Dorus en zijn innefjoew met Pixie

Hajooooooooooooo iedeween.
Alles kits agger de rits? Hihihihihi. Hier isse hij weer… uwes poinkiepoinkiepoinkiepoinkreporrer met deese keer weer een spetterent innefjoew. Deese keer heppik fjientje Pixie innefjoewt. Hij woont bij de benne fan ses. Pixie is, saame met Jaapiejoo, spis in me pootbaltiem.
Feel pwesier met het leese fan me innefjoew.

Hoe auwt ben uwes?
Ik ben 1 jaartje oud, ik was op 15 juni jarig, dat was een mooi feesie.

Waar kom uwes fandaan?
Ik ben toen ik nog heel klein was gevonden in een groep katten, de mensen van de dierenambulance hebben mij toen gered.

Hoelang woon uwes bij de benne fan ses?
Even aan mijn vrouw vragen hoor, oh ja , ik kwam op 3 januari van dit jaar bij mijn vrouw en broers en zusjes wonen.

Uwes kom uit een asiel. Was hut leuk daar?
In het asiel bij de dierenambulance was ik een beetje bang, ik zat helemaal weggedoken achter in een hokje. Ook toen mijn vrouw kwam kijken was ik nog een beetje bang.

Hoe fin uwes uwes frauw?
Ik vind mijn vrouw wel lief , want ik krijg knuffeltjes en lekker eten en snekkies

Uwes speel in me pootbaltiem elleke katerdag. Hoe fin uwes dat?
Ik ben trots dat ik mee mag spelen in het pootbaltiem. Ik vind pootballen namelijk heel erg leuk.

Fin uwes het leuk dat de frauwe een theekransje doen aan de sijlijn?
Nou soms kletsen de frauwe wel heel erg veel , en dan word ik wel wat afgeleid en dan Pixieschop ik de bal wel eens de verkeerde kant op
Neefie Jaapiejooo hat ook een fjaag betweffende pootbal!!
Toffe Pixie, wij zijn samen de allerbeste spitsen ever en brengen ons pootbalteam tot ongekende hoogte. Ik vind het zo knap van jou dat je die bal keer op keer linksboven in het doel kan koppen. Hoe doe je dat toch?! Wat is jouw kattiek? Koppie van je pootbalmaatje Japie
hallo Japie, ik oefen heel veel met allerlei soorten balletjes, harde en zachte balletjes. En verder doe ik veel net alsof bewegingen, dat brengt de keeper van de tegenpartij in de war. En mijn vrouw zegt dat ik een natuur talent ben. Dus dat helpt ook.
Welke kat fin uwes leuk en welke stom fan uwes bwoers en susse?
Ik vind mijn zusje Juultje wel heel erg leuk, soms hollen we samen door de kamer. Mijn grote broer Bikkel plaagt me soms dat vind ik niet zo leuk. Voor de rest zijn ze allemaal wel oke.

En daar isse mamsie weer met haar superkollum:

Mamsie wil hut (w)(fr)eete

Lieve Pixie,dank jou wel dattie mee wil doen met onse innefjoew. Hier is MammaLoesje met ze fraage want anners is onse innefjoew nie zofeel kompleet. Het zijn mij fraage foor ze jeug van teegeswoordig. Mij broer Oopa Floris brei er ze eigen eindje aan en dan bennie klaar.
Dank jou wel.
1 Jij ben nog een jonge katerman en dan hebbie feel van jou begeerte. Hebbie groote eetlus en wat is jou faafooriet van jou eete? Hebbie ook jou diejeet of doe jij daar nie aan mee?
Hallo tante Loesje, ik mag toch wel tante zeggen.? Ik vind werkelijk waar alles lekker. Voorval zakjes met lekkere vleesjes of visjes. Mijn vrouw zegt dat ik een makkelijke eter ben , want ik lust echt alles, maakt niet uit van welke fabriek het komt. Enne, diejeet doe ik niet aan mee hoor.
2 Jij woon met jou broers en jou zusjes en als Mamsie maak ik mij eigen dan tog mij zorg. Krijgie wel foldoende van jou eete? Heb jou broers en jou zusjes wel ze maanier dattie jou russig laat eete. Of moetie het doen met jou Kruimels?
Ik krijg goed te eten , maar ik lust altijd wel meer. Gelukkig let mijn vrouw goed op dat ik rustig kan eten. En kruimels zijn ook lekker, als mijn broers en zusjes wat laten liggen, eet ik het snel op .
3 Hoe groot is jou buik? Hebbie nog jou beebiebuik of heb jij jou groote katermannebuik? Krijgie al sneks met ketnipwein? Of doe jij aan wiew en dattie dan daarna jou heele kast van jou vrouw leeg eet??

