Kever heeft een mening over zijn hart

hartOmdat ik weer helemaal beter ben van mijn gesond, en er elke dag zon is, en Mikkie niet meer zomaar mijn tuin in kan, ben ik elke dag frolijk en elke nacht ook, eigenlijk altijd wel, en mijn toeter doet het ook weer, mijn mensen zijn heel erg blij dat dat zo is, ze zeggen dat een stille Kever niet is zoals het hoort, mijn vrouw vond het wel eventjes fijn dat ze gewoon kon doorslapen toen ik ziek was, dat was omdat ik geen spieraal speelde, maar ze was toch heel blij toen ik voor het eerst weer muziek maakte in de nacht, ze zei Daar ben je weer Keef!, en mijn man zei ook dat hij er niks aan vond toen ik zo stil was, een Kever hoort nau eenmaal een toeter te hebben, PUNT uit.

hartEen mening

Toen ik net bij mijn mensen kwam wonen had ik een hele harde stem, ik gilde en ik huilde, nau is mijn stem veel kleiner geworden, ik merkte al snel dat ik daar veel meer sukses mee had, want ik ben echt niet dom hoor!, als ik merk dat ik mijn zin krijg onthau ik dat, ik kan nau heel veel verschillende geluiden maken, dat is logies want ik denk en foel en zie en hoor ook heel veel ferschillende dingen, en die moet ik allemaal fertellen, ik kan ook geluiden na doen, soms lijk ik wel een papegaai folgens mijn mensen, in het begin werden ze daar wel eens gek van zeggen ze, nau ja!!!, maar nu vinden ze het juist gesellig dat ik altijd een mening heb, gelukkig maar want ik was toch echt niet van plan daar een PUNT achter te zetten.

Aandagt

Nu ik weer helemaal de aude Keef ben, (zo noemen mijn mensen dat, waarom weet ik niet, want ik ben niet jaarig geweest!) bemoei ik me oferal mee, ik wil de hele tijd knuffels of geborsteld worden, ik gebruik mijn toeter steeds en ik lust altijd wel een snekkie, ik wil gewoon altijd aandagt!, behalfe als ik slaap, maar dan mag het ook hoor!!!, mijn mensen moesten daar in het begin aan wennen, maar nau zauden ze niet anders meer willen, ze zeggen dat wij drietjes maar geluk hebben met elkaar, dat we bij elkaar horen, en dat ze zo blij zijn dat Bolle ze geleerd heeft dat je liefde steeds opnieuw kan vinden, als je maar goed oplet, en als je je hart weer oopen durft te doen, er is altijd nog een plekje over in je hart, ook al denk je misschien van niet als je op een heel moeilijk en ferdrietig PUNt in je leven zit.

hartLiefde

Nau mijn hart zooo vol zit met geluk en liefde wil ik dat deelen met mijn vrienden, want er zijn vrienden die hebben ferdriet, er zijn vrienden die zijn ziekies, en er zijn gelukkig veel vrienden waar het prima mee gaat, maar iedereen wil toch wel ekstra liefde?, ik kan er nooit genoeg van krijgen, hoe meer hoe beter vind ik, liefde kan je nooit tefeel hebben, alleen maar te weinig, en ik krijg van jullie ook zooooooveel liefde, iedereen leeft met elkaar mee, zo hoort het maar het is toch heel biesonder, en ik ben er zo blij mee, daarom zet ik achter mijn letters deze keer geen PUNT maar een ♥️

35 thoughts on “Kever heeft een mening over zijn hart

 1. Ferrrassing! Haaai Kevermans, ik ben het, je brammievlinder. Wat heb je mooi getetterd! Ik kon alles horen en lezen. En je hebt helemaal gelijk. Iedereen wil liefe. Dat maakt alles zoveel mooier. Dan zijn alle hartjes weer warm en dat vind ik heel fijn. Net als jij.

