7 thoughts on “Mijn fundrees wegens mijn verjaardag

 1. Hallo Bert,

  Geweldig, nou ik en vrouwtje komen naar jouw feestje hoor en reken er maar op dat we er een knal feest van gaan maken. Ik heb vrouwtje al de opdracht gegeven dat ze mijn spaarpotje moet leegmaken om mee te kunnen doen. En we hopen op heel veel snuiters die dat zullen doen.

  Voor nu een fijne dag, want je weet ik heb niet veel tijd, want mijn vriendin is er en ik wil veel knuffels. Knuffels van mijn vrouwtje en haar zus en van mij poot en kopje.

  Je grote vriend Jip

  1. hoi Jip wat super dat je meedoet met de dekentjes-aksie dat helpt!! Ik hoop dat er veel dekentjes komen bij het asiel daar kunnen dan katten zich veilig door voelen. Ik vind het ook fijn dat je er vanavond bent maar ik snap ook wel dat je het met twee vrouwen gewoon druk hebt. Poot van je vriend Bert

 2. OOOOOH Bert,wat spannend. Eindelijk ben je morgen in de dubbele cijfertjes. Dat is zo koel en stoer.
  En natuurlijk zal ikjes wat doneren. Ik heb toch genoeg centjes in mijn spaarfles.
  Ik ben al aan het oefenen voor jouw verjaardagslied hoor 🎶🎵🎤

  1. hoi Katrien wat lief dat je straks wilt komen zingen dat is zo artistiek!! En dat je meedoet met de dekentjes-aksie vind ik ook lief. Dieren kunnen ook andere dieren helpen!!

 3. Lieve Bert wij gaan morgen ons best doen om erbij te zijn. Jayda en Jafari hebben morgen show in Duitsland . De andere mogen helaas niet op feesboek als ons vrouwtje weg is. En natuurlijk hebben wij allemaal onze spaarpot geleegd en hopen we een paar katten blij te maken. Namens Mika , Jafari, Benjamin, Perle en Kuzco een super mooie leuke en fijne verjaardag. Baas Ed heeft geen feesboek maar ook zij zijn je niet vergeten.

  1. Dankjulliewel voor de verjaardagswensen en het spaargeld voor de andere katten!! Ik weet dat jullie best druk zijn en daarom waardeer ik het extra!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *