Dorus en zijn innefjoew met woeffert Saphira

SaphiraHajoooooooooooooo iedeween.
Daar istie weer… uwes fjoolukke rieporrer Dorus. Deeze keer ben ik naar een woeffer gegaan. Oooooooooh juwwie wille niet weete hoe gwoot se is. Se isse nog gwooter dan fjientje Khumba. EG!! Deese keer ging ik naar Saffie toe. Saphira voor onbekende hihihi.
Saffie gaat door ies speesjaals. Se hep een puik fol pootjes. Se isse swanger!! Egwaar!!! Se moet nog een paar weekjes foordat de beebies er sijn. Natuurwuk laat ik se sien asse se gekoome sijn. Hihihihi.
Feel pwesier met het leese fan me innefjoew.

Waar benne geboor?
Ikke kom uitte Barneveld.

Hoe auwt ben jij?
Ikke ben nu 2 jaartjes en 7 maandjes

Waar plas je?
In het veld als ikke met momsie wandelen ga. (Oooooh eg? Niet op een bak?)

Hep je ooit wel eens een kunstgebit afgekloofe?
Hahaha….neeee !!

Jij ben swanger. Hoefeel kindjes sitte in je puik?
Als de 2beners goed geteld hebben zouden het er 12 of 13 zijn. (Sofeel?)

Heppie al een wieg foor je beebies?
Momsie bouwt er eentje…het hout en de rest van matriaal staat al klaar.

Wie gaat de stinkiestankieluiers furrsgoone?
Hihi…de eerste 2 weekjes doe ikke alles zelfjes, dan gaat momsie het overnemen.

Hoe foelt het om tjauwt te sijn met fjientje Khumba en dinnie Norah?
Is heel gezellig metsen alle…we houden allemaal van deze heerlijke kanjer…hij is een echte jentelemen.(oooooh eg? Jat Khumba nooit juwwie koekies?)

SaphiraIsse Khumba een goeje eggenoot? Geeft hij jau sijn kwuifjes?
Hij deelt alles met mij…en nu ikke zwanger ben, staat hij wel eens zijn kluifjes af aan mij.

Jau eggenoot Khumba hat ook een fjaag.
Krijg je als Maas-kant-controleur zwangerschapsverlof?
Daar heeft hij wat geschreven….goed zo lieverd, ga ikke morgen meteen navragen en regelen. Smakken voor jou, mijn lieve schat.πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
En hier is me mamsie weer met haar weereltbewoempte kollumpie:
Mamsie wil hut (w)(fr)eete;

MammaLoesje

Lieve Zafiera Woef hier is MammaLoesje en jij weet, jou innefjoew is pas jou innefjoew assie Mamsie ze eetfraage beanwoord. Maar deze keer wil ik eers zegge, van mij hart feeliesieteer met dattie kleine beebie woefjes krijg en het is ook van mij broer Oopa Floris. Hij krijs nu: Keivet! Maar hij bedoel er niks nie mee.
Selluf vin ik MammaLoesje zijn mij heele swaare taak en feranwoordelukheid. Jij bennie somaar Mamsie, opfoede ga nooit niemeer ofer. Jou beebie wil poinke maar selluf wil jij graag dat jou leefeswerk heel blijf. Daarom zijn mij eetfraage belangrijk, dat jou buik groot en in ze goede form blijf.(MAHAMMMMMMMMM uwes set me foor mij sgutting!!)
Dank jou wel dattie mee wil doen. Hier kom mij fraage en Oopa brei er dan onse eindje aan.

1: Lieve Zafiera Woef, hebbie nu meer honger als dattie geen beebie woefjes krijg? Krijg jij speesiejaal foer en kan jij jou brokke ferdraage. Hebbie nu jou andere smaak in jou bek? Misschien foel jij jou eigen misseluk dan kan mij garnaaale in gembersaus helpe, maar selluf vin ik die nie zofeel lekker.

hihi…lekkere honger heb ikke de hele dag, koekjes en botjes, moms boterhammetjes, alles wat lekker is, is van saffie”! πŸΆπŸ˜‹πŸͺ🀀

jaaaa, ikke krijg nu moeder/puppy eerste brokjes voer. Omdat daar meer eiwitten en bouwstoffen inzitten.

vaak heb ikke een viese smaak in mijn bekkie, en…en…dan drinken ikke te veel, en door het misselijke komt alles opeens….helemaal van alleen terug…en dan ligt het op de mat in de kamer…of de mat bij de eetkamer….
ik…..haal vaak niet op tijd buiten te komen…maar gelukkig is momsie nooit boos.
Momsie heeft extra gember koekies gemaakt….die vindt ikke wel lekker, maar momsie is zuinig met uitdelen.Β  Pfffff…altijd die 2beners met hun regeltjes…

2: Van mij eigen weet ik, jij ben zo een groote Woef. Dan hebbie ook jou groote buik. Pas jou woefies daarin? Moetie straks op jou diejeet als jou woefies er zijn, om jou buik zofeel groot te houwe? Waarmee kan wij jou ferwenne assie MammaWoef ben? Wat lussie egt nie, nooit niet
– momsie zegt dat die dikke buik strakjes weg is, en doordat de baby’s/puppy’s zoveel melk drinken en aandacht nodig hebben, ikke niette veel rust krijg…dan ben ikke zoooo weer een slanke dame.
-watte ikke heel…heel lekker vindt is een wit bot met spek eromheen of andere smaak vlees maakt nie uit. En watte ikke helemaal vies vindt is vis….ieeeee…baaaaa…
Jakkes.

Oopa Floris breit er een eindje aan

Hoezo moet ik iets vragen?
1: Ken jij mij?
-jaaaaa, hoor !! Door de mooie verhaaltjes van Doorie. (Iedeween kent Oopa hihihi)

2: Saame Puppie lof krijse? Keigaaf!
-hmmmm…als je bedoelt,Β  Oopa Floris…of slke puppy’s samen piepen of schreeuwen..momsie zegt ja, en dat ze dat leuk en mooi vindt….of ikke dat keuk en mooi vindt…weet ikke nog nie.
Hebbe nog geen puppy’s gehad.

Lieve Zafiera Woef dank jou wel foor dattie mee heb gedaan met onse innefjoew. Wij wens jou heel feel van jou suukses en hoop dattie ons fertel assie kleine Woefies heb.

– ikke vond het helemaal leuk om met jullie te kletsen…en jazeker laat ik jullie weten als de kleine puppy’s geboren zijn….dan stuurt mijn momsie jullie foto’s en filmpjes.

Naames mij Doorie, Oopa Floris en mij eigen Loesje Huispoes (MammaLoesje).

– En van mij voor jullie een hele dikke en natte liefdevolle lebber : πŸΆπŸ‘…πŸ’¦πŸ’¦πŸ’§πŸ’§β€οΈ

Dorus fertelt

Nau nau nau. Wat een innefjoew weer he? Uwes weet nu awwes fan dinnie Saffie. Ikke hoor uwes fjaage of er nog wat pannents febeur is in de twee weeke dat we elkaar niet spjaake. Nou… NEE. Klaar!!
Hihihihi. Ikke mag nog stees affentoe naar buite. Aween niet so lang meer. Ommedat hut kauwt is seg mens. En mij faggie is nou niet eg dubbelgevoert. Voorige week foelte ik me een daggie wat minnetjes. Ikke hat niet soon twek in mij bwokkies. Was maar 1 dag hoor. SaphiraFrauw twijfelte offe ik naar de dokker moes. Ikke sei NEE!! De follegent dag was ik weer so goet als me auwe hoor. Hut is ook niet meer so weuk oppe ballekon. So goet as awwe plante, waar ik me agger kan furrsguile, zijn foessie. Stom he?
Ikke sit tjauwes weer agger een muisie aan hihihihihi. Eers honger ik um uit door um op 1 plekkie te late zitte. En assie dan eg honger hep moet ie sigselluf laate sien. Toch? En dan heppikum hihihihihi.
Weet uwes wat errug is? Dat ikke nog stees nies, maar dan ook he-we-maal nies, foor Sinnekwaas hep kjeeg!! En dat terwijl ik soon liefe kaaterman ben. Ikke hep me soontje Valentino natuurwuk wel wat gegeef. Sau ik dat niet doen sau hij de boel bij mekaar krijsse. Die boender is gestop met sijn opleiding tot sakkerollertje. Me Jiekie en ik hebbe nu onse hoop gefestig op kweine Bliss. As uwes,denk wie is Bliss? Dat isse me kleine niggie.

Ikke sluit af met een kwiptiese ommesgrijffing foor oofer 2 weeke.
SLURRUP hihihihihihi. Ennnnn mamsie gaat deese keer mee.
Oooooh ja mamsie, ikke hep een fjaagie. Ikke weet nu hoe beebietjes maak worre. Datte is door een kissie oppe floer te sette of door aan boompies te sjudde. Maar mamsie? Hoe koome de beebies in dat kissie?

Dit was het foor deeze keer.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor mij MammaLoes
Toedeledokie
Dorus

14 gedachten over “Dorus en zijn innefjoew met woeffert Saphira

 1. Hoi Dorus,

  Kende Saphira nog niet zo goed, maar dankzij jou intervjieuw heb ik haar beter leren kennen.
  Dat ze bijv getrouwd is met 2 heren, dat is nog eens vet koel zeg.
  Ze boft maar met 2 knappe mannen om haar heen, ze wordt super goed verwend denk ik.

  Gelukkig dat jij weer helemaal de oude bent, want ziekjes zijn is ook niet fijn hΓ©.
  Enne……..muisjes vangen daar wordt je steeds beter in lees ik al, super goed man.
  Je tactiek dat helpt enorm, dat weet ik zeker.

  Pootje van Tommy!

  1. Hajoooooooo oom tommy

   Oooooh kon uwes saffie nog niet? Ikke wel hihihihi. Se hep facebook hoor hihihi.
   Ikke kwijg die stomme muis eggiewel te pakke. As ie honger hep issie fan mij hihihihi.
   Siek sijn is supermeegastom. Ikke was 1 keer eggiewaar siek. Ikke wau nies eete en me ooge waare megafies. Sniksnik. Na een pwikkie fanne floor was ikke weer beeter πŸ˜ƒ
   Pootjes🐾🐾

   1. hoi Dorus,

    Gelukkig ben je weer beter geworden na die prik, een zieke Doru dat kan niet hoor.
    Owh de muis ga jij echt wel vangen, daar heb ik alle vertrouwen in.

    Pootje van Tommy

 2. Foor mij lieve beebie,

  Mamsie moet eefe bijkoome van zo een groote innefjoew van zo een groote Woefdinnetje. En zij schrik heel feel dattie er naas durref te zitte.
  Oooh mij beebie twaalf of dettien beebiewoefjes πŸ™€πŸ™€πŸ™€ Jou Mamsie ze tandjes fal uit ze bek en dan kan jij alleen maar blij zijn assie die niemeer heb. Lieve Zafiera van mij hart en mij leefeswerk doe ik jou heel feel sterkzijn wense. En het is ook naames Oopa Floris, hij krijs keivet! Wij leef heel feel allemaal met jou eigen mee.

  En Mamsie wil ook zegge dattie jou, mij beebie, nooit nie foor jou schutting ga zette. Mamsie is heel feel te bang dattie eroferheen poink. En waar moet Mamsie jou eigen dan soeke?? Folgende keer ga Mamsie mee, brengie dan mij garnaaale mee foor onner onse weg?
  Dank jou wel mij beebie, foor deze inspiereerde innefjoew

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Hajoooooooooo mamsie fan me wamsie.

   Uwes sette me wel foor me sgutting!!! Sniksnik. Ikke mag al jaare niet meer poinke op uwes plupperpuik. Feel woeffies kwijg saphira he? Mamsie? Waarom heppuwes dan maar 2 kittentjes kweeg? Komp dat omnedat ik uit uwes hart kwam?
   Koeskoes 😽😽😽

 3. Mij beebie,

  hier is jou Mamsie nog één keer van ze eigen. Mamsie moes naa denke van zo een moeilukke fraag. Zij denk ook, selluf heb zij één beebie foor mij hart maar hoe ga jij oferleefe assie twaalf of dettien beebiewoefjes heb. Van mij eigen wor Mamsie nooit nie gespaar en zij krijg alteit intellektuuweele fraage van ze beebie. Dan ben jij eers tros dattie zo een slimme beebie heb, maar jou jeug van teegeswoordig denk dattie alles maar moet fraage.
  Maar jij ken jou Mamsie, zij gaa wel met ze tijd mee en daarom krijg mij beebie alteit ze ree-akzie.
  Als jij heel feel aan jou boom sjud (Mamsie moet er nie aan denke) dan kan jij kleine beebies krijge. Jij zeg het goed mij beebie, zij fal in jou kissie op jou floer en daar wor zij echte beebies. Dan kan jij op jou kompjuuter kijke en jij kan bestelle zofeel jij wil. Onse posduif breng ze dan naar jou hart en zij leg ze in jou mand. Maar soms kom beebies in ze uitferkoop en dan kan jij ze foor jou prikkie koome haale. En soms kan jij in jou suupermark kijke bij jou diererek. Maar selluf was ik blij dattie gewoon op mij kompjuuter kwam Saame met jou broertje. Mamsie wer wakker en zij had heel feel begeerte van ze honger en toen mij vrouw ze kompjuuter aanzet was jou Mamsie MammaLoesje.
  Zij heb wel nog heel feel lang begeerte gehad van ze garnaale. Van mij eigen heb Mamsie pos naataal garnaale begeerte.
  Selluf vin ik wel dat jou Mamsie nou ze garnaale ferdien heb. Kommie snel weer langs, alstoeblief dank jou wel mij beebie van Mamsie ze hart,

  Koes koes jou MammaLoesje

  1. Hajoooooooo oppeniew mamsie.

   Ikke ben snel naar de suupwrmarruk gegaan om te kijke offe se daar kittens hadde. Maar se waare uitgekogt. Ikke ga nu op innenet pjopeere te bestelle mamsie. Dan wor uwes opuwesniew mamsie. Leuk he? πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
   Koeskoes mamsie 😽😽😽

 4. Hoi Dorus,
  Wat leuk hΓ© dat Saphira puppy’s krijgt!!!!
  Wij vinden het ook heel erg spannend!! Gelukkig dat momsie erbij is dan heeft ze wat steun als de kleintjes komen!!!!
  Het zijn er wel heel veel!!!!

  En jij Dorus kunt beter niet meer het balkon op gaan…….want daar krijg je nu een heel koud kontje!!!!
  Ohhhh en een muis???? Belle wil je wel komen helpen…..zij is een goeie muizenvangster!!!!
  Troost je want wij hebben ook nog niks voor sinterklaas gekregen!!!!
  En we zijn eg wel lief geweest!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ”πŸ”πŸ˜˜

  1. Hajoooooooo awwe ses en wekkere kippies.

   Ooooooh ikke was fanmijmiddag so aan hut huiwe dat ik naar buite wau. Oooooh toen gooide frauw me somaar de kauw in!!! Gemeen he? Toen ben ik daarna boofe de warreme plaat gaan zitte en toen hat ik warreme billies. Hihihihi
   Ooooh tante belle… uwes mag koome hoor. Hihihihi
   Pootjes 🐾🐾

 5. O, Saphiera toch, 12 beebies πŸ™€πŸ™€πŸ™€πŸ™€πŸ™€

  destijds had ik aan drie van die kleintjes al mijn poten vol. Sindsdien ben ik baas in eigen buik. Geen polonaise meer aan mijn
  lijf. Gelijk een ritssluiting laten maken.

  Nu de jongens de deur uit zien te krijgen, zodat ik de rest van mijn leven enigkat kan zijn. Maar ja, die woningnood, hè?! Al zouden Foppe en Japie maar op kamers wonen. Dat zou ik al een opluchting vinden. Ons mens denkt daar anders over, trouwens. Noem me gerust een ontaarde moeder. Dat ben ik ook! Ik hou gewoon niet van andere vierpoters of tweebeners in huis.

  Sterkte met het groot brengen van je kroost.
  Als je oppas zoekt, mij vooral niet bellen.

  Catootje, niet voor de poes

  1. Hajooooooooo mefrauw tante cato.
   Ooooh ikke fin dat juis een gesgik baantje foor uwes hihihi. Dan kan saffie affentoe uit hihihi.
   Pootjes 🐾🐾

 6. Heee lieve zwarte sterrieporter sjoernaalist!!, jij durft ook zomaar alles hè, dat je zo een grote woefert intervjoewt?, het is wel een hele liefe woefert, dat lees ik al, en wat krijgt ze een boel beebies, zooo heee ik kan niet eens zover tellen!, en wat leuk dat Saphira ferkering heeft met Khumba en Norah, ik zie dat ze zelfs getrauwd zijn, dat is helemaal fantasties!, het was met de Hoedjessjoow toch?, dankjewel voor het intervjoew Door, nau weet ik dat er ook hele liefe grote woeferts zijn!, en ik ben nau al benieuwd naar footoos van de kittens van Saphira, folgens mijn vrouw heten die puppies, maar dat geloof ik niet!, je mamsie en je Oopa hadden ook weer keigoede vragen!, en is het op jauw balkon ook zo brrrrkaud?!, gelukkig dat je weer beeter bent en niet naar de dokter hoeft!!!!, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!!, en ik heb bij de balkondeuren (maar dan binnen) een grote papieren zak gezet met HONDENFOER, maar daar zitten allemaal frietjes in, en bittere ballen met mopstert, en er is warme sjookoomel omdat het zo kaud is!!

  1. Hajoooooooooooooo poomsie

   Feel kintjes kwijg saffie he? Ikke denk niet dat mamsue die sakgelt gaa geefe hihihihi. Dan weet ik nu al datte se instort hihihihi.
   Saffie isse een leejonberger en isse innedaad tjauwt met woef norah en fjientje khumba hihihihi. Tot de dag fan hut huuweluk wis hij egter van nies hihihihihi. Pas op hoedjesdag kwam hij eragger hihihihi. En nau wor hij papsie.
   Ikke hep op uwes sjaapie ook een sak neergeset. Er staa winkel sonner sinkel op. Hihihi ssssst
   Pootjes 🐾🐾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *