Kever zegt iets over Loesje en ferdriet

LoesjeSoms gebeuren er dingen die je niet kan begrijpen, ik niet en mijn vrienden niet en mijn mensen niet, je snapt gewoon niet hoe het kan, en waarom het kan, je zau willen dat het niet waar was maar dat is het toch, er zijn geen letters voor, er is alleen maar stilte en ferdriet en herinneringen, en zoiets is gebeurd: onze allerliefste Loes van de blog is een ster geworden.

Moeder aller Sterren

Loes die zo lief was en zo dapper, Loes, de Moeder van alle Sterren, staat nu aan de hemel te twinkelen, ze is weer bij Oopa Floris, maar hoe moeten we hier nau ferder zonder Loes, wat moet Bertje zonder zijn verkering, wat moet Door zonder zijn mamsie, wat moet ik zonder mijn lieve vriendin, wat moeten we allemaal zonder Loes?, maar fooral: wat zullen mevrouw Loes en Zusje veels te veel ferdriet hebben, wat een grote leegte in hun hart en in hun huis …

In ons hart

Lieve Loes, je was zo belangrijk voor de blog, dankjewel voor al je fantastiese letters, voor je goede zorgen voor iedereen, voor de Hoedjessjoows, voor je vriendschap en voor je leefen, we blijfen altijd aan je denken, je blijft bij ons, we dragen je mee in ons hart, en we staan poot in hand in poot in hand om mevrouw Loes en Zusje heen, om ze een heel klein beetje te kunnen troosten, want zo een groot ferdriet heeft tijd noodig, en het komt nooit meer helemaal goed.

LoesjeSterren

Lieve Loes, ik ga elke afond naar je zwaaien, ik weet zeker dat de sterren je met open armen en pootjes op hebben gewacht, en ik fergeet nooit wat je me hebt geleerd, je hebt me geleerd dat zacht zijn sterker is dan hard zijn, dat rond een mooie form is, dat liefde bijna alles kan, en dat de sterren altijd bij ons blijfen, we kunnen ze zien en naar ze zwaaien, en dat is natuurlijk heel mooi, dat ga ik ook doen, maar het is helemaal niet hetzelfde als toen je nog hier was, ik mis je zo heel heel heel erg… maar wat een geluk dat ik je heb gekend, tot ziens lieve Loes!

36 gedachten over “Kever zegt iets over Loesje en ferdriet

  1. Lieve Cato, wat zul je je damesgesprekken met Loes missen… ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel zachte knuffels en ❤️❤️, ze zijn van KeverT.

 1. Goedemorgen Kever, wat een mooie letter heb je geschreven voor Loesje. Zo’n bijzondere poes. Echt, er was maar één Loes. Ik ben blij dat ik haar gekend heb, en dankbaar voor al haar prachtige brieven.
  🌹🌹🌹

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, Loes was zoooo biesonder, ze kon dansen met haar letters, en ik ben heeeeeel blij dat ze zoveel letters heeft kunnen deelen op de blog, want zoals Loes letters maakte kan niemand dat, Loes was zacht en rond en wijs en straalend … ze was gewoon Loes!, fandaag ga ik niet koken, maar stuur ik knuffels en ❤️❤️, ze zijn van Kever.

 2. Hajooo poomsie

  Ikke kan nies segge. Awwe woortjes sitte in me koppie maar hut luk me niet. Frauw sit ook stees te huile.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Lieve Door, er is ook niets te zeggen, het is zo moeilijk, maar je mamsie blijft altijd je mamsie, ze zit nu in je hart, en daar blijft ze altijd, maar het is helemaal anders, ik zau ook willen dat je mamsie nog gewoon hier op aarde was…, fandaag ga ik niets frietuuren, de frietuur is dicht, maar ik stuur jau en je mensen knuffels en ❤️❤️, ze zijn van je poomsie.

 3. Lieve Kever,
  Wat heb je dat prachtig gezegd. Je hebt echt verwoord wat we allemaal voelen.
  Ik kon je letters niet in 1x lezen omdat er steeds tranen kwamen.
  Het verlies van Loesje heeft er bij iedereen heel diep ingehakt. Onze gedachten zijn bij haar vrouwtje en bij Zusje. Als wij het al moeilijk hebben, dan is het voor hun helemaal ondraaglijk.

  1. Lieve mevrouw Carina en Ginger en Abby, we missen Loes allemaal, maar mevrouw Loes en Zusje missen haar nog het allermeest, ik moet zooooveel aan ze denken, want het gemis van Loes is heeeeeel groot, ze was zo een lieve biesondere wijze poes…ik ben zo blij dat ik haar heb mogen kennen!, ik stuur jullie heeeeeeel veel knuffels en ❤️❤️, ze zijn van Kever.

 4. Lieve Kever, wat heb jij mooi geschreven over onze lieve Loesje. Loesje die ons zoveel geleerd heeft, die zo wijs was, die ons liet lachen, ook al hadden we soms verdriet. Onze gedachten zijn bij mevrouw Loes, bij Zusje en bij Bert. Wij staan poot in poot en poot in hand om hen heen voor troos. Wij zullen haar nooit vergeten, zij is nu een stralende ster, zij zit voor altijd in ons hart.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Pasa, Loes heeft vast en zeker al allemaal vrienden ontmoet, Oopa Floris natuurlijk, maar ook Floortje, en Bolle, en alle andere sterren, ze blijft voor altijd de Moeder van alle Sterren, en wij moeten haar mooie letters en haar grote hart missen, maar niet helemaal, want ze blijft altijd bij ons, en we sturen met zijn allen heeeeeel veel troos naar mevrouw Loes en Zusje, want zij hebben nau zooooveel ferdriet…, ik stuur u en Pasa heel veel zachte knuffels en ❤️❤️, ze zijn van Kever.

 5. Lieve Kever.
  Wat heb je prachtige letters gemaakt over onze grote vriendin Loesje.
  Groot in Liefde uitdelen,groot in poesitief zijn,groot als mantelzorger,groot in …..alles.
  Wat zullen we haar verschrikkelijk missen.
  De Moeder van alle Sterren is nu zelf de allermooiste ster geworden.
  Wij zullen haar nooit vergeten,dat kan gewoon niet.Ze zit voor altijd in ons hart.
  Aiydan en Rannoch sturen je troostkopjes.
  Je frituur hoeft vandaag niet aan….en dat is zo vreselijk verdrietig nu.
  Knuffel van mij,Mia

  1. Lieve mevrouw Mia, o u zegt het zo mooi, Loes was groot in alles, groot en wijs en rond en zacht, zo was haar hart en zo waren haar letters, Loes heeft zoveel liefde en steun en troost gegefen aan iedereen, ook als ze het zelf moeilijk had, en nau moeten we ferder zonder haar, dat is heel moeilijk, maar gelukkig zit ze in ons hart, en daar blijft ze voor altijd, en de frietuur gaat nooit meer open, ik blijf wel koken maar de frietuur was spesjaal voor Loes…, wilt u Aiydan en Rannoch bedanken voor hun troostkopjes?, ik stuur jullie drietjes heeeeeel veel zachte knuffels en ❤️❤️, ze zijn van Kever.

 6. Lieve Kever,
  Wat heb je prachtige letters geschreven!!!
  Wat heeft Loesje ons ontzettend veel gegeven en geleerd…..wat zullen we haar missen!!!!
  Ze blijft voor altijd in ons ❤️

  Dikke knuffel voor jou Kever 😽❤️😘

  1. Lieve allemaal, de letters kwamen vanzelf, ik dacht aan Loes en ik foelde de letters, en jullie zeggen het zo mooi, dat Loes zo veel heeft gegefen… ja, zo is het presies, Loes stond altijd voor iedereen klaar, ze had zooo een groot hart, en nau woont ze in ons hart voor altijd, dankjulliewel voor de knuffel, ik stuur hele zachte knuffels en ❤️❤️ terug, ze zijn van Kever.

 7. Lieve Kever, wat een pprachtige letters heb je geschreven! Ook mijn poot is er voor steun. We vergeten Loesje nooit en haar heel erg missen! Troostkopje Streepje

  1. Lieve Streepje, fijn dat je ook een poot geeft in de cirkel, zo kunnen we een hele grote kring maken om mevrouw Loes en Zus, en het is presies zoals je zegt: we gaan Loesje nooit fergeten, ze blijft er altijd bijhoren!, dankjewel voor je troostkopje, ik stuur zachte knuffels en ❤️❤️, ze zijn van Kever.

 8. Lieve Kever,

  Wat heb jet het prachtig geschreven, zo onwijs mooi.
  Lieve Loesje die ons zo veel geleerd heeft over liefde, positief zijn, haar kijk op de wereld en al haar wijsheden.
  Ze gaat mega gemist worden, vergeten doen we Loesje echt never nooit niet!
  Voor altijd in onze hart!!

  Ook wij slaan pootjes om Zusje, vrouw van Loesje, Bert, en Dorus heen….ze staan er niet alleen voor.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve vriend Tommy, fijn dat jij ook in de kring om mevrouw Loes, Zus, Bert en Door heen komt staan, we hebben elkaar nau noodig, en je zegt het heel goed, dat we allemaal zoveel geleerd hebben van Loes, want Loes wist alles denk ik, ze had zo een groot hart, voor iedereen!, er is maar één Loes, en de weereld is mooier geworden doordat Loes er was!, nu dragen we haar altijd mee in ons hart, maar het is allemaal heel anders dan het was, en daarom zijn we nau stil en ferdrietig…, ik stuur je veel knuffels en ❤️❤️ lieve Tommy, ze zijn van je vriend Kever.

 9. Lieve Kever, je hebt een heel mooi verhaal geschreven over Loes. We zullen haar, haar mooie en lieve verhalen enorm gaan missen en vinden het heel verdrietig dat zij nu zelf als moeder van alle sterren, ook een ster geworden is. We missen haar nu al heel erg dus hoe erg moet het wel niet voor haar vrouw en Zusje zijn. Zo vlak na Oopa eigenlijk toch ook maar ze heeft veel verdriet en pijn gehad toen hij een ster werd dus nu kan ze wel weer bij hem en de andere sterretjes zijn. Mogen wij iedere avond samen met jou naar Loes en de andere sterren zwaaien? We hebben veel geleerd van haar en Loes was zo’n lieve poes. Ze was eigenlijk een beetje van iedereen, toch? Zo zullen we aan haar denken en het is zoiets akeligs waarvan je nooit wilt dat het gebeurt….we missen haar en je hebt een mooie blog gemaakt! Dank je wel. En super dat we allemaal de pootjes om haar vrouw en Zusje heen slaan en om iedereen die Loes een warm hart toedraagt! Troostkopjes en knuffels voor jou, je mensen en iedereen die ze nu nodig heeft.
  Lucky

  1. Lieve Lucky, ik find het heel fijn als jullie SAMEN met mij naar Loes zwaaien, want SAMEN is nau nóg belangrijker, dan kunnen we het ferdriet beeter dragen, en SAMEN kunnen we om mevrouw Loes en Zusje heen staan om ze een heel klein beetje te troosten, het is te veel ferdriet, met eerst Oopa die een ster werd en nu Loes, Oopa en Loes zijn weer bij elkaar, dat is mooi, maar hier op aarde missen we ze heel erg, fooral mevrouw Loes en Zusje natuurlijk, want eerst waren ze met zijn fiertjes en nau ineens maar met zijn tweetjes, maar ik weet zeker dat Oopa en Loes van over de Brug over hun vrouw en Zusje waken, Loes heeft iedereen zoveel geleerd, ze gaf aan iedereen liefde en vriendelijkheid en zachtheid, dat is heel biesonder!, en nau dragen we haar voor altijd mee in ons hart…, lieve Lucky ik stuut jau en je famielie heeeel veel knuffels en ❤️❤️, ze zijn van je vriend Kever.

 10. Verdrietig he? 😢
  We willen onze geliefde poezekindjes nooit kwijt, gelukkig blijven de mooie herinneringen er altijd.
  💖
  Heel veel knuffelzzzzz 😘😘😘

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, het is zeker weten heeeeeel ferdrietig, maar de herinneringen aan Loes zijn fantasties mooi en zacht en vol liefde en straalend, net als Loes zelf was, heeeeeeeel veel knuffels en ❤️❤️ voor jullie drietjes van Kever.

 11. Lieve Kever,

  Wat heb je mooi geschreven, we zijn er gewoon stil van.
  Weet je, op de foto lijkt het net of je een witte ster hebt. En als je zo omhoog kijkt, dan schijnt de ster van Loesje op die witte plek precies waar je hart zit. En daar zit Loesje bij jou, ook bij ons, bij iedereen diep in ons hart: Loesje de moeder van alle sterren ❣️💖🌟🌈 Wat is ze bijzonder 🧡🧡🧡🧡🧡

  Heel veel zachte kopjes van ons, Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka, oooo wat zeggen jullie het mooi, van die ster die ik heb… nau blijft dat voor altijd de ster van Loes, en het is helemaal zoals jullie zeggen: dat Loes bij iedereen diep in het hart zit, dat is omdat ze Loes was, lieve wijze zachte straalende Loes, en zo blijft ze altijd in onze herinneringen en zo dragen we haar voor altijd met ons mee, want de liefde blijft altijd…., dankjulliewel voor de hele zachte kopjes, ik stuur jullie zachte knuffels en ❤️❤️ terug, ze zijn van Kever.

 12. Lieve Pepeoom Super Kever + fandaag maak ik letters en se sijn van alle kjullies en mijn mensen.
  Wij sijn enomr furdietig en we foelsse de pijn van Mefouw Loesje en Zusje en van ons allemaal .
  Het furdriet moet een plaatsje kjijgsse en dat is niet makkelijk.
  Ze is nu zelf een ster en ik weet seker dat alle sterren haar met net sofeel liefde en warmsse ontvangsse zoals Loesje dat kon en was.
  Se sal nooit furgeetjes worsse en iedereen heefsse een plekje in sijn hart foor haar.
  Ik heb omdat ik toch aan haar wil denksse en aan haar leefjeswerk foor iesereen sjarnaalekjoketjes gemaakt met miejonesse en er sittsse sjakdoekjes bij foor alle tjaantes.
  Voor Mefajuw Loesje en Zusje wij denksse heel feel aan uwes en we sturen feel pleisters foor se pijn. Loesje is een ster maar se blijfse foor alstijt stralen.

  1. Lieve, lieve Faalentino, mijn allerliefste Pepekind, wat een ferdriet is er, want onze allerliefste Loes is een ster geworden, nau straalt ze als Moeder van alle Sterren tussen de sterren, en ze laat hier een heeeeele grote leegte achter, fooral bij mevrouw Loes en Zusje, de pleisters die je stuurt hebben ze zeker weten nodig, en wat zeg je het zo mooi, dat de sterren Loesje vast met net zoveel warmte en liefde hebben ontfangen als Loesje dat zelf kon, ja Loes had zo een groot mooi hart vol liefde, ze gaf liefde en poositiviteit aan iedereen om haar heen, en wij hebben van haar geleerd dat liefde en vriendelijkheid en zachtheid mooi en sterk zijn, en ik ga prooberen om ook zo te leefen, fijn dat je sjarnaalekrooketjes hebt gemaakt, ik schenk een glaasje ketnipwijn in en proost op Loes, voor altijd Loes!, heeeeel veel zachte knuffels en ❤️❤️ voor jullie allemaal van Kever.

 13. Lieve Kever,
  Wat heb jij een prachtig verhaal geschreven over die lieve en knappe Loes. Inderdaad: wat moeten we nu zonder Loesje? Wij volgden haar al vanaf het begin van dit blog. Het was toen nog in de tijd van Bolle, Katrientje en Vlo. We vonden haar verhalen altijd zo mooi en ze waren allemaal in die grappige Loesje-taal geschreven. Als we ons goed herinneren heeft ze toen nog samen met Katrientje de allereerste hoedjesshow opgezet. Die show werd later als herinnering aan alle sterren voortgezet en elk jaar opnieuw genoten we er weer van. We kunnen ons haast niet voorstellen dat ze nu zelf een ster is geworden.
  We denken nu vooral ook aan haar vrouw . Zij moest binnen een half jaar twee van haar lieve poezels missen. En natuurlijk denken we ook aan Zusje, Bert en Dorus. Wat zullen ook zij lieve Loesje missen, net zoals wij allemaal. Ook wij gaan vanavond naar de sterren zwaaien, want onze lieve sterren vergeten wij nooit.
  Lieve Kever, bedankt voor je mooie herinneringsverhaal
  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw..

  1. Lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Jillie en Ivar, Loesje wordt oferal gemist, met haar mooie letters en afonturen en de fantastiese Hoedjessjoows waarin we naar de sterren zwaaiden, maar fooral voor mevrouw Loes en Zusje is het ferdriet zo groot, ineens zijn ze nog maar met zijn tweetjes, Loes en Floris zijn weer bij elkaar, en dat is heel fijn, want Loes mistte Floris heel erg, hij was altijd haar broer geweest, maar hier beneden op aarde missen we Loes nu heel erg, omdat ze Loes was, en er is maar één Loes, en nu is ze een ster geworden, de Moeder van alle Sterren twinkelt nu aan de nachthemel, en ze waakt over ons, dat foelt heel feilig, maar o wat missen we haar… fijn dat jullie meezwaaien, en dat jullie aan mevrouw Loes en Zusje denken, ik weet zeker dat ze dat kunnen foelen en ze hebben het noodig…, zachte knuffels en ❤️❤️ van Kever.

   1. Hoi Kever wat heb je dat mooi beschreven, we voelen allemaal een leegte nu Loesje er niet meer is.

    We koesteren de mooie herinneringen en de vakanties in hun mooie flower power auto en de hoedjes show enz.

    Knuffels van Ollie en het vrouwke

    1. Lieve Ollie en vrouwke, de leegte die Loes heeft achter gelaten is heel groot, net zo groot als haar grote hart, want Loes strooide liefde hier op aarde, en dat is heel biesonder!, gelukkig hebben we nog onze herinneringen aan haar, en blijft ze altijd in ons hart, knuffels en ❤️❤️ van Kever.

 14. Liefe Keefie,

  Ikke kom ook met mijn pootjes in de cirkel staan. Loesjedinnie was zo een mooie wijze poes. Frau en ik zijn furrdrietig. Wat heb je een mooie letters gemauwd.

  Lief kopje van Minnie.

  1. Lieve Minski, kom er maar bij, fijn dat je er bent!, we staan met zijn allen SAMEN in een cirkel om mevrouw Loes en Zus heen, want het is zoooo ferdrietig dat je liefe Loesjedinnie een ster is geworden, er is maar één Loes van de blog, en we missen haar, knuffels en ❤️❤️ van Kever.

 15. lieve KeverT,

  dank je meow dat je zulke mooie letters hebt gemaakt over tante Loesje.
  Als erfaare spiraalspeler weet jij purrcies de juiste snaar te raken.
  Zo lief hoe jij iedereen woorden van troost geeft.

  Ik stuur ook jouw heel veel kopjes met troost door de lucht. Je mag er zo veel nemen als je nodig hebt. Er zijn er genoeg voor iedereen. En als ze op zijn dan stuur ik meowe.

  Heel veel koppies van Japie

  1. Heee lieve Japie, ik hoef maar aan Loes te denken en er komen allemaal zachte ronde mooie letters, dat is omdat ze zo een biesondere damespoes was, die nau zooooo gemist wordt, door iedereen maar natuurlijk fooral door mevrouw Loes en Zusje, dankjewel voor je kopjes van troost, die zijn nau heel hard noodig, ik pak er een paar en dan stuur ik ze weer ferder, je bent een grote liefderd Japie!!, heeeeeel veel lieve knuffels en ❤️❤️ voor jau en je famielie, ze zijn van KeverT!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *