Loesje vertelt over spiegels en ouwer worre…

spiegels

Nog nie zofeel weeke geleede heb mij Bert ze letters gemaak ofer ze spiegel. En dattie ermee om kan gaan weeges dattie leefes-erfaring heb.

Seeniejor

Mij Bert is 13 jaar van ze leeftijd en hij wor deeze jaar nog feel meer ouwer. Hoe meer jaare jij heb van jou leeftijd, hoe meer erfaring jij heb. Assie seeniejor ben van jou eigen hebbie meer meegemaak als dattie kitten ben. Dan kommie net kijke en jij ren en raus door jou huis. Jij ren door jou leefe. Assie kitten ben raus jij langs jou spiegel en jij spring met jou poote wijd teege jou spiegel aan. Jij denk er nie ofer na, jij zie iets waar jij mee wil speele. Jij ben jong en jij ben wild.
Assie seeniejor ben en jij kijk jij in jou spiegel, zie jij jou leefe trug door jou oog. Jij zie jou leefes-erfaring en assie goed kijk zie jij misschien jou grijse haar in jou vagt. Jij zie jou jaare ga telle, misschien schrik jij wel van jou eigen. Ik zeg u eerlijk, jou spiegelbeeld kan jou emoozie door ze war gooie. Hoe ga jij daarmee om van jou eigen? Durf jij wel op jou leeftijd te zijn?

Vagtdag

spiegelsIk zeg u eerluk, van mij eigen heb ik ook mij onseeker zijn. Assie seeniejorpoes ben weet jij, jij heb jou jonge jaare gehad. Jij heb feel leefes-erfaring maar jou spiegel zeg jou ook, jij heb jou jaar van knap zijn gehad. Jou vagt zit niemeer in ze plooi, jou buik is misschien te klein van ze eigen en jij moet uitkijke dattie nie alles erbij heb hange. Selluf ben ik daar wel mij beetje bang foor en ik heb het mij Bert gezeg. Assie verkering heb praat jij ofer jou onseeker zijn, anders hoefie geen verkering te hebbe. Dan kan jij ook met jou spiegel praate maar mij erfaring is. Jou spiegel laat jou wel jou kwesbaar zien maar hij heb nog nooit iets trug gezeg!
Mij Bert wel, hij zeg Loes jij zie er alteit goed uit en jou vagt zit netjes. Maar mij Bert zie mij eigen nie als ik net mij seefe makkareele op heb en met mij scheef oog ofer mij denkpaal hang, met mij buik in de weg. Jij hoef nie alles te laate zien. Soms moet jij jou eigen en jou makkareele bescherme. Mij adfies aan alle seeniejorpoese en katers is, assie jou slechte vagtdag heb en jou buik hang naast jou poote, blijf weg bij jou spiegel. Jij kan jou spiegel maar één keer breeke!!

Foorsichtig

Soms hebbie poese die ze heele dag met ze uiterluk beezig zijn. En jij heb ook steeds meer katers die indruk wille maake op ze spiegel. Fraagie jou eigen nooit nie af wattie daar doe? Hebbie genoeg leefes-erfaring dattie weet hoe het werk, net als mij Bert? Spiegelkijke heb erfaring noodig, jij moet jou eigen nie gek laate maake. Mij Bert heb het ook moete leere en mij Bert heb nog wel zó een mooi spiegelbeeld van ze eigen. Hij heb al ze tande nog in ze bek, dan kan jij goed foor jou dag koome. Mij Bert ga ze spiegel nie breeke van ze uiterluk. Maar hij kijk alleen naar ze kamer assie voor ze spiegel zit. Van ze ene kamer naar ze andere. Jij weet nooit wat jou spiegel in jou eigen los maak.
Selluf heb ik ook mij tijd noodig gehad foor mij spiegelbeeld. Mij vrouw heb mij eigen ferwen met mij eigen spiegel. Zij zeg Loes, jij ben nou op jou leeftijd, jij ferdien het. Maar jij moet er wel foorsichtig mee om gaan. Op mij footoo kan u zien, van mij eigen ben ik nu vriendjes met mij spiegel. Maar toen mij dokter al mij tande en mij kieze uit mij bek had ge-opereer, foelde ik mij spiegel scheure. Jij weet nie wattie zie, jij foel jou eigen an-tiek! Mij vrouw zeg Loes an-tiek is wel heel oud. Maak mij eigen niks uit, mij bek foel an-tiek en ik wilde nie in mij spiegel kijke. Soms maak jou spiegel maak meer kapot dan dat jou lief is. Daar moet jij alteit reekening mee houwe. Dus assie geen tande meer in jou bek heb. Mij adfies is dattie nie lach naar jou spiegel, ook al breng scherfe jou geluk.

Leefeserfaaring

Jij kan jou spiegel wel gebruike foor jou selluf fertrouwe assie bijfoorbeeld iets heb waar jij trots op ben. Van mij eigen ben ik trots op mij buik. Dat is mij sterke punt, mij vrouw heb mij eigen gezeg dat mij buik mij sellieriepunt is. Mij Doorie zeg mam uwes buik plubber. Maak mij eigen allemaal niks uit. Ik kijk graag naar mij buik, het geef mij eigen fertrouwe en ik foel mij eigen jong. Dat is belangrijk. Jij kan jou eigen nie jong genoeg foele assie ouwer wor. En mij meening is, iedereen heb iets mooi van ze eigen. Ook assie ouwer ben en jij ben seeniejorpoes. Jij ben mooi en jij mag jou eigen laate zien.
Ouwerdom heb ze eigen spiegelbeeld en jij heb soms tijd noodig foor jou akzeptaazie. Het geef niks, jij kan in jou tussetijd geniete van jou haaring en garnaaale. Jou spiegel loop nie weg en jou leeftijd ga gewoon door van ze eigen. Jij mag in jou spiegel kijke met al jou leefeserfaaring en jij mag straale. Jij kan jou spiegel regt in ze beeld aankijke en jij laat jou eigen nie gek maake. Iedere leeftijd is mooi van ze eigen. Jij mag met rust in jou hart ouwer worre en jou spiegel ferwenne. Dat is mij eigen meening.

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over spiegels en ouwer worre…

 1. Hajoooooo mamsiewamsie

  Mammieeeee uwes ben mooi!!! En uwes ken er nies aan doen dat uwes een plupperpuik hep. Ikke fin uwes puik mooiiiii. Ikke poinkte er fjoeger moetsjo op, weet uwes nog? Hihihihi. Ikke hep een kwein puikie. Heppe ik fan uwes kjeeg. En ikke ben er tjos op. En ook op me menboeps!!
  Maar mamsie… sjoms maake kittens ook naare dinge mee. Ikke furrloor me bwoertje sniksnik.

  Maar mamsie… ikke kijk nooit inne piegel. Me frauw seg dat dat nie hoef ommedat se seg datte ik de mooise kittenkaater fanne weerelt ben. Hihihi. En me jiekie seg hut ook. Toefallig fin ik me jiekie de mooise kittenkaater fanne weerelt.en uwes ben me mooise mamsiewamsie fanne de weerelt.
  Koeskoes mamsieloes 😽😽

  1. Mij lieve beebie,

   mamsie fergeet nooit van jou poinke op mamsie ze plubberbuik en ze krak in ze ribbe. Jij kan nog zofeel van jou mooie buik hebbe, als jou jonge ga poinke houwie alleen jou plubber ofer…
   Gelukkig bennie nu zo heel feel groot dattie er nog maar net oppas. Dan moet jij mamsie bescherme foor ze ribkanaaalefrakketuur.

   Mamsie zeg nooit dattie in jou spiegel moet kijke mij jonge. Jij zie er zofeel knap uit en jij heb zo een knappe sjoonezoon van Mamsie, jij heb jou spiegel nie noodig van ze eigen. En jij heb al zofeel meegemaak van jou broertje, mij Poppy. Gelukkig hebbie jou mamsie nog, dan kom alles goed. Jij ben mamsie ze eigen spiegelbeeld assie genoeg garnaaaale pel,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve tante Loes,
  Uw bent mijn liefste tante hoor en mamma zegt dat ook!!!
  U hebt zoveel wijs in u ik moet dat nog leer doen!
  Mamma zegt dat ik nog aller tijd hebt maar ik wil snel
  En uw buik is niet dik…mamma had van de week een vrouw op visite en die had een nog veeeel dik buik…ik heb er naar keek en toen bewoog die buik uit zich zeluf.
  Raar he… mamma zegt daar zit een baby in …heb nog geprobeerd baby uit halen maar dat ging niet !!
  Weet u hoe dat moet????
  Lief kroelkopjes van mij en lieve aaitjes van mamma Noa

  1. Oooooh mij kleine Noa meisje van mij hart,

   wat zeggie jou Tante Loesje nou, hebbie mefrouw gezien met nog meer dikke buik dan jou Tante Loesje? Ooooh en er stak nie makkareele uit. Oooh Tante Loesje schrik erfan kleine Noa meisje. Jij ben al zofeel slim van jou onwikkeling, jij ben mij slimme poesemeisje.
   Tante Loesje heb van ze eigen nooit nie kleine beebie Loesje gehad en ook nie beebie Bertjes. Maar jij kan tonijn op jou grond legge. Tante Loesje denk dat jou beebiekitte ze eigen dan wel ga laate zien. Het is mij wijse adfies Noaaatje van mij hart, van mij eigen leefes-erfaring

   Koesiekopjes van jou Tante Loesje

 3. Hoi Loesje, Spiegeltje.Spieheltje aan de wand wie de mooiste poes van Nederland.
  Loesje jij bent gewiin de mooiste Senioren .poezel.van het hele land❣️

  Liefs Ollie

  1. Ooooh mij lieve Ollie,

   wat zeggie mij eigen nou….
   Van mij eigen slik ik bijna mij saardiene door mij buik van mij ferleege worre van zo een mooie kompliement.
   Jij ben mij lieve Sjarmeur en mij hart spin in mij buik van geluk. Assie seeniejorpoes ben vin jij kompliementjes ook fijn foor jou gefoel.
   Dank jou wel,

   Loesje

 4. Lieve Loesje vriendin.
  Ik kijk nooit in een spiegel,wegens mijn slechte ogen zie ik niks.
  Mijn scullary girl zegt altijd,dat je zo oud bent als je je voelt.Soms voel ik mij als een kitten en ren ik rond,en soms voel ik mijn senior zijn.
  Maar ogen zien niet alles Loes.
  Ik kijk met al mijn andere zintuigen en dan zie ik een plaatje in mijn kop.
  Dan weet ik hoe ik op de bank of op het bed springen moet.
  Als ik de pootjes van mijn honden vriendje Sandor ruik,zie ik hoe lief hij is.Als ik bovenop mijn scullary girl lig,hoor ik haar hartslag en zie ik dat we het samen goed hebben en weet ik dat ik veilig en rustig kan slapen op haar.
  Ik voel mijn vacht als ik mijzelf verzorg.Dan zie ik dat het niet meer was zoals jaren geleden,maar dat ik er nog wezen mag,al ben ik ruim 14 jaar.
  Ik zie alles in plaatjes in mijn kop.Dan zie ik ook dat Fynn en Sparkle er gewoon soms nog zijn.Ik zie dat veel beter dan mijn scullary girl.
  Ik zie mezelf nooit en toch altijd.
  En ik zie hoe mensen en dieren echt zijn.Zonder buitenste franje.Hoe mooi ze zijn.
  Dat iedereen goed is,zoals ze zijn.
  Ik kijk eigenlijk alleen naar de binnenkant,nooit naar de buitenkant.
  Mijn ogen zien niks,maar de rest van mijn lijf ziet alles.
  Zachte kopjes,voor jou lieve vriendin.Met een schaaltje verse haring erbij.
  Van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   wat hebbie jou mooie letters gemaak en wat bennie toch jou wijse poesedame. Jij foel door jou letters zofeel van jou leefes-erfaring. Dattie weet, Muzette weet hoe het werk met ze spiegel. Zij kijk nie naar ze buitekant, zij kijk naar ze hart. Jou hart zit binne in jou eigen en soms zit jou hart in jou buik. Dat is assie poes ben en jij heb jou groote buik, dan pas jou hart erin. Dat kan jij nie zien in jou spiegel maar jij kan het foele.
   Lieve Muzette jij ben zofeel wijs en slim. Jij foel jou leefe. Jou spiegelbeeld kom van jou hart en jij weet hoe jij moet kijke. Jij oordeel nie van jong of ouwt. Jij ben met jou vrouw, mevrouw skullarie gurl en jij foel elkaar. Jou oogjes zie wat iedereen moet zien mij dinnetje. Jou oogjes zie wattie belangrijk vin foor jou hart.
   Van mij eigen weet ik zeeker, dan breek jou spiegel nooit.

   Lieve Muzettedinnetje, jij krijg mij zachte kopjes van mij dinnetjes zijn. Dank jou wel van jou mooie ree-akzie

   Loesje

 5. Hallo lieve vriendinnetje Loesje,

  Ikke ben ook senior Jip en ik vind dat helemaal niet erg hoor en ik kijk ook graag in de spiegel, In ons nu voor altijd huis heb ik in de slaapkamer een reuze grote spiegel, is zo groot als de kastdeur. In vind het ook een spioneerspiegel. ikke kan alles in de smiesjes houden wat er achter mij is en ook wat vrouwtje doet als ze in de slaapkamer is. Eerste keer dat ik in een spiegel keek vond ik het heel raar, ik wist dat ik de enigste rode rakker in huis was, maar in de spiegel zat er ook altijd een en die deed zo raar. Alles wat ik deed deed die slapdrol ook. Als vrouwtje bij mij kwam staan werd het nog gekker, had die flapdrol ook een zelfde vrouwtje. Maar na een tijd had ik i de smiesjes dat ik het zelf was en vrouwtje ook. Een spiegel is eggies gemakkelijk, kan ik even kijken of ik mijn bontjas goed heb verzorgd, ja sinds ik hier woon wil ik er ook netjes verzorgd uitzien als die vervelende buurpoezen door mijntuin wandelen. Ik heb ze al vaak miauw gedaan dat ze voor ze door mijn tuin wandelen eerst hun jas eens netjes moeten borstelen en al het stof uit de jas laten waaien. Die poezen gaan in het zand liggen, ze miauwen dat zand goed is voor de jas, maar ja ik heb in mijn ren geen zand en kan dat niet uitproberen.
  Lieve Loesje het maakt niet uit hoe oud en hoe je eruit ziet en of je alles nog hebt. Mijn vrouwtje zegt vaak, het allermooiste van een dier en mens zit vanbinnen. Kijk en dat moet iedereen zo vinden en dan is alles heel mooi op de plaats waar we mogen leven.
  Lieve Loesje ik moet nu vlug naar buiten want de vogeltjes doen lekker smikkelen van de hapjes die vrouwtje voor ze in een grote bak in de tuin heeft staan. Ze hebben nu ook gezond eten nodig want ze werken hard aan hun huisje voor als er baby’s gaan komen. Zo zie je maar baby’s groeien niet aan de boom bij mij in de tuin.
  Voor mevrouw Loesje lieve groetjes van vrouwtje en knufjes voor jou, Opa Floris en Zusje en nog speciaal voor jou kopjes en poot van je grote vriendje Jip

  1. Lieve Jip,

   wat zeggie mij eigen nou. Hebbie ook jou groote spiegel in jou huis en kijkie saame met jou vrouw, mevrouw Jip in jou spiegel. Oooh ik vinnut knap want soms weet jij nie wattie zie. Maar jij heb zofeel gelijk, jou kan jou eigen maar ook jou vrouw mevrouw Jip in jou gaatje houwe. Dattie nie zofeel gekke dinge doe want met jou vrouw weet jij nooit zeeker wattie doe assie foor ze spiegelbeeld sta.
   En jij heb jou mooie, rooie vagtjas van jou eigen Jippebont. Dan kan jij trots als jou eigen Jippekooning foor jou spiegel staan. En het maak nie uit Jip. Offie kitten ben of jij ben groote Jip. Jou spiegel zie jou eigen graag. En jij heb zofeel van jou leefeserfaaring, dan kan jij jou spiegel aan. Dat is belangrijk Jip. Ook foor jou poezedames in jou tuin. Oooh Jip hebbie sjans in jou tuin. Jij ben jou knappe katerman en jij mag jou eigen zien. Mij hart foel, jou vrouw mevrouw Jip is trots op jou eigen.
   Selluf vin ik het biesonder dattie ook zofeel spiegelerfaring heb Jip.

   Hoop dat jou voogeltjes smikkel heb gedaan van ze voogelbrokjes en willie alstoeblief nie teege mij Doorie zegge dat ze voogelkittes nie aan jou boom groei. Mij hart is bang dattie met ze Jiekie in jou tuin kom kijke van ze kleine voogeltjes. Dan heb MammaLoesje geen tijd meer foor ze leefe..
   Jij krijg mij zachte kopjes en mij hart hoop dattie jou fijne afond heb met jou eigen mevrouw Jip. Jij krijg ook kopjes van Oopa Floris en Zusje en mij vrouw en het is ook foor mevrouw Jip,

   Loesje

 6. Lieve Loes, wat heb je biesondere letters gemaakt over de spiegel, ik moest er eventjes over nadenken en dat is altijd goed!, ik vind zelf eigenlijk alle katten mooi, of ze nau jong of aud of klein of groot of paars of vierkant zijn, katten zijn altijd presies goed zoals ze zijn vind ik, hoe dat bij mensen zit weet ik niet, mensen zien er altijd een beetje vreemd uit, ze hebben zo weinig haar en ze lopen vreemd op twee poten, dus dan vind ik het moeilijk om te zeggen of ik ze mooi vind, maar weet je wat ik ook vind? de spiegel kan alleen je buitenkant zien, en niet of je misschien wel keihard kan rennen, of altijd heel lief bent, of heel goed brokjes kan eten, dat weet de spiegel niet, ik kijk zelf nooit in de spiegel want ik vind het eng!, er is hier een grote spiegel en dan zie ik van alles bewegen maar ik snap niet waar dat is, dus als we gaan slapen hangen mijn mensen daar een doek overheen, dan hoef ik niet bang te zijn, en trauwens: ik denk dat hoe auder je wordt als kat, hoe mooier je word! of je nau een katerman of een poesendame bent, dat maakt niks uit, want hoe auder je wordt hoe meer erfaaring, dat schrijf je al, en dan kan je zien dat je al veel geleefd hebt en veel hebt meegemaakt en veel kouwstiks hebt gegeten, dat is toch alleen maar goed?!, dus jij kan rustig in je spiegel kijken Loes, en Bertje ook en iedereen van de blog!, alleen ik niet want ik vind het eng, maar mijn mensen vertellen me elke dag dat ik er zo lief en mooi uitzie, gelukkig maar!, lieve Loes dankjewel voor je mooie letters, ik stuur heeeeeeel veel kopjes naar jau en je famielie, en spesjaal voor jau heb ik een grote schaal paalingmoes gemaakt, met maajonesse en room en fette paaling, het is van Kever!!!

  1. Oooh Kever,

   dank jou wel van jou paalingmoes met maajonesse en room en fette paaaling oooh….
   Mij buik heb zofeel begeerte Kever, mij vrouw ging inees weg uit mij huis. Zij zeg dattie ze afspraak heb met mevrouw Zeeniekaa, maar die ken ik nie. Toen had ik wel honger maar nu heb ik al jou paalingmoes weggewerkt. Dank jou wel Kever, jij ken mij smaak van mij buik.
   Jij heb mij seeriejeuse letters gemaak Kever en jij heb zofeel gelijk. Jou spiegel weet nie offie kan renne en jou spiegel weet ook nie offie liefer saardiene heb of makkareele. Jou spiegel weet niks van ze eigen maar hij zie alles Kever. Assie jou keer teveel van jou Wallievis heb ge eete en jou buik is nog grooter van ze geluk dan zeg jou spiegel. Loes bennie wel ferstannig beezig. Van mij eigen zeg ik dat ik alteit ferstannig van mij Wallievis omgaa. Jij kan er nooit nie genoeg van eete.
   Maar jij heb gelijk Kever, assie jou spiegel eng vin moetie er nie foor gaa zitte. Dan schrik jou hart. Dat moetie nie wille. Jij moet veilig zijn en jou mense geef jou help en jou steun dattie veilig ben. Maar jij kan van mij eigen aanneeme want ik wil jou zegge. Jij heb zo een mooie sjakket van jou eigen, jij mag er zijn Kever. En jij heb jou mooie buik, jij kan jou spiegel ferwenne.
   Nu ga ik jou ferwenne foor jou eigen. Jij krijg mij zachte kopjes met mij kouwstik in spiegelei en jij hoef er nie bang foor te zijn. Foor jou mense en foor Ooma heb ik mij oomelet van mij spiegeleije met tOomaat foor Ooma en groenmiks foor jou mense. En mij vrouw zeg mij oomelet heb ze eigen goed gestolt maar daar heb ik van mij eigen geen ferstand van,

   Loesje

 7. Lieve Loesje,

  Maak je maar geen zorgen hoor, wij vinden jou een knappe en lieve poes, zowel van buiten als van binnen. En geen tanden meer hebben is ook geen probleem. Fenneke heeft al heel lang geen tanden meer. Die zijn er door de tandarts-dierenarts allemaal uitgehaald omdat de ontsteking in haar bekje daardoor veel minder werd. En die ontsteking kwam weer door haar niesziekte, Nou, wij vinden Fenneke nog even knap en lief als vroeger en met eten heeft ze geen problemen. Verder kijken wij nooit in een spiegel, dat doet allen onze vrouw. Maar soms tilt ze ons wel een op, zodat wij ook in de spiegel kunnen kijken. Jillie wil dan altijd met haar poten de spiegel aanraken. Ivar wil achter de spiegel gaan kijken. Cindel wordt bang en kijkt niet meer in de spiegel maar alleen naar onze vrouw. Fenneke wil ook niet kijken en kijkt snel naar het plafond. Dat niet willen kijken zal wel in de familie zitten, want Fenneke is de dochter van Cindel. (Onze vrouw vraagt zich daardoor steeds af of ze nu het vrouwtje of het oma-vrouwtje van Fenneke is .) En Lisette kijkt helemaal niet in de spiegel, want zij wil liever niet opgetild worden. Kortom : wij houden helemaal niet van een spiegel.
  Dus, lieve Loes, je bent goed genoeg zoals je bent en je hoeft echt niet onzeker te worden als je in de spiegel kijkt.

  Veel kopjes van ons vijven en een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Fenneke, Cindel, Lisette, Jillie, Ivan en mevrouw Marjoke,

   Oooh zeggie mij eigen nou dat Cindel mammapoes is van Fenneke? Oooh ik vinnut mooi. Misschien zie Fenneke ze eigen trug in ze eigen mammapoes. Dan hebbie jou mooise spiegelbeeld van jou leefe. Dan hebbie jou spiegel nooit niemeer noodig. En het geef niks assie er nie in wil kijke. Jij kan er ook achter kijke of jij kijk er oferheen. Jij mag het selluf weete als jou vrouw jullie optil. Mij vrouw til mij soms op maar ik vin er niks aan. Ik doe wel feel op mij vrouw ze schoot zitte en ik slaap boofe op mij vrouw. Maar daar heb mij vrouw geen spiegel bij. Toen heb mij vrouw mij eigen mij spiegel gegeefe. Zij zeg Loes jij mag er zijn, ook al hebbie jou tande niemeer en jij heb jou baardje. Jij ben wie jij ben en jij ben ouwt genoeg foor jou eigen spiegelbeeld. En ik heb met mij Bert gepraat, hij zeg Loes jij kan jou erfaring deele met jou vriendinpoese. Dat is belangrijk.
   Dank jullie wel foor jullie ree-akzie en dattie mij eigen fertel van jullie erfaring. Assie nooit nie fergeet dattie mooi ben zo assie ben dan kan jij in iedere spiegel van jou huis kijke. Dat is mij erfaring,

   Liefs van mij eigen van mij hart,

   Loesje

 8. Lieve Loes, wat heb je een mooi schrijf gemaakt over jouw spiegel. Ik heb het voorgelezen aan Floortje, Floortje is ook seeniejoor met haar 15 jaar. Wij vinden allebei dat jij met een rustig hart in de spiegel kunt kijken, jij hebt een prachtige vagt, een heel mooi gezigt en een mooie buik, Floortje heeft ook nog maar 2 ondertandjes in haar bek, niemand ziet dat. Dus lieve Loezepoes, kijk in jouw spiegel en bewonder jouzelf, je bent prachtig zoals je bent. Floortje stuurt jou wat gepelde gaarnaale en paaling in zjelij. Ik stuur je een knuffel, manmens ook.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   ooooh wat zeggie mij eigen lieve dinge van u woorde van u hart. Dank u wel dattie vin dat ik in mij eigen spiegel kan kijke. Ik fertel u mij gehijmpje, mij spiegel heb ze eigen nog nie gebrooke. Mij spiegel is nog heel van ze eigen en ik heb er toch ingekeeke. Dan hebbie wel jou steefige spiegel.
   Floortje is ze mooie poesedame en zij heb nog twee van ze tandjes. Lieve Floortje jij ben mooi van jou eigen, misschien bennie nog wel mooier dan jou eigen spiegelbeeld. Dat is mij eigen meening,

   Kopjes van mij eigen foor Floortje, foor meneer manmens en foor u lieve mevrouw Ina,

   Loesje

 9. Lieve Loesje,
  Wat heb je dat prachtig geschreven!!!!!
  Je hebt helemaal gelijk, elke leeftijd heeft iets moois!!!!
  En van al dat moois moet je genieten!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Dopey, Moby, Panda, Izzy, Belle, Tica, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   Mij hart foel jullie heb zofeel ferschil van jullie leeftijd, dan hebbie zofeel mooi zijn foor jullie spiegel.
   En iedere dag jullie spiegelei van geluk. Dan bennie goed beezig,

   Kopjes foor jullie allemaal van mij hart,

   Loesje

 10. Liefe Loesjedinnie. Wat heb jij een mooie spiegel. En wat zit jij er mooi voor. Selluf zegt mijn spiegel dat ik morruge jarig ben. Ik word dan 8. Oud he! Gelukkig ben ik jaarig in het wiekent zodat Frau me de hele dag furrwennen kan. Ik geef jou een heel lief kopje Loesje, van mij en mijn spiegel. Poot, Minniedinnie.

Reacties zijn welkom