Kever heeft een mening over regen

regen

Elke dag en elke afond ben ik in mijn tuin, meestal lig ik in het gras, maar vaak ook op een tegel die mijn mensen De Tegel noemen, dat is omdat Pop, Beer, Mol, Billy en Bol allemaal graag op die tegel lagen, en ik nu ook, enniewee ik ben dus elke dag in mijn tuin, ik heb al vaker meegemaakt dat het een beetje regende, helemaal niet erg, dan wacht ik gewoon even tot het weer droog is en ga zo lang binnen iets doen, dat is geen enkel PUNT.

Boos

regenMaar vorige week regende het heel lang, in de morgen, in de middag, in de afond, en zelfs in de nacht, en dan weer de folgende morgen, ik werd er een beetje boos van want hoe kan ik zo in mijn tuin liggen?, mijn mensen zeiden dat ik ook binnen kon liggen, maar dat is niet hetzelfde, en ik wil ook kontrooleren of alles in orde is buiten, moet ik dat dan in de regen doen?!, ja dus want het bleef regenen, ik ging de tuin in en kroop onder de struiken, daar zat ik een beetje droog, alleen niet helemaal en na een tijdje was ik nat tot aan het witte PUNTje van mijn staart.

Toen ik binnenkwam moest ik tetteren want ik vind er niks aan dat ik nat word, mijn man droogde me af, ik keek mijn mensen aan en bleef tetteren, ik vond dat ze iets moesten doen aan die regen, mijn vrouw legde me uit dat zij er niks aan kan doen en mijn man ook niet, dat ze er anders echt wel iets aan zau doen omdat zij er ook een hekel aan heeft, en dat ik maar af moest wachten tot het vanzelf weer droog werd, nau ja!!!, ik ging weer naar buiten en daar regende het nog steeds, dus moest ik tetteren toen ik weer naar binnen kwam, nu droogde mijn vrouw me af, ik kreeg een paar brokjes en daarna ging ik weer naar buiten en werd helemaal nat, deze keer droogde mijn man me weer af, ik tetterde hele verhalen en ging weer naar buiten, en raad eens?!, het regende nog steeds!, mijn vrouw roept dat ik nau een heel moeilijk woord kan gebruiken, ze schrijft het voor me op: enzov-oorts, want ik bleef het proberen, wel dertig keer die middag, ik dacht ooit moet iemand toch een PUNT zetten achter die regen.

Naar buiten

regenMijn vrouw zei tegen me dat soms beter is om je bij iets neer te leggen, dus dat je het akzepteert ook al vind je het niet leuk, daar heb je geduld voor nodig, ze gaf toe dat ze dat zelf ook niet echt heeft, maar ze vroeg me of we met zijn tweetjes zauden proberen om ons niks aan te trekken van de regen, ja dat wilde ik wel, maar ik was stiekem toch blij dat er daarna weer een paar dagen met zon kwamen en ik gewoon naar buiten kon zonder nat te worden, en mijn vrouw ook, we kunnen altijd nog proberen om geduld te hebben, als er zon is hebben we dat nog niet nodig, mijn vrouw vroeg zich wel af waarom ik hele middagen binnen in mijn schaapje ging slapen terwijl de zon scheen, terwijl ik de dagen dat het regende persee naar buiten wilde, ja, dat wist ik zelf ook niet presies, zo foelde ik me gewoon, PUNT uit.

25 thoughts on “Kever heeft een mening over regen

 1. Hallo grote vriend Kever,
  Sapperdeflap bij mij in de tuin is ook vaak regen en wel zo veel wat zomaar uit de lucht komt en voor de gezelligheid krijgen we dan ook nog veel blaas-blaas en licht en boemsen erbij. Mijn hele tuin is dan een grote waterplas en de oprit is een waterval. Gelukkig is het water vlug weg als het ophoud met regenen. Mijn vrouwtje is een hele rare hoor Kever, weer te ze zegt altijd als er mensen steeds maar tegen haar mopperen over de regen, dat het tussen de regen druppen altijd droog is en er na de regen zonnetje komt. Ik ben natuurlijk een Jippebofkont, want ik heb een dak boven mijn buitenren en er zijn in het dak zelfs 2 grote ramen. Vrouwtje zegt dat het lichtkoepels zijn. Ik kan daar ook door zien of het mooi weertje is en het zonnetje schijnt er de warmte ook door. Maar Kever ik snapper jou mensen en jou heus wel, want ik vind het ook niet fijn als mijn jas nat wordt. Jij vindt het vast wel een leuk spelletje van in en uit de regen gaan en dan door jouw mensen gedroogd te worden, is meteen een grote knufbeurt vind ik.
  Vandaag heb jij in ieder geval nog zonnetje en mocht het er niet zijn stuur ik jou net als ik altijd doe naar onze vriend Bert zonnetje hoor. Nu ga ik nog veel bij vrouwtje liggen, want straks moet ze weer naar haar oppaspoesjes toe en moet ik natuurlijk goed het huis bewaken. Kan ik heel goed hoor, met de ogen dicht en doe ik snurkjes, je weet wel slapen. Nou als alle stoute mensen in de vensterbank een grote leeuw zien liggen durven ze niks meer en maken ze dat ze weg zijn.
  Kever ga jij maar veel genieten vandaag in de zon en ga ook maar eens goed zoeken onder de struikjes, want laar ligt voor jou een heerlijk knabbelstik hoor.
  Voor jouw lieve mensen lieve groetjes van mijn vrouwtje en voor jou op je mooie bolletje een reuze knuf. Maar natuurlijk voor jou veel kopjes en pootjes van je grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip, heb jij ook die regen gehad?, gelukkig dat je een dak boven je ren hebt anders was je helemaal nat geworden, ik ga ook een dak vragen voor over de tuin, mijn vrouw zegt dat dat niet kan maar waarom zau dat niet kunnen?, dan kan ik altijd naar buiten zonder dat ik nat word, dat lijkt me handig, mijn man vindt de regen niet zo erg, alleen als het heeeeeel lang duurt vindt hij het niet zo leuk, en dat was vorige week zo, er was allemaal water in de tuin, mijn vrouw noemde dat plassen, maar meteen als het stopt met regenen ga ik in mijn gras liggen, geeft niks als het nat is vind ik, Jip ik vind het een goed plan dat je met je ogen dicht je huis gaat bewaken, dan kan je je veel beter konsentreeren, en als je ze je zien liggen in de vensterbank weten ze dat er een grote leeuw woont, en als je snurkt denken ze dat je heel hard gromt en gefaarlijk bent!, zooo heee ik vond net onder de struiken een stikkie, ik wist meteen dat die van jau was, dankjewel hij was heerlijk!, ik heb vandaag zon in de tuin en nog een beetje ekstra zon van jau erbij!, lieve Jip ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!!, en mijn mensen sturen jullie heel veel lieve groetjes, en ik heb spesjaal voor jau een paar hele lekkere snekkies neergelegd bij de deur van je ren!!

 2. Hajooooooooooooooo poomsie.

  Ooooooh wat errug he? Ikke mog niet naar buite toen hut so weegende. En ikke sat foor de deur te huiwe. Toen sei-je me mensen dan ga je tog en duwte me naar buite.
  Poomsie. Ikke was kletskleddernat!!!! Ikke maakte dat ik binne kwam en bekwaagte me datte se me naar buite hadde duwt!!! Sal se leere!!

  En datte uwes mense seide dat uwes binne bweef met mooi weer? Naufanuwesja!!! Dat bepaal uwes tog? Ikke bweef ook binne. Op me sjaapie!! Hihihihihi.
  Pootjes 🐾🐾
  Poomsie… in uwes tuin heppik ooferal liedelstikkies furrtopt!!

