Dorus en zijn innefjoew met Noa

NoaHajooooooooooo iedeween. Wellekom bij me gwieselinnefjoew hihihihi. Eg!!
Hellowien komp er aan en daar hoore spoekie innefjoews bij!! En ikke ben in mij hellowienkostuum op innefjoewjagt gegaan. Hihihihi. Want toefallig hoore swarte katte bij heksen (daar heppik een keer een bwog aan besteet, weete juwwie nog?). Hellowien is gwiesele en supereng hihihi.
Ikke ben niet bang foor eng hoor want ikke kijk iedewe keer de wokking ded met de bende fan ses. Daarin woope sombies en die eete gwaag mensen op!! EGWAAR!! Isse heel cool en leuk hihihihi. Oofer eng gespjook… ikke hep me sjoondogger innefjoewt ommedat se ies heel engs hat meemaakt. Oooooh wat was iedeween in ons messemjergwoep bang. Noa ging maar stees slegger en slegger eete. Tot… maar dat lees uwes selluf wel.

Hoe auwt benne jij?
*26 seppetemper worre ik 2 jaar out.

Waar benne geboore?
* ben geborre bij mijn poesemama in Den Haag.

Wat is de kleur fanne je bak?
*Stom joh, mijne bak is bauw-wit. Ik wou ros hept.

Is jouw frauw lief?
*Nee, mijn mama is heel errug lief. Ze doet allemaal mijn verrewen dingen.

Sgaam je je wel eens foor je frauw?
*Ja als ze met het geluidding mee gaat mauwen.

Jij ben, net as ikke, swart. Hep jij erregens ook een wit flekje? Soja… waar?
*Nee Ikke ben helemaal swart, zellufs me snorharen enne mijnen foetjes zijn allemaal helemaal swart.

Mense segge dat, wei swarte katte, ongeluk bwenge. Dat is niet waar… wei bwenge juis geluk.
Furrtel… wie hep jij gewukkig gemaakt en hoe.
*Tino omdat ik van hem hout
En mama omdat ik weer beter worden ben.

Jij was laas erg siek. En je moes meerdere keere naar de dokker. Ooooh we waare awwemaal so besorgt om jauw. Furrtel je sgoonpapsie evve wat er aan de poot was
*Ik was speel aan het doen met knoop en toen slikke ik hem so maar in.
Ik hep tegen mama segt maar mama nie snappe mij.
Ik wou nie meer eet doen en niet meer poep en plas toen is mama met mij naar de diertjes doktervrouw gegaan. Daar moes ik blijf doen.
NoaZe deed mij in poot prik doen en toen wisse ik niet meer want ik ben in slaap falt.
Mama hep segt dat se me op foto hep set en weer bloed hep gepikt en mij helemaal hept nakijkt.
Toen mogt mama mij weer haal doen en moes ik tuis eet doen.
Daar hat ik heelmaal nie sin in.
So is dinsdag en woensdag ook weer bij de diertjesdoktervrouw weest.
Toen ik weet tuis was hept mama eet neerzet en noepies geeft maar ik wou niet hept.
Ook hept mama mij oortjes zalf op daan en medisijn geeft maar ik wou nog steeds niet eet doen.
Op donnerdag moest ik alleweer naar die rare vrouw toe en ze ging weer foto’s van mijn binnenkant maak doen. Deze keer hep ze fond wat er was.
Ze deed iets in mijn keeltje douw en hept toen knoop uit mij haalt.
Dat hep mama mij allemaal telt.

Valentino

Jij hep furrkeering met mij soon Valentino. Hij hat ook een fjaag

Lieve Noa mijn loef fjaagje van Tino. Se wasse so siek was jij niet bang dat je een ster zou worsse. Lees gejukkig niet.
*Ikke was heel bang dat ik ook ster ging wort net zoals onse fientjes ennu dat wou ikke nie.
Ikke wou jou sijn mijn lief Tino.

Sie je dan wel fleermuise of sombies oppe jau balkon en fal je ze dan aan
*ikke weet nie watte dat isse een fleermuise maar ikke sie heleboelveel vaak sobie oppe mijn ballekon…mamma zegge dat egt wel vaak …zo van nu niet noa ikke ben sombie.
Enne nee dan kanne ik mamma beeter mette rus laat.

Heppie wel eens jau frauw midde inne nag aangevallen ommedat se je nie sag
* datte doe ikke elleke nag alsse mamma naar de mensenbak gaat …se siet me nooit

Hoe fier jij hallo-wien met jou fauw?
*oo ikke ga mamma de heel nag plaag doen

Ben je wel eens een swart spook
* ikke ben alle teid een swart spookie zegge mamma ( gek he)

Speel je weleens met jou flauw ze bezemsteel
*elke keer als ze haar bezem steel pak dan renne ik weg want die maak heleboelveel kabaal
Enne dan zegge ze alletijd datte ze even veeg gaat doen maare dat loof ikke niet hoor dusse vlug wegge wese

En hier isse me mamsie weer met haar kollum;
Mamsie wil hut (w)(fr)eete speesiejaale eediesie
Lieve Noameisje, dank jou wel dattie meedoe aan onse Halloo-wieninnefjoew. Maar jij moet ook eete met Halloo-wien. Daarofer ga mij fraage en dan mag jij saame met jou vrouw Halloo-wien fiere.
Jou groot-Oopa brei ze eindje aan jou Halloo-wien.
Dank jou wel…
Hier is onse fraage ofer Halloo-wien-eete.

Groot-oopa

1: Maak jou vrouw ook garnaaale in sjelei van skullette met monsterteene? Ga jij die dan Saame eete? Lus jou vrouw ook Halloo-wien foer?
*Ik krijg soms wel garrenaal vanne mama offe ik doe pik van maar isse sonder sjelei.
Mama eet alletijd halloo voer.

2: Krijg jij ook Halloo-wien sneks bijfoorbeeld fleermuisstaaf. Kan jij die kouwe of moet jou oom Kever adfies geefe?
*Ikke wil graag adfies van ome Kever want ikke weet niet wat fleermuisstaaf isse.

3: Doe jou vrouw spinne bakke in ze wepje van sjieskeek met pompoensmeersel? Jij kan jou spinne ook ook grille op jou vrouw ze bakplaat dattie jou eigen heksehaar maak. Het is mij eigen tip.
*Mama hep nooit sjieskeek maar hebbe wel heksekaas en als ikke dan pik doe finne ik het heleboel veel lekker.

Oopa’s eindje:
Haai poezemeisje
Saame Spinnemeppe, keivet!
*Haai Opa ikke ga gaag spinnemeppe met u doen.
Magge ik speel doen bij uwes?

Dank jou wel lieve Noameisje foor jou meewerke aan onse innefjoew foor Halloo-wien. Hoop dattie nu lekker ga smakke van jou Halloo-wien foer saame met jou vrouw. Aasie bang ben mag jij jou Groot-Oopa roepe maar hij is wel ze kleine beetje doof…

Mij Dorus, Oopa Floris en MammaLoesje (jou Oomasaksentje).

Dorus segt het

Nau nau nau… ben uwes er nog? Wat was dit eng he?
Follegenne keer komp er WEER een hellowieninnefjoew!! Deeze keer fjaag ik HEM de swarte hasrtjes fan sijn lijf . Deese kater ken ikke fan Instagwam.

NoaWat isser in he leefe nu aan de poot Dorus hoor ik uwes,awwemaal nu fjaage. Nauuuu… nies. He-we-maal nies. Errug he? Ikke mag nu feel minner naar buite. Dat is ommedat hut kauwt is segge se. Naufanmeja!! As ik heel erg sta te huiwe mag ik fijf mienute. Ikke ben eigewuk een buitekat. Ikke ben buite geboore same met me bwoertje Poppy. En toen ik hier kwam woone mog ik met 11 weekjes naar buite. Sjoooooo dat was cool. Ikke mag aween nog stees niet inne nagt naar buite. Ikke fin kauwt weer stom dus. We heppe, ommedat de deur weer evve oope mog, dus ook weer een muis in huis. JIPPIEEEEE hihihihi. Nau honger ik um uit en dan komptie fanself tefoorsgijn en dan seg ik KIP ik hep je!! Hihihihi.

Dit was hut foor deese keer.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor mij MammaLoes
Toedeledokie
Dorus

19 thoughts on “Dorus en zijn innefjoew met Noa

 1. Hallo Dorus, Loesje en Oopa Floris, wat een eng interview was dat! Brr! Zeiden mijn vrouwtje en ik steeds. Gatver!, vleermuizen en alle andere enge dingen eten. Nou van mij mag je Dorus. Ik doe niet mee. Ik hou het bij mijn brokjes en snoepjes.
  Vrouwtje en ik vinden haloween maar eng. Brrr!
  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Liev gijsje en tant dinie…ikke wasse ook bang hoor maar nu nie meer. Alse eng ding komt dan ga ikke ge wone bij mamma zit en danne isse nie eng meer behalf alsse moregevoeg is danne is mamma sombie en dat eng!
   Princess noa
   Én voor sommege noa

  2. Hajooooooo tante gijsje en mefrauw gijsje.

   Hihihihi wasse eng he? En er koome nog feeeel meer enge innefjoews hihihihi.
   Mamsies fjaage waate fies he? Hihihihi.

 2. Mij lieve beebie en mij Noameisje,

  wat hebbie enge innefjoew deze keer, oooh jou mamsie schrik fan jou fraage aan mij Noameisje. En wat fertellie mij eigen nou lieve Noameisje, bennie heelemaal swart van jou vagt van jou koppie tot jou teentjes. En schrikkie in jou morge als jou lieve vrouw sombie is. Oooh van mij eigen vin ik Halloo-wien moeiluk. Lieve kleine Noameisje Oomasaksentje heb gesien, jij ben gisseren twee jaar geworre van jou leeftijd. Dan bennie al jou heele prinses, jij ben onse swarte Maksie Maa. Feeliesieteer met jou ferjaardag mij kleine Noameisje. Hoop dat jij nog heel feel gelukkig bij jou lieve vrouw blijf woone en deze is foor jou ferjaardag 💰💰
  Jij moet wel jou oom Kever fraage foor ze fleermuisstaaf want jou oom Kever is speesialieseer in staafe.
  Dank jou wel mij lieve Noameisje.

  Mij beebie jij gaa nu niemeer naar buite! Straks fries jou poote fast aan jou balkon en dan kom straks al jou fleermuis op jou eigen af. Daar moet jou mamsie nie aan denke. Straks hebbie allemaal mot in jou vagt!
  Mamsie moet rille van zofeel eng ferhaal….

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Hajoooooooooooooooo mamsie
   Kwijg noa nu wel saksentjes terrewijl ik nies kwijg? MAHAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
   ikke hep ook reg op saksentjes.

   Hihihi mamsie, fon uwes eggiewaar me innefjoew eng?
   Ikke fon fan niet. Ikke kijk ook alleteit enge fillums en series sowals de wokking ded. Hihihihihi. Isse weuk asse een sombie kapot gemaak wort.
   Maar mamsie… ikke bwijf maar fijf mienuute oppe me ballekon hoor!! Hihihihi.
   Koes koes mamsie. Ikke hau uwes. En nog meer asse uwes sentjes geef ❤❤

  2. Liev omasakcentje…dank uwes wel voor lees van het internogwattes. Ikke vond hellemaal leuk om te doen.
   Dank uwes wel voor sakcentje ga ik allemaal garrenaal koop doen voor uwes enne een kadootje voor tino
   Uwes klein princess noa

 3. Haai poezemeisje,

  Hier is Groot-Oopa
  Ken jij mij?
  Wat moet ik doen Loes?
  Lang zal ze leven krijsen?
  Keivet!
  Zit poezemeisje en lissen toe Oopa:
  Uhm….
  “Lang zal ze leeeeve
  Lang zal ze…..?”
  Nog langer Loes???
  Sjips
  Oopa heeft spinnewebben in zijn kop!

  Polonaise

 4. Hoi Dorus,

  wat een griezelig intervjiew brrr.
  Vleermuizen, bezemstelen en andere enge dingen, nou ik weet het wel blijf gewoon binnen hoor.
  Gelukkig zijn jullie niet zo heel bang dat scheelt een hele hoop, kan je je mensen beschermen tegen al het engs.

  Gelukkig ben je niet meer ziek lieve Noa want we maakten ons allemaal zorgen om jou, maar doe maar geen knoopjes meer eten hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Hajooooooooooooo oom tommy.
   Hihihihi von uwes hut ook al so eng? Ikke niet hoor!!
   Hut was eng he wat er met noa was gebeurt sniksnik. Mag se nooit meer doen. Pootjes 🐾🐾

  2. Ikke magge al nie meer speel doen met koop en nu vanne jullie ook nie! Vinne ikke nie leuk hoor tant anelieke en tommy

 5. Hoi lieve Doorie,Loesje, Valentino en Oopa Floris.
  Doorie wat een vreselijk enge maar goeiste innervjoew.
  Ik krijg er wel een beetje de kriebels van.Ik houd mijn balkondeur nu maar dicht want ik wil,zeker weten,geen vleermuizen op bezoek en ook geen gewone muizen,als ik eerlijk ben.
  Wat had Noa toch een avontuur met die knoop he!In de Messenger groep waren we zo ongerust en hadden daardoor een hele andere knoop in onze maag….
  Noa je hebt een heel goed innervjoew gegeven aan je schoonvader en zelfs Faalentino kwam een vraag stellen!En natuurlijk Oopa Floris niet te vergeten!
  Maar ga je heel erg graag nooit meer met knopen spelen.??!!!!
  Ga maar samen met je tante Gijsje heel veel lekkere bitterballen.Veel lekkerder.
  Loesje wat weet je veel van Halloween eten! Dat had ik natuurlijk kunnen weten want jij bent de knapste poes als het op kennis van eten gaat.Je levenswerk is veelzijdig!
  Doorie wat hebben Noa en jij prachtige Halloween hoedjes op.
  Echt fantastisch,ik denk dat je MammaLoesje die voor je gemaakt heeft.
  Is de muis nu al uitgehongerd weer de deur uit???
  Dank je wel voor dit griezelige innervjoew! Ik ben benieuwd wie de volgende is.
  Maar ik weet heel erg zeker zwarte katten brengen heeeeeeel veel geluk.
  Zachte aai van Mia

  1. Hajoooooooooooo mefrauw mieja.
   Hihihihi was eng he? Missjien maak ikke hut follegenne keer nog enger😃😃 dat sau weuk sijn he? Hihihihi.
   Ooooooh wat waare we daagelang bang he foor noaatje. En wat waare we bwij dat die knoop uit haar puikje was. We ginge ook stiekumpies een aksie doen hihihihi. Kweeg se awwemaal lekkere snekkies. De muis isser nog 😸😸 goet he?
   Pootjes🐾🐾

 6. Heee lieve grote jongenssterrieporter die ook vampier is!!, zooo heee ik schrok van de footoo, ik zag eerst niet dat jij het was, ik dacht dat je een vampiervleermuis was en dat Noa ook een vleermuis was, ik had me al onder het bed verstopt en toen keek ik nog eens goed en zag ik pas dat jullie het waren!!, wat mooi dat Noa helemaal zwart is, dat vind ik biesonder!, wat een grieselig ferhaal van die knoop, NOOIT meer doen hoor Noa!!!, en het adfies van ome Kever over de vleermuiskouwstik is dit: ik heb het nog nooit gegeten maar als het een kouwstik is is het lekker, dus ik denk dat je het gewoon kan eten hoor lieve Noa!, ik vond het intervjoew heel gaaf en ik zeg dankjewel tegen jau Door, en je mamsie, je Oopa en je schoondochter Noa natuurlijk!, en ik wil ook even zeggen dat je zo fantasties op de footoos staat!, en ik weet zeker dat je de muis kan fangen!, heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van je poomsie!!, en dezelfde bestelling als altijd staat klaar bij je balkondeur, op de zak staat ZONNEBRILLEN, daar gaan je mensen nooit in kijken!!

  1. Hajooooooooooooo poomsie. Oooooh sjrok uwes eg? Hihihihihi. Ikke hat tantjes ingedaan hihihihi. Ikke sag er supereng uit he. Aween frauw sat te klaage toen ikke haar beet. Ikke hep me tantjes naameluk ingehauwe hihihihi. Noa is nog swarter as ikke. Ikke hep een kwein wit flekkie en hier en daar een wit haartje op me kop stees hihihihihi. Ikke ben bes jawoers datte ik niet heewemaal swart ben.
   Ikke hep een doos in uwes tuin neergeset met fasfoeteete hihihihi. Er staat onnerdeele foor een barrebekjuu op!! Ssssssst
   Pootjes 🐾🐾

 7. Hoi Dorus,
  Wat een keigaaf innerfjiew…….het was wel grieselig hoor!!!!!
  Noa op de bezem van haar frauw, spinne meppen, fleermuisstaaf……en tot overmaat van ramp Dorus met vampiertandjes!!!!!!
  Bbbbrrrrrr echt wij sijn onder een dekentje gekropen, dichtbij frauw….sooooo grieselig!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃

  1. Hajooooooo awwe ses en wekkere kippedinnies hihihihi.
   Fonne jullie me er gefaarwuk uitsien? Hihihihihi. Mamsie hat nog hoetjes ofer hihihi. En die 2 hat ik snel aggeroofer gedwukt.
   Pootjes tewug 🐾🐾

 8. Hoi lieve Dorus,

  We durfden eerst niet te klikken want jij en Noa zien er zo eng uit!! Maar vrouwtje zei dat het prima kon, want jullie zijn niet eng en dat jullie verkleed waren.
  Wat leuk dat je je schoondochter geinterviewd heb, bijzonder hoor. En wat waren we allemaal bezorgd om Noa toen ze in de knoop zat. Dusse Noa, nooit meer knoopies opeten hoor!!
  Wij zijn ook niet meer zoveel buiten op het balkon. Maar toen het zo heeeeeel warm was, mochten we bij hoge uitzondering in de nacht wel buiten als we dat wilden. Maar we gingen liever bij vrouwtje op bed slapen, veel gezelliger.

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Hajooooooooo tante binti en zooka.

   Ooooooh fon uwes de foowtoow al eng? Hihihihi. Mamsie hep de footoo gesjoote. Ikke mog tantjes indoen. Hihihi
   Ooooh arreme noa he? Ikke ben so bwij dat die stomme knoop uit haar puikie is.
   Pootjes🐾🐾

Reacties zijn welkom