Als je moeilijk eet

Soms krijg ik  Instinctive van Royal Canin voor mijn avondeten. Het is voor moeilijke eters, dus extra lekker en het ruikt ook heel erg goed. Ik ben geen moeilijke eter, hoor. Het is meer dan ik soms iets wil dat extra heel erg extra lekker is. En dat is dit.

Ik eet het dus heel graag. Dat heeft ook een nadeel. Dat is: ik eet het heel snel. Nog net niet in een tempo dat ik ervan moet overgeven, maar veel scheelt het niet. Eigenlijk zou ik twee zakjes beter vinden, dan moet je vanzelf wel even pauzeren denk ik. Maar dat hoef ik hier niet te verwachten, ook al niet omdat er altijd brokjes staan.

 

Kijk zo ziet het er dus uit. Je ziet meteen al dat het gemakkelijk eet, echt hapklare stukjes zijn het en de saus is ook heel goed. Als gewoonlijk krijg ik er wat extra water doorheen, dan is het nog zachter en eigenlijk heb ik dan meer saus alleen dunner, daar heb ik geen bezwaar tegen.

Dit eet ik in minder dan tien minuten op. Dan is mijn bord meteen leeg en schoon. En daarna wil ik graag een snack. Gewoon om lekker te kunnen blijven eten. Krijg ik dat niet, dan accepteer ik dat wel uiteindelijk, zo is mijn karakter. Plus ik weet dat ik later op de avond weer wat krijg.

Instinctive van Royal Canin is dus ideaal voor moeilijke eters of als je trek hebt in iets erg lekkers. Ben je zenuwachtig en eet je daardoor snel, dan zeg ik: niet doen. Het wordt schrokken en overgeven. Het is gewoon zo, sorry dat ik het zeg.

Ben jij een moeilijke eter of juist helemaal niet? Laat even een berichtje achter  bij de reacties!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *