Dorus en zijn innevjoew met tante Ginger

tante GingerHajooooooo iedeween. Hier isse hij weer… uwes poinkiepoinkiepoinkrieporrersiemeeskater Dorus. Deese keer heb ik een behoorluk kippege poes de haartjes fan haar lijf getjokke. Tante Ginger. Sei is hut sussie fan oom Lukkie die ik foorige keer hat gedaan. Tante Ginger isse bwint. En daar wilde me mamsie, me oopa en ikke awwes oover weete. Feel pwesier mette leese.
Pee ess… onner me innefjoew heppik een kwein stukje gemaak ofer me neefie Milo. Sniksnik.

Hoe auwt ben uwes?
Ik ben in april 7 jaar geworden.

Waar ben uwes geboor?
Dat weet ik niet precies.
Mijn mama Roosje was een zwerfpoes en kwam met haar kleine kittens in een pleeggezin terecht en daar was ik er een van.
Een van de andere kittens is mijn broer Lucky. Die ken je wel, want is ook al geïnterviewd. Hij werd pas een paar dagen later gevonden en kon gelukkig weer bij zijn mama en broertje Sammie en zusjes Milou en ikzelf komen wonen. Vandaar ook zijn naam Lucky, omdat hij geluk had dat hij toch nog gevonden was.

Heette uwes alleteit tante Ginger?
Nee, ik heette eigenlijk Alice. Maar mijn nieuwe baasje en vrouwtje vonden Ginger mooier, vanwege mijn kleur. Het zal wel: omdat ik blind ben, kan ik niet zien welke kleur ik heb. Ze zeggen oranje maar dat kan wat mij betreft dus net zo goed pimpelpaars of knalgroen zijn. (Sau wel gaaf sijn. Uwes een pimpeltjepaars hihihi)

Wat is ut eerse wat uwes doet as uwes wakker wor?
Tegen de deur van de trap aan springen omdat ik naar boven wil. Ik mag ’s nachts niet naar boven omdat ik dan de hele nacht loop te spoken en mijn mensen dan niet kunnen slapen. Tja, ik kan nou eenmaal niet zien wanneer het donker is en bedtijd he?
Alleen met oud en nieuw mag ik vanwege alle enge harde knallen ’s nachts boven komen en zo veel spoken als ik wil. Ze zijn er op voorbereid dan een nacht heel slecht te slapen.
Als ik eenmaal boven ben, krijg ik mijn ontbijt op bed bij het vrouwtje. Ik ga dan eerst tegen haar aan liggen en heel hard spinnen en besluit uiteindelijk ook wat brokjes te eten.

Uwes ben bwint. Loop uwes met een bwindegeweide hont in huis of met een stokkie?
Geen van beiden. Ik heb een blauwdruk van het hele huis in mijn koppie, zegt het vrouwtje altijd. Ik weet er letterlijk blindelings de weg.
Ik heb zelfs uitgevogeld hoe ik via de pedaalemmer op het aanrecht kan komen. En ik kan me optrekken aan de radiator en dan zit ik op de koelkast. Ook helemaal zelf achtergekomen dat zoiets kon. Stoer he?( soooooo eg wel!!)

Hoe faak stoot uwes uwes neus ommedat uwes blint ben?
tante gingerDat gebeurt soms omdat ik te snel wil lopen. Toen mijn grote vriendin Ruby nog leefde (die ik heel erg mis want we lagen vaak gezellig samen in een mandje) renden we samen door de kamer. Ik rende puur op mijn gehoor achter haar aan. Nu wil ik nog wel eens rennen, maar bots dan wel eens tegen iets aan. Dus Ruby was eigenlijk mijn blindegeleide kat.
In het pleegezin hadden ze eerst helemaal niet in de gaten dat ik blind ben. Ik was namelijk haantje de voorste van de 4 kittens: als eerste op de bank en in de vensterbank klimmen en er weer af springen. Maar ze vonden dat ik toch wel vaak tegen de tafelpoot aan botste en gingen testen met een laserlampje. Mijn broertjes en zusje doken op het bewegende lichtpuntje af, maar ik gaf geen reactie want ik zag het natuurlijk niet.

Mag uwes wel naar buite?
Nee, vrouwtje is bang dat ik dan een tak tegen mijn ogen aan krijg. Ook al zie ik er niets mee, ze zijn wel heel mooi zegt het vrouwtje en ze is bang dat ze dan beschadigd raken en ik naar de dierendokter moet voor een operatie of zo.
Ik zit wel in de vensterbank op de slaapkamer bij het open raam met een hor ervoor, om de buitenlucht op de snuiven. Via een stoel kan ik makkelijk in de vensterbank klimmen.

Wat is de kweur fan uwes kattebak?
Ik heb het aan mijn vrouwtje gevraagd en die zegt: grijs. We hebben er 5, hele grote waar we ons goed in kunnen draaien en keren. Drie beneden, eentje op de eerste verdieping en eentje op zolder. We waren eerst met 4 katten dus dan moet je ook meer kattenbakken hebben. En omdat ik nu goed weet waar ze staan, willen ze er geeneen weghalen.

Hoe hep uwes oompie Bert leere kenne?
Via het vrouwtje van Lucky, waar mijn vrouwtje mee bevriend is. Die vertelde haar dat oom Bert een leuke eigen Facebook pagina heeft en een blog. Mijn vrouwtje leest daar nu regelmatig en dan hoor ik haar vaak lachen dus het zal inderdaad wel grappig zijn.

Sgaam je je wel eens foor je mens?
Nee, eigenlijk niet. Soms doen ze wel eens iets wat ik niet helemaal snap maar dan denk ik: ach, ze bedoelen het goed.

Is uwes mens lief?
Ja hoor. Je kan er heel goed mee knuffelen.
Ik ga altijd bij mijn vrouwtje tutten, vooral een fleece trui is heel fijn om te tutten. Dan kwijl ik een hele natte plek aan haar trui maar dat vindt ze niet erg.
En ik mag altijd zo lang op schoot liggen als ik zelf wil, zelfs als het voor het vrouwtje niet zo handig is omdat ze nodig naar de wc moet…
Ze zorgt ook altijd voor lekkere dingetjes om te snacken.

Wat fin uwes fan uwes bwoer oom Lucky? Plaagte hij uwes wel eens?
Hij is mijn grote broer, letterlijk en figuurlijk want hij weegt wel een paar kilo meer dan ik.
Omdat hij later gevonden werd dan mama Roosje en 3 kittens, heeft hij een tijdje honger gehad en eet nu daarom veel. Extra reserve aanleggen zeg maar.
Lucky is een lieve broer, hij plaagt me niet.

Mamsiefjaage

Lieve Ginger dank jou wel dattie mee wil doen van jou eigen met mij Doorie ze innefjoew. Jij weet, mij Doorie ze innefjoew is pas ze échte innefjoew assie ook Mamsie ze fraage heb beanwoord. Hier is Mamsie ze fraage:

Lieve Ginger jij ben Lucky ze zusje. Vin jij de sellufde brokke lekker dan jou broer? Wat is jou faafooriete eete. Lus jij sneks en krijgie die ook van jou vrouw?
Lucky eet mee van de speciale brokjes die Molly en Dropje moeten hebben. Die hoef ik niet te hebben.
Ik krijg dus andere brokjes. Maar mijn favoriete eten is toch wel Gourmet mousse. En dan speciaal een soort die ze voor mij in Duitsland halen: mit schmeltzender Kern. Dat klinkt goed he? Liquid snack vind ik ook heel lekker en van het vrouwtje van Lucky hebben we Milky’s gehad. Een soort cupjes met kattenmelk. Die vind ik ook erg lekker.

