Alles is weer normaal volgens mij

normaal Alles is weer normaal volgens mij. Ik bedoel dat de hitte weg is en ik weer van alles kan doen. Alleen nou weet ik niet meer wat normaal was.

Het liefste wil ik dat ik op de bank lig te slapen en dat mijn vrouw me dan aait of gewoon haar hand op me legt en dat ik dan zo slaap. Maar ze zegt dat ze ook wil computeren en dat ik een eigen dagbesteding moet hebben.

Vensterbank

Dus ik ben nou op zoek naar een dagbesteding. Ik zit graag in de vensterbank, dat is om te zorgen dat het in de straat rustig blijft maar ook omdat ik wil weten wat er gebeurt. En ik vind het fijn om als het donker is naar de autolampen te kijken. Die lampen. Ze bewegen en ze zijn opeens weg. Dan zijn er weer andere en die zijn dan ook opeens weg. Kan ik uren naar kijken, vooral ’s nachts dan is het huis stil. Ik slaap ook wel met mijn vrouw mee maar niet de hele tijd.

Spelen

Dus dan heb je overdag. Ik zit op feesboek en ik slaap wat extra wegens de nacht, en ik kijk naar de straat en ik voel dat ik nog helemaal geen zin in spelen heb. Misschien is dat weg door de hitte.

Als ik goed naar de bak ben geweest dan ren ik wel en ik hang dan ook aan de krabpaal maar dat is geen spelen, dat is gewoon iets dat ik doe.

Laatst wapperde mijn vrouw met een lintje. Vond ik altijd heel erg leuk maar nou keek ik alleen even.

Knuffels

Dus het enige dat ik nou echt wil is knuffels en aaien. Gewoon voor het fijne gevoel op mijn vacht en ook om te voelen dat alles weer gewoon is en dat we weer echt samen zijn.

9 thoughts on “Alles is weer normaal volgens mij

 1. Ooooh bertje,dat spelen komt vanzelf wel weer hoor.
  Ik begon weer met spelen 2 dagen na die nare hitte. Ik at ook veel minder dan gewoon. Vrouw zei zelfs dat ik mijn minibuikje kwijt was.
  Nou….dan ben ik echt afgevalt hoor. Ikjes heb weer met mijn vlinderfladder gespeeld,met mijn touwtje met kralen en met mijn rammelballetje aan een touwtje.
  En ik eet weer als vanouds. Maar ja….daar moest ik weer aan wennen,want ik had 2 ochtenden gespuugd. Maar bert….gisteravond zei vrouw van verrek,ze heeft haar buikje weer😀😀😀😀😀
  Ooooooh bert….koel he?
  Ik hoop echt dat alle katten weer goed eten en fijn spelen nu de hitte wegjes is

  1. ja Katrien dat gaat heel goed nou je weer rondingen hebt. Dat staat een poezevrouw goed. En ook al spelen, dat is super!!

 2. Hallo Bert,

  Ojee jij bent helemaal de kluts kwijt en ja die is door de hitte kwijt geraakt, maat trost je dat hebben we allemaal hoor en vraag maar aan vrouwtje zij is ook de kluts kwijt. We zijn allemaal, dier en mens heel moe geworden en dat is zomaar niet uit ons lijf hoor. Vrouwtje zegt dat dat echt weer een poosje duurt en wees dus maar niet bezorgt over jouzelf dat je niet oke bent.
  Ik kan ook mijn gewone dingen niet oppakken van rennen door het huis en op muizenjacht gaan. Een ding vind ik wel weer heel fijn dat ik kan en mag doen, dat is de balkondeur staat weer open en ik mag zolang ik wil weer heerlijk buiten liggen. Mijn eetlust is weer als altijd en het smaakt me weer lekker en vrouwtje heeft daar nu geen zorgen meer over.
  Wel Bert vrouwtje stelt voor dat jij en ik gewoon ons dagelijkse leven rustig weer opbouwen en nu nog maar weer heerlijk een dutje moeten gaan doen.
  Fijne luie dag en knufjes van vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip wat knap dat je dat ook allemaal weet van dat het even duurt eer alles weer gewoon is. Want ik wist het even niet meer. En nou voel ik me geruster. poot van je vriend Bert

 3. Hoi Bert,

  Ja,wij zijn ook blij dat het gedaan is met die extreme hitte.
  Het is weer lekker koel en Kitty en Coco kunnen weer ongestoord met elkaar ravotten.

  Kleine Coco hijgt ook niet meer,kwam echt door de warmte!
  Ben blij dat het weer een normale nederlandse zomer is.

  1. wat goed dat Coco nou is opgeknapt u zult vast bezorgd zijn geweest. Mijn vrouw keek ook de hele tijd anders naar mij toen het zo heet was

 4. En weet je nog dat we zo uitkeken naar de zomer omdat het zo koud bleef? Dat is nu ook niet meer voor te stellen. Gelukkig is het weer een beetje normaal, de zin om dingen te doen komt dan vanzelf wel weer.

 5. Hey Bert,

  Komt doordat het de afgelopen weken best warm is geweest, en nu het weer allemaal normaal is dan weet je even niet meer wat te doen.

  Maar dat komt wel weer goed hoor, dan ga je gewoon weer de dingen doen die je normaal ook doet.

  Fijne zondag!

 6. Bert ons vrouwtje zegt dat het goed komt maar dat het komt doordat het zo heet was en nu is het weer normaal. Maar langzaam aan gaan we dat pas voelen. We waren zo uit ons doen met de hitte. Een hitteplan dus heel vroeg wakker eten en dan even op het balkon, extra water kattensoep liquisnack maar echt Bert het was niet zo lekker als anders. In de middag hadden we een lange pauze en soms deed ons vrouwtje mee. Dan moesten we weer drinken en kregen we iedere keer wat koeler water . Net als jij waren we in de nacht actief en ons vrouwtje ging dan ook uit bed omdat ze niet kon slapen. De ventilator stond op de hoogste stand in de slaapkamer maar het werd niet koeler. Nu is het nog warm maar lekker en langzaam voelen we ons weer normaal. Het eten smaakt beter en onze springveertjes zijn er weer .Dus we hebben even gespeeld en dat was weer fijn.

Reacties zijn welkom