Ik ben zo moe

moe Ik ben zo moe. Het is de hele tijd warm. En ik ben heel druk met verharen maar ik heb nog steeds geen zomervacht.

Ik snap niet waar die zomervacht blijft. Het is heel erg zomer.

Aaien

Iedereen dankuwel voor de tips om sneller te verharen maar ik wil geen spullen aan mijn lijf. Vind ik niks en ook moeilijk. Het enige dat ik wil is een hand en die mag ook best een beetje nat zijn. Dat doet iets fijns, zoiets heb ik nou wel door.

Liggen

Vandaag heb ik weer niks gedaan. Als het zo warm is dan hoef ik niet in huis te helpen. Dus ik ga dan hangen. In de vensterbank tot ik het daar te heet heb. Dan in mijn doos. Of op de bank. Als de ventilator aan is lig ik op het tapijtje ervoor. Maar die mag alleen aan wanneer mijn vrouw thuis is, anders niet.

En soms wil ik op het bankje bij haar werktafel liggen maar alleen als ze werkt, anders doe ik het niet.

Ik lig dus overal en ik slaap en ik word wakker en ik voel ik wil weer slapen.

Moe

Weet u wat het is, ik ben gewoon moe. Van de zon en de warmte en van het hangen en dat k nou nog altijd geen zomervacht heb. Er komen zoveel haren van mij af dat ik allang kaal had moeten zijn, maar ik ben het niet. Dat is best raar. Maar ook wel fijn.

Koel

Ik hoop dat u wel een koel plekje heeft om te liggen. Bij mij thuis is alleen de badkamer koel en daar ga ik niet in mijn eentje liggen. Mijn vrouw wil niet mee. Dus dan hang ik maar im de huiskamer want ik wil wel samenzijn.

Het is best raar als het zo warm is.

 

 

 

6 thoughts on “Ik ben zo moe

 1. Hallo Bert,

  Heb jij het ook al zo slecht met deze warmte en het verharen. Bert het is niet alleen dat verharen hoor, maar het kriebelt zo veel en dan gaan we weer poetsen en komen die vervelende haren weer in je buik. Bij mij is het gekke, dat ik pas sinds ik zo slecht ben gaan eten ga verharen. Vrouwtje vertelde dat ik daarvoor gewoon verhaarde zoals je een heel jaar doet en dat is heel normaal, dus geen zorgen daarom. Bert wij zijn geen tropen poezen en het zal wel zo zijn dat we niet kunnen wennen aan dan weken fris en dan weer erg heet. Wij zijn huiskaters en die zullen waarschijnlijk meer last hebben dan een buiten kat, maar ja daar hebben we niks aan. Ik mag nu naar buiten omdat de zon er nog niet is en het heerlijk is. Vrouwtje heeft de zonwering al omlaag gedaan om het zolang mogelijk koel te houden in huis. Jij hebt het grote probleem van de warmte met je haren en ik van de warmte en hup ik eet weer haast niet. Gelukkig drink ik wel heel goed hoor.

  Bert een ding is zeker jij bent geen tropen poes hoor, mensen zeggen dat wij tot 35 gr. temperatuur kunnen verdragen, is wel warm vind je niet en dat wij alleen maar afkoelen vis onze pootjes, dus nergens anders langs. Daarom spelen ook veel poesjes in een bak koud water met een paar speeltjes erin. Ik krijg van vrouwtje robot visjes en die doet ze dan in een teiltje water en dan hoopt ze dat ik die ga vangen en zo ook warmte kwijt kan.

  Bert voor deze dag heel veel sterkte gewenst en knuffels van mijn vrouwtje en van mij pootjes en kopjes.

  Je grote vriend Jip

  1. hoi Jip ik ben zeker weten geen tropenpoes en dat ga ik ook nooit worden. Ik wil gewoon zon waar je in kunt hangen dat fijn is. En dat jij gewoon kunt eten. Mijn vrouw heeft ook gelezen wat je schrijft over water aan je poten en toen kwam ze met een natte hand, getsie!! droge poot van Bert

 2. Bert, ook wij hebben last van de warmte . Het is gewoon te warm. Ons vrouwtje zegt het ook die is ook moe en die moet het huishouden doen. Haar advies is gewoon rustig blijven. We krijgen ijsblokjes in onze drinkbak en extra natvoer . Want vocht zegt ze is heel belangrijk, en ze zegt als ze het weer kon regelen dan zou de temperatuur langzaam omhoog gaan maar niet zo hoog als dat hij nu is. 25 graden vind ze iedeaal ook voor ons. Dikke knuffels van ons Bert

 3. Bert,die hele warmte mag van mij nu gestolen worden. Nu is het niet meer fijn hoor. En vrouwpersoneel zegt dat ze me nu beter in de gaten houd vanwege mijn stomme hartje .
  Het eten smaakt ook niet zo lekker meer. Maar wat wel koel is,ik mag nu al veel vroeger naar buiten. Eerst MOET ik wat eten en dan een frisse neus halen rond 5 uur smorgens .

  1. Dat is supervroeg Katrien het is lief dat ze voor jou opstaan!! Ik hoop dat het weer snel weer gewoon is.

Reacties zijn welkom