Hoe Loesje en ik ferkering kregen

ferkering Het is donderdag en Loesje heeft nog eefe tijd voor haarzelf nodig wegens alles dat er is gebeurd, dus ik dacht ik fertel iets over ons saame en dat is hoe wij ferkering kregen.

Ferkering

Vroeger dacht ik nooit aan ferkering. Ik woonde hier bij mijn vrouw en alles was in orde. Dus ik dacht zo is het leefe. Gezellig thuis met knuffels. Op feesboek had ik vrienden en daar was het ook elke dag. En op mijn blog kon ik dan weer lezen wat vriendjes met hun leefe deden. Echt waar, ik dacht mijn leefe is helemaal af en klaar het kan niet beter.
En toen kwam er een ferandering.

Hoe het kwam

Op feesboek zag ik opeens dat elke dag een mooie poes reageerde. Ze leek ferleege. Maar ze zei elke dag wat teege me. En ik teege haar. En ik ging haar plagen, waarom weet ik niet, maar ik froeg ook stuur eens een foto van je buik en ze deed het!! Nou en toen foelde ik Bert nou moet je ook een nette katerman zijn en dus froeg ik haar om ferkering. Dat was op drie junie en het is nou zes jaar geleden en op die dag leerde ik mijn leefe kan nog beter worden en dat werd het ook.
Loesje en ik blijfe gewoon in ons eigen huis, maar we zijn wel saame, op onze manier. En we deele wat het leefe brengt , moeilijke en fijne dingen. Nou komen de tips van Loesje foor verkeering ik ben het met alles eens.

Tips van Loesje

Wat kan jij doen assie soiets voel?

 • Jij moet eerst goed voor jou eigen zorge, assie gelukkig wil zijn in jou liefde dan moet jij jou eigen nie ferwaarlooze.
 • Jij moet eerst jou tonijn eete, dattie goed op jou gewicht blijf. Jij mag ook jou maatje meer koestere. Jij mag het uitstraale.
 • Jij ga jou vacht goed verzorge, dattie er nie bijloopt als jou ferloope tiep. Jij moet aantrekkeluk zijn.
 • Jij zorg dattie rieleks ben, jij kan jou meedietazie doen. Rust en slaape foor jou kondiezie. Dattie lekker in jou vacht kom te zitte.
 • Assie jou eigen goed voel en jij ben sterk genoeg ga jij eerlijk zijn naar jou eigen
  Dan ga jij eerlijk zijn naar jou verkering. Jij ga jou eigen kwesbaar opstelle.
 • Jij ga moeite doen voor jou verkering. Jij ga jou verkering laate weete dattie belangrijk is. Jij laat het zien en jij laat het voele. Jij kan jou verkering verwenne met vachthapjes, jij duw jou kop in ze vacht.
 • Jij ga jou verkering verleide, jij ga rolle op jou grond met jou buik omhoog. Jij kijk swoel, jij maak jou eigen geluidjes.
 • Jij ga tijd vrijmaake voor jou verkering. Jij leg jou teelefoon weg en jij ga echt kontak maake. Jij ga nie saame geeme, jij ga praate.
 • Jij ga leuke dinge doen saame, bijfoorbeeld renne in jou gras en jij eet vis.
 •  saame slaape, daar ga mij eigen verder nie ofer uitweide… Jij mag ook jou preifussie hebbe.
 • Saamezijn is belangrijk! Saame droome en dattie saame voel, jij ben het foor mij.

Met mijn ferhaal en de tips van Loesje is ferkering gemakkelijk, maar het hoeft niet, dat zeg ik er ook bij.

16 gedachten over “Hoe Loesje en ik ferkering kregen

 1. Hoi Bertje,

  Wat lief dat je foor Loesje infalt. Enne mog ik ooit furrkeering willen dan zijn dit goeie tips. Ikke stuur liefe sterkte kopjes naar Loesjedinnie, Zus en hun Frau.

  Pootje van Minnie.

