Kever heeft een mening over spiegels

spiegels

Bert heeft een keer geschreven dat hij zichzelf ziet als hij in de spiegel kijkt, toen ik dat las was ik verbaasd want ik wist helemaal niet dat dat kon!, wij hebben ook spiegels en ik kijk er nooit in, dat is omdat ik in de spiegel van alles zie bewegen en dat vind ik grieselig, in de slaapkamer is een klerenkast met een grote spiegel en daar was ik bang voor, daarom hingen mijn mensen er een doek overheen, intussen ben ik er aan gewend en kijk ik er gewoon niet meer in, maar één keer toen ik dat toch deed zag ik een kater die op mij lijkt, alleen dan andersom!, hij keek naar mij en ik schrok zo dat ik meteen mijn haren tot aan het PUNTje van mijn staart omhoog zette.

Jezelf zien

Mijn vrouw legde me uit dat een spiegel gemaakt is om jezelf te kunnen zien, en dat ikzelf spiegelsdie kater in de spiegel was, maar dat is natuurlijk niet waar, ik weet echt wel wie ik ben, ik ben Kever, ik ben altijd in mijn huis of in mijn tuin en ik heb zwart met witte haren, ik tetter en ik kan goed lepels en dobbelstenen vangen, om dat te weten hoef ik geen spiegel te hebben die rare dingen laat zien, en ook al zegt mijn vrouw dat je spiegelbeeld niet echt is en dat het alleen maar zo lijkt alsof je er eventjes twee keer bent, ik weet best dat het niet kan, want er is maar één Kever, en dat ben ik toefallig en ik ben hier, met zo een streeppPUNT!

Mijn vrouw heeft wel eens voor de spiegel van de klerenkast gezeten, samen met mij, ze zei Kijk Keef, dat zijn wij, maar ik keek meteen naar mijn vrouw en zij zat gewoon naast mij op de grond, bovendien, stel dat ik in die spiegel zau kijken en mezelf zau zien dan weet ik meteen dat dat helemaal niet klopt, want ik heb wel eens aan de klerenkast gesnuffeld maar ik ben er nog nooit in geweest, dus als de spiegel zegt dat ik in de klerenkast ben liegt hij!, en dat mag niet, liegen is dat je niet eerlijk bent en daar hau ik niet van, enniewee ik snap niet wat het PUNT nau presies is van zo een spiegel.

Doos

Sinds een tijdje heb ik een kartonnen doos, aan de voorkant is een stuk weg zodat ik er makkelijk in en uit kan, en aan de zijkanten heeft mijn vrouw ronde gaten geknipt, soms komt een veer door dat gat en die vang ik, maar op een dag keek ineens iemand naar mij door dat gat, zooo heee ik werd helemaal bang, ik ging blazen en grommen, mijn vrouw keek boven de doos uit en ik herkende haar meteen, ze moest dat een heleboel keren doen voordat ik snapte dat zij het ook was die door dat gat keek, toen hebben we een spel gespeeld, mijn vrouw keek door het gat en zei Hoi Keef, en dan knipperde ik naar haar, ik stak mijn poot door het gat om haar aan te raken, en ik tetterde ook tegen haar, dat ik wist dat het een spelletje was, soms stak ik ook zelf de PUNT van mijn neus door het gat.

spiegels

Toen we uitgespeeld waren ging ik kopjes geven aan mijn vrouw, en natte neusjes, dat kan ik heel goed folgens mijn mensen, en mijn vrouw zei tegen me dat hoe ze mij ook ziet, op zijn kop of andersom of door een gat, dat ik altijd de liefste Kever ben, dat ze heus wel weet dat er maar één Kever is, en zelfs al zauden er meer zijn, dat ik dan de allerallerallerliefste enige echte Kever ben voor mijn mensen, en dat vind ik een goed PUNT!

30 thoughts on “Kever heeft een mening over spiegels

 1. Hallo lieve grote vriend Kever,

  Ik mag jou nou heel vroeg en vlug schrijven, weet je mijn vrouwtje loopt zichzelf tegenwoordig voorbij van de drukjes. Nu zegt ze dat het kan dat ze een dezer dagen onverwachts weer met de blikken doos op wielen ver weg moet naar een vriendin. Nou dan weet ik het wel, dan ben ik van de vroege tot de late uurtjes weer alleen. Nou ben ik een katerman die spiegels niet eng vind en ik weet dat in de spiegel mijn tweelingbroer ziet. Ik vind wel dat hij mij niet zo moet nadoen en ik noem hem daarom een na aper. Weet je waarom ik ook vaak in de spiegel kijk en je hebt misschien wel een een plaatje van mij gezien bij Bert, nou ik weet heel goed dat ik als ik in de spiegel kijk alles in de smiesjes kan houden en zo dus kan zien wat vrouwtje doet. Kijk mijn vrouwtje weet dat natuurlijk niet dat ik super slim ben en dus alles weet. Ja wij doen samen ook wel eens gezellig in de spiegel kijken, miauw haha heb ik 2 vrouwtjes en dus ook dubbel veel knuffels en lekkere hapjes om te krijgen.
  Wat heb jij een mooie kijk doos zeg, ja door die gaten kun je zo leuk samen met je mensen spelen. Heb ik ook heel veel gedaan, maar nu heb ik kleinere doos in mijn speelhoek in de kamer, vrouwtje zegt dat ze in een speelhol van Jip woont, de halve kamer ligt vol met speeltjes van mij en je weet die mag ze niet op een hoop leggen, als ze met de hongerige stofbrombeer komt moet ze alles weer netjes terug leggen en wel zoals ik het had gedaan. Kijk ik ga toch ook niet al haar spullen anders leggen, zou ik anders wel heel leuk vinden maar dat deed ik in mijn jonge Jippedagen.
  Zo Kever ik ga eens kijken wat ik voor jou in mijn snoepkast heb, o ik zie lekkere stickjes liggen nou en die stuur ik mee en kijk maar in je door. Vrouwtje stuurt veel lieve groetjes mee voor jouw lieve mensen en voor jou een grote knuffel. Grote poot en kopje van je vriend Jip

  1. Heee lieve grote vriend Jip, wat een slimmerik ben jij, dat je in de spiegel kijkt en ziet wat je vrouw doet, daar snap ik nau helemaal niks van!, ik zie alleen maar enge dingen in de spiegel, dat van alles beweegt maar ik weet niet wat, daarom kijk ik maar niet meer, alleen soms samen met mijn vrouw maar dan zie ik mijn vrouw twee keer en dat kan toch niet?, ik vind het wel biesonder dat jij een tweelingbroer hebt die in de spiegel woont, misschien was die katerman die zo op mij leek wel mijn tweelingbroer?, maar waarom woont hij dan in de spiegel?, ik vind het veels te moeilijk allemaal Jip, met die spiegels!, dank je wel dat je mijn doos mooi vindt! Ik heb er al vaak aan gekrabd, dat het echt mijn doos wordt, en soms krijg ik een snekkie in mijn doos, dat vind ik gezellig, mijn vrouw heeft er ook een keer een dekentje ingelegd maar dat hoort niet vind ik, ik werd er een beetje zenuwachtig van dus gelukkig heeft ze dat dekentje weer weg gehaald, lieve Jip als je lang alleen bent mag je altijd naar mij toekomen hoor!, dan gaan we gewoon reesen en kletsen tot je vrouw weer terug is!, mijn mensen zeggen ook weleens dat ik meer spulletjes heb liggen in de kamer dan zij, maar dat is toch logies als je een kat bent?, lieve Jip ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!!, en mijn mensen sturen jullie veel lieve groetjes, en dankjewel voor die stikkies die ik heb gevonden in de doos!, ze waren helemaal top!, ik heb spesjaal voor jau twee likwid snekkies neergelegd bij de deur van je ren!!!

 2. Hoi liefe Keef. Ik ga altijd mauwen tegen de kast met de vagtjes. Dat ik erin wil kijken want er zit een andere kat in. Want dat zie ik dan toch zelf in dat ding dat ze spiegel noemen. Toen is Frau net als die van jou saame met mij gaan zitten. Ging ze ook uitleggen wat een spiegel is. Dat er maar één Minnie en één Frau is. Daarna gingen we knuffelen. Keef, ik heb kouwstikkies voor je onder je schaapje en in je doos met gaate gelegd. Pootje van Min.

  1. Heee lieve Min, heb jij dat ook al, dat er een andere kat in die kast met mensenvagtjes woont?!, misschien hoort dat zo?, maar wie is die andere kat dan?, ik vind het allemaal heel raar en ik snap er niks van!, en jauw Frau vertelde dat ook, dat er maar één Frau en één Minnie is?!, ja natuurlijk, dat weet ik wel zeker dat er maar één Minnie is en ook maar één Kever, maar waarom zit die vreemde kat in de kast, en is dat niet sielig?, daar moet ik allemaal aan denken en daarom kijk ik gewoon niet meer in de spiegel!, zooo heee en ik vond zomaar kouwstikkies onder mijn schaapje en in de doos, dankjewel!!, lieve Min is stuur jau en je Frau heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef!!!, en ik heb voor jau snekkies in je wasbak gelegd, en voor je Frau bon-bons op taafel!!!

 3. Lieve Kever,

  dank jou wel foor jou mooie en in-trie-geer-ende letters op jou eigen dag. Jij denk wat gebruik Loes vandaag ze moeilukke woord en jij heb gelijk. Mij vrouw heb het mij eigen geleer en zij zeg proobeer jij het maar Loes. Het is goed van jou onwikkeling. En assie jou heele week jou beebie alles van jou weereld heb geleer moet jij wel laate zien, jij ben er selluf ook nog van jou eigen. En jou letters maak dat ik er van mij eigen ofer na wil denke. En mij vrouw zeg Loes dat betekent jou niewe woord een beetje. Zoies. Wat jij zeg dattie er foor eefe met jou twee ben, het in-trie-geer mij eigen.
  Assie in jou spiegel kijk en jij ben inees met jou twee dan schrik jij wel. Jij denk wie is mij eigen échte Loesje? Dan foel jij wel alles in jou kop ga trille van jou sensaazie. Want assie self met jou twee ben heb ik mij eigen idee. Jij zet jou tonijn of jou makkareele foor jou spiegel. Jij kan het ook doen met jou kouwstik Kever. Assie dan goed kijk hebbie twee kouwstik en foor mij eigen heb ik mij twee makkareele en mij twee tonijn. Dan kan jij meer geniete Kever. Mij vrouw zeg dattie dan minder van ze booschape hoef te doen maar zij kan ook oferdrijfe. Van mij eigen denk ik dattie dan vriendjes kan worre met jou spiegel. En jij schrik alleen nog van jou geluk. Mij adfies is, jij ferstop jou eksra kouwstik in jou doos foor als jou vrouw nie kijk.
  En ik heb mij traktaazie aangepas want vandaag krijg iedereen van mij eigen mij spiegelei. Jij kan er jou kouwstik in roere Kever, dan hebbie spiegelsjelei. Er sta een mandje met mij brood bij maar assie die foor jou spiegel zet hebbie er twee. Foor Ooma heb ik mij massepeine spiegelei gebakke want het is mij speesjaaliteit. Zo breng jou spiegel dinge saame Kever. En dattie in jou hart weet jij ben nooit nie alleen..

  Loesje

  1. Lieve Loes, zooo heee wat een biesondere letters heb je gemaakt, van int-trie-geer, dat zijn echt waar letters van onwikkeling, misschien dat als ik zulke letters kan maken ik ook in de spiegel durf te kijken, als ik zulke letters kan maken dan weet ik alles dat je moet weten, net als jij en Bertje!, toen las ik verder in je letters en daar heb je zooooo een goed iedee!, van de tonijn en de makkareele en de kouwstiks voor de spiegel, dat die dan ook ineens met zijn tweeen zijn, ik wilde het meteen gaan proberen maar toen dacht ik ineens: stel je voor dat die katerman hier in de kast dan mijn kouwstik afpakt, wat moet ik dan doen?, misschien durf ik het toch maar niet, ik wil best vriendjes worden met de spiegel, maar nau nog niet!, spiegels zijn rare dingen Loes, Jip heeft er een tweelingbroertje wonen, bij Minnie woont er ook een andere kat, net als bij mij, en Bertje ziet zichzelf, ik snap er echt niks meer van, dus ik kijk gewoon niet meer dat is het beste denk ik, maar zo een spiegelei dat lust ik!, het was heerlijk toen ik mijn kouwstiks in het gele dipte en toen opat, mijn mensen zitten ook te smullen en Ooma vast ook, want massepein is lekker!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau en de vakanzieblog heb ik amsedamse uien in de frietuur gedaan, dat ze lekker krookant worden!!

 4. Hajooooooooo poomsie.

  Oooooooh ikke hep ook sowies in huis!! Ikke sag meself er in en dag gewijk hajoooooo knappert hihihihi.
  Frauw seg ook alleteit datte ik een knappert ben.
  Maar se seg ook dat 1 doorie genoeg is foor de weerult. Naufanmeja hihihi.
  So errug ben ik tog niet? Hihihihihihihi
  Poomsie… eergisse hep ik heel snel wat stikkies in uwes tuin gooit. Se sijn fanne liedel!!!
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heee lieve grote knappe zwartepantersiejemees, heb jij ook zo een spiegel in huis?, en zag jij jezelf?, of zag je een knappe katerman en ging je sjansen?, je bent zeker een knappert, je Jiekie boft maar met jau, en jij ook met hem hoor!, zooo heee wat erg dat je frauw zegt dat één Doorie genoeg is, mijn vrouw roept nau dat ze er ook niet aan moet denken dat hier nog meer Kevers zauden lopen te tetteren, maar waarom niet?, mensen zijn raar Door!!, ik hoorde eergisse een outoo keihard langsscheuren en toeteren en toen vond ik stikkies!, dankjewel!, ik wist meteen dat ze van jau waren!!, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie Kever!!!!, en ik heb spesjaal voor jau kaastoktoknoepies bij de balkondeur gelegd!!

 5. Hoi Kever,

  Snap wel dat je een spiegel best eng vond, denk dat ik dat ook wel zou vinden.
  Mijn baasje heeft in de gang en in de badkamer een spiegel hangen, maar daar kan ik zelf niet in kijken.
  Dus ik zou ook niet weten wat ik zou doen als ik mezelf nog eens ’n keertje extra zou zien.

  Samen spelen is best leuk hé, dat doe ik ook wel met mijn baasje.
  En dan hebben we een hoop lol samen, daarna ga ik altijd even slapen want dan ben ik moe van al dat gestoei.

  Heb trouwens in de tuin lekkere snoepjes voor je neergelegd en voor je man en vrouw chocoladeletter voor sinterklaas in huis gelegd.

  Een fijne zondag lieve kever en mensen van Kever.
  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, gelukkig maar dat jij niet in zo een rare spiegel hoeft te kijken, er is niks aan, Minnie zei dat zij ook een andere kat in de kast heeft gezien en dat haar Frau zei dat zij dat zelf was, maar ik geloof het echt niet hoor, maakt niet uit wat mijn vrouw me vertelt!, samen spelen vind ik altijd helemaal top!, even goed rennen en springen en tetteren, en dan lekker slapen, wat vind jij het leukste om te doen Tommy?, ik vind het het allerleukste om propjes te vangen!, dankjewel voor de heerlijkesnoepjes en mijn mensen roepen heeeeel erg bedankt voor de sjokoolaadeletter!!, lieve Tommy ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies in je mandje op bed gelegd, en voor je mensen heb ik bon-bons neergelegd op taafel!!

   1. Hoi Kever,

    Geloof je helemaal dat de spiegel niks aan is, wil er ook helemaal niet in kijken.
    Speel graag met een ping pong bal, of soms met een korreltje grit om te pootballen.

    Maar het liefst lig ik te slapen in mijn mandje op het bed, bij mijn baasje.

    Dank je wel voor de lekkere snek, en mijn baasje en deeltijdbaasje zeggen “dank je wel voor de lekkere bon bons”

    Pootje van Tommy!

    1. Heee lieve Tommy, ik heb ook zo een pingpongbal!, hij is van Vlo geweest die nau een ster is, en ik ben er heel foorsichtig mee, ik heb hautkorrels in mijn bak en die schop ik altijd keihard door de kamer heen, dat mijn mensen er dan met hun blote voeten op gaan staan en schrikken, dat is een grapje van mij!, lieve kopjes en pootjes terug van Kever!!!

 6. Hoi Kever.
  Ik kijk nooit in een spiegel want zoals je weet,zie ik mijzelf of mijn 2-de ik,dan toch niet.
  Mijn scullary girl zegt altijd dat ik mooiste en liefste Muzette van de hele wereld ben,en dat vind ik wel leuk.En ze is altijd eerlijk tegen mij dus ik denk dat ze de waarheid zegt als ze mij zo noemt.
  Wat een mooie doos heb je gekregen en samen met je vrouw er fijn mee gespeeld.En dan is kopjes geven en natte neusjes na het spelen fijn.
  Ik doe altijd spinnen en kopjes geven als ik met mijn balletjes gespeeld heb,en daarna lekker dutten bovenop haar.
  In je doos heb ik lekkere stikjes gelegd.Kan je tussen het spelen door even bij tanken.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lieve vriendin Muzette, ja dat is zo natuurlijk, als je ogen niet helemaal goed zijn hoef je niet in zo een spiegel te kijken, maar het klopt wat je scullary girl zegt hoor, dat jij de mooiste en de liefste Muzette bent!, dat kan ik zien op footoos en aan je letters en ik kan het foelen in mijn hart, en daarom vind ik zo een spiegel ook stom, ik weet zelf toch wel wie ik ben en hoe ik eruit zie?, ik zie er uit als Kever en jij als Muzettte en Bert als Bert en Loes als Loes en zo ziet iedereen er uit als zichzelf, dus dan heb je zo een spiegel helemaal niet nodig!, wat gezellig dat jij altijd gaat spinnen en kopjes geven als je met je balletjes hebt gespeeld, en een dutje na het spelen is altijd een goed iedee!,
   zooo heee en ik vond stikkies in mijn doos, dankjewel!, ik ga ze bewaren voor vannagt als mijn mensen slapen, dan merken ze niet dat ik zomaar ineens ekstra stikkies heb!, lieve Muzette ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeel veel lieve kopjes, met een klein tettertje dat je niet schrikt, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies zonder roosma-dinges neergelegd bij de balkondeur!!

 7. Hooooi liefe Kevermans, ferassing! ik ben het, Brammievlinder. Wat een mooie schrijf heb jij gedaan. En ik vind jouw zo kei dapper met die spiegel. Ik weet niet eens of ik wel eens in een spiegel heb gekeken. Mijn vrouw heeft er geen, die houd daar niet van. Ik zou denk ik ook kei erg schrikken als ik ineens een katermans zag in de spiegel. En wat een koel spelletje hebben jij en je vrouw bedacht! Misschien moet mijn vrouw ook maar eens zo’n doos maken met gaten, dan kan ik ook meespelen. Kevermans, heel erg bedankt voor je mooie schrijf en ook de reejakzie op mijn schrijf gisteren. Het was gisteren zo laat dat ik geen schermtijd meer had en ik inslaap was gevallen. Gelukkig ben je er vandaag met een mooie schrijf en je staat kei mooi op de foto’s Kever. Heel veel kei harde tetters voor jouw zodat je weet dat ik aan je denk. En neusjes voor je vrouw zodat ook zij weet dat ik er voor haar ook ben en mij vrouw ook. Liefe kopjes en neusjes en tetter Kever van je Brammievlinder.

  1. Heeeee daar is de enige echte Brammievlinder!!!, ik vind het een machtig mooie ferrassing dat je er bent!!!, een spiegel is raar Brammie, ik snap er helemaal niks van en ik hoef er zelf ook geen, want ik weet echt wel dat ik Kever ben, en dat jij Brammie bent, daar hoef ik niet voor in de spiegel te kijken, en jij ook niet en je vrouw ook niet, want wij weten toch dat ze jauw vrouw is?! nau dan!!!, het lijkt me leuk als jij ook zo een doos hebt, het is echt keispannend!, en misschien zie ik jau dan wel als je door zo een rond gat kijkt?, geeft niks hoor dat je in slaap was gevallen, slapen is goed voor de eenersjie, en dankjewel dat je voor me getetterd hebt, ik hoorde je echt keihard!, en mijn vrouw zegt heel erg dankjewel voor de neusjes, dat vind ze heeeeeel erg lief!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kevermans!!, en ik heb spesjaal voor jau een staapel kipsnekkies bij je ooranje mandjes neergelegd, bij allebei!, en voor jau en je vrouw stuur ik ekstrazachte natte neusjes en ik bijt heel zachtjes, dat is dat ik jullie lief vind!!

 8. Hoi lieve Kever, hier is ook zo’n spiegel op de klerenkast. Ik kijk er zelf wel eens in maar mij doet het niks eigenlijk. Ik zie dan een andere kat maar dat is niet zo erg. Ik vind het ook niet raar of eng of zo maar Dropje hier gaat iedere avond kijken en denkt dan dat er een andere kat in huis is. Ze blaast en doet soms lelijk maar ja…dat doet die andere kat natuurlijk ook hetzelfde dan. Ik snap ook best dat jij het een beetje griezelig vindt dan hoor. ik moet zeggen dat wij wel een beetje geschrokken zijn van je foto’s want je lijkt deze keer nog wel meer op Molly dan anders. Een doos is altijd fijn om te hebben he? Wij hebben er ook waar we in kunnen zitten en ik heb zelfs een heus kartonnen huis met een raam en een soort gat erin dat de deur moet voorstellen. Daardoor ga ik dan naar binnen. Aan de andere kant zit een rond gat maar daar pas ik niet doorheen. De laatste dagen lig ik vaak in dat huis dus baasje heeft beloofd er nu een zacht kleedje of een handdoek in te leggen zodat ik lekker warm daar kan liggen. Misschien ga ik er zelfs wel een keertje in slapen. Knuffel van Lucky en de rest!

  1. Heee lieve Lucky, dus jij ziet ook een andere kat in de spiegel, en Dropje ook?, nau dan zit er toch bij bijna iedereen een andere kat in de spiegel, ik snap niet presies hoe dat allemaal kan, maar het is wel grieselig dat die andere kat gaat blazen tegen Dropje!, dat mag toch niet zomaar?, ik kijk gewoon nooit meer in de spiegel hier in huis, ik moet ook al oefenen met het kattenluikje en dat is echt heeeeeel erg moeilijk, mijn man doet het een heeeeel klein beetje dicht en dan ga ik er onder door en dan krijg ik allemaal kompliementen maar ik moet er wel van tetteren!, misschien lijk ik vandaag wel ekstra op Molly door dat gedoe met die spiegels?, dat zau toch best kunnen?, zie je wel dat spiegels eng zijn!, en kattenluikjes ook!, zo een huis dat jij hebt had Bolle ook, daar sliep hij vaak in, het ziet er zo koel uit, zo een huis!, lieve Lucky ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeel veel kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies in je huis neergelegd!!

 9. ha lieve Kever, tja, spiegels zijn wel spannende dingen he? Voor je het weet zie je dingen waarvan je niet eens wist dat ze er zaten. En daar schrik je dan zo van. Minoes keek graag in de spiegel als poesedame. En wat ook zo leuk was, ze keek via de spiegel naar mij, draaide zich om en dan kwam ze floep op schoot zitten. Ik vond dat altijd heel knap van haar. Muppet weet niet eens wat een spiegel is. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen ervaring met een spiegelding he? Gelukkig weet jij heel goed wie je bent en heb je dat spiegelgeval daar helemaal niet voor nodig.
  Wat een leuke doos met ronde gaten heb je waarmee je extra goed kunt spelen met je vrouw. Met veertjes en kiekeboe. En op de foto heb je het heel mooi laten zien allemaal. Muppet roept prrrrr door het ronde gaatje in de doos en ik stuur je lieve knuffel

  1. Lieve Mevrouw Maria en lieve Muppet, zooo heee wat een keislimme damespoes was Minoes!, dat roept mijn vrouw en ik weet ook dat dat zo is, als je zo goed snapt hoe een spiegel werkt vind ik dat echt biesonder, maar ik ben wel blij dat Muppet niks doet met de spiegel, ik vind het moeilijk te begrijpen dat iedereen weer een andere spiegel heeft, ik snap niet helemaal hoe dat kan!, gelukkig weet ik heel zeker dat ik mezelf ben, ik ben Kever, en ik heb heeeeeerlijke nieuwe brokjes gekregen van U en Muppet!, maar ik vond de slurpstiks eigenlijk nog wel het allerlekkerste, die zau ik wel elke dag lusten, dan word ik vanzelf heel slank denk ik, maar mijn vrouw denkt van niet, nau ja!!!, de ronde gaten in de doos zijn best heel spannend, ik snapte het eerst niet zo goed maar nau wel hoor!, en ik vond het zoooo gezellig dat Muppet prrrr door het ronde gaatje riep!!, ik steek mijn neus erdoor om haar een neusje te geven, het is van Kever!!!, en voor U heb ik een hele grote knuffel terug, en spesjaal voor Muppet heb ik snekkies neergelegd die NIET bij de spiegel liggen, en voor U een bon-bon!!

  1. Lieve vrienden van de BBB-famielie, dankjulliewel!, ik ben KeverT, net zoals GozerT heette, en ik ben mezelf!!, en ik ben helemaal blij met jullie als vrienden!!, daar moet ik van rennen en van tetteren, horen jullie me?, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van KeverT!!!, en ik heb spesjaal voor jullie van die spesjale kipsnekkies neergelegd, een wortel voor de nijnen en wormen en slakjes voor de egeltjes en de ratjes, voor DD heb ik kittensnekkies, en voor Mevrouw Mo een bon-bon!!!

 10. Hoi Kever,
  Dat met die spiegels is ook niks voor ons hoor!!!! Maar wij zien wel onze vrouw erin kijken als ze zich net aangekleed heeft……..en dan draait ze rondjes!!!!!
  Eg waar het is niet te begrijpen!!!!!
  Maar die doos die vrouw voor je gemaakt heeft is wel echt super gaaf hoor!!!!
  Daar kun je ook wel lekker in liggen om een dutje te doen……..of zoals jij met je vrouw hebt gedaan een spelletje spelen.
  Nu hoef je gelukkig niet meer te schrikken als ze door een gat naar jou kijkt!!
  Mooi hé dat je vrouw tegen je zegt dat je de allerallerallerliefste bent en dat er maar een Kever is…….gelijk heeft ze!!!!
  En dat zijn die natte kusjes wel waard!!
  Onze vrouw praat wel eens Engels tegen ons als we knuffelen en dan zegt ze:
  “Love you to the moon and back”
  En we voelen dat dat goed is!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Heee lieve allemaal, mijn vrouw doet ook wel eens wat jullie vrouw doet, dat ze in die spiegel kijkt en dan alle kanten opdraait, misschien ziet ze dan ook die andere katerman die in de kast woont?, ik heb hem echt zelf gezien hoor!, vrouwen zijn best raar toch?, die doos is echt heel gaaf en soms krijg ik er ook snekkies in, dat is helemaal top!, dan gooit mijn man of mijn vrouw ze erin en ik haal ze eruit, want dat kan ik best hoor!, ik ben wel heel blij dat mijn vrouw mij de allerliefste vind, en dat ze zegt dat er voor haar maar één Kever is, anders zau ik best een beetje jaloers zijn denk ik, en ik foel ook dat wat jullie vrouw tegen jullie zegt heel lief is, ik weet niet presies wat het betekent want het is franse taal, mijn vrouw roept Nee Engels!, maar het is echt Frans, uit Frankrijk, dat weet ik zeker!, en ik foel dat het betekent dat jullie vrouw heeeeeeeel veel van jullie haudt!, lieve Moby, Panda, Tica, Izzy, Panda en Belle, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ze zijn van Kever!!!

 11. Hallo Pepeooom Super Kever + spiegels ik begjijp se niet. Hier beneese heb de gjote baas 1 spiegel en die kan je ook heel gjoot maken of se normaal. Ik heb maar sttt hem per ongeluk omgegooid en nu is er een stukje van de buitenkant af. Mijn vjouwtje segt kijk Faalentino dat is jou werk en ik bensse er trots op. Hier hebsse se een spiegel in de wc en boven in de does maar dan moet ik in de wasbak springste en sttt dat doe ik natuurlijk stiekem anders hoor ik Faalentino dat mag toch niet stel dat ik se seepompje omgooi dan gaan se glibberen in de does en fallen en dat wilse ik niet. En waarom moesse ik in de spiegel kijksse want net aksse uwe is er maar 1 Super Pepeooom Kever + en 1 Faalentino stel dat we allemaal op elkaar lijken dat is toggies niet leuk. Hier segge we we sjijn allemaal uniek en dat blijfsse we. Ik heb heerlijke snekkies en joessies ei voor u verstopt. Voor u mensen gefulsse sjekulaas. Oh en van iedereen kjijgsse u diksse kjuffels.

  1. Heeeeeeeeee!!!, daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino!!!, en ik ben helemaal trots dat jij ook niet in de spiegel kijkt, en dat je die hele grote spiegel hebt veranderd, dan maak je echt Kunst!, en ik snap heel goed dat jij daar ook trots op bent, want niet iedereen kan dat zomaar!, ik maak hier Kunst van de floerbedekking, ik trek er draden uit met krabben, dan zeggen mijn mensen altijd “Ja hoor, Keef, waarom ook niet?” en dat is omdat ze het leuk vinden denk ik, zo maak je een huis pursoonlijk vind ik!, o ik ben nog nooit in de wasbak gesprongen, is dat leuk?, mijn vrouw komt nau aanrennen en roept dat ik dat niet mag doen omdat anders de wasbak afbreekt, nau ja!!!, ik ga het ook stiekum doen, net als jij, maar misschien doe ik het gewoon niet, want ik hoef niet in die spiegel te kijken want ik weet dat ik Pepeoom Kever ben, en dat jij mijn allermooiste, allerliefste, allerslimste Pepekind Faalentino bent, en zo is het!!, en je mensen hebben gelijk, gelukkig is iedereen weer anders en zijn we allemaal uuniek, zooo heee en ik vond allemaal snekkies en hele spesjale eiers, met zure room en haaring, dankjewel!!, en mijn mensen zitten te smullen van de spekulaas, het is heerlijk roepen ze, lieve Faalentino ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Pepeoom Super Kever +!!!, en spesjaal voor jau heb ik een grote kom beebiemelk neergezet, die is ook voor de beebies, en ik heb door jullie hele huis partiemiks gelegd, en voor je mensen heb ik appeltaart met slagroom gemaakt, vraag maar of je ook een beetje slagroom mag, van mij mag het!!!

   1. De sjagjoom sttt was heerlijk hi hi mijn vrouwtje keek even niet . Ik hebsse hier gehoord dat wij een kijkdoos gaan maken met allerlei luikjes voor snekkies. En stttt wij gaan een brief sturen aan Sinterklaas en de kersseman of hij ook voor u zo een doos heeft maar wel met luikje die u mensen niet zien.

    1. O, dat is spannend zo een doos met luikjes!, en als je dan tasjes hebt gerold kan je die ook in de doos verstoppen, dan vindt niemand ze!, ik steek altijd mijn poot door het gat, dat mijn vrouw mij het snekkie kan geven betekent dat, maar soms krijg ik er geen, dus ik hoop dat Sinterklaas of de kersenman jullie brief krijgt, en dat ik zo een spesjaal luikje krijg!!, heeeeeeeeeeel veel ekstralieve kopjes van je Pepeoom Kever!!!

 12. Hoi Kever!

  Wij hebben thuis ook een psiegel. Ik heb daar nog nooit in gekeken want die is toch voor mensen? Als er dan twee van mij zijn, dan wordt het wel heel druk hier in huis! En als er dan ook twee van Tjilla en Tjessi uit de psiegel komen, dan ga ik wel schrikken. Moet ik dan met die psiegelkatten mijn tonijnvisjes delen? Nee toch?? Wij hebben thuis ook dozen maar niet met zo’n gat erin, ik ga dat wel vragen, bedankt voor de tip, samen weet je meer, dat snap ik nu ook. Pootjes van mij en ons en ook van onze psiegel.

  1. Hoi lieve Tjaiia, hebben jullie ook een psiegel?, goed dat je er nooit in hebt gekeken want het is best een beetje grieselig en je hebt helemaal gelijk, straks zijn jullie ineens met zijn zessen, en stel je voor dat die allemaal met jullie speelgoed willen spelen en jauw tonijnvisjes willen eten?, dat kan toch niet!, mijn vrouw zegt dat ik het zelf ben in de psiegel, maar ik durf helemaal niet in die psiegel, psiegels zijn heel raar en ook echt wel een beetje eng!, en ik hau niet van eng, maar wel van kouwstiks!, misschien kan jullie mensenmeisje ook zo een gat in de doos maken, en er doorheen kijken, of jij kan er doorheen kijken, of je kan een snekkie krijgen door dat gat, dat is helemaal top!, ik denk ook dat we samen meer weten, samen weet je bijna alles denk ik!, en jullie helemaal want jullie zijn echt heeeeeeel erg slim!, lieve Tjaiia ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, maar ik geef geen kopjes aan jullie psiegel want dat durf ik niet, maar ik heb wel spesjaal voor jau een kouwstik bewaard!!!

Reacties zijn welkom