  Ik ben kei blij dat jij het goed doet Kever want ik maakte me wel kei veel zorgen om jou en je ziek zijn. En nou tetter je weer en bemoei je weer. Dat doe ik ook!! Ik moet alles zien en weten net als jij. Wij zijn twee bemoei katers en dat is kei goed. Je ziet er ook kei goed uit Kever. Ik heb een snek verstopt, onder een van je poote 😀 Het is een likwit snek in tomaatsaussmaak, speesjaal voor jou van mij. Doe je goed op je mensen passen Kever, heel veel neusjes en tetters en kopjes van je brammievlinder en ook voor je mensen

  1. Heeeeeee!!!, daar is mijn Brammievlinder!!!, wat een machtig mooie ferrassing Brammie!, je zegt het presies goed dat liefde alles mooier maakt, zonder liefde is er niks aan, dan foel je je helemaal alleen en klein en bang, dat is heel moeilijk, gelukkig maar dat er hier op de blog zofeel liefde is!, en je hoeft je geen zorgen meer te maken hoor lieve vlinder, ik ben weer gewoon Kever die alles wil weten en overal bij wil zijn, en die SAMEN met jau een bemoeikater is, zooo heee dat vind ik mooie letters!, en als jij het ook bent dan is het altijd goed!, en wat ruik ik nau aan mijn voorpoot?, jummie het lijkt wel toomatensous… en dat is het ook!, heerlijk, dankjewel!, zullen we het deelen?, ik zal goed op mijn mensen passen Brammievlinder, beloofd!, en doe jij dat ook?, ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes en neusjes en tettertjes, het is van je Kevermans!!!, en ik heb in je tuin bij je denksteen allemaal blikjes goermet kip en rund neergelegd, met ekstra toomatensous met wiew!!

   1. Oh wauw Kever, nou kan ik de hele dag door snekken en wiewen met dees toomatensaus! Jammie!! We doen alles saame delen dan heeft iedereen wat.

    1. Geniet maar lekker lieve vlinder, en helemaal top dat je SAAME gaat delen, je bent de allerliefste vlinder die er is!!

 2. Goeiemorgen Kever, dan hebben die vieze pillen en de dierenarts je toch goed geholpen. Lekker weer spiraal muziek maken en tetteren.
  Ik begrijp dat Mikkie uit zichzelf je tuin niet meer in kan komen, zien jullie elkaar nog wel af en toe eens?
  Hier is alles goed. Zojuist heb ik Pom en Vos hun ontbijt gegeven. Sam was meegelopen, om te voorkomen dat Pom binnen komt. Ze bliezen naar elkaar, eventjes en toen zag ik Pom denken: die zwarte kat is het niet waard om me druk over te maken. Vos bemoeide zich nergens mee.
  Een fijne zondag voor jou en je mensen. Ik ga koffie drinken en de krant van gisteren lezen.
  Groet van Kim en Sam.

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam, ik ben zooo biij dat ik weer beter ben!, zau dat echt van die pillen komen?, dat zeggen mijn mensen ook, en mijn vrouw zegt ook dat haar hand en haar arm nau weer kunnen genezen van mijn naagels, nau ja!!!, ik zie Mikkie nog elke dag, hij zit op de schuur of in de tuin naast ons en hij krijgt ook nog steeds een klein snekkie, en nau zijn we weer vrienden, dus ik begrijp Sam heel goed!, gelukkig dat alles goed is bij jullie, als alles gewoon is is het het fijnste toch?, Pom en Vos zijn slim, ze weten dat Sam de baas is en zo is het!, ik wens jullie een heeeeeele fijne dag en ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!! En ik heb voor u mijn zelfgemaakte rendang, en voor Sam heb ik een kom met ferse garnaaltjes neergezet!!!

   1. De Rendang is op. Sam lustte de garnaaltjes dus die heb ik ook opgegeten en Sam een beetje Gourmet gegeven. 🐾

    1. Folgende keer maak ik dan moes voor Sam!, en gelukkig dat alles op is!!

 3. Lieve Kever,

  mij vrouw en ik van mij eigen was eefe stil toen ze jou letters heb foorgeleese. Oopa Floris moes krijse en mij Zusje spring heel hoog op ze taafel. Liefde en jou hart is zofeel mooi, daar kan jij alleen maar jou ❤️ achter zette en nooit nie jou punt. Jij zeg het zofeel goed, jij kan alteit nog erges ze plekje in jou hart finde foor iets of foor iemand of foor jou kouwstiks. Het maak nie uit, iedereen ferdien ze plekje in iemand ze hart. Dat is belangrijk. Als iedereen ze eigen plekje heb is onse weereld één groote hart. Dan hoef wij nooit niemeer te tettere foor vreede. Daarom zijn jou letters belangrijk Kever. Dank jou wel dattie zofeel lief zijn heb en dattie zo een belangrijke letters met zo een mooi gefoel deel op onse blog.
  Maar mij hart foel ook ze geluk assie hoor, jou toeter doe het weer en jij speel jou spieraal. Dan ben jij Kever, onse groote vriend van iedereen. Jou mense heb gelijk, jij ben pas een Kever assie toetert en tettert. En assie jou mense wakker maak foor jou eigen spieraalspel. Dan is er rust want alles is goed.
  Vandaag is zondag zeg mij vrouw daarom krijgie mij eigen gemaak onbijtbuufet en assie goed kijk zie jij tusse mij broodjes en fetamariese worsebroodjes jou kouwstiks ligge oferal. En er is kwasssons en massepeinbrood foor Ooma en kaaramelsprêd met noote. En het is mij folwaarige maalteid met mij scheif van Loes,

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat een mooie letters heb je gemaakt dat als iedereen een plekje in iemands hart heeft de wereld één groot hart is, stel je voor dat het zo zau zijn, dan hoefde niemand meer eensaam te zijn en iedereen zau liefde hebben, en was er geen groote ruusie meer, want ruusie is moeilijk, ik word er nerfeus van Loes, ik wil liefer dat iedereen vrienden is, dat is toch veel fijner?, en je hebt helemaal gelijk dat ik dan niet meer hoef te tetteren voor vreede, want dan IS er vreede!, mijn toeter doet het weer prima, ik tetter de hele dag door, en ook de hele nacht, behalfe als ik slaap, maar als ik wakker ben ga ik eerst zachtjes tetteren en dan maak ik muziek, mijn mensen zijn er blij mee alleen hoeft het niet elke nacht vijf keer zeggen ze, nau ja!!!,ik speel muziek als ik inspieraa.. inspaarie… inspieraazie heb, dat is toch logies?, zooo heee en wat een heerlijk ontbijtbuufet heb je gemaakt!, mijn vrouw heeft meteen al alle kaaramelsprêd opgevroten voordat iemand anders er van kon proefen!, gelukkig heb ik de kouwstiks gevonden, en de worsebroodjes, en mijn man en Ooma zitten ook te smullen, het is echt helemaal top!, zo is gesond eten helemaal niet moeilijk!m lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en de frietuur staat al aan, de frietjes zijn lekker krookant en zometeen gaan de kaassoeflees met ekstrafette kaas erin, voor erbij is er maajonesse en ketjsup, en als toetje slagroomtaart!!!

 4. Lieve Kever,

  wat een boel wijsheid zit er in jouw mooie koppie.
  Ik heb het ook gemerkt hoor, toen ik heel erg verdrietig was en mijn hart zo enorm veel pijn deed. Ik dacht dat dit gevoel nooit meer over zou gaan en ik de rest van mijn leven verdrietig en somber zou blijven. Toch bleek er een ieniemienie gaatje in mijn hart te zitten. Door dat piepkleine gaatje scheen licht. Een minuscuul zonnestraaltje was in haar eentje zo krachtig dat het langzaam weer lichter werd in mijn diepdonkere hart.

  Ik merkte dat de diepe scheuren in mijn hart een beetje naar elkaar gingen groeien, tot ze dicht waren. De littekens kunnen best nog wel schuren, maar doen minder pijn dan toen. Weet je wat ik ook zo verbazingwekkend vond, de wanden van mijn hart blijken flexibel! Toen er eenmaal een beetje licht was, was er gewoon weer plaats voor meer liefde. Iedere keer weer. Daarom zit jij er na Bolle ook weer in, knappe Kever. En Japie past er meer dan prima bij met zijn grote pluizige lijf, ook al zit mijn hart bomvol liefde voor Foppe, Cato, Nola en Magnum en alle BBBeestjes die prachtig fonkelende sterren zijn geworden.

  Het is mooi wat je schrijft. Liefde en geluk zijn de enige dingen die groter groeien wanneer je ze deelt. Daarom stuur ik jou en iedereen waar jij van houdt heel veel liefde en geluk van ons allemaal.

  dikke knuffel van Mo

  1. Lieve mevrouw Mo, dankuwel voor uw mooie letters!, en ben ik echt wijs?, zooo heee daar moet ik eventjes van rennen omdat ik blij ben!, maar ik ben nog veel blijer dat uw hart weer ruimte heeft gekregen voor nog meer liefde, gelukkig maar want anders zau Japie geen huis hebben, en ook geen liefde, ik vind het juist zo biesonder dat als je liefde geeft je het ook terug krijgt, en zo wordt het steeds meer liefde, dat wist Bolle heel goed, en ik nau ook, en de sterren hebben voor altijd hun eigen plekje in je hart, en ze reizen altijd met ons mee, ik ben helemaal heppie dat het niet meer donker is in uw hart, ook al zijn er littekens, maar het zijn littekens van liefde en dat is biesonder, ik heb littekens aan mijn ooren en mijn neus, dat is van vechten en dat is heel anders, nau doe ik dat niet meer hoor!, want het is nergens voor noodig en je hebt er niks aan, en dankuwel dat u liefde en geluk met mij en iedereen die ik lief vind deelt, ik foel het meteen in mijn hart!, ik stuur u en alle beestjes heeeeeeeeel veel lieve kopjes en ♥️, ze zijn van Kever!!!, en natuurlijk heb ik voor iedereen een snekkie neergelegd, want zondag is toch een beetje snekdag vind ik!

 5. Lieve allemaal, was ik gewoon eventjes fergeten om te zeggen dat ik altijd blijf tetteren voor vreede!!!, maar ik blijf natuurlijk tetteren!!!

 6. Gelukkig alles weer goed, zieke huisdieren maken de baasjes wanhopig 😞
  Het is zo fijn dat er zo veel liefde kan zijn. Nadat Snork ging hemelen, was Doezel er nog en wist ik hoe fijn dat was, toen zei ik al dat als Doezel er niet meer zou zijn, er snel een nieuw vriendje of vriendinnetje zou komen. Dat werd Roos. Alledrie zijn/waren ze heel anders en van allemaal hou/hield ik heel veel.
  Hele dikke knuffel, vraag maar wat extra lekkers, zeg maar dat het van ons mag omdat wij altijd zo door jou verwend worden m.
  Zwaaibaai

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, ik het meteen eventjes iets lekkers gevraagd, en mijn vrouw zei Nee, maar toen zei ik dat het van jullie mocht, en toen kreeg ik een kouwstik!, dankjulliewel!, gelukkig dat Roos na Snork en Doezel in uw hart mag wonen, mijn mensen zeggen altijd dat alle katten die hier gewoond hebben allemaal totaal verschillend waren en dat ze allemaal de allerliefste zijn, ik ook natuurlijk!, ik ben heel blij dat ik weer helemaal gesond ben en dat ik geen pillen meer hoef, en mijn mensen ook, mijn vrouw zegt dat nau de krabben op haar handen en armen kunnen genesen… maar dat heb ik per ongeloos gedaan hoor!, ik stuur jullie tweetjes heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor u fanieljekeek gebakken, en voor Roos is er een schaaltje vismoes!!

   1. Super lekker allemaal!!
    Fijn dat je een kouwstick kreeg, ja jij moet af en toe ook wat krijgen toch?

    1. Fijn dat het lekker was, en ik was heel blij met mijn kouwstik!, en u heeft helemaal gelijk dat ik af en toe iets lekkers mag, ik laat dat ook eventjes aan mijn mensen lezen!!, een ♥️ van Kever voor u en Roos!!!

 7. Lieve Kever,

  Je hebt super mooie letters geschreven, echt prachtig.
  Mijn hart heeft verdriet om Milo en doet heel veel zeer, maar weet door jou dat er ergens ook plek is voor liefde.
  En liefde is het mooiste wat er is, vooral als je dat met elkaar samen kan delen.

  Tommy vind liefde super, hij ligt het liefst boven op zijn baasje, ook met dit warme weer.
  Dan is dat echte liefde van beide kanten.

  Lieve Kever, voor jou heb ik heel veel liefdes sneck snoepjes in de tuin gelegd, ga ze maar gauw zoeken.
  Voor je mensen heb ik een bakkie thee en koffie klaar gezet met een slagroom gebak in de keuken.

  Ook ik tetter met je mee voor vreede.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve mevrouw Annelieke, dat snap ik heel goed dat uw hart ferdriet heeft om Milo, het is een wond die eerst moet genesen, en er blijft altijd een litteken achter, dat zegt mevrouw Mo zo mooi, maar ooit, op een dag, foelt u dat uw hart niet alleen maar meer ferdriet heeft, maar ik weet niet presies wanneer!, en soms kan je ook liefde en ferdriet tegelijk foelen, dat hadden mijn mensen toen ik net hier kwam wonen, dan moesten ze huilen om Bolle en lachen om mij, maar voor nu stuur ik u ekstralieve ♥️zachte kopjes voor een beetje troost!, gelukkig dat Toomy liefde ook zo fijn vindt, ik zag zo een mooie footoo van hem op de feesboek van Bertje vandaag!, dankuwel voor alle liefdessnekkies, ze zijn heerlijk!, en mijn mensen zitten lekker te smullen, ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes naar u en Tommy en naar meneer Tommy, en ik heb voor Tommy snekkies naast zijn mandje gelegd, en voor u tweetjes heb ik ferse sjuu doransj geperst, en voor erbij zijn er zelfgebakken koffiebroodjes, het is van Kever!!!

   1. Lieve kever,

    Dank je wel voor je zachte troost kopjes, die vind ik heel fijn.
    En Tommy zegt “dank je wel Kever voor de lekkere snecks, jammie jammie”
    En wij vinden de zelfgemaakte koffiebroodjes met sjuu doransj super lekker, dank je wel hoor Kever en mensen van Kever.

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve mevrouw Annelieke, gelukkig dat de troostkopjes goed aan zijn gekomen, dat is belangrijk!, en fijn dat jullie allemaal lekker hebben gesmuld!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!

 8. Hajoooooooooo poomsie

  Gewukkig ben uwes weer beeter hihihihi.
  En ooooh uwes werruk as naggeluk piejanissie hep uwes ook weer oppepakt. Hihihihi. Ikke kan hewaas nie ploinken. Maar wel poinken. Ikke sat gissere inne woonkaamer weer te poinken. Soooooo bwij was ik dat uwes weer beeter ben.
  Uwes mag geen apses meer kwijge hoor!!! En mikkie mag ook niet meer in uwes tuin koome!!!
  Poomsie… ikke hep een bestellijssie foor lekkers maakt:
  1 posrie ooferheerwukke gauwtgeele fjietjes met majjenesse.
  1 porsie bittewe balle met mopstert.
  1 fjiekjedel met awwes er op en aan.
  1 kaassoefje met feel kaas.
  2 kwookette met mopstert.
  En een beekertje banaaneijs met sjagwoom.
  Ikke gewoof dat ik kwaar ben. Ikke wil naameluk niet TE hebberug voorkomen hihihihi.
  En voor uwes ligge er beerehappe met sattesauws. En liedelstikkies met een apart bakkie smekdonnalssauws in uwes tuin.
  Pootjes poomsie 🐾🐾

  1. Heeeee daaar is onze eigenste allerbeste sterrieporter uit amsedam!, de mooiste zwartepnater siejemees die er is!, ik had net letters voor je gemaakt en toen waren ze ineens weg, het is tegniek denk ik, dat is altijd moeilijk, daarom maak ik deze letters nau voor je, ik vind het gaaf dat je voor me hebt gepoinkt, dankjewel!, maar NOOIT op het balkon poinke hè?, want dat mag niet van je mamsie!, ik wil geen apses meer, ik vond er niks aan, doe jij dan zorgen dat je oogies gesond blijfen?, dankjewel voor je bestelling Door, ik ben er mee bezig en zet hem straks bij je balkondeuren neer, het ijs zit in een aaparte zak omdat het anders smelt, en ik ben juist blij met grote bestellingen, zo kan ik de snekbar draaiende hauden!, zooo heee en de kouwstiks met die sous, dat is een fantastiese kombinaatsie!, en je beerehappe met saateesous zijn het allerbeste, zullen we met zijn tweetjes een rijdende snekbar beginnen?!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van je poomsie!!. En als ekstraatje heb ik fietnameese loempieaatjes in het fet!!, eet smakelijk straks!!

 9. Lieve Kever op Kever-zondag, wat een lieve, ❤telijke letters heb je vandaar voor ons gemaakt. En zo fijn om te lezen dat je weer helemaal je eigen Kever bent die lekker in zijn velletje zit en past. Want gesond zijn is wel heel belangrijk om weer spieraal te kunnen spelen en te tetteren. Van je knuffels te genieten en je weer overal tegenaan bemoeien.

  Onze harten lijken gemaakt van fleksiebel elastiek wat je kunt uitrekken he? Daarin passen heel veel ❤ die allemaal hun eigen vorm en grootte kunnen hebben. Want Liefde is oneindig veel.

  Eén van die vormen van liefde kan ook verdriet zijn. Om wie je mist waar je van houdt. Maar het mooie ervan is dat als je die druppels verdriet de ruimte geeft er ook weer ruimte komt voor ‘’nieuwe’’ liefde. Zo heb ik dat ervaren.

  Dank je wel dat je je liefde tettert en deelt met iedereen. En wij delen het graag ook met jou en je mensen en iedereen. Zo kan de liefde nog verder bloeien en groeien❤

  Met een zachte aai knuffel van mijn hart, en liefs voor je mensen, maria ❤

  1. Lieve mevrouw Maria, dankuwel voor uw mooie letters, ze gaan recht naar mijn ♥️, ik ben ook heel blij dat ik weer gesond ben en me goed foel, dat komt door de fiese pillen maar ook door de liefde die ik van iedereen heb gekregen!, en u zegt het zo mooik dat liefde allemaal formen kan hebben, en elke form is weer uuniek, ferdriet hoort daarbij, dat is heel moeilijk en het is helemaal niet fijn om ferdriet te hebben, je hebt ferdriet omdat je eerst iemand heeeeeeel lief hebt gevonden en nau is die plek ineens leeg, dat kan je haast niet begrijpen, ik denk dat niemand dat snapt!, en die lege plek die blijft want die is gereserfeerd voor iemand spesjaals, maar op een dag merk je ineens dat je hart een nieuwe ruimte heeft gemaakt, presies zoals u schreef, want liefde is nooit OP, er is altijd meer!, dankuwel dat u liefde met mij en mijn mensen en iedereen deelt!, zo wordt de liefde steeds groter en mooier en met heeeel veel kleuren!, net als een bloem die waater krijgt!, en ook dankuwel voor de aaiknuffel, hij was fantasties!, ik stuur u heeeeeeeeeeel veel lievee ekstrazachte kopjes, ze zijn van Kever!!!, en mijn mensen sturen heel veel liefs, en natuurlijk zwaai ik vanafond naar Muppet!!

 10. Hoi lieve Kever
  Wat fijn dat het weer goed met je gaat……gelukkig maar!!!!!
  Al die geluiden die je nu maakt zullen je man en vrouw als muziek in de oren klinken……..geweldig!!!!
  En liefde is heel belangrijk om te krijgen maar ook om te geven!!!
  In je hart is altijd plek voor liefde!!!

  Dikke knuffel en veel liefde van ons allemaal
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😽😘🐔

  1. Heeeee lieve allemaal, zooo heee wat heb ik een berg liefde van jullie gekregen, mijn hart is KEIGROOT geworden, dankjulliewel!!, en wat zeggen jullie het mooi, dat liefde altijd belangrijk is om te krijgen, maar ook om te geven, dat zijn hele belangrijke letters!!, want als je alle liefde voor jezelf haudt is dat niet goed, juist als je het weer uitdeelt wordt het steeds meer!, ik ben beter geworden door die fiese pillen maar fooral door de liefde van iedereen, dat weet ik zeker, en nau kan ik gelukkig weer muziek maken en tetteren, lieve Panda, Dopey, Belle, Tica, Izzy, Moby, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel natuurlijk, ik stuur jullie een berg tettertjes 🎶 op en heeeeeeeeeeeel veel dikke knuffels♥️!!!, het is van Kever!!!

 11. Lieve Pepeoom Super Kever +. Wat hebsse u weer hele liefsse mooiste letters gemaakt. Liefde is zo mooi en iedereen heeft het in zich . En hier sijn we Samen en delen we allemaal liefde , lachen en huilen we . Daar sijn we so tjots op Pepeoom. Hier gaatsse het goed de beebies zo die worsse gjoot en ik ben nu superlief. Voor u mensen hebsse is een juimtesjipssetaart vol met lekkers. Voor u hebsse ikjes sjesiaale snekkies in een punt en 2 komen sla. Als Mikkie wilsse mag hij ook maar wel jespect naar uwes hoors. Want van mijn Pepeoom Super Kever + blijfsse af.

  1. Heeeee daar is mijn zllerliefste Faalentino!!!!, door jau ben ik de allertrotste Pepeoom die er bestaat!!!, en wat zeg je het mooi, dat iedereen liefde in zich heeft, ja dat is helemaal waar!, en het is zooooo mooi dat we op de blog niet alleen maar SAMEN lachen, maar ook SAMEN huilen, dat is zeker iets om trots op te zijn!, wat fijn dat alles goed gaat met de beebies, en ook dat jij zo een lieve grote broer bent, wat ben je toch een biesondere jongenskater Faalentino!, dankjewel voor de kommen sla, mijn vrouw snapt er niks van maar ik zeg dat het gesond is om sla te eten (sttt….!) en de puntsnekkies zijn helemaal top, ik deel ze foorsichtig met Mikkie want hij gedraagt zich nau weer netjes, mijn mensen smullen fan hun ruimteschiptaart en roepen Dankjewel lieve Faalentino!, ik heb spesjaal voor jau een grote kom kittenmelk voor de beebies, ga jij hem brengen?, ze weten nog van niks hoor dus als de kom toefallig valt is er niks aan de hand!, ik heb ook allemaal snekkies in de form van een ♥️ gebakken, die zijn voor jullie allemaal, en voor je mensen heb ik een taart met kersen en sjookoolaa gebakken, ook in de form van een ♥️, het is van Pepeoom Super Kever + die heeeeeeeeel veel lieve kopjes en dikke koesen stuurt, en mijn mensen sturen veel liefs!!

 12. Hallo grote vriend Kever,
  Wat fijn dat jij weer beter bent en nu geen medieceintjes meer hoeft. Kever het is super belangrijk dat we aan elkaar denken en helpen als het nodig is. Op die manier voelen we ons niet alleen en ja LIEFDE is geweldig, daar kun je niet genoeg van krijgen.
  Goed dat je weer muziek kunt maken en nou vraagt mijn vrouwtje doe je er dan ook nog bij tetteren, kijk dan is het helemaal van de eggies en kun jij in de tuin gaan optreden voor alle buurpoezels.
  Weet je nog dat mijn vrouwtje niet blij was met de buurpoezels die door mijn tuin wandelen en dan ook in de nacht. Ik wordt daar zo verschrikkelijk boos om. Maar nu komt het Altijd als het donker wordt en er loopt een poezel dan gaat het licht vanzelf aan, ja er zit wat aan de lamp en als je daar in de buurt komt gaat de lamp aan. Dus vrouwtje altijd maar mopperen op de poezels. Nou het zijn helemaal niet de poezels die dat doen. Ik heb weer een nieuwe vriendje in mijn tuin gekregen, een reuze mooie egel en die gaat uit de vogeldrinkbakken drinken en je snappert het al vast wel , onder die lamp. Het roodborstje komt ook nog steeds iedere dag badderen en ikjes ben dan muisjestil en kan dan goed kijken.
  Nou het zo heet is steeds doe ik niet racen, ik doe dan lui zijn en veel slapen.
  Kever ik heb eens goed in mijn kastje gekeken en ik vond lekkere snoefstaafjes voor jou en Mikkie, al komt die nu niet in je tuin en heb gelezen dan Mikkie altijd nog wat lekkers krijgt. Ik heb ze in je buitenhuisje gelegd.Lieve groetjes voor jouw mensen van mijn vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip, dankjewel voor je lieve woorden ♥️, ik ben ook heel blij dat ik die pillen niet meer hoef!, en liefde is echt geweldig hè?, daarom ben ik ook zo snel beter geworden, omdat ik van iedereen liefde foelde!, en wat vertel je me nau, heb je een eegel in je tuin?, wat biesonder!, straks krijg je misschien wel beebiestekeltjes!, ik ken eegeltjes alleen van footoos, kijk je uit dat je je niet prikt?, nau roept mijn vrouw dat eegeltjes alleen in het donker rondlopen, en dat ze niet in jauw ren kunnen komen, o ja dat is natuurlijk zo!, wat spannend allemaal Jip, al die vriendjes in je tuin!, en wat mooi dat het roodborstje ook nog bij jau in bad komt gaan, dat is gesellig, ik heb ook even pouse met het reesen Jip, we gaan gewoon weer beginnen als het wat koeler is, ik ren wel eventjes met de balletjes, maar niet te lang, en oferdag lig ik fooral onder de struiken, zooo heee en wat een heerlijke sneopstaafjes vond ik in het huisje, dankjewel!, Mikkie heeft er ook van gesmuld, hij krijgt elke afond nog een snekkie, en we geven neusjes door het gaaaaas, we zijn weer vrienden nau hij niet steeds in mijn tuin is, lieve Jip ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeeel veel lieve kopjes!!!, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies in de form van een ♥️ neergelegd in je ren, en voor je vrouw heb ik keek gebakken in de form van een hart, met ferse aarbeijen en slagroom, en mijn mensen sturen jullie heeeeeeel veel lieve groetjes en een kroel op je koppie voor jau!!

 13. Hoi lieve Kever met je mooie kop.
  Ik ben super blij dat je weer helemaal jezelf bent en niet meer ziek met een abces.
  Want zoiets doet veel pijn. En je moet medicijnen slikken.
  Dus nu is dat helemaal weer in orde.Ik ben trots op je hoor!
  Wat zal je personeel blij zijn dat je weer spiraal kan spelen!!!
  Zover ik weet kan niemand anders dat dus is het heel bijzonder.Ook kun je in alle toonaarden tetteren,nou dat is eggies waar zo fijn voor je mensen.dan weten ze dat je weer blij bent of een snekkie wil hebben of een fijne zachte knuffel.
  Natuurlijk leven we met iedereen mee hier op de blog!
  Dat doe je als vrienden.Dat is toch heel gewoon!
  Keef ik heb snekkies in de vorm van de zon overal verstopt in je tuin.Mikkie kan er niet aankomen.Hij zal het wel jammer vinden maar ja,hij heeft het zelf een beetje boel verprutst.
  En onder het bed liggen snek staafjes,want je moet wel op krachten blijven!
  Veel zachte kopjes van Muzette

  1. Lief dinnetje Muzette,dankjewel voor al je lieve woorden, ik foel ze meteen in mijn hart, ik ben ook zoooooo blij dat jauw bloed weer goed is!!, ook al ben je keidapper met pillies innemen, het is toch fijner als het niet nodig is toch?!, ik speel nau weer elke nacht spieraal en ik tetter ook een paar keer elke nacht, dat komt omdat ik in de nacht altijd veel iedeejen krijg voor muziek, het is mooi wat je zegt dat het heel gewoon is dat je als vrienden met elkaar meeleeft, maar toch is het ook biesonder, daarom wilde ik iedereen een keer een ♥️ sturen, jau ook lieve Muzette, omdat je altijd zo lief en frolijk en dappper bent, dat vind ik echt heel knap!, dankjewel voor je zonnesnekkies, ze zijn haast te mooi om op te eten!, maar ik heb er toch eentje geproefd en die was heerlijk!, de snekstaafjes laat ik tot vannagt liggen, dat ik mijn eenersjie op peil hau als ik muziek maak, lieve Muzette ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, ik heb spesjaal voor jau miamor likwit sneks op een schooteltje gedaan, en aapart staat er een kommetje paaprikasjips in kleine stukjes!!

Reacties zijn welkom