 2. Hajooooooo oompie
  Ikke ben bwij dat uwes furrkeer hep met me mamsie. Maar uwes mag niet meer puikfootoos,fjaage hoor. Gihihihi. Die sijn pjiefee. Maar oompie… mamsies puik falt oppe footo nog mee. In hut eggie issie feeeeeel gwooter hihihi. Net de hiemelaaja. Niet te bekwimmen
  Pootjes 🐾🐾

  1. Toen wij ferkering kreege heb ik het nooit meer gefraagd aan niemand niet. Want ik wist eigenlijk ook wel dat ze priefee waren Dorus. Dus Oompie gedraagt zich nou netjes!!
   pootjes

 3. Lieve Bert,

  dank jou wel van jou mooi letters. Mij vrouw heb ze mij eigen foorgeleese en ik wer ferleege en trots in mij hart. Selluf doe ik nu aan bijkomdutjes en hesstelslaapjes maar assie zofeel verkering heb als wij van ons Saame kan jij geluk foele assie zo een mooie letters hoor. En selluf vin ik, al mij tips van mij adfies klop nog stees van ze eigen. Maar iedereen mag zoies foor ze eigen weete want iedereen heb ze eigen verkering.
  Wat wij heb Bert is van ons eigen Saame en jij zeg het zofeel goed. Onse leefe wer nog mooier Saame en zo wor wij Saame ouwt. Leefe doe ze eigen ding maar onse verkering blijf foor alteit bestaan. Het geef mij eigen ook kragt foor mij hesstel.
  Dank jou wel lieve Bert. Fandaag doe ik aan zachte droome van geluk,

  Jou Loesje

  1. liefe Loesje wat goed dat je nou dutjes en slaapjes doet, dat helpt je heel feel om beter te worden. Ik find ook jouw tips zijn gewoom waar. Alleen ik moet me faker wassen dat weet ik ook.Ik stuur je zachte kopjes foor in je droome,
   je Bertje

 4. lieve Bert en lieve Loesje, wat een prachtig, hartverwarmende letters vandaag. Dit keer door Bertje gemaakt. Heel lief en fijn dat je de honneurs waarneemt voor je verkering lieve Bert. Jullie zijn een mooi stel en het is een bijzonder verhaal.

  Lieve Loesje, rustig aan bijkomen en we sturen je heel veel liefs en kracht om weer helemaal goed op de pootjes te komen met geest en lijf.

  Neusje van Bibi, pootje van Filos en liefs van mij erbij.

 5. Hoi Bert,

  Verkering is het mooiste wat er is, mijn lieve verkeering Vlekje en Zwawi zijn helaas een mooi ster geworden.
  Nu zijn ze nog steeds mijn verkeering maar dan vooral in mijn hart, mis ze enorm.
  De tips van Loesje zijn super goed vind ik, zal ze onthouden.

  Pootje van Tommy!

 6. Heeee lieve Bert, wat een mooie blog over de ferkering van jau en Loes!, jullie passen zoooo goed bij elkaar, dat find ik fantasties!, mijn Milamuis heeft mij om ferkering gefraagd en dat fond ik zo dapper van haar, zelf weet ik niet of ik sat zau durfen, en met Brammie ben ik vriendferkeer, met Jafita erbij, dat kan ook!, ik find het ook goed dat je zegt dat je geen ferkering hoeft als je dat niet wilt, als je singel bent en je findt dat het fijnste is dat helemaal goed natuurlijk, alles mag als je maar gelukkig bent en anderen niet pest of bijt ofzo, want dat is niet netjes!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  1. dat heb ik zo gefoeld Kever, toen ik singel was toen was dat foor mij gewoon en het fijnste en toen ik Loesje ontmoette toen was ferkering voor mij het fijnste en nou is dat gewoon op de allerbeste manier,
   pootjes
   Bertje

 7. Hoi Bert en Loes,
  Wat mooie letters…….wij zwijmelen helemaal weg ervan 😍
  Dat is nou een echte lovestory!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

 8. Hoi lieve Bert,

  Wat een mooie en lieve foto van jullie samen! Dat is er eentje om in te lijsten. En je bent een geweldige steun voor Loesje. Samen is toch altijd veel fijner.

  Knuffeltjes voor jullie alletwee van ons, Binti & Zooka

  1. dank jullie wel het is mijn gefoel voor Loesje dat ik er foor haar wil zijn en wil helpen!!
   pootjes
   Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *