Hoe moet ik traplopen?

Zit je  ergens mee, dan kun je me mailen, en dan zet ik je vraag op de site. Mijn mailadres is: huiskaterbert@xs4all.nl

Ik zal zelf beginnen met iets waar ik mee zit. Dat wil zeggen toen ik bij mijn vrouw kwam wonen was het best een probleem en nou nog wel maar minder. Ik zou het fijn vinden om ervaringen van anderen te horen.  Ik zit een beetje met traplopen.

Ons huis heeft twee grote trappen en ze zijn lekker breed. Het is een bovenhuis. Op de traptreden ligt tapijt dus dan heb ik houvast gelukkig.

Maar ik vind het toch elke keer weer een beetje moeilijk. Ik doe nou de methode konijn dat ik op een tree sta en dan naar de volgende hop. Vooral bij het naar beneden gaan. Naar boven lopen lukt veel beter gek genoeg.

Ik wil graag naar boven want dan kan ik bij mijn vrouw slapen. Dus ik heb motivatie genoeg. Alleen blijft het een beetje dat ik zeg… nou… het is toch best moeilijk.

Hoe doen jullie dat: traplopen? Is het wennen en gaat het vanzelf beter of is er iets dat ik nog niet weet? Ik lees het heel graag!

Reacties zijn welkom