Het succes van mijn dekentjes-aktie

dekentjes-actie  Hoi Allemaal, ik heb bericht van het Dierenhospitaal. Deze foto stond gisteren op hun feesboek: er zijn veel dekentjes binnen en ook een verstop-slaapzak. Namens alle dieren hartelijk dankuwel.

Ik wilde omdat ik tien jaar werd tien dekentjes fundresen. Er zijn er veel meer geworden!!

Feesboek

Op de feesboek van het Dierenhospitaal schreven ze:

“De dekentjes fundrees van  huiskater Bertje

Vorige week zondag deelden  wij het bericht van Huiskater Bert. Hij was namelijk jarig en  werd 10 jaar! Zijn grote en lieve verjaardagwens was dat er dekentjes gedoneerd werden aan ons dierenhospitaal.
Dit, zodat bange katten, net zoals hij zich voelde toen hij nog bij ons woonde, een heerlijk verstopdekentje hebben om zich veilig te voelen.
Nou, daar is massaal gehoor aan gegeven! Maar liefst 36 dekentjes en een heerlijk verstop-mandje kwam de postbode brengen!
Heel erg bedankt lieve vrienden van Bertje, en heel erg bedankt lieve Bertje, namens onze dieren!”

Meer

Nou weet ik dat dit nog niet alles is. Want er zijn nog steeds dekentjes onderweg. En er zijn ook vrienden die wegens mijn verjaardag dekentjes aan een ander asiel hebben gestuurd. En de vrouw van Bram heeft van die kussentjes gemaakt dus die horen er ook nog bij. En iemand ging wegens mijn verjaardag extra knuffels aan de asielkatten brengen, dat telt zeker weten ook mee want dat is ook liefde.

Dus er komt nog veel meer aan.

Maar eerlijk waar, al had ik maar één andere kat kunnen helpen dat was ik ook blij geweest.  Het zijn er nou veel meer geworden.

Verjaardag

Dus ik vond het een superverjaardag. Mijn vrienden werd er blij van omdat ze iets goeds konden doen, het hospitaal was blij met de pakjes en de katten en andere dieren zijn blij met de dekentjes en de andere kadootjes. En omdat mijn vrouw zei dat ze trots op mij was, ben ik ook blij. Ook omdat ik zulke lieve vrienden heb die me willen helpen bij het helpen. Iedereen hartelijk dankuwel en veel kopjes van mij!!

11 thoughts on “Het succes van mijn dekentjes-aktie

 1. Hallo Bert,

  Vrouwtje had mij gisteren verteld dat je een bericht van het Dieren Hospitaal had geplaatst over je actie van je dekentjes van je verjaardag. Man wat een succes is dat geweest . Maar wat wij zo geweldig vinden is dat je aan dekentjes doneren had gedacht, Ik had wel in de smiesjes dat je iets wide gaan doen voor andere dieren , maar dit is zo mooi. Wauw en wat veel en ook nog andere spulletjes. Ja je mag heel trots zijn dat je zoveel vriendjes en vriendinnetje hebt en belangrijk ook hun hartje open zetten voor dieren die het moeilijk hebben.
  Zo zie je maar met heel veel staan we sterk en kunnen we heel veel doen.
  Ik moet nu echt weer heel goed gaan sparen, want ik heb de bodem van mijn spaarpot gezien, Ik heb ook zoveel ook aan andere stichtingen gegeven, maar Bert wat voelt dat goed.

  Nu ga ik vrouwtje maar eens een knufbeurt geven, Ja je had door dat ze gisteren veel au had gekregen en nu moet ze dadelijk gaan werken, maar ze voelt zich helemaal niet fit, is maar goed dat ze vanmiddag weer thuis komt.

  Jij met vrouwtje een fijne dag en ik ben benieuwd of je krabmeubel al weg is.

  Knufjes van vrouwtje en poot en kopje van mij.

  Je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, goed dat je je vrouw nu extra kopjes enzo geeft, dat is extra belangrijk als ze pijn heeft want dat helpt. Of gewoon erbij hangen, dat kan ook. Dat je samen in slaap valt daar wordt ze vast ook beter van. poot van Bertje

 2. Oooooh bertje. Kreeg jij ook een warm gevoel in je katerlijf van de opbrengst?
  Als je ooit weer een aksie doet dan doe ikjes gewoon weer mee hoor. 1 voor allen en allen voor 1.
  Een paar jaar geleden zijn het personeel en ik voor onszelf begonnen met een sinterklaasaksie voor het asiel hier in amsterdam. Op 5 december(of beter gezegd rond die dag) brengen ze een mucho grote sinterklaaszak vol lekkers en speelgoed naar het asiel. Voor woefers,nijntjes en katten. Ze hebben nu al heel veel,dus gaan ze op diertjesdag al wat brengen.
  En als ze weer thuis zijn dan vertellen ze me alles. Weet je dat ze vorig jaar een megagrote hond zomaar een kluif mochten geven? Geen klein kluifje hoor,maar zo’n joekel van een dinobot😳😳😳
  Ooooh bertje….ze zeiden ook dat ze het zo erg vonden om die woef weer in zijn hok te stoppen.
  Maar een maand of zo geleden zag vrouwpersoneel dat DE woef die zij een kluif mocht geven geadoptnogwat was😀😀😀😀😀
  Oooooh zo koel. Nou heeft falco een heerlijk warm mandje

  1. Hoi Katrientje wat doen je mensen dat goed en de grote hond was vast gelukkiger daardoor en toen vonden mensen hem vast extra lief. Misschien moeten we met ons allemaal een aksie bedenken voor dierendag, Jip heeft ook altijd goede ideeen over wat je kunt doen.

   1. Lijkt mij koel bert.
    Misschien kunnen we dan blikjes voer doen voor een zwerfkattenopvang. Of zakjes knabbels. Bij de jumper is dat goedkoper. En volgens mij zinn er in elke grote stad jumpers

   2. Bert ik zal alvast eens gaan katerdenken wat voor moois we zouden kunnen doen met z’n alle. We hebben nog wel een poos de tijd. Poot van Jip

 3. Hoi Bert ons kadootje gaat morgen op de post want nog niet alles was klaar en ons vrouwtje is ook niet te ver en te lang weggeweest in verband met ons nieuwe vriendje. Vonden wij niet erg hoor extra knuffels en bankhangen zeker met de warmte. En voor Kenji was dat het moeilijkste. De warmte maar hij is helemaal gewend en we hebben er een maatje bij. En dat de actie een succes was SUPER.

  1. Wat gaaf dat Kenji nou al gewend is, het is best een heel ding om een thuis te vinden zeker als er al veel anderen wonen. Ik vind het knap van hem!! PS gaaf dat jullie ook meedoen met de aksie!!

Reacties zijn welkom