  1. Heee lieve grote zwartepantersiejemees, zooo heee wat erg dat je in de regen naar buiten moest van je mensen!, ik hoop maar dat je je goed hebt uitgeschud terwijl ze naast je stonden, dat doe ik altijd, en ik vind het logies dat je het toch zelf wilde kontrooleren of het wel ECHT regende, dat doe ik ook altijd, ook als mijn vrouw zegt dat het keihard regent, en ik ben helemaal blij dat jij ook op je sjaapie ging slapen toen er zon was, dan weet ik dat dat zo hoort, als wij dat allebei doen hebben wij gelijk, zo zie ik dat, en je zegt het presies goed, dat bepaal ik zelf en jij ook!!!, dankjewel voor de stikkies, die van de Liedel zijn het allerheerlijkste!lieve Door ik stuur heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je familie, en ik heb spesjaal voor jau kaastoktoknoepies neergelegd bij de deur naar je balkon, ze liggen binnen dus je kan er altij bij, en ze zijn van je poomsie Kever!!!

 3. Lieve Kever,

  mij vrouw heb saame met mij eigen jou letters geleeze en zij zeg Loes reege ken jij nie. Reege is buite en jij ben binnepoes. Daar heb ze wel gelijk in, van mij eigen ben ik binnepoes én jij mag nooit nie fergeete ik ben seeniejorpoes. Dan hebbie tog erfaring en jij krijg het tog mee. Ik zeg jou eerluk, van mij eigen ga ik alleen op mij balkon assie warm en droog is. Soms als mij vrouw nie kijk en dan ga ik buite slaape. Jij moet tog erfaring krijge van jou buiteleefe assie vriendjes heb die ze hart buite heb ligge.
  Maar soms lig ik op mij denkpaal en assie seeniejorpoes ben dan hebbie feel van jou instink. Jij foel aan jou snorhaar er ga ies gebeure. Alles wor onrussig en het is in ies van jou amosfeer, daar heb ik nie zofeel ferstand van. Maar mij broer Oopa Floris ren naar boofe ze kast in. Van mij eigen foel ik dan mij twee dinge, mij eigen vagt die foel er hang ies in de lugt en mij mantel die zeg, Loes jij moet zorge. Dan ga ik met mij leefeswerk ofer de grond snel naar boofe! En misschien denk jij nou heb Loes ook nog een kerne in deze ferhaal. Het is reege Kever, dan kom er zofeel reege en ik ben wel blij dattie alteit buite val. Maar omdat jij dat nie seeker weet ben jij tog op jou hoedje. Dan wacht ik saame met mij broer Oopa Floris in mij kast tot alles weer stil is. Dan doe ik foele in mij amosfeer en dan ga ik weer in mij denkpaal ligge. Ik heb mij vrouw gefraag of zij wel wil zorge dat mij reege alteit buite val want jij heb er niks aan assie in jou denkpaal lig. Mij vrouw weet, mij denkpaal is nie mij reegepaal.
  Zo lees jij Kever, assie binnepoes ben heb jij tog jou erfaring met jou buite. Mij adfies foor jou eigen is dattie beeter op jou schaapje kan ligge en dattie die droog houw. Maar jij ben wel dapper dattie blijf proobeere en dattie jou mense zofeel gelukkig maak dattie jou af mag drooge. Jij ben een stoere Keverman.
  Daarom krijgie vandaag mij drooge zonnetaart en het is met anaanas en kookos. Jou kouwstik is boofeop gebakke dattie er makkeluk bij kan. En jij moet nie ferklappe maar in mij taart heb ik mij drooge handdoek meegebakke foor mij ferrassing. Dan kan jij alteit droog blijfe, ook jou mense.
  Foor Ooma heb ik mij speesiejaale taartje van marsepein en fonniedant en er zit geen reege in.
  Hoop dattie saame geniet van taart en saame zijn want mij erfaring is, daar kan jou reege nooit nie teege op.

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik denk dat als je seeniejorpoes bent je alles weet dat je kan weten!, ik moet nog een heleboel nachtjes slapen voordat ik zover ben, en mijn vrouw roept dat zij denkt dat ik nooit een seeniejorpoes wordt, nau ja!!!, waarom zau dat niet kunnen?, ik snap heel goed dat je samen met Floris in de kast gaat zitten, dan kan je mantelen en je weet ook dat jullie droog blijven als het toch ineens binnen gaat regenen, mijn buik is een paar keer nat geworden en nau heb ik daar een beetje krullen gekregen, dat is biesonder toch?, gelukkig maar dat je met je vrouw hebt afgesproken dat zij zorgt dat het alleen buiten regent, dat doen mijn mensen ook maar ik wil liever dat ze ook maken dat de regen gewoon helemaal ophaudt, Loes kan je mij leren hoe dat moet van die amosfeer foelen?, dat wil ik ook, en ik kan dat nog niet, dan hoef ik niet meer steeds naar buiten om aan mijn haren te foelen wat voor weer het is, zooo heee en die zonnetaart is grandiejoos!, ik heb eerst de kouwstik eraf gegeten, en mijn man zat ineens heel rqar te kouwen, had hij die handdoek in zijn mond!, maar we vinden het heel handig voor als het weer regent, dankjewel!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik frietjes gebakken, met verse soesjie die ik zelf heb gemaakt, er hoort natuurlijk maajonesse bij en het is van Kever!!!

 4. Hoi Kever,

  Regen is niks aan, zeker niet als je graag naar buiten gaat.
  Nu is het gelukkig al weer een paar dagen droog met een zonnetje erbij, en dat is veel beter toch.
  Dan wordt je ook helemaal niet zo nat, en kan je lekker je tuin controole doen.

  Zelf ben ik een binnenkater en kom nooit buiten, vind ik niet erg ben niet anders gewend.
  Lig graag in mijn mandje nu het kouder wordt, lekker weg soesen en dromen over muisjes enzo.

  Wens jou een fijne zonnige dag met je mensen, en heb een snoepje in je tuin verstoppelt voor jou.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ik wil het liefste dat het nooit meer regent als ik buiten ben, als ik binnen ben vind ik het niet erg, en mijn vrouw zegt dat het goed is voor de plantjes en de bomen enzo, foel jij ook dat het kauder wordt?, ik merk dat ook, dat is omdat het herfst wordt denk ik, ik kruip nau elke ochtend gesellig bij mijn mensen op bed, dat is lekker warm, wat gezellig dat je in je mandje ligt te dromen, lekker warm en feilig!, lieve Tommy ik had het snoepje gevonden maar ik moest goed zoekenm je bent de beste verstoppelaar!, heeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau een paar snekkies onder je mandje neergelegd!!

   1. Hoi Kever,

    Jij vind het dus ook gezellig om bij je mensen te liggen op bed, ik lig dan in mijn warme mandje op bed.
    En heb je snoepje gevonden hoor, dank je wel.

    De volgende keer zal ik hem niet zo goed verstoppen, dan weet ik dat je het snoepje nog beter kan vinden.

    Voor jouw mensen een zacht kopje van mij, en een high pootje voor jou lieve Kever.

    Tommy!

    1. Heee lieve Tommy, ik vind het spannend om in de tuin te zoeken hoor!, dus het was een kompliement voor jau dat je de beste verstoppelaar bent!, een haai pootje terug van mij voor jau!!

 5. Hoi Kever, wij vinden regen ook niet zo fijn hoor want dan worden onze vachtjes helemaal nat. Vorige week was het vaak vies weer en moesten we meer binnen blijven. Molly was heel erg nat maar zij wil niet afgedroogd worden zoals jij. Ik vind het knap dat jij dat wel durft hoor met zo’n handdoek. Ze is toen wel een halve dag nat geweest…bij haar blijven de druppels ook echt op haar vacht zitten, net alsof zede huid niet raken. Heb jij dat ook? Dropje wordt meestal niet zo nat, die gaat ergens schuilen. En ikke, Lucky ga niet eens door het gekke luik als het regent hoor. Dan slaap ik liever binnen. Ik ga wel vaak net achter het luikje zitten. Dan krijg ik een frisse neus maar wordt niet nat. Misschien is dat ook een idee voor jou? laten we maar hopen dat we veel zon zien maar soms kan dat in deze tijd van het jaar gewoon niet. Knuffel voor jullie allemaal! Ps, de konijntjes zitten altijd buiten maar die hebben een dak en als ze toch buiten zijn, kunnen ze achter een soort raam van plastic zitten. Dat kunnen ze wel buiten kijken maar worden niet nat en zitten lekker uit de wind.

  1. Heee lieve Lucky, dus jullie hadden ook regen?, misschien was er wel overal regen!, bij mij blijven de druppels ook op mijn haren liggen, net als bij Molly, maar mijn vrouw weet van Popje en van Bolle dat als ze heeeeel erg nat waren dat het dan toch door hun haren heen ging, maar zo nat ben ik nog nooit geworden en ik denk ook niet dat ik dat wil!, mijn mensen drogen me af met een wash-andje, zo heet dat, maar Bolle en Beer wilden ook niet afgedroogd worden, arme Molly dat ze zo lang nat was!, ik ga als het regent vaak op de vensterbank zitten of liggen, zoals op de bovenste footoo maar zo bij het luikje heb ik dat nog niet geprobeerd, dankjewel voor de tip!, en gelukkig maar dat de nijntjes ook altijd droog en uit de wind kunnen zitten, kan je anders niet bij ze gaan zitten als je toch naar buiten wilt als het regent?!, lieve Lucky ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies naast het luik gelegd, je kan ze gewoon binnen eten!!!

 6. ha lieve Kever, wat heb jij spetterende letters gemaakt over de regen zeg. De druppels kwamen bijna door ons scherm heen. En je hebt helemaal gelijk hoor: als de regen te lang duurt, is er niks aan. Maar tja, we kunnen er niets aan doen, zoals je vrouw zegt wachten tot het weer droog wordt en anders aksepteren. Maar dat laatste gaat niet zomaar vanzelf. Muppet heeft een balkon en daar is het meestal niet zo nat van de regen. Als het regent gaat ze onder de balkonstoel zitten, lekker droog. Maar niet zo leuk als vlakbij het randje waar ze door het glas kan kijken wat er beneden allemaal in de wereld gebeurt. Wat ze nog erger vindt is regen + wind. Waai en woeiwinden, dan is ze echt bang en wil ze niet naar buiten. Vandaag is er zon en we sturen je zonnestralen om te bewaren voor als het weer even regent. Misschien wordt je dan toch nog wel nat van de regen buiten, maar de zonnestralen zijn voor in je hart. Prrrr van Muppet en lieve aai van mij

  1. Lieve mevrouw Maria en lieve Muppet, wat ben je slim Muppet, dat je onder de stoel gaat zitten als het regent, mijn vrouw zegt dat er een spesjaal kattenhuisje bij ons in de tuin staat, daar zaten Pop, Beer, Mol, en Bol altijd in als het regende, en is ook een bank waar ik onder kan zitten, maar ik heb dat nog nooit gedaan, ik wist eigenlijk helemaal niet dat dat kon!, regen en wind samen is helemaal niet fijn, en op een balkon foel je dat misschien wel nog meer dan in mijn tuin, een tijd geleden was er een pot met een plant zomaar woeps! omver gewaaid, en toen was ik de hele dag een beetje bang in de tuin, dat zoiets nog een keertje zau gebeuren, maar dat was gelukkig niet zo, o en ik ben helemaal blij met de zonnestralen, ik ga ze goed bewaren, vandaag had ik zon dus ik had ze nog niet nodig, maar er komt vast wel weet een keer regen denk ik, dankjulliewel dat ik nau reserfe-zon heb!!, lieve mevrouw Maria en lieve Muppet, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor Muppet heb ik snekkies neergelegd bij de balkondeur!!

 7. Hoi Kever,
  Hier Moby en Panda, erg hé die regen??
  Dat is echt niet leuk als je toch even naar buiten toe wil!!!!!
  Wij gaan ook steeds naar buiten om het te proberen en als we binnen komen droogt vrouw ons af……..nou dan kunnen we meteen weer proberen buiten!!!!
  Onze vrouw heeft er iets op gevonden!!!
  Ze zet een tuinparasol open als het regent en dan kunnen we daar onder liggen. Zo zijn we toch buiten, kunnen de tuin overzien en blijven toch droog!!!!
  Misschien een idee Kever!!??

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 8. Heee lieve Moby en Panda, het lijkt wel of het overal regent, bij jullie ook al!, fies is dat hè?, en ik ben blij dat jullie het ook steeds gaan proberen dan ben ik tenminste niet de enige, mijn mensen zeggen weleens dat ik niet elke mienuut hoef te proberen of het nau droog is, maar waarom niet?!, wat een goed iedee van de paarasol, dat gaat mijn vrouw hier ook proberen, ze zegt dat er ook een huisje in de tuin is, spesjaal voor katten, daar zaten Pop, Beer, Mol en Bol altijd in als het regende maar ik heb dat nog nooit gedaan, maar zo een paarasol lijkt me helemaal top!, dankjulliewel voor de tip, ook van mijn mensen!, lieve Moby, Panda, Belle, Izzy, Tica en Dopey, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn natuurlijk ook voor jullie vrouw, ze zijn van Kever!!!

 9. Hoi Kever! Wij mochten ook niet naar buiten toen het zo regende. Ze deed wel de deur naar de ren open hoor, dan konden we kijken wat erbuiten was, wat de reden was dat we niet naar buiten mochten. Tjessi rende blij naar buiten maar kwam ook weer hard rennend naar binnen 😸 Vandaag was het wel goed weer, we zijn buiten geweest en we vonden een groen beestje. Het mensenmeisje ging op de kompjoeter via goegel kijken wat het voor beestje was en het was een groene stinkwants. Hij zwemt nu in het riool maar ik weet niet of ie goed kan zwemmen. Ik hoop dat je ook naar buiten mocht vandaag. Pootjes van mij en ons, en ook een half kauwstaafje want jij moet afvallen 😽 Ik eet de rest wel op.

  1. Mijn letters staan een stukje naar beneden, ik heb iets verkeerd gedaan, maar ze zijn er wel!!!

 10. Helaas helaas, het wordt herfst, hopelijk wel veel zonnige dagen zoals vrijdag en zaterdag, wat was het toen lekker!

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, vandaag had ik ook zomaar zon, het was helemaal top!, ik hoop dat jullie ook zon hadden, en ik hoop folgende week ook nog!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever voor jullie samen!!!

 11. Heee lieve Tjilla, hadden jullie ook al regen?, het lijkt wel alsof het overal regende!, iedereen van de blog had het, ik snap niet hoe dat kan dat de regen overal tegelijk is, ik vind het biesonder en ik wist helemaal niet dat dat kon, maar ik hoop maar dat we nau allemaal een tijd zon hebben, zo een groen beestje heb ik ook wel eens in de tuin gezien, het heeft een vreemde form ook toch?, er loopt er hier wel eens eentje in de planten, hadden jullie het beestje gevangen?, wilden jullie het opeten? ik denk dat het fies smaakt, maar misschien ook niet, zal ik het een keertje proefen als ik er weer eentje zie?, ik was vandaag buiten en er was zon!, en ik vond zomaar een half opgegeten kouwstikkie, dankjewel, dat was een grapje hoor!, lieve Tjilla ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie, ze zijn van Kever!!!, en ik heb een kouwstikkie van de Aldie, die hebben nieuwe smaken, ik heb voor jau kip met toomaat!!!

 12. Hoi liefe Keef! Wat een regen he. Ik ben er zelfs tegen gaan mauwen. Wat stoer dat je toch steeds bleef proberen. Vind jij het niet erg om zo nat te worden? Pootje van Min. Pee Es, onder je schaapje ligt een kauwstikkie.

  1. Heee lieve Min, zie je wel dat het veel regen was, als jij dat ook al zegt is het echt zo!, ik denk dat de regen opgehauden is omdat jij ertegen ging mouwen, misschien had ik dat ook moeten doen, ik tetterde steeds tegen mijn mensen, folgende keer doe ik het tegen de regen, net als jij!, dankjewel voor je kouwstikkie!, lieve Min ik stuur jau en je Frau heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef!!, en spesjaal voor jullie samen heb ik snekkies, ern dekentje en zachte kussentjes op jullie bank gelegd, dan kunnen jullie samen rieleksen, het is van Kever!!!

 13. Hallo Pepeoom Super Kever + een beetje laat maar hier ben ikjes dan. Ik hebsse eerst nieuws ik blijf lekker wonen hier. En ik heb er een heleboel tantes bij , furkeer met Noa en ik heb Omamamsiesjkcentjes. Ik ben dus een hele blije jongen en ik heb maar een Pepeoom Super Kever +. Er was deze week heel veel regen en het was donker binnen en somber. Ik vondjes er niks aan maar ik was lekker bezig met de beebies. Ze doen het allemaal Super en we zijn megatrots op allemaal. Er zijn er al een paar die eruit gaan dus ik hebsse mijn hardloopsjoentjes aan. Dus ik wasse u niet furgeetjes hoor Pepeoom maar ik hadsse so druk. Maar ik heb nog wel over snekkies en kauwstikkies neergelegd binnen hoor. Want u snekkies mogen niet nat worden. En voor u mensen heb ik sjokolaassemelk met sjagroom. Voor u heb ik een sjaaltje sjagjoom achter u sjapie. En sttt er zit een klein beetje vodka in .

  1. Heeeeeee daar is mijn grote jongensPepekind, mijn Faalentino!!!, ik vind het helemaal top dat je altijd blijft wonen bij je mama en je ene papa en je hele famielie!, en het is logies want zo een leve slimme knappe jongenskater willen ze natuurlijk nooit missen, dat snap ik helemaal!, ook al is er regen als je er bent is er een zonnetje want dat ben jij!, wat ben je een goede grote oombroer voor de beebies, die boffen maar, ik ben helemaal blij dat alle beebies gezond zijn en goed groeien, dat is het allerbelangrijkste, en ze hebben het allerbeste voorbeeld dat er bestaat want dat ben jij!, wat zal je het druk hebben nau de beebies gaan lopen en kruipen, doe maar goed eten want je hebt veel eenersjie nodig!, zooo heee en ik had zomaar overal snekkies en stikkies gevonden, dankjewel!, en mijn mensen vonden de sjokolaassemelk heerlijk, lieve Faalentino is stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom Kever!!!,en ik wens dat jullie allemaal gezond blijven, en ik heb een hele grote schaal met kittenmelk neergezet bij de beebies, maar jij mag er ook van drinken hoor!, en in de woonkamer heb ik een buufet gemaakt met allemaal lekker dingetjes, er is genoeg voor iedereen, en nau ga ik aan mijn slagroom likken, hmmm… nog een likje… lekker met die vjodka.. .lalala🎵…smeksmek…zzzzzzzzz

Reacties zijn welkom