Loesje vertelt over als jou ze vrouw vakanzie heb…

vakanzie 

Lieve allemaal hier ben ik weer op mij eigen Loesjesdag en ik wil u eerst fertelle dat ik weer mij eigen ben. Na mij Hoedjessjoow heb ik heel feel bij moete koome. Ik zeg u eerluk, ik was zofeel moe in mij kop en mij poote.

Jij denk dattie Makkaraaale eet en Garneeele, alles in jou kop zit in ze war. En jij wil jou heele tijd hoedjes maake maar jou Hoedjessjoow is foorbij. Mij vrouw zeg Loes jij heb afkikferschijnsel, maar ik heb geen kik gegeefe dus u hoef ze eigen geen zorg te maake. Maar jij moet wel wenne aan jou leefe assie zofeel druk beezig ben gewees. Jij kom langzaam weer in jou leefe van jou alledag. Mij zorg foor mij broer Oopa Floris ga alteit door. Jij kan nog zofeel hoedjes maake, jou hoedje teege deemenzie heb nog nooit iemand kunne maake. Dan moet jij weer leefe in jou eigen ree-aa-lie-teit. Als alles weer gewoon is in jou leefe weet jij, jou gewoone leefe is jou beste leefe. Dattie thuis ben in jou huis met jou vrouw, Oopa Floris en jou Zusje. Dat jou visboer ferse makkareele kom brenge en ook ze tonijn en ze zaagvis. Jou rust kom trug in jou kop, jij kan tefreede trugkijke.

Geniete

Dan kom jou vrouw thuis en zij zeg, Loes raad eens wat wij heb? Toen had ik wel mij hoop gefestig op ferse paaling, soms hebbie dat. Maar mij vrouw zeg, Loes het kannie swemme en jij kan het nie eete. Dan hou jij wel jou hart vast in jou buik. Assie het nie kan eete wat moet jij er dan mee van jou eigen? Mij vrouw zeg Loes, lieve Loes wij heb vakanzie! Toen begon Oopa Floris heel hard te krijse van ze eigen ofer ze vakanziewerk. Maar mij vrouw zeg, Oopa assie vakanzie heb dan hoef jij nie te werke. Maar hij begrijp er niks van, ik zeg u eerluk toen heb ik heel feel moete Mantelzorge. Deemenzie heb nooit vakanzie.
vakanzieMij vrouw zeg wij ga heerluk geniete en wij doe het rustig aan. Geniete vin ik fijn en rustig aan is mij hobbie. Toen heb ik heel lang op mij vrouw ze schoot geslaape, assie vakanzie heb dan hebbie jou vrouw foor jou eigen. Dan is jou vrouw heel feel thuis en jij ben Saame. Mij vrouw zeg Loes wij heb geen verre reis noodig, wij heb elkaar. Assie zoies moois hoor dan kan jou vakanzie beginne.

Gesinsuitbreidsel

Soms ga mij vrouw wel ze dagje weg, bijfoorbeeld met mij Oom Peter. Hij is mij oom en hij is mij vrouw ze broer maar hij heb geen deemenzie. Mij vrouw heb mij eigen geleerd, nie iedere broer heb deemenzie. Selluf wis ik het nie want assie Mantelpoes ben weet jij niet beeter dan dat jou broer deemenzie heb. Mij oom Peter is belangrijk foor mij vrouw, assie zolang saamewoon weet jij dat. En zij zijn ook famielie, dan hoor jij ook saame. Mij oom Peter ree-aa-geer elke week op mij letters, wij heb onse eigen band. Ferder bemoei ik mij eigen er nie mee. Jij kannie alles bijhouwe, mensedinge zijn foor mij vrouw. In mij hart kan ik foele, het is mij vrouw ze geluk. Meer hoef jij assie poes ben nie te weete. Als jou vrouw blij is kan jij rustig slaape.
Maar pas kwam mij vrouw thuis en zij was met mij oom Peter weg gewees. Zij zeg Loes nu vakanziemoet jij toch eefe uit jou denkpaal koome. En Zusje kwam ook aangerend, zij is heel feel niewsgierig. Mij vrouw zeg kijk wij heb gesinsuitbreidsel en mij hart kwam bijna uit mij buik naar buite van mij schrik. Jij moet er tog nie aan denke dat jou huis nóg drukker wor. Maar mij vrouw zeg Loes geen paaniek en zij zeg, ik heb zo een mooie kaadoo gekreege. Zij heb ze kaadoo op onse taafel gezet en u kan het op mij footoo zien. Ik zeg u eerluk, ik moes er tog aan wenne. Maar mij vrouw zeg zij eet geen tonijn en ook geen kaabeljouw. Toen heb ik foor mij vrouw ze plesier gepooseer bij onse gesinsuitbreidsel en ook foor mij oom Peter. Assie Saamewoon moet jij neeme en jij geef. Gelukkig had mij vrouw ook lekkers foor ons allemaal meegebracht en het kwam uit Belsie. Mij vrouw heb ze heele afond gezonge van dattie zofeel blij was met ze kaadoo, gelukkig had wij Belsiese tonijn.

Saame

Nu heb mij vrouw dus vakanzie en zij zeg, Loes vakanzie is foorbij foordat jij er errug in heb. Daar weet ik ferder niks van, assie het mij eigen fraag duur iedere dag eefe lang. Als poes weet jij dat want jij doe elke dag jou eigen ding, jou roetiene. Soms slaap ik wel langer want mij meening is, assie lekker lig moet jij nie opstaan.
vakanzieMij vrouw heb nu vakanzie en zij kan mij paaling ook koome brenge. Maar ik vin wel als mij vrouw vakanzie heb is mij leefe fijner. Dattie weet, jij ben Saame. Soms lig wij ook allemaal te slaape, mij vrouw zeg Loes het hoor bij vakanzie. Dattie tijd heb foor niks, mij vrouw zeg dattie ook moet bijkoome. Selluf weet ik nie presies waarfan maar zij bedoel het wel goed. Zij zeg Loes het is net als met jou Hoedjessjoow. Jij werk er jou heele lange tijd aan en daarna ben jij moe. Misschien heb mij vrouw ook wel Makkaraaale in ze kop en dattie niemeer op ze poote kan staan. Daarom ga ik nu iedere dag bij mij vrouw op ze schoot ligge en ik doe kopjes geefe en spinne. Mij vrouw vin spinne fijn, zij wor er blij van in ze hart. Zij zeg, Loes jij mag mij heele vakanzie spinne want een fijner gefoel is er nie. Hoop wel dattie dan nog iets van mij Belsiese tonijn ofer heb want spinne met jou leege buik dat moetie nie wille.

Loesje

26 thoughts on “Loesje vertelt over als jou ze vrouw vakanzie heb…

 1. Hajoooooooooooooooo mamsie fan me wamsie.
  Oooooh hep frauwmamsie faakansie? Ooooooh wat gaaf!!! Waar gaat frauwmamsiewamsie heen?
  Mammie? Wei gaan ook nog oppe faakansie he? Hihihihi. We segge aween niet waarheen!!
  Koeskoes mamsie😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽

  1. Mij lieve beebie,

   Mamsie ze vrouw heb ze vakanzie en mamsie ga nerges nie naar toe van ze eigen. Jij hoef jou eigen geen zorg te maake. Jij weet jou mamsie is ze moed aan saamele foor onse vakanzie in jou flauwerpauwerauwtoo
   Oooooh mij buik 🙀🙀🙀
   Maar mamsie ferklap niks….
   Mamsie moet nu ze sentjes bewaare foor onse vakanzie mij beebie, foor garnaaale en kibbeldinge
   Ooooh mamsie heb begeerte….

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Loes, ik doe je vanmiddag letters sturen!, maar niet dat je denkt dat ik het vergeet want dat doe ik nooit!, heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie van Kever!!!

  1. Ooh lieve Kever,

   Neem jij maar al jou tijd want mij vrouw heb mij eigen geleer. Letters bederf nooit want zij kom alteit uit jou hart.
   Misschien is mij anwoord van mij letters ook ies laater want mij vrouw roep dattie besoek krijg. Oooh Kever hoop nie weer gesinsuitbreidsel.

   Dank jou wel Kever en het is alteit goed,

   Loesje

 3. Hoi Loesje,

  Wat fijn dat je vrouw vakantie heeft, dat wordt heerlijk samen genieten van de dagen dat ze thuis is.
  Samen zijn is fijn, en dat weet ik want mijn baasje is altijd thuis en dat vind ik superfijn.

  Wat een super mooi cado heeft je vrouw gekregen, volgens mij zijn het 2 muisjes Loesje.

  Geniet maar fijn samen van de vakantie van je vrouw, een zacht kopje van Tommy!

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   dank jou wel van jou lieve ree-akzie en mij vrouw zeg het ook. Zij zeg dank jou vriendje Tommy maar en ze deelteitbaasjemevrouw en nu zeg ik dank wel van mij hart.

   Lieve Tommy ik vin vakanzie fijn want in mij hart lig ik het liefs bij mij vrouw op ze schoot. Mij buik vin het ook fijn en Belsiese tonijn vin ik ook lekker. Mij gesinsuitbreidsel moet ik nog aan wenne. Oooh assie tog muise heb gekrijgt 🙀🙀🙀 jij wil het nie weete. Van mij eigen moet ik nog wenne maar het kom goed Tommy,

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 4. Dag lieve Loesje vriendin.
  Oh wat was het toch een fantastische Hoedjessjoow!!!
  Ik kan mij voorstellen dat je tijd nodig hebt om de hoedjes uit je hoofd te zetten.Je hebt er zoveel gepast!!!En Doorie ook,maar die is jong,die heeft energie voor 10.
  Wat gezellig dat je vrouw vakantie heeft en je nu veel tijd samen kunnen doorbrengen.Dat is toch wel het fijnste dat er is.Met natuurlijk lekkere haring en schol,want je buik heeft ook vakantie en lust wel wat lekkers.
  Wat een schrik…… gezinsuitbreiding….daar moet je als senior poes toch niet aan denken…. luiers enz enz……
  maar gelukkig was het een mooi kado van je oom Peter.
  Kijk soms vind ik alleen zijn niet echt leuk,maar ik heb duidelijk gemaakt aan mijn scullary girl dat ik alleen mijn zus of broer terug wil,maar geen vreemde die ik weer helemaal op moet voeden.Dat kost mij veel te veel energie.
  Lieve vriendin,rust lekker uit en ik kijk uit naar je vakantie avonturen met Doorie.
  Ik vind je kei stoer dat je met de flowerpower auto op stapt durft te gaan.
  Neem je wel genoeg kibbeldingen mee voor onderweg?
  Ik stuur je vast een doos servetten voor in de auto,dan blijven je poten schoon.En een reis voorraad 1 haps stukjes zalm en walvis.Met een dipsausje van smekdonnalds.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   hier ben ik van mij eigen want mij vrouw kreeg besoek en dan kan ik nie op mij kompjuuter weeges dat mij vrouw denk dat ik mij visboer leegkoop. Zij kan ook oferdrijfe want ik vin assie jou groote auwtoo fol bestel kan jij ook best jou tijdje fooruit. Maar jij heb niks te zegge ofer jou kompjuutertijd als jou vrouw ze hort op is. Nu is zij weer thuis en ik doe uitbuike op mij vrouw ze schoot.
   Oooh wat hebbie lekkere hapjes foor onnerweg van mij eenhaps stukke zallum en mij Wallievis. Ik zeg jou eerluk, dan zit jij tog meer veilig bij jou beebie in ze auwtoo. Maar ik heb ook mij zeenuuwbuik want mij Doorie scheur maar rond. Hij heb er geen errug in van mij leeftijd en dat ze mamsie al seeniejorpoes is van ze eigen. Maar hij wil zofeel graag meer van ze weereld zien en het hoor ook bij ze opfoeding.
   Lieve Muzette wat zeggie mooie dinge ofer mij gesinsuitbreidsel en dattie selluf alleen jou broer of jou zus trug wil. Mij hart begrijp jou eigen. Jij wil nie jou freemde gesinsuitbreidsel en ik zeg jou eerluk, selluf moet ik ook wenne.
   Maar mij vrouw zeg Loes jij hoef er nie mee op jou vakanzie, dan krijg jij wel jou rust trug.
   Lieve Muzette jij krijg mij zachte kopjes en in mij snorhaare zit famieliefla. En het is ook foor jou vrouw,

   Loesje

 5. Hoi Loesje,
  Ohhhh wat fijn dat jou vrouw vakantie heeft!!!!!
  Dat is samen genieten!!!!
  En zoals je vrouw zegt……je hoeft geen verre reis te maken want je hebt elkaar
  Onze vrouw heeft ook nog vakantie en het is echt gezellig!!! Maar net als jou vrouw gaat ze ook wel eens weg en komt ze met zakken vol thuis. Daar zit ook wel altijd iets voor ons bij!!!! Een speeltje of lekkere snoepjes!!!
  Wij hebben hier ook de schrik van ons leven gehad. Onze vrouw kwam met een babypoesje naar binnen. Daar hadden we dus echt geen zin in!!!
  Ze heeft haar toen snel terug gegeven aan de buurvrouw ppppfffffff

  Geniet allemaal maar lekker samen van jullie vakantie!!!!
  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Moby, Belle, Dopey, Tica, Izzy, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   Ooooh wat zeggie mij eigen nou. Breng jullie vrouw ze kleine beebiepoesje mee in jullie huis. Ooooh jij weet nie wat jou eigen oferkom want jij foel het aan jou snorhaare…
   Fiese luijers!
   Dat moetie nie wille.
   Selluf is mij erfaring, assie nie van jou tonijn eet en jij hoef jou neus nie dichtkneipe, dan kan jij het akzepteere. Maar jij moet alteit op jou hoedje blijfe anners zit jou huis zo fol….
   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 6. Ha lieve Loesje, wat fijn dat je weer helemaal jezelf bent na de Hoedjesshow. In de dagen erna is het wennen aan het ‘’gewone’’ leven he? Dan mis je iets waar je zo intensief mee bezig bent geweest. Ineens zit er dan een ‘’gat’’ in de dagen. Maar dat komt altijd weer goed en het is ook bij jou weer goed gekomen. Precies op tijd zou ik haast zeggen want nu kun je helemaal fijn genieten van de vakanzie van je vrouw. Dat is toch wel heel gezellig. Tja, dan brengt ze inene gezinsuitbreiding mee. Een mooi kadoo wat ze heeft gekregen. En als ze er zo blij mee is, dan word je vanzelf van binnen ook blij. Ook al moet je misschien even wennen aan de nieuwe huisgenoten. Ze krijgen vast een mooi plekje in huis. Ik wens jullie een fijne vakanzie met elkaar, veel kopjes, aaitjes, schoot liggen, spinnen, makreele en garnale. Een TOP vakanzie wordt dat. Prrrrr van Muppet en een aai knuffel van mij.

  1. Lieve mevrouw Maria en mij dinnetje Muppet,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie en u zeg zofeel wijse dinge mevrouw Maria. Jij foel jou gat in jou dag assie inees niemeer hoedjes hoef te maake en jou kop en jou poote heb ze rust. Jij weet nie wat jou eigen oferkom want jij was zofeel goed beesig. Mij Bert zeg Loes jij heb jou niewe faase van jou leefe en assie jou niewe faase heb dan moet jij wenne.
   Maar nu ben ik weer mij eigen en doe ik mij eigen roetiene en ik doe op mij vrouw ze schoot ligge.
   Maar ik wil ook nog zegge. U maak zofeel mooie magneete foor ze goede doel. Dan ben u ook intenzief beezig lieve mevrouw Maria. Mij vrouw zeg dattie ook graag ze goede doel wil steune en zij heb mij eigen gefraag of ik het u wil fertelle.
   Van mij eigen vin ik assie jou goede doel heb dan is jou werk belangrijk. Daarom krijg u van mij eigen ekstra kopjes en heel feel prrr prrrr en het is ook foor mij dinnetje Muppet,

   Loesje

   1. Lieve Loesje, wat een lieve letters schrijf je nu weer… het is inderdaad waar als je je goeie doel hebt, dan hebbie richting in je leven. En brengt een blij gevoel. Bij je eigen en bij het goeie doel. De magneten gaan naar België, naar een huis waar katjes wonen met een Blutsje. Bijvoorbeeld dat ze niet kunnen lopen of andere ongemakkelijke dingen hebben. Soms komt dat omdat er nare dingen zijn gebeurt of soms omdat het zo is. Twee lieve mevrouwen zorgen voor deze Blutsjes poezen. En om hen een beetje te helpen met de centjes voor de dierendokter enzo, maak ik dan magneetjes met poezen voor op de koelkast die de twee mevrouwen verkopen. En stttt nog niet verder vertellen maar er komen ook kerstballen (plat) met poezen erop om op te hangen in een boom of gewoon ergens in de kamer. En net als jij met de Hoedjesshow worden ze met heel veel liefde gemaakt. Fijn genieten van jullie vakanzie hoor jij en je vrouw en liefs van mij

 7. Hallo lief dinnetje Loesje,

  Wauw wat een leuke vriendjes zijn er in jullie huis komen wonen, en gelukkig kunnen ze leven van de lucht en misschien zit er aan de lucht wel garnalen smaak.
  O en nou heeft vrouwtje ook vakanzie, dat wordt voor jullie allemaal hele fijne tijd en natuurlijk goed uitrusten, daar is vakanzie ook voor. jullie moeten vrouwtje nu ook veel verwennen met verplicht rusten en het beste doe je dat door gewoon op haar schoot te gaan liggen en voor de ontspanning veel spinnen. Zorg er wel voor dat vrouwtje haar eten en drinken bij zich heeft staan, want anders gaat ze weer opstaan hoor. Ja zo gaat dat bij mij hier in huis. Mijn vrouwtje neemt nooit vakanzie en is altijd maar bezig, Soms gaat ze in de stoel even een dutje doen omdat ze dan erg moe is en zorg ik heel goed voor haar hoor.
  Nou vrouwtje en ikjes wensen jullie allemaal hele fijne vakanzie en veel genieten samen. Lieve groetjes voor mevrouw Loes en knufjes voor jou, Oopa Floris en Zusje. Kopje en pootjes voor jullie allemaal van grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   oooh wat zeggie weer jou wijse dinge en mij vrouw zeg Loes misschien is lugt met jou garnaaalesmaak wel goed foor jou buik. Maar ik vin van mij eigen, assie er nie jou sjelei bij kan eete kan jij het geefe aan jou gesinsuitbreidsel. En assie kan leefe van jou lugt dan maggie misschien wel blijfe. Mij vrouw is er blij mee en zij zeg, Loes het kom goed. Jij hoef jou eigen jou zorg nie te maake.
   Dan moet jij jou vrouw geloofe Jip want assie saamewoon moet jij jou vrouw fertrouwe. Dat is belangrijk.
   Ik doe nu feel op mij vrouw ze schoot ligge want jij heb zofeel gelijk van jou eigen. Assie op jou vrouw ze schoot lig en jij doe heel feel spinne kan jou vrouw nie opstaan en ben jij saame.
   Saame is belangrijk en assie vakanzie heb moet jij geniete. Daar hoef jij jou huis nie foor uit Jip. Jij moet rust neeme en jou vis nie laate bederfe. Dat is mij adfies foor mij vrouw ze vakanzie.
   Jij krijg mij zachte kopjes en het is ook foor jou vrouw mevrouw Jip,

   Loesje

 8. Lieve Loes, hier ben ik dan, gelukkig maar dat je weer jauw eigen bent geworden na de Hoedjessjoow, ik snap dat je helemaal moe was en overal hoedjes zag na zo een perfekte sjoow, maar garneeeele en makaraaaale, nee dat moet je niet hebben, wat gezellig dat je vrouw nau vakanzie heeft, en dat jullie veel SAMEN zijn, dat is toch altijd het allerfijnste, en ik wist helemaal niet dat mensen ook broers kunnen hebben, zoals jauw vrouw, maar waarom heet hij dan geen Floris?, mijn vrouw roept nau dat mijn man ook een broer heeft en dat die weer NOG anders heet, nau snap ik er helemaal niks meer van! o ik hoop maar dat je niet nog meer uitbreidsel hebt gekregen, want straks is er niet meer genoeg te eten voor iedereen!, hoe smaakte je tonijn uit belsie?, was het lekkerder dan andere tonijn?, en had het gezinsuitbreidsel ook meegegeten en toen gietaar gespeeld?, dat is wel eventjes wennen denk ik, ik had gisteren van mijn vrouw een fis gekregen die kan bewegen, het is om mee te spelen maar ik ben er bang van!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau frietjes in de frietuur, met kaaaassoeflees, en voor erbij is er natuurlijk maajonesse en ook ketjsup!!!

  1. Lieve Kever,

   hier ben ik van mij eigen Loesje en ik heb eers jou frietjes op en jou kaassoeflees want jij moet jou lekkers eete assie het krijg. Jij kan alles wel ouwt laate worre maar jou buik wor er nie gelukkig van. Dank jou wel, mij buik heb erfan genoote. En mij vrouw ook roep ze, maar zij moet ze eigen wel gedraage vin ik.
   Kever wat zeggie mij eigen nou, hebbie jou fis gekreege en jou fis beweeg. Issie atleeties van ze eigen. Ik zeg jou eerluk, selluf heb ik nooit mij atleetiese fis gehad. Tusse jou eigen en mij snorhaar gezeg, mij buik beweeg alteit van ze begeerte assie mij fis zie maar mij vis lig meesal stil. Mij vrouw zeg, Loes jou fis durref ze eigen niemeer te beweege assie jou zie. Soms moetie dinge wel wille!
   Hoop dattie vriendjes wor met jou fis Kever want jij kan beeter jou ferse fis in jou huis hebbe dan jou ouwe mossel. Dat is mij adfies en ook mij eigen erfaring. Assie seeniejorpoes ben hebbie meer erfaring.
   Selluf weet ik ook nie hoe het kom dat mij vrouw ook ze broer heb. En jou menseman heb ook al ze broer, hebbie een mensebroer? Het zijn mensedinge en ik vinnut moeiluk. Selluf heb ik één broer van mij eigen en assie één broer heb dan weet jij, hij is deement van ze kop. Daar kommie nie onneruit ook al hebbie er twee. Maar dan weet ik het nie meer want jij kan ook oferdrijfe van jou broers. Selluf vin ik één broer wel genoeg in mij huis. En gesinsuitbreidsel hoef foor mij eigen nie Kever maar mij vrouw is er blij mee. Dan moet jij het akzepteere. Mij meening is assie nie van mij tonijn eet mag zij wel op ze gietaar speele.
   Nu doe wij geniete van mij vrouw ze vakanzie en ik doe op mij vrouw ze schoot slaape en spinne. Dan foel jij saame is jou mooise gefoel.
   Lieve Kever van mij eigen heb ik bitterballetjes gemaak foor jou afondsnek en er zit kibbeldinge bij en fetamaariese moot van kaaramel. Die is van mij eigen kreaazie. Foor Ooma heb ik mij soete balletjes van massepein in sjooklaa gemaak. Want oomaas moet jij ferwenne,

   Loesje

 9. Hallo tante Loesje! Wij hebben thuis ook tonijnvisjes maar die komen van de winkel en zwemmen zonder water in een blikje. Is dat dan ook uit Belsie? Want weet u, elke dag dezelfde tonijn gaat ook wel vervelen dus misschien wil ik andere tonijn. Vakantie is leuk, dat weet ik, dan is er minder haast en veel tijd voor knuffels. Wij allemaal hopen dat de vakantie heel lang en fijn is.

  Pootjes van mij en ons, ook voor Oopa, Zusje en jullie vrouw 😽

  1. Lieve Tjilla, Tjessi en Tjaiia,

   wat zeggie jullie tante Loesje nou. Hebbie tonijn zonner ze waater? Oooh en jij kan jou tonijn nie eete? Tante Loesje kreeg tonijn uit Belsie en ik zeg jullie eerluk, tonijn uit Belsie kan jij eete met jou smaak. Mij vrouw zeg Loes het was ook van jou goermet maar selluf vin ik wel, uit Belsie is lekkerdur. En assie jou heele dag op jou vrouw wacht smaak jou tonijn sellufs assie uit jou groote suupermarrek kom. Mij buik heb zofeel begeerte en mij Belsiese tonijn is mij faafooriet.
   Nu doe wij heel feel saame zijn lieve meisjes, dan kom jou Tante Loesje weer tot ze eigen

   Zachte kopjes met mij snorhaare in Belsiese sjelei,

   Tante Loesje

 10. Lieve Loesje dinnetje. Je hebt een mooie letter geschreven, fijn dat jouw liefe frau vakanzie heeft, dan kunnen jullie samen rieleksen en genieten. En wat een mooie gezinsuitbreiding heeft jouw frau meegebracht. Twee mooie poezen. Maken ze ook geluid? Kopjes en knuffels voor jullie allemaal en de visboer brengt nog een garnaalesalaade met room.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   oooh wat fraagie mij eigen nou? Of mij gesinsuitbreidsel ook ze geluid maak? Ik zeg u eerluk, dat moetie nie wille. Jij heb rust noodig in jou vakanzie en van mij eigen geef ik niks om mij geluid.
   Maar zij eet geen tonijn, dan hoefie jou eigen nie zofeel zorg te maake. Hoop dattie nie stiekum mij tonijn uit mij kast ga haale. Wij wil nu rust want mij vrouw heb ze vakanzie. Nu moet wij slaape lieve mevrouw Ina want assie vakanzie heb kan jij nie jou heele nacht wakker blijfe. Dan hebbie nog meer van jou vakanzie noodig,

   Zachte kopjes van mij weltrusse,

   Loesje

 11. Hoi lieve Loes, Morgen mag ik nog naar jou schrijf doen als vrouwtje klaar is met werken op de kompjoeter. Knuffel van Lucky

  1. Lieve Lucky,

   dank jou wel dattie mij eigen nog jou letters maak van jou schrijf. Morge ben ik weer wakker zeg mij vrouw, nu moet wij slaape anners kan wij niemeer onse vakanzie fiere.
   Hoop dattie ook lekker slaap Lucky en ook jou zusjes Mollie, Dropje en jou mense,

   Loesje

 12. Lieve Loesjedinnie. Wat heb jij nou toch weer beleefd zeg. Zomaar gesinsuitbreidsel erbij. Och och och. Wel fein dat jou frau vakansie heeft. Kan je lekker veel schootliggen en knuffelen. Pootjes en kopjes van mij voor jullie alledrie. En feine vakansie foor je frau.

  1. Lieve Minniedinnie,

   dank jou wel van jou ree-akzie en jij zeg zofeel wijse dinge. Want jij schrik er wel van assie inees jou gesinsuitbreidsel krijg. Jij denk jou huis is vol maar jou vrouw vin alteit wel ze gaatje foor jou gesinsuitbreidsel. Gelukkig eet zij geen fis Minnie want dat moetie nie wille.
   Mij vrouw roep dank jou wel Minnie, misschien hebbie het gehoor. Nu moet wij slaape want mij vrouw zeg Loes slaape hoor ook bij jou vakanzie,

   Liefs foor jou eigen Minniedinnie

   Loesje

 13. Hoi lieve Loes, ik vind dat je een mooi verhaal geschreven hebt hoor en dat de gezinsuitbreiding erg mooi is. Snap best dat vrouw dat leuk vindt en jij bent er nu vast ook al aan gewend. het is erg lief dat je nu veel samen kunt zijn, dat is fijn he? Ik ben ook niet graag alleen hoor. Samen is veel beter en als ze vakantie hebben is dat nog leuker. Dat is net als in het weekend maar dan nog veel langer. En soms gaan ze wel eens ergens heen dan maar ze zijn ook vaak thuis, En samen rust hebben is heerlijk hoor., Dat doen jullie goed. Knuffel van ons allemaal voor jullie allemaal en tot later weer. Lucky en de rest

Reacties zijn welkom