 Deze fraag is moeiluk Ginger maar van mij eigen moet ik deze fraag wel fraage. Jou oog doe het nie en dan kan jij jou eete nie zien. Hoe weet jij waar jou eete sta? Doe jij eers jou eete foele met jou poote? Doe jou neus meer ruike dan jou broer Lucky ze neus? Doe jij welees naas jou brokke eete dattie bijfoorbeeld in jou bak bijt weeges dattie jou brokke nie zie?
Ik denk dat als compensatie omdat mijn oogjes het niet doen, mijn neus het veel beter doet. Net zoals mijn oortjes. Volgens mijn vrouwtje hoor ik zelfs een fruitvliegje vliegen, zo goed kan ik horen. Zodra ik een vlieg hoor, ga ik er achteraan. Dus ze proberen zo goed mogelijk te voorkomen dat er insecten binnen komen want ik zou ongelukken maken. Ik spring dan heel hoog tegen het raam aan als een vlieg hoog op het raam zit en zou zo uit de vensterbank tuimelen.
En omdat mijn neusje zo goed kan ruiken, kan ik heel goed mijn eten vinden. Om me extra te helpen doen ze ook een beetje liquid snack bij mijn brokjes, zodat ik het nog beter kan ruiken.

Jij kan jou buik nie zien, selluf vin ik zoies heel feel ferschrikkeluk. Hoe weet jij hoe groot jou buik is van ze eigen? Doe jij ekstra brokke eete dattie jou buik kan foele?
Ik ga liggen zodat mijn vrouwtje mijn buikje kan aaien en dan kan ik zo precies voelen hoe groot mijn buik is. Ik wil niet altijd over mijn buik geaaid worden, maar als ik dat wel wil ga ik er voor liggen.

Selluf heb ik mij speesiejaale brokke weeges mij grooniese niere. Hebbie ook speesiejaale brokke Ginger, bijfoorbeeld braijjebrokke weeges jou oog?
Dat zou handig zijn, als er brokjes zouden bestaan om mijn oogjes beter te maken. Wat zou dat een geweldige uitvinding zijn zeg! Maar die zijn er helaas niet. Dus ik krijg gewone brokjes voor binnenkatten van Royal Canin.
Maar jullie hoeven mij niet zielig te vinden omdat ik niet kan zien hoor. Ik ben zo geboren en ik weet niet beter en ik heb een goed leventje.
Mijn mensen hadden namelijk al ervaring met blinde katten. Ze hadden Otis al, die is er nog steeds en die begint nu wel oud te worden hoor: hij is al 15. En ze hebben Ziggy gehad, die was zelfs zonder ogen geboren terwijl ik prachtige groene ogen heb. Maar Ziggy en nog 2 jonge katten zijn binnen een paar jaar tijd doodgegaan en daar hadden ze zo’n verdriet van dat ze er geen kat meer bij wilden. Toen hebben ze een foto doorgestuurd gekregen van mij als klein kitten en dat ik een speciaal huisje zocht en dat niet veel mensen een blinde kat wilden. Nou, toen ze mijn foto hadden gezien zijn ze bij het pleeggezin naar me komen kijken en heb ik ze met mijn charmes helemaal ingepakt. De rest is geschiedenis zoals ze zo mooi zeggen.

Oopa’s eindje:

Haai jongedame
Heb jij een oogje op Oopa?
Nou Oopa, als ik kon zien had ik wel 2 oogjes op je.

Lieve Ginger dank jou wel dattie mee heb gedaan aan mij Doorie ze innefjoew. Wij vin jou zo een biesonnere meisje en wij zijn heel feel trots op jou eigen.
Dank jou wel naames Oopa Floris,  MammaLoesje en mij Doorie
Ik vond het een eer dat jullie mij wilden interviewen.
Nauuuuuuuuuuuuu was dit een gaaf innefjoew of was dit een gaaf innefjoew!!
Het feest foor Oopa wor stees beeter. Mamsie en ik wille gwaag datte uwes awwemaal mee gaat singe met een ooferbekent liet die uwes awwemaal wel ken. Uwes hoor en lees follegenne keer weer ies oke? Hihihihi.

De son

tante gingerWieffe mefrauw Annelieke en sjoonmoessie Sylvia.
Wat kan ikke segge sniksnik. Wat waare we bwij dat neefie Milo bij uwes kwam woone. We hatte een aksie oppeset. De ooferbekente floppenaksie. We saamelde peelgoet in. En noepies. En kaarten. Heel feel kaarten.
We saate uwes selfs nog te pwaage door een feekkadootje op te stuure hihihihi. En opsijneens ging hut fauwt. Feel katten in onse gwoep waare bang dat hut FIP kon sijn. Koors, niet willen/kunnen eete. Sniksnik. En binne twee weeke kweege we gelijk. Snikkerdesnik. Mefrauw Annelieke… neefie Milo isse nu bij me bwoertje en alle annere regenboogfjientjes. Uwes hep nu furrdwiet. Ikke hoop dat uwes weet dat IEDEWEEN in de gwoep er foor uwes is. Ikke bewoof uwes dat eens de son weer gaat sgijnen foor uwes. Ikke kan uwes aween niet segge wanneer. Maar eggiewaar… het gaat gebeure!!!
Dit was hut foor deese keer.
Ik sluit af met een dikke kies
Foor me neefie Milo
Toedeledokie

Dorus

31 thoughts on “Dorus en zijn innevjoew met tante Ginger

 1. Hallo Dorus, Loesje en Oopa Floris, wat een mooi gesprek met Ginger. Wat staat Ginger mooi op de foto.
  Ik (Gijsje) vind het wel zielig dat Ginger blind is. Je weet niet hoe je speelgoed er uit ziet. Of hoe je vriendjes er uit zien. Zijn ze grijs wit, zwart of rood van kleur? Ginger kan zich er goed mee redden. Knap hoor.

  Snik snik, Milo is dood! Vrouwtje vertelde het mij. Dat Milo heel erg ziek werd en niet meer beter kon worden. Milo is nu over de regenboogbrug gegaan
  Milo speelt nu met zijn vriendjes en is nooit meer ziek.
  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje.

 2. Lieve Dorus, wat een mooi interfjoe heb je gemaakt met Ginger. Wij weten nu hoe het is als kat als je blind geboren bent. Pasa en ik hebben weer genoten van jouw letters. Knuffels van ons.

   1. Lieve Doorie,

    hier is jou MammaLoesje en wat hebbie jou mooie innefjoew gehad met Gingermeisje. En wat zeg Gingermeisje nou van ze eigen? Goermetmoes van smeltzenner met ze kern. Oooh Mamsie ken zoies nie maar jij zie mij beebie, Mamsie leer iedere week ies bij.
    Kom jij welees met jou flauwerpauwerauwtoo in Duisland mij beebie van mij hart?
    Lieve Ginger meisje dank jou wel dattie ons zofeel leer van hoe jij zonder dattie kan kijke tog jou leefe kan zien. Mamsie is heel feel trots op jou eigen. Jij ben een biesonner poesemeisje en jij heb biesonnere mense die zofeel lief zijn foor jou eigen. En jij heb jou Luckybroertje, dan hebbie heel feel geluk.

    Doorie jij heb mooi dinge gezeg teege jou sjoonmamsie tante Sylvia en teege jou tante Annelieke. Mamsie is trots in ze hart van zo een beebie,

    Koes koes van jou MammaLoesje

    1. Hajooooooooo mamsiefanmewamsie.

     Moet ik nu ook al naar duiselant rij-je?
     MAHAMMMMMMMMMMMMMMMM dat isse feels te fer foor mij!!! Dat doet ik eggiewaar niet hoor!!! Ikke hep me gwens hihihihi.
     Tante ginger isse een stoere tjik he? Hihihihi.
     Mamsie… ikke fin hut so erg fan neefie milo sniksnik 😿😿
     Ikke hau uwes ❤😽❤😽❤😽

 3. Lieve Dorus,

  Wat een prachtig intervjiew heb je met Ginger gemaakt, heb er veel van geleerd hoe het is om als kat blind te zijn.
  Zo knap hoe Ginger zich weet te redden in huis, echt stoer.

  Met tranen in mijn ogen heb ik je stukje gelezen over Milo, wat onwijs mooi en lief!
  En ooit komt er een dag dat ook voor mij de zon weer gaat schijnen, dat is zo.

  Dank je wel lieve Dorus.

  1. Tante ginger isse stoer he? Hihihihi.

   Sniksnik mefrauw annewiekje. Uwes komp er wel weer. Eg!!! Mij frauw sit nu ook stees te huiwe. Want se denk nu iedewe keer tewug aan toen met me bwoertje. Sniksnik. Sterrekepootjes 🐾🐾

   1. Lieve Dorus,

    Voor jou vrouw is het nu ook moeilijk, want de herinneringen ana jou broertje komen natuurlijk boven.
    Knuffel je vrouw maar heel veel, en ik weet zeker dat jou broertje nu samen met Milo veel kattekwaad aan het uithalen is.

 4. Haai poezedame,

  Hier is Oopa,
  Oopa Floris!
  wat zeg jij nou Loes?
  WAT ZEG JIJ?
  Keivet!
  Hoeveel oog op Oopa?
  Hee keiveel oog op Oopa!
  Whaaaa haaaa
  Seej noo moor
  In Oopa zijn oor!
  Tindermeisje
  Oopa is keiblij

  Loes ik heb fans!
  Oopa heeft fans!
  Keivet!

  Toedels

  1. OOPAAAAAAAAAA
   Me oopa me oopa me oopaaaaaaa
   Ikke hau uwes. Hep uwes sakgelt oopa? Hihihihi.

   Oopaaaa wie kan uwes nau weerstaan hihihihi
   Dikke koes oopa 😽😽😽😽😽

 5. Hoi Dorus

  Wat een leuk innerfjiew zeg!!!!
  Ginger kan dus een heleboel ondanks dat ze niets kan zien!!!!.
  En wat heeft ze mooie ogen!!!!!
  Prachtig!!!!!

  En wat verdrietig is het toch van Milo 😿
  Sterkte voor mefrouw Annelieke en mefrouw Sylvia!!

  1. Hajooooo awwe ses en wekkere kippies.

   Gaaf he datte tante ginger awwes kan!!!
   Hut is sooo errug van neefie milo. Hij bwijf foor altijt in ons hartje ❤
   Pootjes 🐾🐾

 6. Hallo Dorus, wat een bijzonder mooi interview. Wel lachen als tante Ging er ineens paars zou worden. Bijzonder hoe ze de weg kan vinden in huis. Knap hoor. En dan dat stukje over Milo. Het onbegrijpelijke gedoe met die foute dierenarts. Dat hij Annelieke en Milo zo aan het lijntje kon houden. Maar gelukkig zag een nieuwe dierenarts wat er wel aan de hand was en was het lijden voor Milo voorbij. Kortom het was een bijzonder geslaagd interview.

  1. Hajooooo mefrauw marjolein

   Ooooh sau dat niet gaaf sijn? Een pimpelpaarse tante ginger hihihihi.

   Ooooh het isse so errug fan neefie milo. Ikke ben ook eggiewaar heel boos op die stomme dokker. Milo is nu de awwermooise ster ooit!!
   Pootjes 🐾🐾

 7. Heee lieve grote allerallerallerbesteste sterrieporter!!!, wat een keigaaf intervjoew heb je gemaakt!, ik vond het biesonder om te lezen hoe het foelt als je als kat blind bent, en ik lees al dat Ginger bijna alles gewoon kan doen, o en ik vond het zo mooi dat Ruby een soort blindegeleidenkat was voor Ginger, dat is echt fantasties!, en wat is Ginger een mooie damespoes om te zien, folgens mij is ze heel frolijk, dat zie ik op de footoo!, en ik lees al dat Ginger veeeeeel beter kan klimmen en springen dan ik!, mijn mensen kenden een katermansje dat blind was en dat merkte zijn vrouw pas toen hij al twee was, de dokter had ook niks gemerkt!, dus ik denk zeker dat blinde katten heeeeeeeel veel kunnen, en dat mensen er niet raar over hoefen te doen, elke kat is uuniek, ook als je maar drie pootjes hebt, of één oog, of helemaal geen oogen, het gaat toch om je hart?!, lieve Door, ik stuur natuurlijk heeeeeeel veel lieve kopjes aan mevrouw Annelieke en mevrouw Sylvia, en ik zwaai naar Milo!!, dankjewel voor het intervjoew, ook dankjewel voor je mamsie en je Oopa, en ik stuur heeeeeeeel veel lieve kopjes naar jau en je mensen, en de frietuur staat al aan, de eerste laading frietjes is gebakken, maajonesse erbij doen?, de bittere ballen gaan er zo in!!, het is van je poomsie!!

  1. Hajooooooooooo poomsie

   Ooooooh sag uwes datte se aan hut lagge was? Hihihihi. Hut maak foor haar nies uit datte se bwint is. Se kan eggiewaar awwes!!!
   Gaat uwes in septemmer ook weer meeswaaje? Dan gaane we keihard naar neefie milo swaaje!!!
   Ik wil gwaag fjietjes met majjenesse. Kwooketjes, bittewe balle met mopstert. Fjiekjedelle en een ijssie toe hihihihi.
   Foor uwrs ligge er beerehappe met saattesauws kwaar hihihihi
   Pootjes 🐾🐾

   1. Natuuuuuurlijk ga ik in septemmer meezwaaien!!!, dan weten de sterren dat we ze nooit fergeten!, en wat voor smaak ijs wil je?, in een hoorntje of een bakje?

     1. Komt eraan 🍨!!!

 8. Hallo Dorus, Loesje en Oopa Floris, ik ben er weer, Gijsje! Ik hoop dat die stomme puuter mijn letters niet weer weg maakt!

  Ik wil zeggen, dat ik jullie gesprek met Ginger heel mooi vind. Ginger staat ook zo mooi op de foto. Zo mooi lachend.
  Ik vind het wel goed van Ginger dat ze alles kan vinden zonder dat ze het kan zien.
  Oopa is een echte charmeur. Ginger houdt van Oopa!

  Vrouwtje heeft verteld dat Milo ziek was en niet meer beter kan worden. Nu is Milo over de regenboogbrug gegaan. Hij speelt nu met alle vriendjes die ook over de brug zijn gegaan. Milo heeft nu geen pijn meer.
  Ik vind het wel zielig voor Milo. En tante Annelieke en tante Sylvia.

  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Hajoooooooo tante gijsje.
   Ooooooh einnewuk kon uwes ook wat neersette. Hihihihi. Tante ginger fon de fjaage so gwappig dat se moes lagge hihihihi.

   Ikke fin ut so erg fan neefie milo. Hij hat nog heeeel lang bij ons moete bwijffe!!!
   Pootjes 🐾🐾

 9. Hallo mooie zwarte panter siemees reporter Doorie.
  Dank je wel voor weer een spetterend geweldig innervjoew.
  Ik kende Ginger nog niet en het altijd fijn om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes erbij te krijgen!!
  Ik snap Ginger heel goed.En ik ga mij als minister van blinde en slechtziende zaken bemoeien met het feit dat wij niet of heel slecht ziende katten,ook in aanmerking willen komen voor een blinden geleide hond.
  Mijn aanvraag hadden ze ook afgewezen.Zo stom.TtttSssss
  Want ik zie wel ietsie pietsie meer dan Ginger,maar als niet alles staat waar het hoort te staan, kan ik ook niks terug vinden.Dat weet je wel.
  Ginger doet net als ik.Wij kunnen heel goed leven met onze beperking!
  Ik nodig haar dan ook uit om bij het thee kransje te komen,bij onze pootje bal wedstrijden!!
  Alleen Ginger ,moet je wel opletten dat je niet een lel geeft aan de rammelende ballen van de scheidsrechter,dat vinden ze niet goed en word je zomaar van het veld gestuurd.Doorie zou zeggen: nou van mijn ja zeg!
  Dat is mij namelijk overkomen…..
  Loesje vriendin, je had ook weer de goeiste vragen.Ik bedoel,ik had nog nooit aan braijebrokken gedacht en zie toch ook mijn hele leeftijd van 16 jaar al niks
  Daar denk alleen jij aan lieve Loesje.Zo knap van je.
  Ginger heeft prachtige kleuren van vacht en ogen.Ze passen heel goed bij elkaar zegt mijn scullary girl.
  Lieve Doorie,het is zo verdrietig van je neefje Milo.We sturen allemaal SAMEN mevrouw Annelieke super veel zachte troost kopjes.
  Dank je wel voor het innervjoew,Doorie.Ik heb er weer van genoten!
  Zachte kopjes van je tante Muzette

  1. Hajoooooooo tante muzette

   Nouuuuu uwes gaf de shijtsregger wel een loeiharde twap teege ies pijnlijks hoor hihihihi.
   Ikke fon hut niet fjeemp dat uwes fan hut feld af werd gestuurt hihihihi.
   Ooooh ja… we stuure twooskoppies 🐾🐾

 10. Hoi Dorus,

  Wat een gaaf interview met Ginger. We vinden het heel knap van haar dat ze eigenlijk alles kan doen, terwijl ze niet kan zien.

  En Ginger, ik (Zooka) ben blij dat je niet pimpelpaars bent, want je hebt gewoon de mooiste kleur, net al ikke, hihihi.

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Hajoooooo tantes binti en zooka.

   Oooooh fin uwes paars nie mooi? Ikke fin ut pwaggig!!! Hihihihihi
   Pootjes 🐾🐾

 11. Hallo Dorus, Loesje en Oopa Floris, ik ben het, Gijsje. Ik probeer het is bij Bert. Misschien wil de puuter dan wel mijn letters plaatsen.

  Ik wil zeggen, dat ik jullie gesprek met Ginger heel mooi vind. Hoe Ginger zich redt met haar blindheid. Geweldig!
  Oopa Floris heeft een lieve fan erbij.

  Vrouwtje vertelde mij dat Milo een sterretje is geworden. Daar ben ik verdrietig om. Ik vind het heel erg voor tante Annelieke en tante Sylvia.

  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

 12. Hoi Dorus,

  Wat een bijzondere poes heb jij deze keer geïnterviewd. Alle poezen zijn natuurlijk heel bijzonder, maar Ginger is blind. Wij vinden het ontzettend knap wat ze allemaal kan : extra goed ruiken en horen en alles gewoon kunnen vinden En dan ook nog een trap oplopen. Wij zouden dat doodeng vinden.
  En wat leuk dat Lucky haar zus is. Maar dat is natuurlijk ook wel een beetje aan de kleur van haar vacht te zien. Ze heeft trouwens ook heel lieve mensen getroffen die het niet erg vinden dat ze blind is en goed voor haar willen zorgen.
  Wij moeten trouwens ook nog heel vaak aan de kleine Milo denken. Zijn leven was nog maar net begonnen en toen was het al voorbij. Heel verdrietig allemaal .En dat allemaal door die stomme ziekte.

  Dorus, het was weer heel leuk en interessant om dit allemaal over Ginger te lezen. Veel kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en liefs van onze vrouw.

  1. Hajoooooo mefrauw marjoke en iedeween.
   Oooooh knap he hoe tante ginger eigewuk gewoon awwes kan. Net as wij!! Dus eigewuk isse se hewemaal nie siewig.
   We heppe eggiewaar awwemaal so gehuilt toen neefie milo dood was. Sniksnik. Frauw seg dat fip gemeen is 😭😭
   Pootjes 🐾🐾

Reacties zijn welkom