Mijn vrouw zegt dat ik een dik buikie krijg dus ik denk wel dat ik al een groote katermannebuik heb. Ketnipwein mag ik nog niet, daar ben ik nog te jong voor zegt mijn vrouw. Dat vind ik eigenlijk niet eerlijk, ik wil dat ook wel eens proeven. Ik heb wel speeltjes met wiew, dat is gaaf , dan ben ik helemaal wiew en ziet alles er heel erg mooi uit. Mijn vrouw zegt dan dat ik stoned ben, maar ik weet echt niet wat dat is. Soms zeggen mensen rare dingen.

Oopa’s eindje

Haai jongeman, hier is Oopa?
Hoeveel piksels ben jij?
Hallo Oopa, ik vind het heel fijn dat ik nu een Oopa heb. Ik heb geen idee hoeveel piksels ik ben , maar ik denk dat het er wel aardig wat zijn.
Keivet!

Lieve Pixie, dank jou wel dattie ons zofeel heb fertel van jou eigen en jou leefe. En het is naames mij Doorie, Oopa Floris en mij eigen, MammaLoesje

Woordje van mij

Nau nau nau. Was het spetterent of was het spetterent? Uwes weet nu awwes ofer fjientje Pixie.
Is het uwes opgevalt datte we weer dwuppels waarer krijve fan de natuur? Ikke blijf gewoon buite hoor. Soms leun ik tege het gaas aan en dan is me sijkant heeewemaal nat hihihihi.
Hat ik uwes al furrtelt dat me man geen ooperaasie kwijg aan sijn pootje? De dokker sau een te gwoot gat in sijn poot moete maake en dan sau het tog weer tewug koome. Nau gaat Pixiehij maar eens in de soofeel tijd naar de pootpeedikuure.

De faakansie van me manmeneer is ook om. Snikkerdesnik. Die dwie weeke sijn eggiewaar omgeflooge. Niet dat ikke ook maar 1 keer mee mog asse se wegginge. Daar sal ikke egt eens een steefig gespjek oofer hebbe.
Ben uwes ook so bwij dat de hitte weg was? Ikke hep tijdens de hitte minner gegeete. Mamsie was besorgt. Se belte me op en sei dat ik moes dooreete. Hoe ik ook sei mahammmmmmmm ikke hep geen honger bweef se segge dat ik moes eete en aan me leefenswerk moes denken. Me mense seide dat ik bes wel mog afvalle. NAUFANMEJA!!! Het hep wel dwie jaar geduurd hoor dat ik me puikie so mooi hep kweeg hihihi.

Res mij nu te furrkwappe wat me follegenne innefjoews gaan worden. Nau… maak juwwie staartjes maar dik wieffe fjientjes want het gaat eng worre. Ohja? JA!! Hello-wien komp er aan en daar hoore gwieselinnefjoews bij. En die worre afgeneemt bij aween maar swarte katte!! Weuk he? Nau fjaag uwes uwes,af wie de eerse is? Ikke sal uwes een kwiptiese ommesgrijffing geefe. SE is swart!! Hihihihihi

Dit was hut foor deese keer.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor mij MammaLoes
Toedeledokie
Dorus

15 thoughts on “Dorus en zijn innefjoew met Pixie

 1. Hoi Dorus,

  Wat een tof intervjieuw met Pixie, ben blij dat Pixy bij de Bende van Zes woont want een asiel dat is niks.
  Kan ik me ook nog aanmelden voor het pootbalteam trouwens, ben goed in de bal wegkijken namelijk.
  Ben toch zo benieuwd wie de zwarte j=kater is die je gaat intervjieuwen, ga mijn katerkoppie er maar eens over kraken hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Hajoooooo oom tommy.
   Natuurwuk kun uwes sig aanmelde. Missjien kun uwes khumba wat aanspoire om eens daadwerkeluk te kiepen. Hij slaap aween maar. Of suigt bittewe balle leeg en leg de leege balle weer tewug hihihihihi.
   Pootjes 🐾🐾

   1. Hoi Dorus,

    Owh daar ben ik goed in, in andere aansporen, en zal ook zorge dat hij geen bitterbal meer leegzuigt hoor.
    Bewaak ze met mijn katleven. Hihihihi!!

    pootje van Tommy!

 2. Purrrfecte Pixie,

  Dank je meow voor het verklappen van jouw geheim. Ik ga extra veel oefenen met alle ballen in huis.

  Ik heb er wel een nieuwe vraag over: Kan je nog een natuurtalent worden als je dat van nature niet bent?

  Tot bij de volgende pootbalwedstrijd, furriendje.

  Koppie van Japie

  1. Hajoooooooo jaapiejoooo
   Pixie isse, net as ikke, een natuurtalent hihihihi.
   Asse gaat oefene… oefen dan niet hoe je de bal in de annewe kieper sijn gesig moet sjoppe. Anners wor je weer fan hut felt gestuur door de sgeitregger :-/
   Pootje 🐾🐾

 3. Mij lieve beebie,

  wat hebbie jou mooie innefjoew gegeef en onse friendje Pixie heb het zofeel goed gedaan. Mamsie wil teege Pixie zegge, van mij eigen ben ik heel feel trots dat er jeug van teegeswoordig is die alles lus. Dan bennie goed oppefoet en hebbie ook feel enersjie foor jou pootballe. Daarom kan jij zofeel goed jou pootbal in jou goool koppe. Jij sta steefig op jou leefeswerk en jij ben pas één jaar van jou leeftijd. Dan bennie heel feel taalentfol. Oopa krijs nu “Piksie piksels, keivet!

  Lieve beebie zo kan jij jou foorbeeld neeme aan jou vriendje Pixie, hij doe goed eete. Dan hoef jou Mamsie nie op te teelefooneere. Maar jij ben goed beesig, jij heb jou mooie innefjoew maar folgende keer durref Mamsie nie zofeel te leese. Mamsie vin gwieselig nie zofeel makkelijk in ze hart. Zij krijg er zeenuuw van in ze zeenuuwbuik. Maar Mamsie weet, zij heb er niks ofer te zegge….

  Kommie snel naar jou Mamsie want wij moet onse Hoedjes doorpas,

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Hajoooooooooo mamsie.

   Ikke fin eete gwoon niet wekker asse hut so warrum is 🙁
   Maar mahammmmmmmmm uwes MOET met me hello-wien meedoen. Uwes moet enge fjaage stelle foor onse gwieselinnefjoews hihihihihi. Sonner uwes enge fjaage is hut nie komppweet hoor!! Anners geen garrenaale maar gwieselhappies hihihihihihi.
   Koeskoes mamsie. Ikke hau uwes. Ikke komp fjijdag passe oke?

 4. Lieve Dorus sterrieporter. Wat een spetterend innerfjoe hebben jullie weer gemaakt. Leuk dat we nu Pixie hebben leren kennen en wat fijn voor hem dat hij nu een gouden mandje heeft. Pasa en ik kijken uit naar jouw Halloween innerfjoe. Lekker samen griezelen op de bank. Tot de volgende keer liefe Dorus.

  1. Hajooooooo oom pasa en mefrauwtante ina
   Ooooooh pixie isse wief he?
   Ikke ben al beesig met me hello-wien innefjoew. Hihihihi. En de eerse isse bes eng 😭😭
   Totte oofer 2 week hihihihi
   Pootjes 🐾🐾

 5. Heee lieve grote jongens zwarte panter siejemeese sterrieporter!, wat een gaaf intervjoew met Pixie!!, en de vragen van Oopa Floris en je mamsie zijn ook altijd keigoed!, ik wist dat Pixie bij de bende was gekomen, maar ik wist nog niet wie het was en nau wel!, ik ben blij dat Pixie in zo een fijn huisje terecht is gekomen, met allemaal broertjes en zusjes, dat lijkt me heel gesellig, en gelukkig maar dat hij al een katermansbuik krijgt, dan weet je dat hij goed te eten krijgt en goed groeit, o ja, en ik heb hier nog flessen ketnipwijn staan die Bolle heeft gemaakt, die mag Pixie altijd een keertje proefen hoor!, enne… over het pootballen, als ik nau doelkater wordt?, of heet dat kiepkater?, dan komt er geen bal meer door!,
  ik vind het jammer dat de zomer foorbij is, voor mij mag het hele jaar zo zijn, maar ik ben wel blij dat je manmeneer niet geooperaatsiet hoeft te worden!, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!!, en de frietuur staat al aan, en je bestelling komt er aan!, hij zit een papieren zak met Van de groenteboer, dan raaden je mensen nooit wat er in zit!!

  1. Hajooooooooo poomsie.

   Gaaf isse pixie he? Hij hep een mooi puik hihihihihi. Poomsie… we heppe al een kieper. Nau ja… kieper… hij slaap meer in het doel. Of suigt de bittewe balle leeg en leg ze weer tewug in de sgaal. Het isse khumba de hond. Of hij kles as hij een frauwtjeswoef siet.
   In uwes tuin lig een tas met vies eete erop gesjreefe. Daar ligge me tog een partij lekkere sneks in hihihihi. Ennnn een wopper fan een whopper. Hihihihi.
   Pootjes 🐾🐾

 6. Lieve Doorie.
  Wat is het weer een spetterend tof interview geworden.
  Zo kennen we Pixie weer wat beter en ik vind het super dat hij al zo goed mee doet met het pootballen.
  En Pixie ik weet uit betrouwbare bron dat de thee kransjes van de dames erg gezellig zijn.Je bent er welkom!!
  Gelukkig had je MammaLoesje weer de goeiste vragen over het eten.Voor een jonge kat is het belangrijk om tijdens intensief sporten ook de juiste voeding naar binnen te werken.
  En Oopa had ook een interessante vraag.

  Wat jammer voor je dat de vakantie van je man meneer al weer om is Doorie.Dat gaat altijd zo snel.
  En het warme weer is langzaam aan het verdwijnen.Masr goed ook,want je MammaLoesje zou er helemaal van slag van raken als jij een paar gram af gaat vallen omdat je minder trek in eten had.Nu toch wel weer mag ik hopen!
  En mbt je volgende interviews:eh is het misschien de verkering van Faalentino???

  Zachte aai van Mia

  1. Hajoooooooo mefrauw mia

   Soms wor er eggiewaar tefeel gekles aan de sijlijn hoor. Offff soms is hut gesmak wat de daames pwoduseere egwaar luid. Ooooooh dan hoore me speelers niet eens mij sgreewe. Dat hut pause is of so. Hihihihihi.
   Ikke ben ssssst wie er oofer 2 week is hihihi. Haar furrhaal is eggiewaar heel eng!!!
   Pootjes 🐾🐾

 7. Hoi Dorus,
  Zoals altijd weer een super gaaf innerfjiew!!!!!!
  Zo weten we weer wat meer over lieve Pixie!!!!! Gelukkig dat ze gered is!!!!!
  Ja jammer hé dat de vakantie weer voorbij is……..maar zou je het echt leuk vinden om in een kooi met ze mee te gaan???? Volgens ons zou je dan heel hard moeten huiwen!!
  Thuis…….had je het hele huis voor jou alleen dat is veel gaver!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Hajoooooo mefrauw ceciel, me ses fjientjes en wekkere kippies.

   Pixie sit nu eggiewaar heel goet hoor. Maar mefrauw ceciel… ze hatte me tog kunne fjaage of ik meewau? Dan hat ik nee… dank juwwie ikke bwijf liefer thuis. Maar nee… se ginge gewoon. En ik moes het huis maar bewaake. Isse ook bes stoer hihihihi.

   Pootjes 🐾🐾

Reacties zijn welkom