hoi Kever,

    Dank je wel voor de snecks, zo dat zijn er echt super veel.
    Daar ga ik eens lekker voor zitten om ze op te smikkelen.

    Mijn baasjes zeggen: “dank je wel voor de sjokoladetaart, met slagroom” Ze gaan ze heerlijk opeten.

    Dank je wel voor de kopjes lieve Kever, ze zijn zo zacht en lief. Doet me goed.

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy en mevrouw Annelieke, fijn dat alles lekker was!, ik geef soms keiharde kopjes folgens mijn mensen, maar ik kan ook best hele zachte kopjes geven hoor, en dat heb ik spesjaal voor u gedaan fandaag!

 3. Lieve Kever,

  mij vrouw heb ons eigen jou letters foor geleese met ze traan in ze oog. Wat hebbie jou letters mooi neer gezet, presies op fandaag. Presies assie NU heb. NU is twee jaar ferder dan ze moeilukke mooment van afscheid. Van mij eigen lag ik in mij denkpaal, zoies fergeet jij nooit niemeer Kever. En jij heb heel feel gelijk, het maak nie uit welke dag jij leef maar assie ofer onse Reegeboogbrug ga blijf jou dag foor alteit in onse hart gegrif. Iedereen maak zoies mee en jij maak kennis met jou diepse ferdriet. Jij zeg het zofeel mooi, als jou toekoms op is is jou leefe foorbij. Bolle ze leefe op ze eigen landgoed is foorbij maar ze boodschap leef foor alteit foort in iedereen ze hart. Bolle ze boodschap van Saame. Hij heb iedereen van ons eigen bij elkaar gebracht en hij houw ons eigen bij elkaar. Wij sta alteit sterker dan wat er gebeur in onse leefe. Wij heb elkaar van Saame! Kever jij weet, Bolle was mij buikmaatje. Maar hij was zofeel meer foor mij eigen. Bolle was mij wijse, zachte, liefdefolle Bollevriend. Zo eentje die jij nooit niemeer vin maar het hoef ook nie want Bolle blijf foor alteit Bolle in mij hart. Net als dat jij foor mij eigen alteit Kever ben, jij ben mij besse Kevervriend.
  Dank jou wel lieve Kever foor jou mooie en jou wijse letters. Als Moeder van alle Sterre weet ik, Bolle straal fandaag ze eksra licht. Assie op ze Landgoed sta kan jij ze licht foor alteit zien…
  Voor vandaag heb ik ies speesiejaal gemaak en het is Bolletjes fanieljefla maar deze is nie van meneer Appie maar van mij eigen, van Loesje! Er zit Bolletjes in van kaaramel, Bolletjes van noot, Bolletjes van kauwstik en foor Ooma Bolletjes van massepein. Saame is het mij Bolletjes fanieljefla by Loesje

  Sterkte pootjes van mij eigen,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel voor je mooie zachte letters, je hebt je letters zo mooi naast elkaar hebt gezet dat het fantasties mooie woorden worden die recht naar mijn hart gaan, mijn vrouw had traanen ervan maar ook een lach, nau dan weet je dat het goede letters zijn!, Bolle blijft voor altijd je buikmaatje, alleen nau in je hart, en wij zijn in het NU, ik hoop maar dat we met zijn allen nog heeeeeel veel toekomst hebben!, ik wil nog lang geen afscheid nemen van mijn vrienden, ik wil graag dat ze allemaal hier blijfen, dit jaar zijn er al veel te veel sterren bijgekomen vind ik, dat is zo moeilijk en ik kan het niet begrijpen, ik denk aan wat Bolle zei, over SAMENzijn, dat blijft altijd belangrijk, en Bolle zau zoooo trots op je zijn dat je Moeder van alle Sterren bent Loes!, een betere Sterrenmoeder zau je je niet kunnen wensen, dankjewel dat je zegt dat Bolle fandaag ekstra licht straalt, mijn vrouw heeft bloemen en elektrieke kaarsjes bij zijn teekening neergezet, dan kan Bolle zien dat we fandaag vieren dat hij bij ons heeft gewoond, en dat hij altijd bij ons blijft, en nau gaan we Bolletjes fanieljefla eten, mijn vrouw zit meteen alle Bolletjes kaaramel eruit te snoepen, nau ja!!, het is de perfekte fla voor fandaag, dankjewel!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zitten er al in, en voor erbij is er zelfgemaakte maajonesse, en een hele grote slagroomtaart voor de fietaamientjes!!L

 4. Hajooooooooo poomsie

  Sniksnik. Fandaag isse een wotdag. Want me oomie bolle wert toen een ster. Toen ikke hier kwam woone rook ikke ook een annere kat. Frauw en manmeneer seide dat dat ooma katrien was. Ikke rook het aan haar mant. Ikke ging er in ligge en rook naar haar. Se rook wief. Ikke slaap buite op haar ploemstoel segge me mense. Maar poomsie… hij rook niet eens naar haar!! Me mense segge dat dat komp ommedat het buite staat. Net as de kwabbelpaal. Ikke seg ook stees datte hut fan mij is. De mant besgauw ikke wel fan haar. Maar poomsie… die is me tog een partij kwein. As ik me uitrek falle me poote buiteboord hihihi.

  Ikke weet nog datte we foor oomie bolle een kaarteaksie deede. Uwes mense hadde soooon furrdwiet.
  Mamsie en ik hadde toen ook nog een kwok laate maake met oomie erop.
  Poomsie… kun uwes teege uwes mense segge datte we oomie nooit sulle furrgeete?
  Koppies🐾🐾

  1. Heeee lieve grote jongens siejemeese zwarte panter, dankjewel voor je lieve letters!, de klok hangt hier, en mijn mensen kijken er altijd naar!, en om het pakket moesten ze toen zooo huilen, omdat het zo fantasties mooi was!, mijn mensej hebben me ferteld van je ooma Katrientje, en van je broertje Poppy, ik denk dat je ooma een beetje kleiner was dan jij, of brn jij groter?!, ik ben ook groter dan Bolle, ik paste bijna niet op zijn stoel in de tuin, net als bij jau en het mandje staken mijn poten alle kanten uit, dankjewel dat jullie oomie Bolle nooit fergeten, mijn mensen fergeten je ooma en je broertje ook nooit!!, alle sterren blijven er altijd bijhoren en binnenkort gaan we zwaaien!, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en de frietuur staat al aan, en omdat fandaag een biesondere dag is maak ik je gewone bestelling twee keer, dan heb je twee dagen gesond eeten!, ik zet het bij je balkondeur in een papieren zak waarop staat GROENTE EN FRUIT (yuk…),dan merken je mensen niks!!!

 5. Lieve Kever.

  Het is vandaag een speciale dag, de dag dat Bolle over de regenboog ging. Ik weet wie Bolle is, want zijn foto staat hier op de kast naast zijn vriend Vlo, die hier voor mij gewoond heeft. Net als jij voelt dat Bolle er zo nu en dan is, voel ik dat Vlo hier soms nog even komt. Het zijn wijze katers Kever!!
  Er staat ook een poppetje van stof bij de foto. Mijn vrouw vertelde dat dat van Bolle is geweest. Ik snuffel er vaak aan, ik ruik hem nog een beetjes. Soms speel ik er voorzichtig mee, zou hij dat goedvinden denk je..?

  Mijn vrouw verteld vaak over Bolle en Vlo, de dat ze het best fijn zullen hebben daarboven, samen met alle ander Sterren.
  Ik zwaai iedere avond naar allemaal, maar vanavond ga ik extra naar Bolle zwaaien!! En ik ben dankbaar dat ik alle mooie verhalen over hem hoor van mijn vrouw. Zo leer ik hem goed kennen, en weet ik meteen wie hij is als ik ooit zelf over de Regenboogbrug ga.
  Maar, Kever, voorlopig moeten we het allemaal maar goed hebben hier samen, en genieten van iedere dag. Dat zou Bolle zeker willen!!

  Ik geef een heleboel zachte kopjes aan jou en je mensen, ook namens mijn vrouwmens.
  Heet veel liefs van Fietje.

  1. Lieve Fietje, dankjewel voor je lieve letters over Bolle, en mijn vrouw roept dat Bolle zeker weten zau willen dat jij met het poppetje zau spelen!, daar is het poppetje voor, en het is nau van jau, dus je mag er mee doen wat je wilt!, ik weet ook van kater Vlo, er staat hier een footoo van hem, hij had zo een lief gesichtje, er staan hier allemaal footoos van katten die ik ken, of die Bolle kende, dat is mooi vind ik, de sterren blijven altijd bij ons horen, we dragen ze in ons hart, en wat mooi dat Vlo ook nog langs komt, hij vindt het vast heel fijn dat jij nau voor zijn en jauw vrouw zorgt!, ik wil nog een hele tijd hier blijfen, en ik hoop dat dat kan, en ik geniet net als jij van elke dag, want elke dag is biesonder!, dankjewel dat je fanavond ekstra naar Bolle zwaait, hij twinkelt zeker terug, ik zwaai ook altijd naar iedereen, en over een tijdje hebben we ook weer hoedjes op!, lieve vriendin Fietje, mijn mensen zeggen dankjewel voor de zachte kopjes, ze vonden ze heel fijn, en ik ook!, ik stuur jullie tweetjes heeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb allemaal snekkies gestrooid, spesjaal voor jau!!

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam, soms gaat er iets faut met de tegniek, dat heb ik ook!, dan heb ik heeeeeeel veel woorden gemaakt en toch komen ze niet te foorschijn!, soms word ik er een beetje boos van, maar mijn vrouw zegt dat tegniek zich daar niks van aantrekt, het gaat gewoon zijn eigen gang, nau ja!!, ik stuur u en Sam en ook Pom en Vos heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor Sam een bakje patee gemaakt, en voor u een nasi rames omdat het een spesjale dag is!!!

 6. Lieve Kever op Kever-zondag en dat is nu. Wat heb je dat mooi gezegd over de dagen met een naam en dat dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Omdat het gaat om nu, vandaag, dit moment.

  Maar ook dat sommige dagen een speciaal gevoel hebben. En dat is nu, vandaag ook. Een speciaal gevoel voor Bolle, van Bolle, van Saame.

  Daarom sturen we extra zachte neusjes en pootjes en heel veel liefs voor jou en voor je mensen. Vanavond gaan we extra zwaaien naar alle Sterren maar heel speciaal naar die van Bolle ❤ 💥

  1. Lieve mevrouw Maria, en natuurlijk Bibi en Filos!, dankuwel voor de mooie en lieve letters, Bolle woont als ster in ons hart, hij en Muppet en Minoes en Snoet hebben elkaar vast al ontmoet, want de sterren zijn ook SAMEN, net als wij hier beneden, en ooit gaan we elkaar weer zien, maar NU nog niet, nu zijn wij nog hier, en ik wil heel graag nog een hele tijd hier blijfen, maar ik weet ook dat je daar niks over te zeggen hebt, daarom geniet ik van elke dag en vind ik elke dag een feest!, dankuwel dat u ekstra naar de sterren zwaait fanafond, en spesjaal naar Bolle, ik weet zeker dat hij ekstramooi terugtwinkelt!, ik stuur jullie viertjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en gisteren had ik geleerd antio, dus dat zeg ik nau!!

 7. Lieve Kever,
  Wat zijn dat mooie letters die je hebt neer gezet!!!!!
  Dit is een dag met een lach en een traan voor jullie!
  En Bolle heeft het woord SAAME zoveel betekenis gegeven!!!!!
  En wij weten zeker dat Bolle super trots op jou is!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve allemaal, dankjullie heel veel voor jullie mooie en lieve letters!, mijn mensen hebben me ferteld dat hij zo een dappere katerman was, en dat hij altijd bleef fertrauwen op liefde en SAMEN!, en hij is vast blij dat hij zo in herinnering blijft, want SAMEN is het allerbelangrijkste dat er is!, lieve Dopey, Belle, Izzy, Tica, Panda, Moby, Pippie, Dotje en natuurlijk mevrouw Ceciel, ik stuur jullie fandaag ekstradikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

 8. Lieve Kever hier eerst even een berichtje van Kyana. Ome Sir Surf Bolle was haar oom en hij zal nooit vergeten worden. Zijn boek heeft een mooie plek in de kast met zijn knuffel. Verdrietig ben ik maar ook blij dat hij mijn oom was en het woord SAMEN dat is zo belangrijk. En ik weet dat hij SAMEN met alle sterren boven zit te genieten.
  Hier komt Faalentino.
  Hallo mijn Pepeoomopa Super Kever+. Het is vandaag een dubbele dag. Verdriet en vreugde kunnen samen. Furdriet om Bolle maar fjeugde omdat u er bensse.
  Ik heb daarom speciaal fandag alles dubbel gemaaksse. Voor u mensen een taart met sjokolaase en nootjes. Foor Mikkie en een dubbel snoep buffet. Er ligt een doek overheen met de letters SLANK. Van ons allemaal een megadikke koes. We tetteren foor fjeede betersjap foor de siekjes en vanavond sturen we mooie sterren naar Bolle er staat op nooit furgeetjes. Ooh en Tante Jafita segge een koes op uwes lekkere wangen.

  1. Lieve Kyana, Ome Sir Surf Bolle heeft mij in mijn dromen ferteld dat hij zoooo trots op jau was, en nog steeds is!, op jau en je kindertjes die nau al groot zijn, en hij zau zoooo graag een tuinfeest hier in de tuin hebben geopend met een dans SAMEN met jau!, en ik weet heel zeker dat hij nau zit te stralen van geluk, van de letters die je hebt gemaakt, dankjewel!, en lieve Faalentino, nau ben ik jauw Pepeoomopa Super Kever +, en we moeten hier lachen en we hebben ook traanen, maar fooral liefde, heeeeeeel veel liefde!!, dankjewel voor alles dubbel, dat is machtig mooi!, ik vind het heel biesonder en Mikkie ook, hij en ik zwaaien fanafond met zijn tweetjes naar zijn vader!, dankjewel dat je meetettert, en aan iedereen denkt die siekjes is, en dat je Bolle zulke lieve woorden stuurt, je bent zo een lieve biesondere jongen en ik ben zo keitrots op je!!, zooo heee en nau word ik gewoon ferleegen van wat je tante zegt… ik stuur een koes terug voor haar omdat ze zo een mooie dame is!,, en ik heb een feestbuufet gemaakt, voor jullie en jullie mensen, er zijn heeeeeel veel lekkere dingen voor iedereen, en alles is in sterform, en over het kattenbuufet ligt een doek met GROENTE erop, dan hebben je mensen niks door!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!, voor jullie allemaal en ik stuur jullie met zijn allen een miljoen koesen💋💋💋!!!

 9. Hallolieve grote vriend Kever,
  Ikjes eb vrouwtje gaan vanavond als de sterren weer er zijn extra naar de Bolle ster zwaaien. Vrouwtje zegt dat de dag dat er een reuze lief maatje een ster wordt en op reis gaat naar regenboogland en daar die prachtige ster gaat worden, altijd bij je blijft zeker het geeft hoe lang ook geleden verdriet maar ook een lach en heel veel herinneringen. Is hier in huis ook zo.
  Maar Kever Bolle heeft een heel goede daad gedaan in regenboogland, hij heeft heel veel troost gestuurd en ervoor gezorgd dat jouw mensen jouw zijn gaan halen uit het asiel. Die dag is vast ook en speciale dag ieder jaar hoor.
  Maar wat tetter jij nou, wil jij nog veel meer kauwstaafjes, ikjes mag uit mijn snoepkastje veel kauwstaafjes pakken en meesturen, voor jou en Mikkie hoor. Kunnen jullie samen hele verhalen samen tetteren over alles wat jullie beleven.
  Kever dankjewelles voor jouw mooie schrijjf over van elkaar houden en er voor elkaar zijn. Dat is het allerbelangrijkste.
  Ikjes ga nu nog even buiten kijken of er weer wat meer vogeltjes zijn, Nog niet zo heel veel, maar er zijn er al best weer wat en ja dat vind ikjes zo gezellig.
  Lieve grote vriend ik moet veel groetjes mee sturen van mijn vrouwtje voor jouw mensen en en grote knuf op jouw bolletje. Grote poot en veel kopjes van jouw grote vriend die soms al weer wat oefent voor de formule race, Jip

  1. Heee lieve grote vriend Jip, dankjewel voor je lieve letters, en dat jij en je vrouw spesjaal naar Bolle zwaaien fandaag!, wij zwaaien ook altijd naar alle sterren, dan weten ze dat we altijd aan ze blijven denken, en dat ze altijd meereizen in ons hart, jij en je vrouw hebben ook zoveel sterren, en die waken nau over jullie, dat is een feilig gefoel, en wij hier beneden kunnen ze zien twinkelen, dat is mooi ook al is het heel anders dan het was, maar de liefde blijft altijd, en wij beneden zijn SAMEN, net als dat de sterren SAMEN zijn, en zo hoort het, want als je liefde uitdeelt wordt het steeds meer!, mijn vrouw denkt dat Bolle mij heeft aangewezen aan haar, ik vind dat mooi, en het is ook zo!, dankjewel voor de kouwstaafjes Jip, ook van Mikkie!, straks gaan Mikkie en ik naar Bolle zwaaien, want Bolle was natuurlijk zijn vader en dat blijft hij altijd!, lieve Jip ik hoop dat je veel vogeltjes hebt gezien, ik zag fandaag een vlinder!, en ik begin ook weer een beetje te oefenen voor de Formule2!, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!, en mijn mensen sturen heeeeel veel lieve groetjes naar je vrouw en voor jau een kroel achter je oren, en ik heb in je ren een kommetje met allemaal snekkies neergezet, en voor je vrouw is er taart omdat het een biesondere dag is!!!

 10. Lieve Kever, wat heb je mooi geschreven! Vandaag is een dag met een sterretje en dat sterretje heeft Bolle. En SAAMEN zullen wij hem nooit vergeten. Net zoals onze andere vriendjes en vriendinnetjes in Regenboogland. Wij hopen dat ze daar samen een hoop pret maken. Nog even en we gaan naar ze zwaaien.

  Veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka, dankjulliewel voor jullie lieve letters!, ik foel ze in mijn hart ook, en mijn mensen ook, en jullie zeggen het presies goed, dat we SAMEN zijn, en we blijfen altijd SAMEN, ook als iemand een ster wordt blijven we bij elkaar horen, en ik ferheug me al op de Hoedjessjoow, dat we met zijn allen gaan zwaaien, dat foelt zoooo biesonder!, ik denk dat de sterren ook al zitten te wachten, het is een band tussen hemel en aarde!, lieve Binti, Zooka en mevrouw Gerda, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve knuffeltjes terug, ze zijn van Kever!!, en ik heb snekkies gestrooid, en voor mevrouw Gerda staat er een stuk appeltjestaart met slagroom!!

 11. Lieve Kever, wat mooi heb je geschreven over ons lieve vriendje Bolle sterretje. Jouw mensen en jij vieren vandaag zijn leven met een lach en een traan. Wij gaan vanavond naar hem zwaaien als zijn heldere ster aan de hemel verschijnt. En ook natuurlijk naar alle andere vriendjes daar. Zij zullen nooit worden vergeten en zijn voor altijd in ons hart. Zachte knuffels lieverd van Ina en Pasa.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Pasa, en natuurlijk Floortje sterretje, dankjulliewel voor jullie hele lieve letters, gelukkig zijn wij hier op aarde SAMEN, en de sterren zijn ook SAMEN, en u zegt het presies goed: de sterren blijven voor altijd in ons hart en worden nooit fergeten, de liefde blijft altijd, en zo blijven we toch een beetje SAMEN, ook al is het heel anders dan het was, dat is moeilijk en ferdrietig, daarom stuur ik jullie heeeeeeeeel veel lieve zachte knuffels, spesjaal voor jullie en jullie sterren, en ik heb voor Pasa een bakje patee gemaakt, en voor u mevrouw Ina een gebakje met allemaal lekkere dingen zoals sjookoolaa en nootjes en slagroom, het is van Kever!!

 12. Lieve Kever,

  Ach ja, die lieve en wijze Bolle. Wij vergeten hem echt niet. Zijn mooie boek staat in de kast en een aantal foto’s van hem in de computer van onze vrouw. Zo kunnen we hem nog altijd zien en aan hem denken.
  Onze vrouw las vorige week zo’n mooie zin in een boek : Verdriet is de prijs die je betaalt voor de liefde die je had voor een mens of dier. En toen moest ze gelijk denken aan al die lieve mensen en dieren die nu over de regenboogbrug zijn. En wij weten zeker dat ze daar over de regenboogbrug ook aan ons denken. Zo blijven we toch nog bij elkaar.

  Lieve Kever, leef maar fijn in het nu. En ook wij blijven zwaaien naar alle twinkelende sterren.
  Veel zachte kopjes van ons allemaal en veel liefs en veel sterkte voor je mensen.

  1. Lieve allemaal, dankjulliewel voor jullie lieve letters voor Bolle, hij zau er zelf gewoon ferleegen van worden!, hij was zio hele bescheiden katerman, dat heeft mijn vrouw me ferteld en ik kan het zien op de footoos!, het klopt helemaal van die prijs voor de liefde die je kreeg van iemand en had voor iemand, en mijn vrouw zegt dan dat dat het helemaal waard is!, en dat de liefde altijd blijft, ook als iemand een ster is geworden, ik ben wel blij dat de sterren SAMEN zijn, net als wij, en ooit zien we elkaar weer, maar eerst is er nog nu en de toekomst, en daar geniet ik van!, fijn dat jullie ook naar de sterren zwaaien, ik doe mee!, lieve mevrouw Markjoke, Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en fanafond zwaai ik ook ekstra naar Lisette!!

 13. Hoi vriendje Kever, beetje laat maar mijn mensen waren er gisteren niet en ik mag niet alleen op de laptop of op de tablet..best stom eigenlijk he? maar goed…wij hebben Bolle niet echt goed gekend maar mijn vrouw leest iedere twee weken voor uit de verhalen uit de oude doos en zo leren we hem ook beter kennen en ze heeft geloof ik ook een boekje over hem. Dat lijkt me best speciaal om hem nog wel eens te zien en ook dat je hem geroken hebt toen je daar kwam wonen. Hier woonden toen Dropje en Molly al maar die waren er ook meteen om te komen kijken wie er ineens in huis bij kwam wonen. Mijn mensen praten wel eens over Spinner, die had dezelfde kleur als Bolle zie ik op foto’s. Ze missen haar nog steeds heel erg en het is ook verdrietig dat ze er niet meer is maar dat geldt voor alle poezels natuurlijk die nu sterretjes zijn geworden. Ik ga het hoedjesdag heel hard zwaaien naar ze hoor. Ik denk dat Bolle erg lief was en hem missen is erg (net als alle andere natuurlijk ook) maar jij geeft je mensen weer liefde en ze genieten van jou, dus nog lang daar blijven wonen hoor. Hopelijk is de toekomst nog heeeeeeeel lang. Ik doe trouwens ook niet aan dagen hoor…soms zeggen ze iets over weekend en iets speciaals krijgen maar ik lust eigenlijk wel gewoon alle dagen natvoer uit een zakje of blikje…dat moet kunnen toch? Knuffels van Lucky

 14. Bolle ❤️🧡💛💚💙💜🤍💖

  Bolle bracht ons Saame.

  Bolle heeft zonder vooropgezet plan een heleboel lijntjes gelegd die voor verbinding zorgen. Toen, nu, voor altijd 💞💕💞💕

  Dikke knuffel voor je lieve mensen die je nog zoveel meer liefde hadden willen geven.

  En een lieve kroel voor jou, knappe Kever. Jij bent een meester in slingers ophangen en confetti strooien om van het leven dat er ook nog steeds is een feest te maken.

  Liefs van het mens van de BBBeestjes

  1. Lieve mevrouw Mo, zooo heee wat een machtig mooie letters heeft u gemaakt over Bolle!, ik weet zeker dat hij nau zit te straalen van geluk, en hij zau zoooo blij zijn dat we nau SAMEN zijn, dat vond hij het belangrijkste en het fijnste, en dat vind ik ook!, daarom hang ik fandaag nog meer slingers op en heb ik voor jullie allemaal heerlijke snekkies neergelegd, in de form van een ster, voor u zijn er een heleboel witte sjookoolaadebonbons, en weet u?, als mijn mensen aan Bolle denken denken ze ook aan Sjaak, die twee hebben elkaar vast heel veel te fertellen!, heeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes voor u en alle beestjes, ze zijn van KeverT!!

Reacties zijn welkom