Speelgoedtest: Tjilla test een Dino

Dino

Wij testen speelgoedjes voor katten. Dat is ons werk. Deze week test ik, Tjilla, een heel grote dinosaurus: Dino.

Knuffeldino

Dinosaurussen zijn heel groot maar zijn 65 miljoen jaar geleden uitgestorven. Dat is dat ze niet meer bestaan. Maar wij hebben er nog 1: een knuffeldino. Die past wel in ons huis. Een echte dino zou niet passen, daar wonen wij te klein voor. Ook al is ons huis nu groter nu wij een hek voor veilig buiten spelen aan ons huis hebben. Als ik naar de plaatjes kijk op internet van echte dinosaurussen word ik een beetje bang. Als die in ons huis zou zijn, zou ik me niet meer laten zien, dan zat ik voor altijd onder de bank! Ik kwam er nooit meer onder vandaan. Gelukkig bestaan ze niet meer, of nou ja, alleen in speelgoed.

Dino heet eigenlijk Stella en is gekocht bij Zooplus via de computer https://www.zooplus.nl/shop/katten/speelgoed/catnip_speelgoed/catnip_zoo/792316. (Bij Zooplus zijn ze nu ook even uitgestorven, maar ze komen wel weer)

DinoWat ik ervan vind

Wat valt mij op bij Dino?

 •  is paarsig lila
 •  heeft groene bulten
 •  oranje stippen op zijn zij
 •  is lekker zacht
 •  is heel erg groot
 •  is ook wat dik
 •  ziet er lief uit
 •  heeft ketnippies

 

Voor wie is dit?

Dino is voor iedereen die poes of kat is. Er zit geen tingel in en ook geen knisper. Alleen maar ketnippies. De ketnippies zijn bij de bulten, dat heb ik gevoeld. Je kan met de Dino knuffelen en spelen. Je kan Dino ook als kussen gebruiken, dan kan je lekker je kop erop doen en dan slapen. Ook voor als je al senior of super-senoir bent, is deze Dino leuk. Ik denk dat deze ook leuk is voor Oopa Floris, als hij dan denkt dat hij alleen is dat hij dan de Dino ziet en dan niet meer alleen is. Tante Loesje kan dat goed beoordelen of de Dino kan helpen bij demenzie.

 

DinoMijn oordeel

Het is wel goed dat ze iets verzonnen hebben dat een Dino toch nog wel kan bestaan. Anders zouden ze vergeten worden. Ik vind het wel een grote Dino met een dikke buik. Hij heeft vast veel ketnippies gegeten! Hij is ook heel lekker zacht en je kan er goed in bijten. Met ermee zwiepen moet je een beetje uitkijken. Het mensenmeisje heeft de Dino op de weegschaal gelegd en hij weegt 66 gram. Dus kijk uit dat je geen blauwe ogen maakt! Dus voorzichtig spelen en veel ermee knuffelen is mijn advies.

 Aantal kopjes (max 5): 😺😺😺😺 (knuffelen is altijd goed)

^Tjilla

https://www.facebook.com/DeTjtjes

Omdat wij nog jong zijn, moeten wij heel veel spelen. Elke week testen wij een speelgoedje. Dat betekent ook dat we elke week een nieuw speelgoedje krijgen.

16 thoughts on “Speelgoedtest: Tjilla test een Dino

 1. Hoi Tjilla. Wat een gave Dino heb je. Hier in huis zijn ook knuffels. Die zijn van Frau. Als ik zou willen zou ik er wel mee mogen spelen. Maar dat doe ik niet. Ik ben meer een muizenmeisje. En pootballen, dat vind ik ook leuk. Fijne dag vandaag en pootjes aan jullie alledrie (en een snekje onder mijn staart)!

  1. Hoi Minnie! Wij waren ook aan het kijken voor muizen en balletjes maar we zagen geen leuke. Als we weer leuke zien, dan kopen we die. Dank je voor het snekje (je hebt toch wel je billen gewassen he?) Pootjes van mij en ons!

 2. Hallo Tjilla. Wat een grote Dino heb jij. Wij vinden hem heel mooi . Wij vinden het stoer dat je zo oer bezig bent met de Dino. Echte Girlpower.

 3. Hoi Tjilla, wat een mooie dino zeg. Wij hebben hem aan onze vrouw laten zien, en zij gaat kijken bij Zoodinges wanneer hij er weer is. Onze vrouw koopt daar ook vaak ons eten dus ze weet waar ze moet zijn. Misschien krijgen wij hem dan ook wel, vooral onze stoere Bikkel en Juultje vinden hem geweldig en zij zijn ook helemaal niet bang voor dino’s. Dus wij draaien heel hard pootjes dat hij toch weer terug komt en bij ons komt wonen.
  Pootjes en knuffels van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Hallo jullie allemaal! Ja, dat hij daar nu ook uitgestorven is, betekent denk ik dat heel veel katten de Dino leuk vinden. Hij is echt groot en heel zwaar, echt een knuffeldino. Maar niet mee zwiepen dan hoor! Pootjes van mij en ons 🙂

 4. Hajoooooo tjilla.
  Ooooooh issie egwaar nie faarluk? Ikke sie wel eens dienoos oppe teefee en die sjijn egwaar heeeeeeeel gwoot!! En ook gefaarluk sniksnik.
  Pootjes 🐾🐾

 5. Lieve Tjilla, wat een lieve dino heb je, en je durft er zomaar in te bijten! dat vind ik echt dapper, ik vind de dino zo een mooie kleuren hebben, en het lijkt me fijn om met de dino te knuffelen, maar weet je wat nau zo gek is?, ik ben helemaal bang voor alles met ketnippies!, zooo heee ik ren meteen weg en kruip onder het bed als ik ketnippies ruik, mijn mensen snappen er niks van, ze denken dat het met vroeger te maken heeft, daarom wil ik NOOOOOIT iets met ketnippies, anders zau ik de dino zo willen hebben!, dankjewel voor je riefjoew, ik vind jullie roefjoews altijd zo leuk om te lezen!, lieve Tjilla, veel lieve kopjes voor jau en Tjaiia en Tjessi en jullie mensenmeisje, en ik heb stiekem een snek achter mijn oor verstopt, je hoeft niet te delen hoor, het is van Kever!!

  1. Hoi Kever! Als je bang bent van ketnippies, dan is de Dino geen goed speelgoed voor jou. Het speelgoedje van volgende week zit nog in de doos dus ik weet pas donderdag ofzo wat het is. Ik let dan even op of het wel of geen ketnippies heeft, als het wel erin zit, gaan ga ik even zeggen dat er ook speelgoed niet komen zonder, dan kan mijn Kever-vriend ook kijken of hij het leuk vindt. Komt in orde hoor! Pootjes van mij en ons en het snekkie was heel lekker 😋

   1. Ik heb een beetje snel geschreven daarom staan er wat foutjes in. Kan gebeuren hè! Als je maar weet dat ik ook aan al mijn vrienden denk ❤️

 6. Lieve Tjilla,

  oooh meisje van mij hart. Dank jou wel van jou mooie riefjoew van Dino. Selluf doe ik er nu krieties naa kijke want assie mantelpoes ben moet jij krieties zijn. En ik heb ook Oopa Floris gefraag en hij ze Haai Dieno. Dan bedoel hij Dirno is welkom van ze eigen.
  Ik zeg jou eerluk lieve Tjillameisje, selluf zou ik mij eigen kop er ook op wille legge. Dieno zie er gesellig uit want hij heb ze maatje meer. En hij heb wiew van ze ketnip. Daar moet jij foorsichtig mee zijn assie jou eigen Oopa Floris in jou huis heb. Assie deemenzie heb kan jij jou eigen ferlieze in jou ketnip, dat moetie nie wille. Daarom vin ik van mij eigen erfaring, Dieno is welkom in onse huis. Assie ze ketnip op heb dan kan Oopa Floris er ze kop op legge. Dan kannie rustig slaape en dat is belangrijk.
  Mij vrouw heb al gekeeke maar zij zeg dattie nog moet wachte en het is tot juuni.

  Dank jou wel lieve Tjillameisje dattie ook speelgoed tes foor suuper seeniejor Oopa Floris. Hij zeg Haai Tjilla

  Jij krijg mij zachte knuffel van mij hart en is ook foor jou zusjes. Dank jou wel, jij heb mij hart geraak,

  Tante Loesje

  1. Haai Oopa! Ik dacht al dat Dino goed was, maar wel goed dat u het nog even getjekt hebt, tante Loesje. Als het juni is dan is er ook veel zon dus dat is dan mooi meegenomen. Wij willen thuis heel veel zon zodat we lekker met ons speelgoed naar buiten kunnen. Zachte knuffels van mij en ons, ook voor Zusje! ❤️❤️❤️

 7. Hallo lieve Tjilla,

  Zo he dat is een mooie Dino en nog wel zonder kraak en rammels in zijn buik. Ja dan us het een lieve knuffels.
  Ik zelf heb ook een eigen knuffel. en die was helemaal niet van mij maar van vrouwtje. Die had knuffelhond had ze voor haar zelf gekocht en gezellig in de kast gezet. Ikke vond het zielig dat hond daar helemaal alleen was en fikte hond steeds uit de kast en ging er dan mee spelen en knuffelen. Was vrouwtje niet blij mee, maar ik deed toch steeds weer hond uit de kast pikken, nou en toen mocht ik hem houden. In hondje zit geen catnip in, maar is ook heel zacht. Ik doe hem niet stuk maken, want dat doe je niet met je lieve knuffel. Mijn knuf is net zo groot als jou Dino. Het komt vast dat de Zoowinkel ze nu niet heeft, want ze zitten vast nog in het ei, ja Dino’s komen uit een ei hoor en papa en mama dino moeten heel lang op de eieren passen voor de baby’s groot genoeg zijn om uit het ei te komen. Gaat net als bij de kippentjes.
  Veel plezier met jou lieve Dino hoor. Hele grote poot en kopje en tot volgende keer weer. Jullie vriendje Jip

  1. Hoi Jip! Ik wist niet dat Dino’s uit een ei kwamen. Daarom dus lang wachten. Wat leuk dat jij een eigen knuffel hebt. Wij hebben in huis ook nog Beer. Beer was van Tjarlie, maar Tjarlie is nu in de hemel. De Beer ligt tussen ons speelgoed maar toch spelen we er niet mee. We mogen dat wel hoor, maar we hebben zoveel dat we soms niet eens weten wat te kiezen. Grote poot van mij en pootjes van mijn zusjes! Tot de volgende keer 😀

Reacties zijn welkom