Loesje vertelt over tefreede zijn als leefe moeiluk is…

moeiluk Lieve allemaal, hoe ga het met iedereen? Het was ze moeilukke week. Er was heel feel zon en dan moet jij goed op jou eigen lette. Selluf moes ik ook op mij broer Oopa Floris lette want hij kijk nerges nie naa. Hij ren en hij krijs en hij heb nerges last van.

Ze eigen ding

Selluf heb ik mij eigen rustig gehouwe, mij erfaring is dat jij heel feel aa-lert kan zijn vanuit jou denkpaal. Maar er was meer, onse kleine vriendje Milo is ofer onse Reegeboogbrug gegaan. Dan foel jij dat jou zon anders schijn in jou hart. Jou zon schijn met ze schaaduuw van leefe. Jij probeer zoies te begrijpe maar ik zeg u eerluk, het is moeiluk. Als Moeder van alle Sterre vin ik het soms moeiluk, er gebeur zofeel om jou hart heen en jij ben maar één poes. Dan moet jij bijkoome en jij moet naadenke.
Selluf weet ik, leefe doe alteit ze eigen ding. Ook al ben jij Moeder van alle Sterre jij heb er niks ofer te zegge. Assie geluk heb kan jij seeniejor worre. Assie nie zofeel geluk heb blijf jij foor alteit juuniejor. Milo was ze kleine krulleboef van neege maand, jij kan het nie begrijpe. Mij Bert zeg ook, Loes er is nu feel ferdriet en op onse blog kan jij oferal troos vinde. Daar heb mij Bert zofeel gelijk in want troos hoor bij ferdriet. Dattie Saame stil staa bij emoozies in jou leefe. Lieve mevrouw Annelieke en tante Sylvia, onse troos is foor u.

Fraagepotje

Assie ouwer wor heb jij al heel feel meegemaak in jou leefe en weet jij, emoozie is belangrijk. Maar ook dattie jou erfaring deel. U weet iedere week kom er nu een fraag uit mij fraagepotje weeges dat mij potje nog nie leeg is. Deze week kom mij fraag van mij Bert en mij eigen. Saame denk wij ook na ofer dinge, u kan het zien op mij footoo. Hoe wij oferleg heb. Assie verkering heb van ses jaar dan kan jou fraag net zofeel seeriejeus zijn moeilijkdan jou verkering. Daarom is onse fraag: Hoe blijf jij van jou eigen tefreede en gelukkkig in jou hart als jij wel ouwer wor en sommige van jou vriendjes nie?
Het is onse diepe fraag en soms moet jij aktuuweel zijn. Dan kan jij ook fieraal gaan want jij moet alteit met jou tijd meegaan. Ook assie van jou eigen al feel leeftijd heb. Assie zofeel vriendjes ferlies dan wor onse fraag inees heel feel aktuuweel en ga hij fieraal. Want leefe ga door en emoozies heb alle kleure. En jij moet jou jeug van teegeswoordig jou goede foorbeeld geefe. Dattie leer respek is belangrijk maar jij mag wel speele met jou muis of jou pauwefeer. Assie ouwer ben speel jij soms niemeer zofeel met jou muis maar misschien kan jij wel jou staart van jou leefe oppakke.

Ferder gaan

Ik zeg u eerluk van mij eigen ben ik zofeel dankbaar dat mij leeftijd nog stees doorga. Mij vrouw kijk wel iedere dag met ze krietiese oog naar mij eigen, maar sommige dinge moet jij gewoon akzepteere want jij weet, jou vrouw feranner niemeer. Jou leeftijd wel assie geluk heb. Soms hebbie nie zofeel geluk en moet jij jou vriendjes achterlaate. Jou vriendjes zijn misschien ouwer of sellufs al seeniejor van ze leeftijd. Zij heb ferdriet en er is rouw.
Mij erfaring is dattie alteit jou rouw noodig heb foordat jij weer ferder kan met jou eigen leefe. Maar hoe ga jij ferder? Durf jij nog wel jou eigen geluk te foele assie stees maar vriendjes ferlies? Assie seeniejor ben wor jij misschien onseeker of jij ga tweifele aan jou eigen gesond. Misschien foel jij onrust of jij ga minder goed eete. En misschien denk jij wel dattie beeter selluf kan gaan in plaas van jou vriendjes. Misschien ga jij wel jou heele dag op jou denkpaal ligge of op jou bank. Vinnie er niks meer aan want jij kan het nie begrijpe. En van mij eigen erfaring weet ik, assie iemand moet misse doe jou hart pijn. En assie ouwer ben hebbie zoies misschien al heel feel meegemaak. Daarom geef ik vandaag mij tips dattie toch tefreede kan blijfe en jou geluk weer kan foele in jou hart. Soms werk tips beeter assie ouwer wor.

Tips

moeilijkMij tips:

 • Jij moet jou ferdriet seeriejeus neeme en jij neem jou tijd foor jou rouw.
 • Jij heb jou aandacht en jou knuffels noodig, dattie foel mij hart leef nog.
 • Jij pak jou roetiene weer op. Als jou dag gewoon is kom jou hart weer tot rust.
 • Jij fersorg jou eigen goed, iedere dag doe jij jou eigen wasse (deze tip is ook foor mij Bert want hij heb er nie alteit zin in).
 • Mij speesiejaale tip van mij aandacht: Jij eet goed! Dinge die jij lekker vin bijfoorbeeld tonijn in sjelei met garnaaale, of jou kip in sjelei van rundeboeljon. Paaling en makkareele fris ook jou herses op weeges vette vis. Belangrijk foor jou Leefeswerk assie die heb opgebouw!
 •  Jij ga weer naar buite, in jou tuin of op jou balkon (jij ga nie poinke weeges gefaar).
 • Jij speel weer.
 • Jij aksepteer deze sietuuwaazie. Aksepteere is belangrijk weeges dattie anders nie ferder kan met jou leefe.
 • Jij laat jou geluk weer toe in jou hart.
 • Jij geniet weer van jou leefe en assie knuffels krijg spin jij.
 •  Jij mag alteit denke aan jou Sterrevriendjes en swaaie en meedoen aan onse Hoedjessjoow.

moeilijkIn onse hart

Hoop dattie hier iets aan heb en het is ook foor mense. Alleen assie mens ben kan jij niet spinne maar jij mag jou eigen geluid ferzinne.
Van mij eigen wil ik nog graag zegge. Ferdriet hoor bij onse leefe en is moeiluk. Maar assie hier achterblijf ga jou leefe nog door en jij mag jou eigen weer gelukkig foele. Jij mag weer spinne of misschien wil jij zinge. Daarmee fergeet wij onse Sterrevriendjes nie want zij zit foor alteit in onse hart.

Dank u wel

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over tefreede zijn als leefe moeiluk is…

 1. Goeiemorgen Loes, dank je wel voor je tips om het leven door te laten gaan. Ik heb er ook nog één. In je tuin werken als je die hebt. Gisteren heb ik een uur achter elkaar gesnoeid en geharkt en echt, daarna ziet alles er anders en frisser uit. Ook letterlijk 🌼🌼🌼.
  Ouder worden is ook een soort van rouwen om alles wat voorbij is. Soms tenminste. Het is niet iedere dag somberen.
  Wat je zegt over dagelijkse gewoonten die voor rust zorgen; dat ben ik helemaal je eens.
  Gelukkig houdt Sam ook heel erg van een voorspelbare dag met goed eten en zonder verrassingen.
  Ik ga koffie zetten en Pom en Vos de aanlopers ook wat geven.
  Wij wensen jou en je familie een goede donderdag en tot de volgende week.
  Kim en Sam

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetje Sam,

   dank wel foor zo een goede tip van u eigen erfaring. En dattie ons fertel, dattie assie ouwer wor ook moet rouwe om alles wat foorbij is. Maar nie iedere dag, dat is belangrijk. Soms kan jij ook met jou hart fol van tefreede zijn denke ofer wat foorbij is van jou leefe. Maar assie jou tuin heb dan kan jij jou herses fris sjoeffele. Van mij eigen vin ik zoies zo een goeie tip.
   Sellif heb wij geen tuin maar soms doe ik wel sjoeffele op onse balkon. Dat mij vrouw ze pinkelplekjes schoonmaak van mij broer Oopa Floris. Hij zie onse heele huis offie ze bak is. Maar hij heb er ze erg nie in, dan blijf jou kop alteit fris zeg mij vrouw. Zij zeg Loes, jou broer is heppie in ze deemenzie en wij neem zoies nooit nie af. Soms is leefe zo assie is lieve mevrouw Kim. En gewoon geef ons eigen houfast, dat is belangrijk.
   Dank u wel en hoop dattie gewoon u eigen ding mag doen lieve mevrouw Kim,

   Zachte kopjes van mij eigen foor u eigen en mij dinnetje Sam

 2. Lieve Loes,
  Jouw wijze woorden over verdriet geven veel troost.
  Dank je wel daarvoor. Ook wij hebben al een heleboel kattenvriendjes die over de Regenboogbrug gegaan zijn en die we heel erg missen. En onze katten Otis en Ginger missen hun ook. Vooral Ruby, die het laatste haar koffertje gepakt heeft.

  1. Lieve mevrouw Carina,

   dank heel feel van u lieve ree-akzie en wattie mij eigen fertel. Van Ruby weet ik van mij eigen nog heel feel goed. Mij hart weet jij blijf jou lieferds alteit misse lieve mevrouw Carina. Maar op een dag foel jou hart tog weer ze beetje zon. Dan kan jij foorsichtig ferder met jou leefe want ferdriet moet jij ferwerke maar jou geluk is kosbaar. Hoop dat Gingermeisje en Otis weer geluk foel in ze leefe. En u ook lieve mevrouw Carina en dank wel dat Gingermeisje mee heb gedaan met mij Doorie ze innefjoew,

   Loesje

 3. Lieve Loesje,

  Dank je wel voor je troos vanwege kleine lieve Milo, ze doen mij enorm goed.
  Vandaag is het 1 week geleden dat ik hem helaas heb moeten af geven, het is enorm verdrietig en stil in mijn huis.
  De tips die je hebt gegeven zijn heel waardevol vind ik, en daar kan ik als mens wel wat mee hoor.

  Lieve Loes, Milo is in goede handen bij jou als moeder van alle sterren.
  Dat geeft mij enorm veel troost.

  pootje van Tommy!

  1. Lieve mevrouw Annelieke en Tommy,

   dank u wel van u lieve ree-akzie en dattie ree-aa-geer op mij letters. Het is gefoelig lieve mevrouw Annelieke want niemand fergeet u ferdriet. Milo was zo een knappe, jonge krulleboef en ik zeg u in mij fertrouwe. Hij speel boofe nu heel feel en hij is vriendjes met iedereen. Hij zeg mij vrouwtje mag ze eigen geen zorgjes maake. En hij doe straale foor u lieve mevrouw Annelieke, assie op u afond naar boofe kijk kan u ze lieve straaltjes zien. Als Moeder van alle Sterre doe ik echt heel feel goed foor kleine krulleboef zorge.
   Assie zo fer ben kan mij tips u helpe lieve mevrouw Annelieke. Maar u moet u eigen tijd neeme, dan kom alles goed….
   U krijg mij zachte kopjes en pootjes foor Tommy

   Loesje

 4. Hajoooooooo mamsie.

  Neefie milo isse nu een week oofer de reegeboogbwug sniksnik. Hij sal daar fas met me bwoertje peele. Denk uwes ook niet? Sulle se dan tikkertje peele? Hihihi. Das errug weuk. Offf sal hij milo leere poinken? Ooooh dat sau cool sijn.
  Maar mamsie, mij ballekon isse feilig maakt om te kunne poinken!!! Eg!!! Er sit gaas met kippies op!!! Hihihihi.
  Dan kan ik feilig poinkiepoinkiepoinken.
  Koeskoes ikke hau uwes ❤❤

  1. Mij lieve beebie Doorie,

   Jij zeg het goed. Milo is met jou broertje beebie Poppy ze tiktik aan speele. En hij ren en hij flieg en hij is ze groote krulleboef. Poppy is blij met ze niewe friendje want Saame hebbie meer aan jou krullies dan alleen.
   Maar beloof jij jou mamsie dattie nie op jou balkon poink weeges dattie kippies in jou gaas heb gemaak en mamsie is bang dattie met kippies en al ofer jou dakgoot poink. Mamsie krijg er nagtmerrie van, dat zij ga tokkele tusse ze makkareele. Dan is Mamsie fer heen van ze groote schrik….
   Kommie gouw langs mij beebie,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 5. Lieve Loesje op Loesjes-dag, dank je wel voor zulke lieve en wijze letters vandaag. Rouwen is als reizen door een land waar je geen routekaart van hebt gekregen. Maar assie senior bent als poes of als mens dan heb je al vaker door dat land gereisd en weet een beetje hoe de paadjes lopen. Mijn ervaring is dat de gefoelens van verdriet in golfbewegingen komen. Misschien ligt dat land wel aan de zee met golven die af en aan rollen?

  Het is nu bijna een maand geleden dat Muppet over de regenboogbrug is gegaan. Het verdriet is nog vers. Maar: soms komt er ook ineens een lied naar boven, bijvoorbeeld gisteren voor Opaa Floris en zijn goede manieren. Zo’n lied geeft je hart dan even vrolijkheid en blijdschap. Het is zoals je zegt, dat je voelt dat je hart nog leeft.

  Met jouw tips zijn als richtingaanwijzers door dat onbekende land. En dat geeft steun en houvast. Zo kunnen we niet verdwalen. Hoewel verdwalen kan soms ook zo zijn charme hebben denk ik. Zolang we maar kunnen accepteren waar we zijn op het moment van nu.

  Ik stuur je nog een paar kleine twiet-twiet-twiet en tjilp-tjilp. Vanavond is de logeerpartij voorbij en gaan we naar ons eigen huis. En dat het foogul buffet anders voor jou klonk dan dat het is, snap ik helemaal 😺. Ik kan je vertellen dat de fooguls er heerlijk van gesmuld hebben.

  Met een lieve aaiknuffel van mijn hart ❤ Maria

  1. Lieve mevrouw Maria,

   dank u wel van u lieve ree-akzie en mij hart is blij dat u hart soms weer liedjes maak en dattie dan eeve zing en u ferdriet nie zofeel foel. Mij vrouw zeg ook Loes, zinge is heel feel fijn want het geef je hart blije gefoelens. Daarom ben ik heel feel blij dattie mij eigen dit fertel.
   U zeg heel feel wijse dinge van dattie soms door u land van rouw reis en dat het soms fijn is assie nie zo goed weet waar u uitkom. Want soms kan u dan ook op mooie plekke koome in u hart en in u ziel mevrouw Maria. Liefde geef ons eigen alteit een kijkje in onse hart. Daar zit heel feel mooie gefoeles en soms kan u dan ook geluk foele. Dat is belangrijk want van mij erfaring weet ik, assie heel feel reis door jou land van rouw dan heb u heel feel liefde gefoel.

   Beloof u mij eigen dat u foorsichtig ben assie trug ga naar u eigen huis. Neem u tjilip tjilip mee in hart dat u iedere dag frolijke geluidjes hoor. En dan kan u mij tips gebruike assie wil want u ben het nie ferplicht.

   Zachte kopjes van mij hart,

   Loesje

 6. Lieve Loes,

  Wat heb je prachtige, wijze letters neer gezet!!
  En de tips zijn zo waardevol voor ons allemaal!!!!
  Vrouw heeft ze opgeslagen op haar telefoon zodat we ze bij de hand hebben als het nodig is!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve Moby, Panda, Belle, Izzy, Dopey, Tica, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel van jullie ree-akzie en van wattie mij eigen nu zeg. Dattie zo een tegniese vrouw heb en zij sla mij tips op ze teelefoon op. Mij vrouw doe alleen met mij dokter praate aan ze teelefoon. Daarom doe ik wel boofe op mij vrouw ze teelefoon ligge. Jij moet alteit aa-lert blijfe. Misschien moet ik mij vrouw ook zoies leere. Daarom doe ik nu van mij eigen zegge, dank wel van jullie tip foor mij eigen vrouw.
   Soms kan jij jou tip uit jou wissel haale of zoies…

   Mij zachte kopjes foor jullie allemaal,

   Loesje

 7. Lieve Loes, wat heb je biesondere letters gemaakt, het zijn letters zoals alleen jij kan maken!, het zijn zachte ronde letters, een beetje nat van traanen, maar ook met een lach van liefde, ik ben zooo blij dat jij Moeder van alle Sterre bent, want niemand kan dat zo goed als jij, je bent de ferbinding tussen de sterren en ons hier, en wat een goede tips geef je, voor als er ferdriet is, want ferdriet is moeilijk, en soms wil je dan helemaal niks meer, zoveel ferdriet is er, en met jauw tips kan je weer een beetje op je pootjes komen te staan, nau is er veel ferdriet voor mevrouw Annelieke en mevrouw Sylvia, ik hoop dat ze weten dat iedereen aan ze denkt!,want ferdriet is heel moeilijk, maar het is NOG moeilijker als je alleen bent met je ferdriet, dankjewel voor je fantasties mooie letters Loes!, ik stuur jau en je famielie en je Door heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zitten erin, en voor erbij heb ik friekadelle gemaakt, met maajonesse en ketsjup, en als toetje is er famieljepudding naar het resept van Bolle!!

  1. Lieve Kever,

   hier ben ik weer van mij eigen en dank jou wel dattie mij letters begrijp en dattie zeg, Loes jou tip heb geen sluijer noodig. Zij tip van ze eigen. Dattie foel, Loes heb er sorgfuldig ofer naa ligge denke op ze denkpaal. Het is gefoelig Kever want ferdriet raak onse hart. En wanneer stop ferdriet? Iedereen heb ze eigen tijd noodig van de rouw en dattie zeg, nu is mij hart klaar foor Loes ze tips. En dattie makkareele eet in sjelei van garnaaale of jij eet frietjes met friekaadelle. Oopa Floris loop nu door onse huis te krijse met ze friekaadel in ze bek. Hij heb niemeer maaniere Kever, weeges ze deemenzie. Maar hij lus alles nog. Dat is belangrijk dattie kan zegge, mij smaak heb nog nooit van ze deemenzie gehoor….
   Soms moet jij gefoelige onnerwerpe door ze midde snije en jij moet erofer praate. Ferdriet hoor bij onse leefe maar jij hoef jou kop nie in jou bak te steeke. Jou leefe ga door en geluk mag ook ze plek hebbe.
   Daarom heb ik vandaag mij geluksijstaart gebakke in mij frieser. Assie jou groote hap neem foel jij meer geluk als dattie jou kleine hap neem. Dat moet jij jou eigen wel ree-aa-lie-seere. Maar mij taart heb fijf stukke. Foor jou eigen Kever, foor jou mense, foor mij Oomadinnetje en assie wil kan jij mij kleine stukkie op jou dak zette foor Mikkie. Want hij mag ook van geluk snoepe.
   Nu ga ik mij leefeswerk ferwenne met Bolle ze famieliepudding want Bolle weet hoe jij jou leefeswerk moet ferwenne. Dank jou wel Kever,

   van Loesje

 8. Lieve Loesje vriendin.
  Wat heb je weer prachtige letters gemaakt.
  Het is zoveel waar wat je zegt.
  Ik weet als senior poes dat het leven niet altijd zonneschijn is.Er zijn dagen met hele donkere wolken.
  Zoals de dagen toen Fynn en Sparkle de brug over gingen.En zoals kort geleden mijn mensen oma.
  Ik vind dat moeilijk lieve Loes.Je moet dan zoeken naar het zilveren randje dat er toch ook is.
  Alleen duurt het even voor je die ziet en het langzamerhand weer lichter wordt.
  Dat kleine Milo zijn koffertje moest pakken was ook heel erg verdrietig.
  We hadden zoveel natte ogen…..
  Dan ga ik op mijn scullary girl liggen en ik ga spinnen.Dat vindt zij een fijn geluid en ze wordt er altijd blij van.Samen kunnen wij alles Muzetje,zegt ze dan.En op zulke momenten mag ze zelfs mijn vacht nat maken met de natte ogen.
  Afgelopen dinsdag had mijn scullary girl ook weer bijna natte ogen,maar dan van blij zijn.
  Omdat mijn bloed niet meer te dik is.En mijn cijfer op het weegding wat hoger was.
  En samen hebben we daar een fijne avond van gemaakt.
  De donkere dagen werden weer lichter.
  Zo gaat het leven.
  Ik werk nog steeds aan een grotere buik,maar zo mooi als die van jou gaat niet lukken.
  Wel heb ik je haring in smekdonnalt gelei gestuurd.Ze zijn van het pleintje.En de haringen zijn extra vet dit jaar stond in de krant,dus extra lekker.
  Ik hoop dat de postduif ze op je denkpaal gelegd heeft.
  Lieve vriendin heel veel zachte kopjes van je dinnetje Muzette

  1. Lieve Muzette,

   dank jou wel van mij hart. Dattie jou eigen weer beeter foel, dat jou bloet weer dikker is van ze eigen en jou sijfer hooger. Nu kan jou leefeswerk weer groeie lieve Muzette. En van mij eigen begrijp ik, jou leefeswerk is nie mij eigen leefeswerk. Maar jou leefeswerk is van jou eigen en mij hart is trots dattie die zo goed fersorg. Want jij doe zofeel goed jou bes en jij eet jou meediesijne. Dan ben jij zofeel goed beesig. En Oopa Floris vin het ook. Hij krijs Muuzeletje en misschien kan jij hem hoore. Hij loop nu weer met mij vette haring door onse huis te renne. Want mij vrouw zeg kijk jij ees lieve Loes, jou dinnetje Muzette heb ies op jou denkpaal laate legge. En ik zeg jou eerluk, toen foel mij hart inees zofeel emoozie. Dank jou wel dattie alteit denk aan mij eigen. En jij weet, mij hart heb ze eigen heel feel zorg gemaak om jou gezond Nu heb ik wel meer rust van mij eigen.
   Wij doe nu onse pootjes om mevrouw Annelieke ze hart slaan en misschien heb ze iets aan mij tips want als jou mooment kom dattie ferder moet dan moetie ferder…
   Lieve Muzette zorg jij goed foor jou eigen en jou lieve vrouw en dattie ga spinne boofe op jou vrouw. Daarom krijgie mij sneks met gesond en assie erin bijt hoor jij tringel trangel van geluk!
   Alstoeblief, van mij hart en jou vrouw mevrouw Skullary gurl mag er ook in bijte assie wil,

   Loesje

 9. Lieve Loesje, mooie letters heb je weer geschreven . Pasa en ik hebben er weer veel van geleerd. Vooral over rouwen en toch weer doorgaan met je leefe, het leefe gaat door en je moet niet in jouw rouw blijfe hangen. Wat een goede adfiese gaf je weer lieve Loes. Ik ga proberen om ze toe te passen. Je bent een hele verstandige poes, moeder van alle sterretjes. Pasa en ik sturen jou nieuwe haaring in zjelij, pasta met zallum en makkereel. Knuffel en kopjes van Ina, Pasa en Floortje sterretje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie en dattie mij tips zofeel seeriejeus neem. Van mij eigen weet ik, u heb heel feel ferdriet gehad van u eigen en u ben nog in u rouw. Maar u ben foor mij eigen zo een goede foorbeeld van hoe dattie ferder ga met jou leefe assie feel ferdriet heb meegemaak. Iedereen kan ze foorbeeld neeme aan u assie het moeiluk heb. U bennie op u pak gaan zitte lieve mevrouw Ina. En u heb Pasa in u huis en in u hart laate woone. Daar gebbie wel moed foor noodig want het is gefoelig. Maar nu kan u weer knuffele en u kan liefe dinge foele in u hart. Dan is geluk weer dichbij en ik wil u zegge van mij hart. U ferdien het zofeel en mij vrouw zeg het ook.

   Mij zachte kopjes foor u eigen, foor Pasa en foor mij Sterre dinnetje Floortje,

   Loesje

 10. Lieve Loesje,

  Wat denk jij toch altijd goed na. Ouder worden is heel speciaal en wij kunnen het weten, want wij zijn allemaal senior. Ouder worden heeft voordelen : je maakt veel leuke dingen mee. Maar het heeft ook nadelen, want je maakt ook veel verdrietige dingen mee. Vroeger waren we hier met ons zevenen en nu nog maar met ons vieren. Maar dat komt ook omdat Ivar hier op 11-jarige leeftijd is komen wonen. Het is altijd heel verdrietig wanneer een broertje of zusje over de regenboogbrug gaat . En dan verder ook nog al die vriendjes en vriendinnetjes van dit blog die er niet meer zijn. De kleine Milo heeft niet eens de tijd gekregen om te leven. Maar je hebt wel gelijk dat we door moeten gaan, ondanks al het verdriet. Want gelukkig komen er ook weer leuke dingen . Wij doen ons best om oud te worden, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker.

  Lieve Loesje, bedankt voor je wijze raad en je goede tips. Veel kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

Reacties zijn welkom